|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
21.6.2008 11:20:56   
sani1
Dobro jutro dober dan!!!

No sem vas komaj prebrala ste že na 3. strani toliko načvekale...
Sem včeraj mislila, da bom umrla. Zjutraj sem se zbudila in me je bolel trebuh. Sem potem šla na wc pa sem mislila da bo bolješ. Pa se že spravim, da greva ven pa ni blo variante. Sem dobila drisko in pol sem še bruhala ko vidra...  Noro.. 
In kot vedno sama za ves. Jaz sem bla čisto fertik. Manja pa sitna ko sraka. Ona bi se igrala pa cvilila. Seveda je bila vsega naveličana doma. Amapak ni šlo.
No danes sem že malo boljše ampak sem še vedno takšna slabotna. Bo že...

Danes praznujemo 6. mesecev...   Ja ja pol leta smo že stari...
Joj kako čas beži.

martinca- hvala, ker si pogledala za kalorije. Sem mislila, da je kaj bolj kalorično mleko in da po njem spijo celo noč...user posted image

mml- včeraj sem prvič spremljala tekmo tako na pol. Sem se preveč slabo počutila.Sem pa že na začetku napovedala zmago Turkom in je bil moj kar jezen name.Vsi so bili za Hrvate jaz pa za Turke. In evo so pokazali iz kakšnega testa so...user posted image Danes navijam pa za Nizozemce, ker bo moj sigurno za Ruse...user posted image Je tako potem tudi bolj zanimivo...

No se grem malo vlečt, ker še nisem ravno v najboljši kondiciji... Kaj se me še vse ne bo lotlo. Sem res rojena pod nesrečno zvezdo...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 101
21.6.2008 12:45:36   
Alfabeta
Dolenjke in belokranjke... Jaz žal dopoldan ta teden in drugi ne morem, ker sem pri svojih, so naši šli na dopust. Veste kaj to pomeni, kajne? Mi je zelo hudo, ampak kaj pa hočemuser posted image user posted image user posted image . Pa spet kdaj drugič.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 102
21.6.2008 13:31:45   
ursalara
Manja vse najboljše! user posted image
Daniel vse najboljše!

user posted image
Komarji-od chiccota se dobi prenosna ultrazvočna naprava ki jo ti ne slišiš imajo v vseh chiccotovih trgovinah in v pikapolonici stane 10 evrov in zelo pomaga!  user posted image

Triš za tvojega  možeka    user posted image

Golobček
za Nino!     user posted image

Sani      user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 103
21.6.2008 14:12:31   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Dolenjke in belokranjke... Jaz žal dopoldan ta teden in drugi ne morem, ker sem pri svojih, so naši šli na dopust. Veste kaj to pomeni, kajne? Mi je zelo hudo, ampak kaj pa hočemuser posted image user posted image user posted image . Pa spet kdaj drugič.

Pol se bomo pa zmenile za drugič.user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 104
21.6.2008 15:01:52   
klepetka
dan

kakšno zatišje tukaj

MANJA IN DANIEL VSE LEPO  VAMA ŽELIVA Z LANO

user posted image
sani, user posted image  zate , da se čimprej skupaj sestaviš.

golobček,user posted image  zate, predvsem pa za Ninico

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 21.6.2008 15:02:41 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 105
21.6.2008 16:28:31   
martinca
vaney in golobček, upam da se ta neprespana noč ne ponovi.

Manja in Daniel vse naj naj za mini rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 106
21.6.2008 17:39:59   
Sunny Morning
Dan.

Zunaj je še vroče, Neja itak počiva in bo o 18.00 pokonci, potem gremo pa na sladoled. Smo bili dopoldne v Nm. Se je spet po poti pokakala in smo se morali najprej previti. user posted image si je kupil čevlje...HB.
Ker je vroče Neji mleko danes ne gre preveč dobro.user posted image  Je pa pojedla nekaj sadne kašice.user posted image  Zvečer ji bom dala riževo kašico, ker mleko najbrž ne bo potegnilo. Je pa popila že ful čaja.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sem ga šla previt in mi je polno nakakana plenice padla direkt na nogouser posted image  lep začetek dneva, ne?

