sončika84
|
Pozdravljene punce! spps najprej, da ti čestitam iz vsega srca! BRAVOOOO!!! Sem vesela za vas vse! Ti ežlim,da boš mela lepo nosečnost in čimmanj slabosti ali kakih drugih težav. Jaz se vam javljam iz porodnišnice. So me v torek sprejeli notr,ker so mi na rutinsekm pregledu zmerli visok pritisk. Bilo ga je 160/110! Še sama nisem mogla verjet,ker počutim se odlično. nikoli me ni bolela glava,se mi vrtelo ali mi bilo slabo. Tko d kr mal čudno. PA tut vse druge raziskave(urin,kri,ultrazvok,ctg...) so ok. je vse v redu. Tko da res n vem kaj mi je tko dvignil pritisk.Edino kar mi šibne skoz glav je vročina pa hemeroidi. Zdej jih mam že skor dva tedna. pa včasih mal uplahnejo. na živce mi grejo. zadnjič me je tko bolel,dasem sam jokala in sem mislila,da bom umrla. moj je pa zravn emne tut skor jokal pa me spraševal,če lahko kej pomaga. sem mu rekla da nič,razn če jih proč odreže.haha no, pol je šel gledat fuzbal v dnevno,k me ni mogu več gledat kako trpim. me je pršu še pogledat vsaek tolko pa reku naj pridem v dnevno ležkat rzavn njega. no,sej pol sem res mal šla. Zdej pa že od torka ležim tle v porodnišnci in mi je dolgčas. danes bi mogla na izpit,pa sem se moga odjavt. pa tko sem se učila!! pa v torek tut najbrž še n bom uspela it na izpit. PA v endeljo sem tela it fo mamice na gorenjsko,k ima dans rojstn dan pa tut n bo šlo. tko d sm kr mal žalostna. sam kaj čm. ma mi je tečno leažt tuki notr. cl ljubi dan sam ležim. jaz bi pa tko rada kej postorila. magar sam skuhala kosilo. ajaa,danes smo merli pritisk je že pasdel na 120/80. tko da upam,da bom šla jutri domov. čeprav vprašanje. jutri dam še urin za pregledat. po moje bom šla v nedeljo komaj domov če. Aja, otročiček je malo zaostal v rasti, je čreaj reku tle dežurni k sm bla na UZ. Da iam samo 2300g,kar je mal premal za 37tedn. zdej me je kr mal v strah spravu. k nč pa ne pove zakaj je tko in kaj lahko nardim. sam to je reku,da če ne bo napredoval bojo sprožli porod. Mal se bojim,po drug stran si pa mislim,da je pa pač po očetu bl majhen. k pr njih so tko vsi majhni.haha bomo vidli. no,zadost. matr sem se razpisala! cel roman. Svaka vam čast če ste vse prebrale in hvala vam. tko,zdej pa dost o men pa še kej o vas. aja,tanchi mi je žal za tvojo,ampak sej bo prebolela. držim pesti,da čimprej in da neb o noneih komplikacij!
|