|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.6.2008 12:32:17   
sončika84
IZVIRNO SPOROČILO: spps

po mojem nič kaj posebnega,tist kar je treba in čisto nič večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom pa danes pekla pečenko,restan krompir in solato.mal bi še morala perilo dat prat,ampak lepo na easy...se mi nikamor ne mudi...pa še trebuh me neki boli,tako,da bo M v parih dneh na obiskuuser posted image user posted image user posted image

uuu, dobr d moj tega ne bere. on bi tut tako južno. MEn pa se ne da oziroma itak ne znam pečenke narest.user posted image  bo mle kr golaž pa njoke. ampak sej si jih želi. tko da ima da poje vse! heheuser posted image  evo,jaz sem prišla pa sedaj iz postojne. sem šla naročt pjačo pa po solde in jih položt na banko pa po meso. pa na pošto oddat obrazec za na socialno za oni pkaetek in to. tko da zdej pa dalje. perilo sem pol zlikala,pol še mam pa še se nabira. zdej sem prvo rundo cunjic za dojenčka oprala in jih pol posušila. user posted image  tko da bo spet kmal treba kej likat. k baje bo dns sobo mal preuredil. vem da bo nesu kavč dol,pa je poln cinj.heheuser posted image  ampak itak bo dns pozn doma,tko da mam še ful časa. tko zdej bom šla kuhat golaž,da bo pol še tamala(sestra od mojga) jedla. jaz mam itak še mineštro od včeraj. user posted image  sončnica ti pa kar počivaj. daj si duška zdej. user posted image  pa upam,da te bo zob nehu bolet.
punce bodite v cvetju,jaz grem delat dalje.  čaaooouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7701
18.6.2008 13:02:52   
sončnica24
Uh ste vse pridne, jaz pa samo za računalnikom sedim user posted image , no saj tudi jaz kosilo zraven kuham kr preprosto zrezke pa riž samo mi ga mora mama še prinest ker se meni v tem dežju pa res nikamor ne ljubi ituser posted image . Sicer pa naj zdaj kar dežuje pa naj bo potem november lep da bom lahko z user posted image tudi kaj ven šlauser posted image .

Meni tista full huda vročina letos res ne dišiuser posted image .

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7702
18.6.2008 13:27:56   
spps
nič punce,počivajte dokler še lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes se poslavljam,moram počas v službo.
Lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7703
18.6.2008 16:00:59   
_ancica_
Ojla drage moje user posted image
Danes me pa zobek ne boli vec tok zlo...JUPI!!!! Jutri grem itak spet k zobarju, da mi ga dokonca vstima in potem upam, da ne bo vec problemov z njim. user posted image

soncika...uf, ti si pa ful pridna!!! Sploh ne morem verjet da si tok aktivna! user posted image Jaz sem pa cist lena ratala tukaj v Kanadi. user posted image

spps...kdaj je pa ne pricakujes? Mogoce je pa ratal, kaj pa ves. Mene je tud ful zvijalo pa sem potem vseeno zagledala user posted image user posted image ...pa pustimo to kako se je potem koncalo. Je se upanje user posted image Drzim pesti! user posted image

soncnica...pri vas pa kar naprej dezuje user posted image Mi je mami zadnjic rekla da jo ful zebe. No, sej tukaj tudi ni ne vem kako toplo. Okoli 20 stopinj zadnje dni, pa tudi kar dosti neviht smo meli. Jah, mogoce bo pa jesen topla, pa bosta z malo user posted image lahko na sprehode hodila vsak dan user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7704
18.6.2008 16:07:56   
tany83
ojla dobro jutro

Kako ste kaj???

Jaz sem ok, sem pojedla cokolesnik in zdaj sva oba z user posted image  sita user posted image  

Soncika ti si pa fuul pridna, skoz neki delas, sej men bi blo tud fajn da bi mela kaj bolj za delat, pa nimam kaj, sam tle po stanovanju pospravljam in drugega nic, danes se to nimam.

