|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
23.6.2008 8:18:20   
nana35
Anchikaa,najprej pohvale za tvoj lepi avatar,Daša je na tej zeleni barvi prava dama.Hvala za čestitke ob sv.Krstu in lepo da misliš name in upaš z mano vred,da boš prebrala veselo novičko,da sem naredila izpite!

muzika,tudi jaz se strinjam za Tri ribnike,avto bom pustila kar v Europarku in jo vsekala peš do Treh ribnikov.

katee,sem se ravno prej spomnila nate in si že tukaj.Kupila sem si kolebnico,se mi zdi vseeno boljša zabava kot tek,pa tebe vprašam,kaj misliš o športanju s kolebnico?!

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 151
23.6.2008 8:33:32   
klepetka
nana, ojej,  kako pa mi je to ratalo pa mi tud ni jasno, nouser posted image user posted image .Itak da KLemenuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 152
23.6.2008 8:47:53   
Lusa
Pa se spet tud jaz malo javljam.Glede srečanja še ne vem ,če pridem ,bom pa vam vsekakor povedala.Verjetno bomo vse tri prišle.

Luša še spi ,Daša že nekaj štrajka v posteljci jaz pa visim na RR.Drugače pa smo imeli v soboto drugo obletnico ajšine smrti in je imela spet tako sijoč grobek:

user posted image user posted image user posted image

in še ena slikica ,ko je Luša porihtala Dašo in jo slikala:
user posted image

nana-lepi ste bili ,ti pa kar žariš -aja pa zelo mlado zgledaš ,ma to itak veš

vaney-upam ,da bo tvoj popazil na malega ,da se boš lahko vsaj malo spočila ,se mi prav smilišuser posted image

triš-no danes bi pa končno morala dobit.Ti me le skregaj!Pa kako lepo Žan sedi ,moja niti pod razno ne bi mogla bit v gugalnici.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
23.6.2008 8:49:53   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, kako ste bili lepi, čist zares.Gašper je pa prav res čisto sijal.user posted image

klepetka,hvala za čestitke ob sv.krstu,ampak tole...???Najprej piše Triš da je Anže sijal,ti pa praviš da Gašper.Moj pikec revček,kaj vse je že bil.Klemen je... user posted image

No zdej sem se pa nasmejala.Očitno nas že sedaj tako bega da sploh ne vemo kako mu je ime.user posted image user posted image user posted image user posted image .Kaj šele bo ko bo zrastel.Danes pa držim pesti da dobro opraviš izpit,v kar sploh ne dvomimuser posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 154
23.6.2008 8:49:55   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nana kako  ste lepi vsi.Anže pa je kar žarel.Se vidi kdo je imel danes praznikuser posted image

Misliš teči Klemen...user posted image

Joj oprosti.Pa tako sem pazila pri čestitki in 3xpreverila če je napisano Klemen pol pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney en velikuser posted image

Anchikaa in Ursalarauser posted image user posted image user posted image user posted image za nov avatar

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 8:51:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
23.6.2008 8:54:35   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

triš-no danes bi pa končno morala dobit.Ti me le skregaj!

Hvala hvala in še enkrat hvala.Res si zlatauser posted image user posted image user posted image .Zakaj naj te pa kregam.To bi bil smrtni greh user posted image ,kajti takih ljudi je malouser posted image

Slikice so pa krasne,mi je šlo kar na jok.Veš tako lepo urejenega grobka pa ne vidiš pogosto.Kaj pa tisti ribnik .Si to ti naredila.Kaj naj ti rečem ,otroci so lahko ponosni ,da imajo tako zlato mamicouser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 157
23.6.2008 9:05:27   
Lusa
nalin ,triš-hvala obemauser posted image glede vode in oblika groba  je bila moja ideja in mi je mojuser posted image sam doma nardil ,drugače bi pa tako rada imela že spomenik ,pa zaenkrat ni user posted image manijev-Saj bo že 1x

Tudi jaz sem se nasmejala glede imen ,zato pa jaz redkokdaj napišem imena ,ker si nikol ne zapomnimuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 158
23.6.2008 9:15:09   
katee

katee,sem se ravno prej spomnila nate in si že tukaj.Kupila sem si kolebnico,se mi zdi vseeno boljša zabava kot tek,pa tebe vprašam,kaj misliš o športanju s kolebnico?!

