mala pikica
|
Hej, hej, mamice! Najprej hvala v Gašperjem imenu za vse čestitke ob svetem krstu Moram priznati, da sem kar vesela, da je vse to za nami. Je bil kar naporen dan. Začelo se je že včeraj ponoči, ko se je Gašper ob treh zbudil in zaspal nazaj šele ob pol petih. Potem smo seveda zaspali zbudil nas je dedi ob pol sedmih. Sam krst še je nekako kar šel, z vmesnimi sprehajanji izven cerkve in jokom takoj po polivanju pa vse do konca krsta, potem pa ga je babi kar ven odnsela. Je bil tako zaspan, pa še vroče mu je bilo. No, tapravo se je začelo šele potem doma. Cel dan slaba volja, preveč ljudi okoli njega, jedel je prvič šele popoldan ob treh v spanju, jaz živčna, ljudje bi ga radi videli, nosili po rokah, Gašper pa samo jok in jok Pozno popoldan se je vse skupaj malo umirilo in je bil tudi Gašper že boljše volje. Kot pika na i pa smo spet imeli probleme z elektriko. Jaz sem bila jezna kot Enostavno ne razumem, da v 21.stoletju ne morejo električarji v dveh dnevih ugotoviti, kaj je narobe In to na takšen vikend, ko imaš doma krst in 40 ljudi. Mislim, pa kje mi živimo No, v glavnem minilo je, slikice pa dobimo danes popoldan Klemen pozne čestitke ob krstu tudi tebi vaney upam, da se kmalu boljše naspite Gašper je zadnje dni tudi že ob štirih buden in se samo premetava po postelji, tudi če ga vzamem k sebi. Jaz pa sem že kot kak zombi, sem totalno nenaspana triš vi imate tudi veliko zelenega okoli doma, je prav fajn, ne Žan pa je že res pravi junak na zibki, ga nič več ne nese na strani? Gašper še kar pade na stran, če ni res v vredu založen stolčku. Pa saj ga niti ne dajem veliko. Smo dobili stolček za hranjenje, bomo danes poskusili Pa hvala za lep verz! nana luškani ste na slikicah, vidim, da je bil Klemen veliko boljše volje kot Gašper muzika jaz se tudi strinjam, da se dobimo pri ribnikih. Ob kolkih pa? Jaz bi kar tam okrog 10.ure, če vam ni prezgodaj, ker potem je res že grozno vroče. Pa za prvi zobek. anchikaa mislim, da med tednom dopoldan ne bo takšne gužve pri ribnikih in boš lahko brez problema parkirala. Jaz bom se tudi kar do tja pripeljala, je prevroče, da bi po soncu hodila z Gašperjem. katee smo vaju že pogrešali. Še nimate interneta od sosedovih? Pa super, da je Žan Luka tako užival na morju. Jaz tudi razmišljam, da bi kupili bazenček in kar doma čez Gašperja skopali lusa vaša Ajša ima vedno tako lep domek Da pa si zlata mamica, kot pravi triš, pa sem že velikokrat povedala karmyka kako sta tvoji pupi zlati Tista slikica z rutkami je ful luškana Katera je Tea in katera Lea? Kako pa spite ponoči, se hkrati zbujata?