Soncnica ti kar pocivaj, saj mas izgovor zdaj user posted image ... a pr vas je skoz tak dez??? tle pa je skoz soncek in fuul toplo, men bi sicer pazalo mal ohladitve ker bit user posted image  v tej vrocini je prav hudoooo... upam, da bos mela pa toplo in milo zimo, da bos lahko sprehajala user posted image .

spps upam, da se tvoja M ne prikaze in se nam pridruzis v pricakovanju. user posted image user posted image user posted image

ancica super, da te zobek ne boli vec user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7705
18.6.2008 16:18:34   
sončika84
Jah no,morm bit pridna pa aktivna. user posted image  ma ne,fajn mi je kej počet. sej vmes grem tut dost počivat,ker mi tko gležnji otečejo d ni druge izbire. ko d zdaj sem 20 minut počivala,zdej sem vas pršla klele pozdravt. južna je kuhana. cinjice so tut že večinoma oprane. tko d še likat pa kopalnco posesat. učit pa tut še manl,neki sem se že. no,sej počasi pa bo. sam likala najbrž dns ne bom več. bom vidla. se morm mičkn več učit,ker mam kr neki za predelat-do naslednega petka in torka. user posted image  tko d se bom zdej proti večeru bl temu posvetla. zvečer mam itak film na sporedu in si bom še kokice naredla. hahahauser posted image jah mal se morm pa tut razvajat. sončnica, verjamem da ti ne paše vročina. no pa sej itak je ni,ker je nonstop dež.čeprov zdej mamo že celo pop sonček. user posted image  upam,da se obdrži. meni je tko lpeo v sončku. drgač pa vročina ne odgovarja mojim gležnam haha,ma se bojo mogl navadt. hahahauser posted image  tany ne mi luštov delat!user posted image  si me pa spomnila,da morm kupt še to. k moj rad za fruštk poje musli pa čokolino pa sveže sadje not. hahaha,pa d no id sladkega!user posted image user posted image user posted image  ancica me veseli da te je zob nehal bolet. zdaj ti ga še uštima do konca pa bo. user posted image tko,pozdravla sem vas,zdej še mal počivat,pol pa dalje delat. na vrsti je kopalnica.user posted image  lepo se imejte. papa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7706
18.6.2008 16:24:55   
_ancica_
ojla tany user posted image
najboljse da prides malo k meni na obisk, da se ohladis user posted image user posted image user posted image Pa se cokolesnik prinesi!!!!!! user posted image user posted image user posted image

soncika...ja sej je super, da mas kaj za delat, drugace ti bi blo dolgcas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7707
18.6.2008 20:40:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ojla tany user posted image
najboljse da prides malo k meni na obisk, da se ohladis user posted image user posted image user posted image Pa se cokolesnik prinesi!!!!!! user posted image user posted image user posted image

soncika...ja sej je super, da mas kaj za delat, drugace ti bi blo dolgcas. user posted image

Ok ancica pridem, jaz sem tle kupila cokolesnik ves, poglej mogoce ga najdes na kakem oddelku z otrosko hrano, pr frutkih, jaz sem ga zasledila v enem marketu, tam kamor sva ponavad hodila ga ni blo pol sva zasla slucajnov enega drugega in sem ga kupila. Ker po moje more bit, ker to je itak hrana za user posted image , sicer nima istega okusa, je pa zelo podoben... no men je dober...

Jaz sem skuhal za naju z mojim user posted image , je prisel na kosilo danes, pa sem naridla eno meso pa krompirejevo solato. je bilo super, zdaj sem se posodo pomila in zdaj se morem it stusirat, sem cist crknjena in sam kuhala sem, dopoldan me je nekaj zacel bolet trebuh in sem se sla ulezt na posteljo in sem kar zaspala do 11ih pol sem pa kuhat zacela... user posted image