Če ti odgovarja bolje kot tek, potem super. Dobro pri kolebnici je to, da porabiš kar nekaj kalorij, poleg tega pa si krepiš tako noge (čeprav bolj ali manj samo meča) in mišice ramenskega obroča.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 159
23.6.2008 9:20:29   
klaja
Jutro vsem!

Hvala vsem za čestitke ob mini rojstnem dnevu in tudi ostalim slavljenčkom vse najlepše!

Lusa lep grobek imate! Sem že mojemu omenjala, da ko se boma peljala tam skozi, da bi ji šla svečko prižgat, ker se tudi jaz večkrat spomnim na njo.

Bratrančeva poroka je za nami, bilo je super, edino muzikanti so ga malo posračkali, saj so se odpeljali na nevestin dom in ne na ženinovega. Zato Martinca še enkrat preveri, če vedo kam morajo it. Smo dve uri sedeli na ženinovem domu, kot da bi bili na sedmini user posted image . Tudi potem v Cerkvenjaku je bilo super, je ful velik prostor in se je dalo fajn plesat.
Midva sva sicer šla vmes domov, da sem Hano podojila, potem pa mi je ob 3 zjutraj že bila kriza, ker sem imela prsi tako polne, da so me že bolele in sma mogla it domov.
Hana in Julija pa sta bili v babičinem varstvu kar pridni, razen izjem. Edino drugi dan sma vzela obe zraven in sem po eni uri morala peljat Hano domov, ker se je drla ko zmešana, sploh ne prenese, da bi jo kdo vzel v roke, niti da bi jo kdo pogledal.

V nedeljo pa grem tudi mi malo na zaslužen dopust, komaj čakam!

Lep (vroč dan) vam želim!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 160
23.6.2008 11:37:09   
karmyka
Ojla
No pa še jaz malo po dolgem času saj vem da me ni nič na sončkih ampak res dvojčki pač, res mi nič ne ostane časa včasih še pridem kaj prebrat ampak da bi pa pisala mi pa res ne ostane veliko časa.user posted image user posted image

Da še jaz na hitro povem nekaj o naših dveh pupah, res zadnje čase sem zaposlena 100 na uro še dobro da je sedaj moj user posted image prišel domov da mi malo pomaga mi pride zelo v poštevuser posted image no pa kaj  ko samo za2 meseca potem pa spet gre za 6 mesecevuser posted image

Imeli smo drugo cepljenej čez 3 tedne spet,nove mere za Malo pikico TEA(6600g 63cm 43cm),LEA(6800g 64cm, 43cm)
Zečeli smo z gosto hrano trenutno(banana,jabolko cvetača krompirček brokoli in seveda korenček) in ju moram pohvalit zelo radi papata.user posted image
V soboto bodo pa naše princeske končno krščene tako da v nedeljo pripopam kakšno slikco.user posted image

Hvala user posted image za našo obmesečnico obenem čestitam tudi vašim sončkom za obesečnice in mamicam za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa še slikceuser posted image
.user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 161
23.6.2008 11:43:43   
mala pikica
Hej, hej, mamice!