HUDO! user posted image  Ni smešno ampak...

vaney in Golobček saj bosta Anže in Nina tudi lepo spala. Neja tudi včasih celo noč murgla in me ves čas budi.user posted image

mala pikica user posted image za okraske. Upam, da bo jutri vreme prelepo in da bo vse teklo po planu.

sani user posted image . Točno vem kako ti je, ker se je meni tudi to zgodilo kakšne tri mesece nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mi gremo od 2.7. do 6.7. na morje, 7.7. pa imamo cepljenje, potem smo pa doma. Lahko pa se zmenimo in vse skupaj uletimo k Alfabeti.user posted image user posted image user posted image  

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 107
21.6.2008 17:42:32   
Sunny Morning
Manja in Daniel user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 108
21.6.2008 19:15:16   
Alfabeta

Ma ne zdaj zaradi mene prestavljati. Saj ve se lahko vseeno dobite. Ne bom rekla, da mi je vseeno, ker mi ni, ampak če ne gre drugačeuser posted image

Ja, kaj pa popoldan ali pa sobota lahko dopoldan, popoldan,....

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Mi gremo od 2.7. do 6.7. na morje, 7.7. pa imamo cepljenje, potem smo pa doma. Lahko pa se zmenimo in vse skupaj uletimo k Alfabeti.user posted image user posted image user posted image  

Lahko, ni problema. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 109
21.6.2008 19:56:04   
mml
Manja in Daniel vse najboljše

sani, alfabeta in klepetka upam, da ste boljše

mala pikica sta torti uspeli?

Vse ostale uživajte user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 110
21.6.2008 21:13:19   
vaney
mala pikica, lep dan vam želim jutri, glej, da vse poslikaš, da bomo spet firbec pasleuser posted image

belokranjsko-dolenjska zasedba-ve samo povejte, kdaj in kam, pa prideva, jaz edino v torek in sredo nimam časa, ker pride moja mamina "uvajanje varovanja Anžeta". Pravi, da jo je že sram, ker ga skoz samo tašča čuva, mami pa dela v šoli, zdaj bo frej in se bo šla varuško za kakšen kino ipd.

nana, kako je šlo?

sunny, super za čevljeuser posted image  pri nas se čevlji kupijo v minuti (njegovi, moji pa rabijo krepko več časauser posted image ), pri nas se ustavi pri kavbojkah, takrat si pa lahko kar dopust vzamem in picerijo kličem iz trgovineuser posted image

tako, upam, da bo današnja noč kaj boljša...se beremo jutri

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 111
21.6.2008 21:23:32   
sani1
Manja se vam zahvaljuje za čestitke.

Je bila pa danes prvič na Bledu. Smo šli malo na izlet in seveda na blejske kremšnite. Čudovit dan je bil- vroče.

In od te vročine je dobila temenca ter pa dobila je tudi en rdeči flek na bradi. Nič ni videt, da bi jo kaj pičilo. Se mi zdi pa čudno, da bi jo ravno na brazi opeklo sonce. Bomo videli kaj bo zjutraj če bo zginil ta flek. Prav smešna je ko en mali pijanček...

Že kliče...  Še vedno ne spi..

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 112
21.6.2008 21:33:31   
Golobček
Mml še tukaj hvala za informacijo, zelo si prijazna.user posted image user posted image

Vsem ki mislite na Nino se zahvaljujem v njenem imenu in hvala za poslane angelčke.user posted image user posted image

Upam da tole čimprej mine, ker nič ne je in nič ne spi samo joka in nosi se po rokah, pa še sami sva bili cel dan je ati delal, tako da se poslavljam za danes.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 113
21.6.2008 21:42:53   
SuzanaKK
Dober večer! Na srečo še nisem prepozna, da zaželim MANJI in DANIJELU vse naj naj za mini rojstni dan!