Aja pa danes moreva z mojim na krst ob 4.30. sej se mi ne da, ma kaj cmo user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7708
18.6.2008 20:52:44   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Sončika sem vidla , da si potožila, da se ti ne ljubi rovnat cunc...user posted image Predstavljaj si mene v sobi 4 x 4 m , polni šlatel-sedaj omar-kako ob menavi sezonskega perila rovnam za tri...
To je za sina za letos za poletje, to mu je premajno, pa bo za malo drugo leto...in tako dalje...Za popiz...
Ampak, po drugi strani sem pa vesela, da imamo tolk, da se ven iz cot ne vidmo-zaenkrat-, ker mi bo za ta večjo punco kmal zmanjkalo zaloge.Kok so pa cote drage, mi slabo rata.
A boste ve stvari imele nove , al dobljene?
Men so tudi tile otroci čist uničli zobe...Tko, da razumem vaše probleme.
Lep večer.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7709
18.6.2008 22:44:09   
_ancica_
tany...ti kar pridi hitro...sem ful lacna user posted image Drugace pa sem zadnjic enkrat gledala ce bi mel kaj podobnega cokolinu in ni blo nic cokoladnega. So bli raznorazni kosmici za dojencke ampak z okusom kakega sadja itd...ampak jaz bi cokolado!!!! user posted image user posted image user posted image No mogoce bom pa vsen enkrat kupila eno skatlo, da probam. Ce pa ne bom pa ko bom sla v slo kupila za cel kufer user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA.
..ja zgleda da je res kar pravijo glede nosecnosti in zobov user posted image Je treba kar pazit preden zanosis, pa potem emd nosecnostjo redno hodit na preglede. Ampak ce pomislim bi trenutno kar dala kak zob za user posted image user posted image user posted image user posted image sej ti potem novga namontirajo pa je user posted image user posted image user posted image

ok, zdej pa grem na hiter sprehod...ze cel dan sedim za racunalnikom in me rit ze posteno matra...se tipkamo jutri...papa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 7710
19.6.2008 8:18:21   
sončika84
dobro jutro! Evo,jaz že od šestih pokonc. no,če odštejem ponoč,ker sem ita ktko slabo spala,da adijo. user posted image  z mojim asv pofruštkala,pol pa je šel na šiht. pa n momr vrjet,da je od tega že uro in pol.user posted image user posted image  kako čas beži! Danes pa delat dalje. hehe,spet jaz in moji plani! user posted image  ja no,sej ni dosti. v glavnem bom danes v cunjah. zdej se mi lepo cunjice za dojenčka sušijo na soncu,ena runda pa se še pere. mam pa še za likat kr neki. no ja,počasi pa bo. Glavn d sm kopalnco včer spucala. user posted image  Je prec lepše it na wc.hahauser posted image  
najboljša, se razumeva ja. ne sej drgač je mne lepo tkole cunjice pregledovat pa zlagat,tko moje kot od dojenčka kot od mojga lubija. Sam mičkn sem jih bla že sita teh cunj,ker sem dubla spet nove in je blo treba jih dat po velikosti. Sem pa ful zadovoljna tut js,da sem jih tolko poverbala,ker si ne predstavljam,da bi mogla vse kupt. ker so res drage! Pa za nosečnice so tut drage. sem kupla zadnjič dva modrca za dojenje pa sm dala skor 40euru.user posted image user posted image user posted image  Grozn,kok nabijajo cene. Spraševala si,če  bomo mel vse novo. no,jaz nimam nič novega-vse poverbano. voziček,pojstlca,zibka(č pride), cunje... ma vse.ok,edino mami nam je kupla en fuuul fletkn bodi pa štumfke. tko za zdej, čist mičkno. Moj se je skor zjoku,k je vidu kok je to mičkno. mene pa tut ni pustlo ravnodušno! Tko fletn pa tko mičkno!! kot da bi blo za punčko iz cunj.user posted image

Danes pa je sooončeeekk!!! sem prov vesela. upam,da bo zdej en cajt tkole.
Nč, lepo bodte,jaz grem pa  še cunjice dat  sušit in delat kej. al pa se učit. se še kej tipkamo! pa pa in en lep dan! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7711
19.6.2008 9:31:44   
sončnica24
Hojla se še jaz javim, je včeraj popoldne začel sonček svetit pa sem travo pokosila pa rožice porihtala, nekaj malega pa mi je še za danes ostalo tako da se zdaj počasi odpravljam ven je tako lepo in bo baje vsaj do nedelje lepo in toplouser posted image .