Najprej hvala v Gašperjem imenu za vse čestitke ob svetem krstu user posted image

Moram priznati, da sem kar vesela, da je vse to za nami. Je bil kar naporen dan. Začelo se je že včeraj ponoči, ko se je Gašper ob treh zbudil in zaspal nazaj šele ob pol petih. Potem smo seveda zaspali user posted image zbudil nas je dedi ob pol sedmih. Sam krst še je nekako kar šel, z vmesnimi sprehajanji izven cerkve in jokom takoj po polivanju pa vse do konca krsta, potem pa ga je babi kar ven odnsela. Je bil tako zaspan, pa še vroče mu je bilo. No, tapravo se je začelo šele potem doma. Cel dan slaba volja, preveč ljudi okoli njega, jedel je prvič šele popoldan ob treh v spanju, jaz živčna, ljudje bi ga radi videli, nosili po rokah, Gašper pa samo jok in jok user posted image Pozno popoldan se je vse skupaj malo umirilo in je bil tudi Gašper že boljše volje. Kot pika na i pa smo spet imeli probleme z elektriko. Jaz sem bila jezna kot user posted image Enostavno ne razumem, da v 21.stoletju ne morejo električarji v dveh dnevih ugotoviti, kaj je narobe user posted image user posted image user posted image In to na takšen vikend, ko imaš doma krst in 40 ljudi. Mislim, pa kje mi živimo user posted image No, v glavnem minilo je, slikice pa dobimo danes popoldan user posted image

Klemen pozne čestitke ob krstu tudi tebi user posted image user posted image user posted image

vaney upam, da se kmalu boljše naspite user posted image Gašper je zadnje dni tudi že ob štirih buden in se samo premetava po postelji, tudi če ga vzamem k sebi. Jaz pa sem že kot kak zombi, sem totalno nenaspana user posted image

triš vi imate tudi veliko zelenega okoli doma, je prav fajn, ne user posted image Žan pa je že res pravi junak na zibki, ga nič več ne nese na strani? Gašper še kar pade na stran, če ni res v vredu založen stolčku. Pa saj ga niti ne dajem veliko. Smo dobili stolček za hranjenje, bomo danes poskusili user posted image Pa hvala za lep verz!

nana luškani ste na slikicah, vidim, da je bil Klemen veliko boljše volje kot Gašper user posted image

muzika jaz se tudi strinjam, da se dobimo pri ribnikih. Ob kolkih pa? Jaz bi kar tam okrog 10.ure, če vam ni prezgodaj, ker potem je res že grozno vroče. Pa user posted image za prvi zobek.

anchikaa mislim, da med tednom dopoldan ne bo takšne gužve pri ribnikih in boš lahko brez problema parkirala. Jaz bom se tudi kar do tja pripeljala, je prevroče, da bi po soncu hodila z Gašperjem.

katee smo vaju že pogrešali. Še nimate interneta od sosedovih? Pa super, da je Žan Luka tako užival na morju. Jaz tudi razmišljam, da bi kupili bazenček in kar doma čez Gašperja skopali user posted image

lusa vaša Ajša ima vedno tako lep domek user posted image   Da pa si zlata mamica, kot pravi triš, pa sem že velikokrat povedala user posted image

karmyka kako sta tvoji pupi zlati user posted image Tista slikica z rutkami je ful luškana user posted image Katera je Tea in katera Lea? Kako pa spite ponoči, se hkrati zbujata?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 162
23.6.2008 11:47:20   
mala pikica
Sem pozabila vprašat...

Kaj vaše sončke že kaj namažete s kremami za sončenje? Sva bila danes dopoldan na sprehodu, pa mu je ves čas po nogicah sijal sonček, sem potem kar pleničko obesila spredaj čez voziček, pa si jo je seveda ves čas vlačil na sebe, mu je bilo še bolj vroče user posted image

Pa tiste, ki ste že dajale breskve? Kaj jih olupite in prekuhate?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 163
23.6.2008 11:53:34   
nana35

nana-lepi ste bili ,ti pa kar žariš -aja pa zelo mlado zgledaš ,ma to itak veš

O,hvalauser posted image ,upam,da resno misliš.
Lepo si uredila grobek,kakor vedno...to so žalostne stvari,,a lepo je ko tako poskrbiš za Ajšin domek.

