|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
23.6.2008 21:39:58   
vaney
takole našega frajerja najdem približno biljonkrat, preden zaspi, najprej se smeje, potem pa začne tuuuuulit, da ga rešimuser posted image  včasih ga prestavljam tudi eno urouser posted image  samo zdaj ne more več, ker sem vse zagradila in je v ujetništvuuser posted image

user posted image

tukaj pa Anže po novem preživi največ časa, ko smo noter in se pogovarja ali krega z igračkami, valja z mamico, atijem, staromamo...včasih pa tudi zaspi tu, jaz pa zraven (ampak ne bom več, ker me je včeraj potem vse bolelo)user posted image

user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 201
23.6.2008 21:44:19   
muzika
user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je vse zbrisalo, pa toliko sem napisala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Na kratko: koliko nas bo na srečanju (za rezervacijo)? Mala pikica, nana, lusa, anchika, martinca, Sem še katero pozabila?

Je to takšen jumper, ko se otrok lahko gunca gor in dol in odbija od tal z nogami? Pa med podboje vrat se lahko pritrdi? Zadnjič sem ga iskala v Pikapolonici in mi je prodajalka rekla, da ga ortopedi odsvetujejo zaradi kolkov. Ve katera kaj  o tem, mogoče Nalin?

Lusa, uživate pa 100 na uro. Kje ste se to kopali?

Karmyka, krasni pupici imaš doma!user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 202
23.6.2008 21:48:43   
Lusa
muzika-je potrebno ctrl stisnit...tak kot jaz vedno stisnemuser posted image (če bi bilo res)Kopali smo se v bazenu premera 3m in globine ok.70cm.Včeraj smo pa doma postavili bazen 4,5mx107cm.Smo imeli manjšega ,smo ga lepo spucali vodo nalili in ugotovili drug dan ,da je prepičen ,tajko ,da je včeraj mož letel hitro v obija iskat drugegauser posted image ampak voda še je ledena.

vaney-lepe slikce in modra barva tako lepo pristaja Anžetu

sunny-tvoja Neja pa tud uživa v gugalnici oz tistem đamperjuuser posted image

...tako ,zdaj pa grem spančkat...verjetno

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 203
23.6.2008 21:51:01   
nana35
Sunny m.ta bazenček je ful majhen,mogoče se na sliki vidi večji,pa sem bila kar presenečena,ko sem ga vzela iz škatle.Hvala,da se ti zdi da je Klemen podoben meni,jaz to vedno trdimuser posted image .

katee,jaz nisem vedela,kaj naj si mislim,ko sem gledala to slikico...me je sunny razsvetlila.

Lusa,res ste uživali,se vidi na sliki.Jaz bi tudi skočila v bazen...Ti bom poslala ZS.

vaney,Anže je res luškan na teh slikicah v posteljici.Taki mali pikec je videt.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 204
23.6.2008 21:53:58   
urssyy
Dober večer........ne me kregat.......ne nisem izginila iz planeta......no morda pa niste niti opazile, da me ni bilo kr nekaj časauser posted image

Ker ne vem kaj je novega ....raezn vročineuser posted image ....nisem uspela prebrati vas na kratko samo pozdravim..pri nas se je začel projekt hiša...

V soboto sem bila prvič po porodu zvečer zunaj do 1.00 zjutraj.......kako je pasalo malo sprostitveuser posted image .....seveda z mojim dragim.

Glede zobeka mi ni pa nič jasno, moja Vivi je imela vročino, vse je tiščala v usta, krvavo dlesen, konico na odtip in ko vprašam pediatra reče....."ja na tem mestu skoraj nemogoče,ampak nima kaj druga biti kot zob, no ja vse je mogoče"user posted image user posted image ........ampak zobeka pa še vedno ni

Vaney eno šalo samo zate: a veš kaj imata skupnega moški in steklenica Laškega piva? Oba sta od grla navzgor prazna....malo, da se razvedrišuser posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
23.6.2008 21:56:38   
TRIŠ
Vaney upam da kmalu mineuser posted image

Katee fantastična slikicauser posted image user posted image user posted image

Nana
ja Klemen je pa pravi frajer.Knjigico pod pazduho in resen pogleduser posted image user posted image user posted image .Se uči kot mamicauser posted image user posted image user posted image No sedaj ko sem vidla tvojo lepo sliko pa lahko pokomentiram da je čista mamauser posted image

Lusa kako lepe slikice.Smo pa danes vsi uživali v vodiciuser posted image .Grem zbrisat ZS pa mi napiši še enkrat naslov,ker sem vrgla preč ovitekuser posted image .Bom dala dinarčke v čestitko pa bodo že jutri na pošti.Hvala ti še enkrat

Vaney Anže pa je saj veš kaj....pravi mamin sončekuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 206
23.6.2008 21:59:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: muzika
Je to takšen jumper, ko se otrok lahko gunca gor in dol in odbija od tal z nogami? Pa med podboje vrat se lahko pritrdi? Zadnjič sem ga iskala v Pikapolonici in mi je prodajalka rekla, da ga ortopedi odsvetujejo zaradi kolkov. Ve katera kaj  o tem, mogoče Nalin?

