|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.6.2008 17:41:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

oooo ancicauser posted image user posted image user posted image user posted image  nism še nč za nazaj brala. SMO GLIH DOBR DAM PRIŠLI. SVA MELE S TAMALO PODALJšan vikend paket v bolnici jesenice. se nam bo tole še par tednov vleklo. so rekli če hočeva še mal ostat, pa sva rekle da ne. je tko pasje vroče, da sva šle raj domov. drugač mi je blo pa čist fletno. majo dobro postrežbouser posted image
kaj pa je s ta malo?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7751
25.6.2008 18:10:01   
Šarki
ima mononukleozo. traja lahko tudi do 6 tednov, pa pol mormo še nekej časa pazit da se ne udari v trebušček, ker ji lahko vranica poči. ima povečano vranico in jetra, vneto desno učko, kašlja, vročina, driska, bezgavke ima kot ping pong žogce, in v nosu ima vse oteklo, tko da ima skos zaprtga. ne pomaga tud če ji s fiziološko spucam. ampak baje smo mi še dobr skos pršli. to bolezen dobiš do 20. leta, pri nekaterih se znaki sploh ne pokažejo, kakšen ima pa tako otečene bezgavke da še sline ne more požirati.taikle mamo.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7752
25.6.2008 18:11:16   
Šarki
sej jo skos nosim k je sitna pa skos se mi po joškah obešauser posted image  jest sm njena velika duda user posted image ampak je pa doma boljše volje. ni tok vroče, pa lah se okol sprehaja. tm nisva smele iz sobe,user posted image

< Sporočilo je popravil tanchi -- 25.6.2008 18:12:45 >

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7753
25.6.2008 18:15:28   
Šarki
aja, pa ni zdravila. to morš preprosto prebolet. luser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tanchi -- 25.6.2008 18:16:07 >

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7754
25.6.2008 18:25:11   
spps

aja, pa ni zdravila. to morš preprosto prebolet. luser posted image user posted image
dijo mijo...si ne znam predstavljat,upam,da se čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7755
25.6.2008 19:44:08   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...ej res super, da se je zacelo delat na prizidku!!! user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate! Kdaj pa predvidevate, da bo koncano?
v vsakem primeru največ do konc oktobra.
kar se pa M tiče,mislim,da je možno da je ne bouser posted image user posted image user posted image sem zadnje 4-mesece mela cikle 33,31,29,29dni.
danes je 33 dni,če gledam na najdaljši cikel,mi še pa 7dni manjka.enkrat za vikend bom delala test,vložkov ne nosim več,da bi jo pričakala,ker je PREVROČEuser posted image user posted image user posted image user posted image ti pa fajn,da si zobke porihtaš,da boš mela pol miruser posted image user posted image user posted image user posted image

ves kaj, tvoje M itak da ne bo...pomoje se ji ne da vec prit, ker ve da ni dobrodosla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti kar lepo naredi testek cez vikend, da nam bos lahko potem v ponedeljek povedala kaj lepega user posted image user posted image

jaz si pa zobe rihtam...sem lih nazaj od zobarja, kjer so mi vse pregledal. In ja...itak da bom mogla se kar ene parkrat tja, ker mam se ene par takih sumljivih, pa enega bo treba na novo spet popravit...jooooj. Sem se narocila vnaprej (mam 4 preglede v dveh tednih user posted image ). Sem rekla, da naj me cimveckrat narocijo, ker se bova kmalu selila in bi rada da bo hitro koncano. Njim je pa itak fajn, da kes pokasirajo. Sej drgac so ful prijazni tam. Grem kar rada tja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7756
25.6.2008 19:46:11   
_ancica_

uf, a tko je to user posted image

Sej bo user posted image tukaj pa se malo pikapok, da bo hitreje minilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7757
25.6.2008 20:10:10   
spps
punce.................na CB se je pokazal plususer posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7758
25.6.2008 20:21:00   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

punce.................na CB se je pokazal plususer posted image user posted image user posted image user posted image

no pa da ti se tukaj cestitam:

BRAVO!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela, da vama je ratalo!!!!!!!! Zdaj pa lepo pazi nase!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7759
25.6.2008 20:27:06   
Šarki
jeeeeeeeeeeeee bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
čestitamuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7760
25.6.2008 20:53:35   
spps
hvala punce,res še ne dojemam...user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 7761
26.6.2008 8:19:54   
African queen
spps,ti bom kar tukaj čestitala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER,vesela sem zate.Zdej pa uživaj!user posted image user posted image user posted image  in pazi nase in na malo pikico!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7762
26.6.2008 13:07:42   
sončnica24
Hojla, ja danes pa je to čudovita novica sppsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da ti res želim lepo nosečnost brez problemov in da poviješ zdravega user posted image . SUPER!!!!!

Jaz pa sem danes hodla v bolnico dajat kri sem se načakala dobro uro pa pol da so mi samo kri vzeli sedaj pa se hladim pa mi nikakor ne uspe se shladit ker je pasjo vroče. Za popoldne pa napovedujejo full hudo nevihte tako da vreme letos nam res ni naklonjejo.

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7763
26.6.2008 15:12:41   
tany83
ojla dekleta...

sem vas prsla sam na hitrco pozdravit, ker sem vidla na mailu en pozitiven test, pa mi nic ni blo jasno... in seveda nasa draga spps je nosecka user posted image ......CESTITAM  pazi nae in malo pikico in cim lepsih user posted image  ti zelim user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sibam hitro mal zjatrka pojest, ker pol grem k sestri od mojega dragega in bom tam ves dan, ma bazen tko da se bom mal v vodo vrga user posted image user posted image user posted image

Lepo se mejte dekleta in ko bom mela kaj vec casa vas preberem in kaj pametnega napisem, jutri me tudi ni ker ma moj dragi frja...

se kaj oglasim v ponedeljek, ko pridem s pregleda...

lepo se mejte...

caocao

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7764
26.6.2008 15:26:46   
_ancica_
ojla punce moje...kako ste kaj nosecke? user posted image

Jaz imam danes ful za narest. Cunje oprat, pa prah moram pobrisat ker ga ze 100 let nisem, pa po tleh pomit itd...

tany
...oooo ti se pa kar v bazenu razvajas! user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi!!!! Fajn opravi pregled v ponedeljek user posted image

soncnica
...ti kar k meni pridi, tukaj imamo malo hladneje kot v slo...no vsaj za 1x user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 7765
26.6.2008 20:35:04   
_ancica_
uf, danes spet ni nobene tukaj user posted image
jaz pa ze cel dan pospravljam...je ful soparno in sem ze cist prec. Se po tleh pomijem potem grem pa pod tus...konnnncnooo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7766
26.6.2008 21:22:45   
spps
oj,jaz sem bila cel dan terenska,malo prej smo prišli domovuser posted image  zdaj pa grem pod tuš in spat-no moram počakat,da mala trdno zaspi,ker ji je prvi zobek izpadeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajde punce,lepo se imejte,se tipkamouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7767
26.6.2008 21:49:46   
_ancica_
spps...a zobek ji je izpadel user posted image a bo miska kaj prinesla??? user posted image user posted image user posted image Kako se pa ti kaj pocutis? Imas kaj posebnih znakov, al je tko kot vsakic pred M? Jaz se spomnim,  da je blo pri men cist isto, samo da je trajal ful dolgo M pa od nikoder user posted image

jaz sem se lepo stusirala...se zdaj boljse pocutim, bolj frisno user posted image zdej pa cakam, da prideta tasca in tast potem gremo pa baje mal ven skupaj. Tudi prav, samo da grem mal ven user posted image Jutri mam pa spet zobarja. Se mal pa se bom kot doma pocutla tam na unmu stolu user posted image