Jaz sem že izpod tuša, ker grem naravnost v posteljo. Včeraj sva ga šli s prijateljico žurat in sem spala samo 3 urice, pa še to bolj slabo. Šli sva na Noč ob jezeru, to imamo v veelnju vsakoletno zabavo. So prišli Bjelo dugme, in čeprav sem jih videla že aprila v hali Tivoli, sem šla še enkrat, ker so mi zakon. Potem sem šla kar "domov" prespati in zjutraj v Celje. in veste kaj, moja fanta me sploh nista pograšala, ker sta ob 10-ih šele vstala. Glede Aljaža in hranjenja, jaz ga ne silim več, danes je pojedel 3 x po 180 ml, zvečer je bil pa tako utrujen, da samo 60 ml. Ker drugače je zdrav, vesel, razigran, potem že mora imeti to dovolj. Bom pa videla 4. 7. v posvetovalnici.

Martinca a je že bila dekliščina?
klepetka so AB že prijeli?
mala pikica in nana jutri vama želim resnično nepozaben dan! Da bi iblo vse tako, kot sta si zamislili.
sunny super, da je dragi kupil nove čevlje.
golobček en velik user posted image za Nino.
majra jaz sem pri hranjenju poiskusila že vse, žlička, flaška, banana ... Naslednji teden začnem z jabolčno kašico, bomo videli.

ursalara ful lep avatar.
mml še enkrat, kaj bi me brez tebe!!!!!!!

Joj, zdaj pa že črk ne vidim več, grem spat.

Lep večer vsem!

S.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 114
21.6.2008 21:47:12   
vaney
joj, nana, da ne pozabim...vi imate tudi jutri krst, ne? tudi vam želim čudovit dan, vroč sigurno bo....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 115
21.6.2008 22:05:26   
nana35
Pozdravljene!
Poskusila bom biti kratka,ker nimam preveč časa,ve sta pa načvekale,da je joj!user posted image

ursalara,sem opazila tvoj nov avatar!

triš,vašemu atiju pa želim vse dobro,da bo čimprej zdrav!

manja,vse najboljše za 6.mesecev!!

daniel,vse najboljše tudi tebi!

mala pikica,jutri pa je naš dan kajne?Pa hvala bogu,da bomo imeli lepo vreme za krst,upam,da ne bo prevroče.Danes je že bilo,mi pa še v mansardi,se bolj kuhamo.

vaney,sem včeraj napisala,da imam dober občutek glede izpitov,če si to mislila,kako je šlo.Izvedela bom pa v ponedeljek po 10.uri.

Hvala za lepe želje za jutri,upam,da bo vse kot mora biti!!

Lahko noč.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 116
21.6.2008 22:06:54   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
ursalara ful lep avatar.

Hvala
Si pa edina ki je opazila!user posted image

Nana & Mala pikica uživajte jutri kolikor se le da!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 117
21.6.2008 22:07:07   
Intruder24
Čer,

vidim, da vam dogaja...tudi nam user posted image . Je prav fajn, ko je lepo vreme je pa tudi zoperno, ker je za moje pojme prevroče in ker nimamo klime je Vidu zdaj zelo vroče. Še dobro, da sva mreže namontirala, da lahko luftamo...

Vse najlepše za mini rojstne dneve...

mala pikica in nana vse bo jutri tako kot sta načrtovali user posted image

tukaj pa še ena slikica, kako si Vid krajša čas v deževnih dneh user posted image
user posted image