Klepetka,saj ni hudega,če si Klemna preimenovala,samo tega pa ravno od tebe nisem pričakovala,saj veš zakaj...user posted image

In moj izpit???
Ja,treba bo počakati na jutri,je rekla gospa v šoli,joj,se opravičujem,sem se pač zmotila v dnevu (dve sta prišli iz Koroške v MB da bi zvedele rezultate!),no in jutri lahko pokličemo za rezultate,kar še prejšnji teden ni bilo mogočeuser posted image ,sem se pa malo razjezila...

katee,hvala za odgovor glede kolebnice,ni pomembno kaj bo bolj okrepljeno,samo da bo,sem itak ena sama mišica,tako da vseeno. Samo vzpodbuditi je treba spet telo in kolebnica mi velikooo bolj odgovarja.

karmyka,čestitke za nove g in cm tvojih princesk...user posted image pa veliko lepega ob krstu.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 164
23.6.2008 11:56:56   
nana35
mala pikica,čestitke tudi Gašperju ob s.krstu,ne vem,če sem že čestitala. Ja,Klemen je bil v cerkvi priden,ni jokal,prestal je ves krst v cerkvi,potem zvečer je pa že bil siten,normalno.Preveč ljudi,vroč dan,vse skupaj.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 165
23.6.2008 12:21:50   
ursalara
Katee dobrodošla nazaj!Granul še nisem dobila upam da nisi huda ker je klegica na dopustu tako da bo potrebno še malo počakati!   user posted image

Anchikaa  user posted image za nov avatar!

Vaney upam da se danes kaj naspiš!     user posted image

Lusa
    user posted image    zelo lepo imate urejen grobek!Imam kar solzne oči!

Karmyka imaš princeske doma  user posted image zelo luštne punčke!In seveda čestitke za pridobljene gramčke in cm!user posted image Joj res te občudujem da zmoreš vse to peljati sama jaz sem imela mojo pikico in mojeg nečaka v varstvu pa je en začel jokat pa še ta drugi pa sem mislila da se mi bo zrolalo sem nekako speljala ampak res bolj težko!

Mala pikica
ja jaz ji namažem nogice čeprav bolj malo vozičkave po hudem soncu se ga probave izogibati!      user posted image

Karin vse najboljše!

user posted image
Anže vse najboljše!

user posted image

Nina vse najboljše!

user posted image

< Sporočilo je popravil ursalara -- 23.6.2008 12:24:30 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 166
23.6.2008 12:30:13   
Sunny Morning
vaney upam, zobek čimprej pride ven. Mene je tudi kar strah, ko se bo to začelo.

katarinas user posted image za kopanje. Jaz še vedno samo planiram kopanje. Se mi zdi, da se bo prej malo pomočila na morju.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Jemo še skoraj nič, ker ima tudi po jeziku polno koz, tako da flaško kr odriva, po žlički pa tudi noče jesti.

Tega pa sploh nisem vedela, da ima tudi na jeziku vodene koze. Bošček.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Žan se je danes prvič zibal na zibalki in je prav užival.
Včeraj pa smo bili na veselici do polnoči in našemu Žanu se vidi da bo veseljakuser posted image user posted image user posted image
TAKOLE PA JAZ UŽIVAM ZUNAJ
user posted image  

Pravi mali uživač.
Neja je pa pri babi dobila jumpija in tudi uživa v njem.
user posted image

muzika user posted image tudi za vaš prvi zobek.

Evo sirena.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 167
23.6.2008 12:36:44   
TRIŠ

nalin ,triš-hvala obemauser posted image glede vode in oblika groba  je bila moja ideja in mi je mojuser posted image sam doma nardil ,drugače bi pa tako rada imela že spomenik ,pa zaenkrat ni user posted image manijev-Saj bo že 1x

Je tako lep tudi brez plošče in je poln ljubezni.Sem ti poslala ZS in še enkrat hvalauser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 168
23.6.2008 12:38:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Sem pozabila vprašat...