Tako da če mi bo zneslo se še kaj oglasim drugače pa vam lep čvekast popoldne zaželim.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 7712
19.6.2008 12:52:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...kdaj je pa ne pricakujes? Mogoce je pa ratal, kaj pa ves.
user posted image user posted image user posted image user posted image ta vikend bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image ma,na dosedanje izkušnje tudi ta mesec ne kaže drugače kot mesece do sedajuser posted image user posted image user posted image

super,da si zobek porihtalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7713
19.6.2008 16:11:17   
_ancica_
Ojla punce user posted image

Mate soncek danes? Tukaj mamo pa se kar oblacno. Upam, da bo vsaj cez vikend kaj lepse, da bova lahko kam sla. Ful bi sla v zivalski vrt user posted image user posted image user posted image Pa vceri sva ful lepo mucko vidla v trgovini z zivalmi. Je bla taka cist bela, samo na vrh glave je mela tako sivo liso. Jst bi jo takoj mela, sam mojga je strah da bo vse potrgala s kremplji user posted image

Drugace pa danes gremspet do zobarja, ampak sele ob petih popoldne, tko da mam se cas. Moram pa neki narest za mojega ocija...rabi naslovnico za katalog. Bom spet presedela par dni za racunalnikom user posted image

soncika...ja res, cunjice za user posted image so ful drage, tko da super da si jih tok dobila od drugih user posted image

soncnica...pridna ko tako lepo za rozice skrbis user posted image

spps... no jaz itak drzim pesti zate, kot vedno user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7714
19.6.2008 18:07:16   
tany83
ojla kako ste kaj??

Jaz sem bolj slabo danes, me fuul glava boli pa bruhala sem zjutraj, nevem od kje sem dobila tako slabost... user posted image user posted image user posted image  mi dela se kar naprej slabo, upam da nisem kaj pojedla  cudnega, sicer nevem kaj bi blo, ker odzuni nisem nic jedla vceraj, doma pa sem mela tud vse sveze... tko da danes pocivam ker ne morem nic... sem se prisla sam mal oglasit in vas pozdravit...

Grem nazaj lezat, lepo se mejte...user posted image

PaPauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7715
19.6.2008 18:37:42   
_ancica_
ojla tany...upam, da bo tvoja slabost hitro minila user posted image Lepo pocivaj, pa se jutri spet tipkamo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi danes nekaj slabo. Pa par dni mam spet tak krvav izcedek user posted image Upam, da ni prislo do kakega vnetja.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7716
19.6.2008 21:13:52   
NAJBOLJŠA
Čer.
Jaz šele not prletim, ko mi ve že uidete..
Ja, cote, cote.
Ko pa so mal večji, si pa vesel, če sploh še kaj dobiš.Jaz za Emo bom morala že začet kupovat...me je kar strah.
Dokler bomo zdravi, in imeli zobe, da bomo lohk jedli, bo že.
Sam še loto mi manjka..
Nočko, če nau nobene več.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7717
20.6.2008 7:11:45   
spps
ojla punceuser posted image user posted image user posted image
ancica-vem,da navijaš zameuser posted image user posted image user posted image imam občutek,da te bom počakala,dokler se ne vrneš med  borkeuser posted image
tany-a spet te slabosti jezijo?user posted image user posted image

