lutiropan
|
Čer, se vam še jaz javim na tretjem delu. Mi smo imeli vikend za . Smo šli lepo včeraj okoli desetih dopoldne k meni domov v Krško. Otroci ful navdušeni, ker niso pričakovali tega. Ni bilo nič vnaprej planirano, samo ima mož v firmi v soboto izlet v naš konc, in se je šel dogovarjat na Raceland stezo, da bodo dol zakupili del termina in bojo naredili tako eno mini tekmovanje v sklopu tega izleta .... Vse lepo in prav, nam v bližini Otočca crkne avto . zapeljemo na odstavni pas oz. na pas ki je bil zaprt,potem pa si lahko mislite, da smo imeli pestro. Najprej kličem brata v Krško naj pride mene in otroke iskat, mož kliče na AMZS, pa najinega mehanika, v tem času pride brat pome, pa že z amzs pride vleka.Jaz sem šla z otroki v Krško, še prej smo voziček pa stvari preložili, upala sem samo, da nimamo take sreče da bi nas policaji ustavil, saj nisem mogla vseh jahačev not vpravit, pa še od Kaje sedež, pa tko se nas 6 peljalo namesto 5. Mož pa potem z vleko avto domov spravil, pa s svojim avtom nazaj, je bil potem okoli 20 h pri nas. Danes, ko smo šli nazaj smo nekaj stvari kar dol pusti, saj gremo v soboto spet k nam, pa še tamalega smo potem dol pustili(ima predčasne počitnice) saj imam jaz enoprostorca, mož pa ne. Saj tamauček je bil čist navdušen, da je lahko pri babici ostal, oblačila smo pa kar malo pokombinirali še od tavelkih. Me mene mož včasih sekira, da preveč strari jemljem s sabo, danes je pa to prav prišlo, da smo ga lahko dol pustili. Saj jutri nimajo nič več v šoli, en izlet, v torek gredo pa samo po spričevala. Bom ga šla pa jaz iskat. No preživeli smo, danes uživali pri mojih na kosilu. Avto bo jutri ali v torek popravljen, ni kaj velikega, samo to je ena stvar crkne potem vse drugo tudi počaka, to so pa novejši avtomobili pa elektronika. Pravi mož, da so bli jugoti še ta bolj... Samo je pa res najprej kriza, ko tko počakaš kje z avtom. Če bi bila sama z se nič ne sekirava, ko maš pa 4 otroke v avtu... je pa mao drugačna slika. No, če sem bla predolga se opravičujem, sam nekom sem mogla mal pojamrat. No, našo dogodiščino tega vikenda.
|