Kaj vaše sončke že kaj namažete s kremami za sončenje? Sva bila danes dopoldan na sprehodu, pa mu je ves čas po nogicah sijal sonček, sem potem kar pleničko obesila spredaj čez voziček, pa si jo je seveda ves čas vlačil na sebe, mu je bilo še bolj vroče user posted image

Jaz ga mažem vsak dan ko je sončekuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.6.2008 12:42:14   
TRIŠ
KJE NAJ NAJDEM PIŽAMO ZA KOLEGICO.Klicala sem quele in neckerman pa moram povsod čakati 14dni.Jaz pa rabim v petekuser posted image Ja problem je da ne sme biti dražja od 20 eur ker sva tako dogovorjeni glede daril

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.6.2008 12:56:55   
TRIŠ
sunny morning tale skakač je tudi meni super stvaruser posted image .Neja resnično uživa

karmyka lepe sta ti dve tvoji sončiciuser posted image

Mi pa smo kupili fredov obroč pa mi je tako čudno.Alfabeta spodaj nima med nogami nobene zaščite.Da ne bo padel noteruser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 171
23.6.2008 13:09:12   
vaney
Tako, moj dragi možek se me je usmili in takoj, ko je prišel iz nočne, letel še 1x nazaj v Črnomelj v lekarno po Calgel in Calpol, malemu dal jest in ga vzel za 2 urci, da sem šla jaz spat v spodnjo spalnico. Zdaj pa spi on, pa Anže po sirupu tudi drema zdaj. Ga je pa dobil ob 8h zjutraj in do zdaj mu vročina še ni narasla. Upam, da tako tudi ostane in da pride zobek že 1x ven.

imam eno ? - a grem lahko na sprehod (seveda po 18.uri), če ima Anže malo povišano temperaturo? Pri 40 stopinjha ga ne bom vlekla ven, kaj pa do 38 stopinj? Nimam pojma, kaj lahko in kaj neuser posted image

triš, pižame imajo zelo zelo lepe v Betiju in H&M-u. Cene pa naj bi bile nekje v tvojih okvirjih, edino Beti ima tudi kakšno dražjo.
user posted image za malega uživačauser posted image

nana, a nimaš ti 35 let? Kam si jih pa 10 skrila na skriliuser posted image  Ne, resno, zgledaš zelo mladauser posted image

mala pikica, samo da je krst za vami...ja, tudi dojenčkom je gužva in vročina odveč. Zdaj je mimo in boste imeli mir (in stolček za hranjenjeuser posted image ).
A mi poveš, katero kremo za sončenje ti uporabljaš za Gašperja? Jaz sploh ne vem, katero kupit, ali Mustelo, Evcerin, Vishy, A-derma... se pa morampohvalit, da je Anžetova koža trenutno v precej dobrem stanju, nima nobenega flekca, upam, da bočimdlje tako.

luša, čudovit grobek, meni gre kar nauser posted image , ko vidim slikico, kdo je notri...

no, zdaj se pa oglaša, grem mu zmerit TT...  

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 172
23.6.2008 13:24:49   
Sunny Morning
nana prav lušni ste. Pa ne vem kam ti še hujšaš...zelo fletno zgledaš.

lutriopan huda dogodivščina. Samo, da se je vse dobro končalo.

vaney ne me strašit. Bom še pred zobki ponorela. Upam, da se čimprej konča in da se pošteno naspiš.user posted image

Anchikaa Neja gre spat nekje ob 20.30 in se ponoči kar redno zbuja, ker bi se rada obrnila pa se še ne more in ji moram pomagat. Zjutraj pa ne spiva dlje kot do 7.00. Danes sva ob 5.30 jedli in potem spali samo do 6.30. Sem se že kar navadila.
Pa user posted image zate, da se čimprej pozdraviš.
Lušen avatar.user posted image

katee dobrodošla nazaj. Si kar manjkala. user posted image

nana kaj pa, če tvojega pikeca preimenuješ v Klemen Anže Gašper.user posted image

lusa user posted image . Lep grobek.

