sončika84
|
dobro jutro! Evo,jaz že od šestih pokonc. no,če odštejem ponoč,ker sem ita ktko slabo spala,da adijo. z mojim asv pofruštkala,pol pa je šel na šiht. pa n momr vrjet,da je od tega že uro in pol. kako čas beži! Danes pa delat dalje. hehe,spet jaz in moji plani! ja no,sej ni dosti. v glavnem bom danes v cunjah. zdej se mi lepo cunjice za dojenčka sušijo na soncu,ena runda pa se še pere. mam pa še za likat kr neki. no ja,počasi pa bo. Glavn d sm kopalnco včer spucala. Je prec lepše it na wc.haha najboljša, se razumeva ja. ne sej drgač je mne lepo tkole cunjice pregledovat pa zlagat,tko moje kot od dojenčka kot od mojga lubija. Sam mičkn sem jih bla že sita teh cunj,ker sem dubla spet nove in je blo treba jih dat po velikosti. Sem pa ful zadovoljna tut js,da sem jih tolko poverbala,ker si ne predstavljam,da bi mogla vse kupt. ker so res drage! Pa za nosečnice so tut drage. sem kupla zadnjič dva modrca za dojenje pa sm dala skor 40euru. Grozn,kok nabijajo cene. Spraševala si,če bomo mel vse novo. no,jaz nimam nič novega-vse poverbano. voziček,pojstlca,zibka(č pride), cunje... ma vse.ok,edino mami nam je kupla en fuuul fletkn bodi pa štumfke. tko za zdej, čist mičkno. Moj se je skor zjoku,k je vidu kok je to mičkno. mene pa tut ni pustlo ravnodušno! Tko fletn pa tko mičkno!! kot da bi blo za punčko iz cunj. Danes pa je sooončeeekk!!! sem prov vesela. upam,da bo zdej en cajt tkole. Nč, lepo bodte,jaz grem pa še cunjice dat sušit in delat kej. al pa se učit. se še kej tipkamo! pa pa in en lep dan!
|