Ja to je tisto kar misliš. Neja se ne odriva od tal, ker je malo višje in ne doseže. Moj brat je imel podobno zadevo in z njegovimi kolki ni nič narobe. Jaz sem se tudi naučila hodit v hojci pa jo zdaj tudi odsvetujejo, pravzaprav je skoraj smrtni greh otroka noter dat. Saj ne vem kaj naj si mislim s temi ortopedi in zdravniki...saj so hujši kot kaka baba...naj se odločijo in naj to potem drži.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 207
23.6.2008 21:59:46   
TRIŠ
FRADOV OBROČ mogoče je res cena zasoljena ampak vam polagam roko na srce da je stvar fenomenalna in da ga nabavite.Vaši malčki bodo v njem uživaliuser posted image
Takole pa smo ga danes testirali in Žan je tako brcal z nogami in prav užival

user posted image

user posted image

TOLE PA JE PRIJATELJSTVO MED NAŠIM TOTIJEM IN MURIJEMuser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 208
23.6.2008 22:00:22   
vaney
Moje veke več nočejo biti gor, zato grem spat, če mi bo Anže pustil, seveda.

nana, Klemen je pa res čista mamicauser posted image

lepo spite....nočka

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 209
23.6.2008 22:01:34   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mi pa smo kupili fredov obroč pa mi je tako čudno.Alfabeta spodaj nima med nogami nobene zaščite.Da ne bo padel noteruser posted image

Ne, jaz med nogami nimam nobene posebne zaščite. Le noge skup tiščimuser posted image user posted image

Sicer pa fredov obroč,.... Moraš naramnice dobro namestiti pa ne bo padel nikamor. Jaz ga še nisem sprobala, ga je pa moja svakinja in je zelo zadovoljna. Je imela mojega, sedaj si ga je pa še sama kupila

TRIŠ a tega pa nisi videlauser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 210
23.6.2008 22:02:27   
ursalara
Vaney upam da bo danes bolj prespana noč kot pa pretekle dniuser posted image !Lahko mu daš tudi svečko za zbijanje vročine ker je tudi za bolečine oz. situp ne vem kaj imaš!

Alfabeta user posted image user posted image pozdravi se čimprej!

Bazen-mi smo ga predvčerajšnem sestavili  in smo se včeraj že kopali Lari bo pa še malo počakala da bo res topla voda!Drugače jo pa mislim jutri dati v čolniček ki smo ji ga kupili!!

Slikice vaši sončki so vsi čudoviti-da ne omenjam vsakega posebaj!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 211
23.6.2008 22:05:47   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ja to je tisto kar misliš. Neja se ne odriva od tal, ker je malo višje in ne doseže. Moj brat je imel podobno zadevo in z njegovimi kolki ni nič narobe. Jaz sem se tudi naučila hodit v hojci pa jo zdaj tudi odsvetujejo, pravzaprav je skoraj smrtni greh otroka noter dat. Saj ne vem kaj naj si mislim s temi ortopedi in zdravniki...saj so hujši kot kaka baba...naj se odločijo in naj to potem drži.user posted image

No glede tega pa se ne obremenjuj.Jaz sem bila non stop v hojki pa da ne rečem kakšniuser posted image pa imam lepe ravne nogice samo malo so sedaj podomne šunkicamuser posted image user posted image user posted image ,kolki pa so tudi zaenkrat 1A.Žan ima že kupljeno hojko in bo čez kak mesec odkorakal noteruser posted image .Jaz delam po svojem občutku.Ne bo noter cel dan ,ampak malo pa si bo lahko sam razgledal stanovanjeuser posted image .Meni so pred 9 leti rekli za jajček da bom otroku uničila hrbtenico,ko sem šla z njim k zdravniku.No danes pa je nujen za odhod iz porodnišniceuser posted image Tako da......user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 212
23.6.2008 22:07:42   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mi pa smo kupili fredov obroč pa mi je tako čudno.Alfabeta spodaj nima med nogami nobene zaščite.Da ne bo padel noteruser posted image

Ne, jaz med nogami nimam nobene posebne zaščite. Le noge skup tiščimuser posted image user posted image