IZVIRNO SPOROČILO: karmyka
še dobro da je sedaj moj user posted image prišel domov da mi malo pomaga mi pride zelo v poštevuser posted image no pa kaj  ko samo za2 meseca potem pa spet gre za 6 mesecevuser posted image

In glih ti reva si morala fasat dvojčke...user posted image  Škoda, da ga ne bo, ko bo najbolj zanimivo, ko bosta kobacali in mogoče že shodili. Jaz bom glih znorela, če to zamudim.
Sta pa tvoji pupi pravi frajli. user posted image za prav lepe mere.

mala pikica važno, da je zdaj mimo. Zapomni si pa samo lepe stvari, slabo voljo pa kar nekam pošlji.

Kaj vaše sončke že kaj namažete s kremami za sončenje?

Moram priznat, da sem jo do zdaj samo 1x namazala. Se mi zdi, da če ji bo sonček ob 10.00 zjutraj malo posijal na nogice, da ne bo hude panike. Se pa trudim, da ima senčko in napenjam Pepeniya na vse strani.user posted image

Pa tiste, ki ste že dajale breskve? Kaj jih olupite in prekuhate?

Jaz sem ji včeraj in danes dala breskvo, vendar kupljeno. Frišno bi pa olupila in prekuhala, tako kot praviš.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.6.2008 13:34:13   
Sunny Morning
Neja se po novem ful rada crklja.
user posted image

Sem pa imela čas in sem se malo igrala s slikicami. Se mi tako dopade Picasa.
user posted image

Je pa naša pupa ugotovila, da ima kolena in sploh več ne pase kravice ampak se trudi rit dvigovat. Je prav smešna.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.6.2008 14:31:39   
martinca
vaney, upam da se Anžetovo spanje čimprej izboljša in da ne bo več tako jezil mamice ponoči.user posted image

muzika, pa je potem tam še kak parkirni prostor, po možnosti v senci? drugače pa mslim,da jaz bi našla tja gor. sicer nisem še nikoli bila tam ,pa dobro, nov plac za druženje paše.user posted image
muzika, vaney, user posted image za prvi zobek.

Gašper in Klemen čestitke ob prejemu svetega krsta.

nana, lepe slike. kaki lepotec je bil Klemen. ti res misliš it peš od Europarka pa do tre ribnikov peš? pa po tisti vročini? saj ne vem a ti naj rečem da greva skupaj al ne?user posted image se bom še odločila in ti sporočim

lutiropan, upam, da boste res imeli čimprej popravljen avto.

anchikaa, misilm da male vročina daje. ker Patrik tudi komaj zaspi. se prej pol ure v postelji dere. pa toliko čaja spije ko ga prej nikoli ni. hvala bogu da ga, sam ko bi še kaj druga jedel tako rad kot čaj pil.

katee, welcome back to RR. user posted image malo heca mora bit. saj ne zameriš?

lusa, lepo je porihtala Luša Dašo.

klaja, prej smo bili dogovorjeni, da se pri meni dobimo. zdaj pa sva si premislila in bodo pri Urošu tudi. ttak da zdajih morava še poklicat in jim novo lokacijo povedat. kako pa je bilo pri Antonu? midva imava tudi potem tam gostijo. imaš mogoče kako lsiko kako sta imela okrašeno? to je še pri meni zdaj v odločitveni fazi kako bo izgledalo. kateri ansambel pa ste imeli?

sunny, lepe slike.

moram it je dretje ker se je Patrik prebudil pa je zagotovo žejen.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?