jaz sem pa včeraj šla na prireditev,ki so jo meli naši škrati-parkrat sem imela kar solzne oči,ko vem,da gre naša mala v šolo-saj ni to nič hudega,ampak men je šlo kr na jok,sem šla sami sebi na jetra,ko sem solze komaj zadrževalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najboljša,kaj pa kaj pri tebi dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7718
20.6.2008 8:08:30   
sončika84
Dobro jutro! No,tko,končno so cunje oprane. zdej sam še zlikam do konca. uf,nisem si mislila,da bom cel tedn v teh cunjah. ja no,ni kaj,je treba prpravt stvari. zdej morva pa še sobo pobelt pa it po zavese. upam da bo to drug tedn uštimano. d mam pol mir.user posted image  pol bojo druge stvari. haha danes je spet lep dan in baje bo vroče. tko d bom šla mal se v bazen vržt.  sam morm tašči izropat kšne kopalke,k tiste dvoje k jih mam js so mi premajhne. haha
tany pa ancica,upam,da ste danes ok in da vas je slabost minila.

en lep pozdrav vsem. grem likat. lep dan! čao

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7719
20.6.2008 10:59:09   
spps
pa sončika,ti si čist divjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 7720
20.6.2008 11:11:01   
Šarki
čao bejbe!!! ajm bekuser posted image  spps a si že nosečka??

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7721
20.6.2008 12:26:42   
sončnica24
Hojla jaz pa sem danes čisto prerojena sem bla pri frizerju pa se full dobro počutim pa kakšno kolo sem lažjauser posted image .

Tanchi ti pa se res že zelo zelo dolgo nisi javla, kje si se te zgubila?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7722
20.6.2008 13:46:27   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Tanchi, kje si bla?
Spps, sem čist divja,,,divjam z enga konca na drugega, vmes pa pečem.
Jutri imamo namreč piknik, 30 ljudi-11še otrok, tko da bo noro...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7723
20.6.2008 16:00:09   
_ancica_
Olja punce moje user posted image Vidim, da ste vse ful aktivne...sej tko je tud prav user posted image Jaz sem se pa mal prehladila se mi zdi. Kar naprej kiham.Moj zob naj bi bil zdaj popravljen. Moram pa se par dni pocakat, ker je se zmeri ful obcutljiv. Je mel zobar kar neki problemov. Baje je tezko blo spucat kanale, ker niso navpicno dol, ampak kr tko mal zakrivljeni user posted image No zdej upam, da bo mir s tem zobom. Drug teden grem pa spet tja, da mi se kej druzga najde hahaha user posted image user posted image user posted image Sej jst ze v naprej vem, da mam se vsaj ene dva za popravt. Boljs da jih zdaj, ko se ne bolijo.

spps...ne ti na mene cakat, ker se bos prevec nacakala. Midva bova pomoje zacela sele cez kaka dva meseca, ce ne kasneje. Zdaj sem rekla, da bi blo fajn ko se preseliva it mal v solo (za eno leto), tko da ne vem kako bo kaj z najino malo pikico. Mogoce pa rabim mal odmora. Ce mi rata zacet v solo hodit oktobra, potem bova kr mogla se ene par mesecev pocakat, da ne bom potem user posted image sredi leta. No vsaj tok, da ne bom lih mela rok takrat ko bi mogla koncat s programom. user posted image

soncnica...oooo novo frizurco mas!!! user posted image user posted image user posted image Kaksna pa si zdaj?

soncika...ja ti si res kot navita ej user posted image user posted image user posted image A sploh kaj spis? user posted image No, sej to je super, da lahko se vedno tok migas user posted image user posted image user posted image

NAJBOLJSA
... ti bos tud mela polne roke dela jutri user posted image user posted image user posted image   A kaj praznujete?

tanchi...ja tebe pa res ze 100 let ni blo tukaj user posted image kako si kaj? Kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 7724
20.6.2008 16:17:12   
sončnica24
Hojla sem danes še doma moj lubi pa je šel delat. Jaz mam zdaj približno takšno frizuro kot sem jo mela na tisti slikici kaj si jo vidla Ancica, samo postava ni več istauser posted image . Se pravi mam lase tako do ramen dolge.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  307 308 [309] 310 311   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Koliko časa po HSG ste zanosile
Nefretiti

1 mesec (48%)

2 meseca (12%)

6 mesecev (12%)

12 mesecev (7%)

več kot 12 (20%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!