Sicer pa fredov obroč,.... Moraš naramnice dobro namestiti pa ne bo padel nikamor. Jaz ga še nisem sprobala, ga je pa moja svakinja in je zelo zadovoljna. Je imela mojega, sedaj si ga je pa še sama kupila

TRIŠ a tega pa nisi videlauser posted image user posted image

No zdej sva se pa z možekom skup prav nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Saj ne rabiš nogic preveč skupaj tiščat zaščito pa le imejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 213
23.6.2008 22:08:39   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Vaney eno šalo samo zate: a veš kaj imata skupnega moški in steklenica Laškega piva? Oba sta od grla navzgor prazna....malo, da se razvedrišuser posted image

user posted image  user posted image  ta je pa res dober,sem se nasmejala,mogoče pa še drži! Hvala bogu,da moj ravno ni neki pivec.A pivo pa mora biti Laško?user posted image

Triš,hvala da tudi ti misliš,da je moj pikec podoben meni,ker od začetka so vsi govorili,da je celi ati,zdaj pa ko se je spremenil v mamo,pa nihče več ne reče nič...samo to slišim,ne vem,komu je podoben,vsakemu malo.user posted image jaz pa vem,da si samo zatiskajo oči pred resnico,da je moj zlati sinek podoben meni.user posted image
No,pa napiši še koliko stane ta Fredov obroč in kje ga dobiš,ker nisem bila pozorna,zdaj me pa začenja zanimati,ko sem videla malega Žana kako uživa,

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

nana, Klemen je pa res čista mamicauser posted image

user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 214
23.6.2008 22:19:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
No,pa napiši še koliko stane ta Fredov obroč in kje ga dobiš,ker nisem bila pozorna,zdaj me pa začenja zanimati,ko sem videla malega Žana kako uživa,

V Pikapolonici je akcija 19,99€, v BC je pa skoraj 24€.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 215
23.6.2008 22:19:42   
TRIŠ
Nana fredov obroč imajo baje v pikapolonici v akciji,samo jaz sem ga kupila v Baby centru ,ker  pri nas nimamo Pikapolonice mislim  pa da je bil 22 euruser posted image .

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 23.6.2008 22:21:15 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 216
23.6.2008 22:23:59   
Sunny Morning
TRIŠ saj delam po občutku kolikor se le da, ker me te spremembe kar jezijo. Danes ful dobro, jutri bog ne daj...user posted image

Grem počasi spat, ker bo zjutraj spet zgodaj sirena, pa še ponoči jo bom obračala. Sem ji pa danes spustila ležišče v posteljici in je ful hecno, ker smo navajeni, da je bila visoko.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
23.6.2008 22:27:29   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

V Pikapolonici je akcija 19,99€, v BC je pa skoraj 24€.user posted image

Hvala sunny m.
Tudi tebi triš.

Grem še jaz,moj že spi,je šel s Klemnomuser posted image ,zato pa tukaj visim...lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 218
23.6.2008 22:55:46   
katarinas
Se mi zdi,da je bil danes nekam dooolg dan. Lara je bila kar mala tečka danes, ne vem mogoče tud od kje kakšen zobek rine....ampak ponoči je spala in upam, da bo to noč prav tako.

Nana mi smo se tudi tako kopali zunaj, sicer v čolničku in seveda z Benijemuser posted image  (ma ne vem kje mam zdej tisto sliko da bi pokazala)...

Sunny super izgleda tale jumper, Neji je tud verjetno super, da lahko takole "binglja" saj je spet položaj malo drugačen kot če samo leži ali se nosi...ja pa vse ima na vidikuuser posted image   Sem pa tud jaz slišala kako odsvetujejo te stvari, vključno s hojico - mi jo tudi že imamo, jo je Lara podedovala od nečaka, ki je zdaj star 6 let in čist normalno hodi, a ne....user posted image  Mislim, da bom tud Laro dala not, da bom malo šibala okoli (je pa res malo nevarno tam, kjer so višji pragi - enkrat se je nečak zagnal in ga je prag ustavil, on pa z glavo na ploščice...no pa ma zdej še zmeri celo glavouser posted image )

Ja nič grem zdaj počivat oz. se hladit, končno se da dihati...naša princeska  je že v pančkovi deželici, ne vem kaj sanja ker je že 1x jokala vmes - mogoče sanja kako škratki v ustih pomagajo zobkom rastiuser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 219
23.6.2008 22:56:15   
mala pikica
Sem vas prišla še malo pogledat. Je zdaj malenkost boljše vzdušje tukaj user posted image

nana Klemen pa res uživa v bazenčku. Jaz bom Gašperju kupila takšnega s strehico, pa ga nimajo v noben BC tukaj okrog. Bo treba preko spleta naročit. Sem pa upala, da bi ga jutri že imeli, zdaj bomo pa pač banjico izkoristili user posted image

katee luškana slikica user posted image Meni so takšne v ogledalu tudi prav hude user posted image

lusa za našo snahico pa tako ali tako nimam besed user posted image Lepotica!!! Pa ste res uživale. Jaz bi tudi ful imela velik bazen. Kakšnega pa imate vi? Morava priti z Gašperjem poskusit user posted image Aha, sem že prebrala kakšen je user posted image

triš meni se ne zdi 20 € tako veliko za fredov obroč. Se pa strinjam, da je super stvar. Jaz že komaj čakam, da gremo na morje.