ok, zdej se pa tud jst poslavljam...jutri pa dejte mal vec napisat, da mi ne bo dolgcas...lahko nocko...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7768
27.6.2008 10:23:05   
sončika84
Pozdravljene punce! spps najprej, da ti čestitam iz vsega srca!user posted image user posted image BRAVOOOO!!! Sem vesela za vas vse! Ti ežlim,da boš mela lepo nosečnost in čimmanj slabosti ali kakih drugih težav. user posted image user posted image
Jaz se vam javljam iz porodnišnice. So me v torek sprejeli notr,ker so mi na rutinsekm pregledu zmerli visok pritisk. Bilo ga je 160/110!user posted image user posted image Še sama nisem mogla verjet,ker počutim se odlično. nikoli me ni bolela glava,se mi vrtelo ali mi bilo slabo. Tko d kr mal čudno. PA tut vse druge raziskave(urin,kri,ultrazvok,ctg...) so ok. je vse v redu. Tko da res n vem kaj mi je tko dvignil pritisk.Edino kar mi šibne skoz glav je vročina pa hemeroidi. user posted image Zdej jih mam že skor dva tedna. pa včasih mal uplahnejo. na živce mi grejo. zadnjič me je tko bolel,dasem sam jokala in sem mislila,da bom umrla. moj je pa zravn emne tut skor jokal pa me spraševal,če lahko kej pomaga. sem mu rekla da nič,razn če jih proč odreže.hahauser posted image no, pol je šel gledat fuzbal v dnevno,k me ni mogu več gledat kako trpim. me je pršu še pogledat vsaek tolko pa reku naj pridem v dnevno ležkat rzavn njega. no,sej pol sem res mal šla. Zdej pa že od torka ležim tle v porodnišnci in mi je dolgčas. danes bi mogla na izpit,pa sem se moga odjavt. user posted image pa tko sem se učila!! pa v torek tut najbrž še n bom uspela it na izpit.user posted image PA v endeljo sem tela it fo mamice na gorenjsko,k ima dans rojstn dan pa tut n bo šlo. tko d sm kr mal žalostna. sam kaj čm. ma mi je tečno leažt tuki notr. cl ljubi dan sam ležim. jaz bi pa tko rada kej postorila. magar sam skuhala kosilo.user posted image ajaa,danes smo merli pritisk je že pasdel na 120/80.user posted image user posted image user posted image tko da upam,da bom šla jutri domov. čeprav vprašanje. jutri dam še urin za pregledat. po moje bom šla v nedeljo komaj domov če. Aja, otročiček je malo zaostal v rasti, je čreaj reku tle dežurni k sm bla na UZ. Da iam samo 2300g,kar je mal premal za 37tedn. zdej me je kr mal v strah spravu. k nč pa ne pove zakaj je tko in kaj lahko nardim. sam to je reku,da če ne bo napredoval bojo sprožli porod. user posted image Mal se bojim,po drug stran si pa mislim,da je pa pač po očetu bl majhen. k pr njih so tko vsi majhni.hahauser posted image bomo vidli. no,zadost.
matr sem se razpisala! cel roman. Svaka vam čast če ste vse prebrale in hvala vam. user posted image tko,zdej pa dost o men pa še kej o vas.
aja,tanchi mi je žal za tvojo,ampak sej bo prebolela. držim pesti,da čimprej in da neb o noneih komplikacij!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7769
27.6.2008 12:35:07   
sončnica24
Hojla da se vam malo javim sem polno zaposlena z urejanjem ene diplomske naloge pa me tako kot ponavadi na koncu vse jeziuser posted image .

Spps si že prišla k sebi ali še vedno ne verjameš, jaz sem kar par dni oz. do prvega pregleda rabla da sem dojela kaj se dogaja.

Se pa mi zdi da bo ta naš mali lenuh počasi začel brcat pa saj je že čas user posted image .

Sončika tebi pa upam da ne bo treba bit do poroda v bolnici tako da upam da te čim prej spustijo domov. Glede velikosti pa se ne sekiraj preveč ker verjetno ne morajo biti vsi dojenčki isto veliki eni so večji drugi so manjši, meni se tudi zdi da najin ne bo nek velikan glede na to da sva oba bolj srednje rasti. tako da držim pesti da bo vse ok.

Jaz pa se tudi poslavljam in se javim kaj drug teden ve pa lepo uživajte in preživite en lep vikend.

