nana35
|
Karin,Anže in Nina vse najboljše za obmesečnice!! Nekateri naši sončki so že eni pa še bodo kmalu stari 6.mesecev!!Tudi naš Klemen bo kmalu pol leta.Joj,se to veliko sliši. Triš,sem pozabila pokomentirati slikico tvojega Žana,res je zlat,saj veš,še zdaj se spominjam tistega...ampak skoz ga imam pred očmi v tistem rumenem stolčku s češnjami na ušescih in nasmeškom... Sunny,tudi Neja je prava velikanka,tukaj se res vidi,ko tako visi v tem Kje se pa ta reč dobi? Kam hujšam?Malo še...samo dve ali tri kile pa bo,kot mora bit.Ne me kritizirat,prosim. Misliš da bi mojega micota res preimenovala?Se sploh nobena več ne bi zmotila. Lepo se vidve to cartata z Nejo..je pa lep občutek,kajne,ko se otroček stisne k tebi.Meni je ...ne vem,ne znam opisati,ko se Klemen k meni stisne,mi je tako lepo. Klemen ima zunaj tudi gugalnico,mu jo je dedi naredil,a se gungata samo onadva skupaj gor in Klemen prav uživa. mala pikica,jaz mažem Klemna s kremo za sončenje vedno kadar je zunaj sonček in greva na sprehod. Breskve tudi jaz dajem,pri nas je ok.V H&M imajo nekaj znižanja (otroške in stvari za odrasle od 5 € )če te zanima, pa v Aladinu imajo na vse poletne stvari 20% popust.Tudi velja za vse Mb in okolica,Ptuj,Radgona.... martinca,jaz bom šla peš.Ti pa premisli. vaney,tvoj možek me pa vedno preseneča,včasih je tak,da ni za svet,včasih pa se mi zdi da je pravi ati.Kako to?Vaney jaz imam 36 let(letos sem jih napolnila),skrila jih nisem saj se lepo vidijo,samo dobro se počutim in mlajšo kot sem,pa družbo imam tudi vedno mlajšo,tako da ne vem.Hvala za kompliment. Jaz pa sem zunaj na klop zvezala tega našega Benija za kopanje in je Klemen prav lepo notri sedel,da mu ni bilo vroče,če bi ga jaz držala,bi mu bilo...