Zdaj pa grem jaz tudi pankat. Aja, pa slikice še prej user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 220
23.6.2008 22:56:47   
mala pikica
Skupinska fotografija:

user posted image

Naš otroček user posted image

user posted image

Botrca, mami in ati, pa seveda Gašper user posted image

user posted image

Hudo slabe volje ob polivanju, mami pa se še nesramno smeji zraven user posted image

user posted image

Lepota naših krajev:

user posted image

Veliko navdušenje nad novim stolčkom:

user posted image

In še ob slastni torti user posted image

user posted image

Tukaj pa se naša umetnina malo boljše vidi user posted image

user posted image

Pri tem moram še enkrat povdarit, da mi je veliko pomagal moj zlati ljubi. Hvala, srce moje user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 23.6.2008 23:10:56 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 221
23.6.2008 23:28:02   
Intruder24
malo sem vas preletela, zelo lepe slikice in zelo lepi sončki...

Klemen in Gašper vse lepo ob krstu..extra lepe slikice in morem te pohvalit mala pikica extra lepa torta user posted image pa tudi tvojega user posted image  da ti je pomagal...

Vid se zahvaljuje vsem za čestitke in tudi sam čestita vsem, ki ste praznovali, praznujete in boste praznovali v nalednjih 14 dneh user posted image user posted image user posted image , ker nas ne bo...smo zdaj 5 dni na morju in potem še 3 dni na Rogli...vse že spakirano in v avto...jaz bom menda dobila na poti teto iz paradiza user posted image ..Vid spi tako tako upam, da bo na morju bolj, čeprav močno dvomim..

nič grem v posteljo, ker me bo Vid najbrž presenetil bolj zgodaj user posted image ...zunaj pa taak piha je sosedu šipo razbilo jao jao...

Lepo se mejte punce in cartajte svoje sončke...

Aja pa štajerke lahko bi se dobile tudi 30. pol bi še jaz mogoče prišla user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 222
24.6.2008 7:18:36   
nana35
mala pikica,lepe slike.še posebno tista,ko je Gašper sam,res se mi zdi,da se je spremenil,pa nekam blond je postal.Se mi zdi,da so mu laski že kar zrasli.
Kar pa se torte tiče...pa nimam besede,res sta se potrudila s tvojim.Čudovita je,lepša kot kupljena.Naša je bila kupljena,pa ni bila tako lepa,res pa je da je bila zelo dobra,pol je bila malinova,pol karamelina iz Pohorske kavarne.Martinca že ve o čem govorim...

intruder,uživajte na dopustu!

Neposredna povezava do sporočila: 223
24.6.2008 8:26:02   
katee
Jutro!

Lusa: super slikice! Res uživate vse tri!

Danes ponoči je Žan Luka prvič celo noč prespal na trebuščku. Se je zvečer sam obrnil na trebuščka in kar spal. ponavadi se buni, ampak danes ga ni pa nič motilo. No, ob 5h se je zbudil in se začel pritoževati, sem ga morala obrniti in seveda nahraniti, potem pa je spal do 7.30. Sedaj pa že pridno čeblja v stolčku in se pogovarja z balonom. Cel žur.

No, sedaj pa letim v trgovine, imam časa samo do 11h.

Se potem oglasim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 224
24.6.2008 8:44:04   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

triš meni se ne zdi 20 € tako veliko za fredov obroč. Se pa strinjam, da je super stvar. Jaz že komaj čakam, da gremo na morje.

No ja, za nekatere ki imajo plačo 400 euruser posted image .Drugače pa sem mislila  v primerjavi z drugim obročom za dojenčka ki stane 4 eur(rumen z dvojnim napihljivim obročom in hlačkami)user posted image
Slikice so pa krasne.Sta si pa z mamico zelo podobniuser posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za lep stolček.Gašper je že sedaj navdušen,kaj bo šele ko bo jedeluser posted image

Glede torte pa sem brez besed,tako lepe še nisem videla.Mi lahko razložiš kako sta to naredilauser posted image Svaka častuser posted image user posted image resnično čestitke obema..Gašper je lahko ponosenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?