Pa pa

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7770
27.6.2008 15:39:04   
_ancica_
Ojla punce user posted image

kako ste kaj danes? Kaksno vreme imate? Tukaj je blo vceraj ful soparno popoldan in zvecer user posted image em bolj slabo spala. Danes je pa spet oblacno. user posted image

soncnica
...a ze cutis brcike??? user posted image super! sej pravijo da zacnejo tam nekje od 20 do 22 tedna.

soncika...upam, da te bojo kamlu pustili domov, ker verjamem da ni fajn lezat po cele dneve v bolnici. Bom mislila nate in na tojo malo user posted image . Glede velikosti pa...jst tud mislim da ni nobenega razloga za skrb. Eni so pac malo manjsi.  user posted image

Jaz pa moram spet k zobarju danes, pa se mi ne da user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 7771
27.6.2008 16:48:21   
spps
oj,da se na hitro oglasim.
vroče je ,da se ti zmeša...sem si po službi morala mal oddahnit,zdajle a grema z malo pogledat,kako ati napreduje z gradnjouser posted image user posted image user posted image user posted image morama pol ure peš,ker ima on avto,pa saj nama ne bo hudega če se mal sprehodima.
naslednji teden bom imela mal več časa za net,sam kaj,ko je to dopoldan,pa ni skor nobene tuuser posted image
v ponedeljek bom mojega G poklicala in se dogovorila za pregled...komaj čaakamuser posted image user posted image user posted image
punce lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7772
27.6.2008 18:21:14   
sončika84
res ni prijetno ležat. Ker se počutim super in bi kamot kej naredla. tko pa sam počivat in sem res že tečna sama sebi.sam mislim,da bom mogla čez vikend še zdržat. upam pa da me v pondelek odpustijo,ker če ne bom kr ušla. mal prej mi je šlo že prov na jok,ker pogrešam mojega pa k sm že cela smotana od tega počivanja. in mam občutk da bo zdej en dan kr udarl iz mene in se bom mola zjokat.user posted image
ancica,ti pa kar pejdi k zobarju. da ti zrihta. jaz sm tut ta tedn se odpravla,da si bom enga našla,ker mi je plomba padla ven,no pa ne bo nič,k sm tle zaprta. user posted image upam,da bo drug tedn uspelo. k pol pa bo spet vprašanje,k bo kmal pršu dan d.
spps,sprehod vama pa sigurno ne bo škodil. tko da kar veselo na pot. sem t kr folž,k js si tut
želim sprehoda.
lep pozdrav vsem!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7773
27.6.2008 19:21:06   
_ancica_
spps...jst sm se tud sprehodila danes. Mi je ful pasalo, pa se vreme je kar lepo danes. user posted image Ti pa kar lepo poklici svojega G da ti cimpreje da datum za pregled. Jst sm rekla, naslednjic ko bom user posted image ne bom vec cakala (no sej nisem lih mela druge moznostiuser posted image )...bom kr zacela tezit takoj ko zagledam plusek. user posted image Res ni fajn, da cakas ko zmesan vec kot mesec in pol in si ves navdusen, potem ti pa povejo da je plodek odmrl...No, ne bom te zdej s tem matrala, ker bo itak vse ok. user posted image Potem nam bos pa kako slikico z UZ-ja pokazala. user posted image

soncika...ti bogica...verjamem da bi rada sla ven, ampak sej bo hitro. Naj do konca lepo vse teste nardijo, da se prepricajo da je vse ok user posted image
Glede zobov pa...jst nisem bla prej ze vsaj ene 9 let pri zobarju. Tko, da ni cudno da mam zdej tok za postimat. user posted image No, danes mi je eno manjso plombico dal not, potem mam pa se tri preglede, ker je se kar neki za popravt, pa se ciscenje bo treba narest, ker ga se nikol nisem mela. user posted image

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 7774
27.6.2008 23:06:18   
NAJBOLJŠA
Spps, iskrene čestitke..
Sem zelo vesela takih novic.
Želim samo najboljše.
Nočko.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 7775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  309 310 [311] 312 313   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

katero ime vam je od navedenih najbolj všeč?
paloma33

Izberite samo eno ime od spodaj navedenih

IZA (43%)

VITA (44%)

OTA (10%)

PERINA (3%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!