...še 3x spat pa smo že na morju user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 118
21.6.2008 22:22:33   
ursalara
Evo jaz sem danes čisto zmatrana sem dokončala še kemijo na avtu od mojga sestri pride jutr domov iz Grčije je bila na dopustu pa sem jo malo presenetila ima vsaj enkrat avto spucan!Pa pospravljanje zdaj pa še bazen sestavljamo pa ga še nismo sestavili no smo ga samo še vodo je treba naliti pa so šli se malo vozit fantje z gasilskim avtom in iskat vodo noro zajebancija na višku!Aja no da se malo pohvalim je moj brat(botrček od Lare)drugače bo imela dva ker pri nas je taka navada in bo potem še od mojga sestra no in ji je kupil za krst bazen in zlato zapestnico pa je že kar en teden prej dal darilo je rekel saj je vse eno kdaj dam!Pa še torto časti se je kar odrezal ni kaj!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 119
21.6.2008 22:28:43   
muzika
Nana in mala pikica, uživajta jutri!

Štajerke, smo se že kaj zmenile za srečanje?

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 120
21.6.2008 22:44:25   
mala pikica
Punce, sigurno bova z nano jutri uživale, vse bo tako kot mora biti, bova imele vse pod kontrolo user posted image
Torta je uspela user posted image Ob veliki pomoči mojega ljubega user posted image Nekaj malega še jutri zjutraj končava, ta glavno pa je bilo danes. Z veliko mero porabljenih živcev. Ena izmed prigod je bila, da naju je elektrika jezila in sva štiri ure čakala električarja, brez elektrike seveda, jaz pa obe torti in vse okraske v hladilniku user posted image

Zdaj še grem v kopalnico, še imam sama s seboj kakšno uro dela, potem pa končno spat. Sem tako utrujena, da je groza.

muzika pogovarjale smo se za 27.junija. Iščemo edino prostor, kjer nam ne bo vroče.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 121
21.6.2008 23:02:30   
Sunny Morning
Je napisalo WE ARE SORRY user posted image in se mi zdaj ne da še enkrat vsega pisat, bom jutri.

nana in mala pikica vama in vajinima sončkoma jutri želim čim lepši dan.

Noč.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 122
22.6.2008 6:51:06   
nana35
Dobro jutro!

Naj se na hitro javim še pred krstom,ker ne bo časa.Vreme bo odlično,ker je že zdaj!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
ursalara ful lep avatar.

Hvala
Si pa edina ki je opazila!user posted image

Nana & Mala pikica uživajte jutri kolikor se le da!

A nisi prebrala mojega posta??Jaz sem tudi opazila....user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

ursalara,sem opazila tvoj nov avatar!

Hvala,bomo poskusili uživati.

intruder,lepa slikica,sem se spomnila,da sem jaz tudi podobno imela na aparatu,preden mi je moj user posted image zbrisal.Sem še vedno huda nanj,ko se spomnim.

muzika,nismo se še zmenile...ampak zdaj sem prosta tudi jaz.

mala pikica,ali sem zgrešila datum 27.6.?Zame velja!!

Hvala vsem za lepe želje danes,medve pa verjamem,da se bova z malo pikico potrudile,ona se je že s torto in vsem,jaz pa nisem nič pekla...ampak vseeno se bom potrudila.user posted image

Lep sončen dan vsem.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 22.6.2008 6:53:12 >

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 123
22.6.2008 8:54:47   
vaney
jutro.

za nami je še ena katastrofalna noč in ob 4.30, ko sem se vstala že n-krat, ker mu ni pasalo n stvari, sem naredila tisto, kar sem skoz govorila, da ne bom - nesla sem ga v svojo posteljo, kjer je pol ure še imel milijon problemov sam s sabo, potem pa za 2 urci še zaspal... Jaz ne vem, kaj mu je zadnje časeuser posted image  A je možen tak preobrat, od spanja celo noč do zbujanja vsako uro do dve? Madona, to je precej naporen športuser posted image

nana in mala pikica, uživajte, jaz pa grem k razgrajaču...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 124
22.6.2008 9:49:08   
ursalara
Vaneyuser posted image user posted image upam da se čez dan kaj naspiš!
Nana sem videla tvoj odgovor hvala!No ste edine dve ki ste opazile moj nov avatar!Uživajte danes!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?