ona
|
Ekola mene,ja ura je pa res taprava! Naj vam najprej zraportiram vse kar se je dogajalo,potem pa vas še malo oblajam! A,ja pa pozno popoldne sem dobila internet,ker je udarla spet strela,kar je pri nas kar pogosto Vam pa povem,da sem od srede naprej kar dobre volje oz. malo boljše,pa čeprav je bila v sredo katastrofa tam na socialnem!Sem pa sama pri sebi dosti razčistila in moram bit močna zaradi hčerke,ker ona me zdaj najbolj potrebuje,saj je izgubila družbo bratca!Danes je bil tudi prvi dan,ko ga ni niti omenila,ker,če ne me vsak dan sprašuje kdaj se vrne No,v sredo grem tja ob 13 in je bivši že bil tam z sinom,pozdravila sem sina in šla malo naprej po hodniku.Sin je kar glavo obrnil stran in me pozdravil,kot,da sem tujec! No,potem sta najprej socialna in psihologinja iz šole bile notri z sinom enih 15 minut,nakar so mene poklicale in me pustile samo z otrokom in mi rekle,da naj si kar vzamem čas,da se pogovarjam z njim! Prvič v življenju nisem vedela kaj naj se pogovarjam pa sem začela z šolo.Bivši ga je sedaj izpisal ven oz. je prosil,da naj ne bi hodil v šolo,razen,da pridejo še zadnji dan po spričevalo!A,ja me je klicala učiteljica,da je v sredo ji rekel,da zakaj je dala toliko naloge sinu,ker jo kao ni znal naredit,potem pa ga je ona kar zabila,da je to zato,ker je manjkal 3 dni in,da tudi,če je kdaj manjkal,ga je mama vse naučila in prišla tudi v šolo po nalogo!To vse mu je učiteljica rekla,saj mi je osebno ona to povedala ma se mi je zdelo res fajn!Zdej pa ima,ko se dela tako pameten,kreten,joj kolko sem ga že preklela,pa še ga bom No,da nadaljujem,sin je bil cel čas pogovora ful čuden,sploh ni več on,če povem po pravici,bi ga na momente kar zrukala,res,pa čeprav nisem še roke nanj položila!je totalno drugi človek in jaz ga sploh ne poznam več,resno!No,dosti se nisva niti pogovarjala,ker se ni dalo,potem je prišla socialna noter z bivšim in kar določila,da ga moram prit jaz obiskat v soboto v izolo Pač sin je rekel,da noče prit domov,meni je rekel,da se boji mojega moža,pa čeprav nimam pojma zakaj...skratka totalna zmeda,zato je socialna določila,da če gre k očetu,ga pa jaz moram prit obiskat...saj ni panike,bom šla v soboto,samo kaj,ko ga npr. danes spet ne dobim na telefon...madona no,da mi otrok star 9,5 let prekinja telefon,kar ne morem verjet!Sem to danes javila na socialno in bo ona jutri klicala bivšega,da dobim otroka na telefon!A,ja na socialnem je začel bivši nekaj dvigat glas nad njo,češ naj pusti otroka pri miru,da je že dovolj pretrpel,itd...ona pa mu je zabrusila,da če se zaveda,da je on vse tole naredil z svojim obnašanjem do otroka...je kar utihnil oz. postal živčen Joj,po eni strani se mi zdi vse skupaj kar že fajn,pa ne me narobe razumet,naj pa zdaj vidi kaj pomeni vzgajat in imet otroka,ko pa je đže po 2 dneh šole naredil paniko,ker mu ni znal nalogo pomagat rešit Jaz sem zdaj v stiku z njegovo sestro vsak dan,ker midve sva si bile vedno dobre,še sedaj in mi take pravi,da postajam že močno jezna!Otrok vsem razlaga,da ga je moj tepel,pa da sem jaz samo sestrico imela rada,pa ,da smo ga vsi sovražili jaz res ne vem kaj je temu otroku,za moje pojme, ga je oče totalno zmešal in ga bo še,škodaj ker tako vpliva na otroka,da se niti ne zaveda,kaj dela z njim!Po vsem tem kar slišim,da mulc razlaga dol,mi kar slabo postaja,ker se nič od tega ni nikoli dogajalo,še smo delali bolj previdno z njim,da ja ne bo kaj zapostavoljen zdej pa to Vam povem,da bi po eni strani najraje pustila vse na miru,pa bo kar bo...po drugi strani bo mulca tako zmešal,da bo ratal en huligan,ker tudi bivši ni bogve kaj,oba lažeta ko pes teče,bivši je tudi vedno nekaj lagal,mulc pa laže še bolj No,in bodi pameten zdej,povrh vsega so mi na socialni rekli,da ga bojo spravili nazaj sem,pa četudi ne bo hotel otrok it,samo tam nima pogojev za živet,pa še oče je neuravnovešen!Prej sem se menla z odvetnico in bomo dali naprej na sodišče,ker ta zmešnjava se mora rešit,odvetnica se je povezala z socialno tukaj in ponedeljek grejo pogledat kje otrok živi,saj je cele dneve z 70 letno nono,ki še zase ne more skrbet,ker je srčni bolnik Samo tudi ta nona je prav mona no,lahko bi ona kaj rekla sinu,samo kaj ko je predobra in čuva tega otroka totalna zmešnjava je zaenkrat in nimam pojma kaj se bo rešilo!Če mi otroka spravijo nazaj,bo mogoče še kaj iz njega,vem pa,da mu spet tukaj ne bo lahko,saj vprašanje koliko časa bomo mi rabili,da pridemo spet v red!Odvetnica je še rekla,da se bo provalo potem prepovedat stike,ker sem ji jaz omenila,ker pač negativno vpliva na otroka in potem bo mogel it bivši celo k psihiatru!Skratka zdej imam končno nekaj možnosti,da se ga rešim,samo kaj ti vem,kaj bo z otrokom... bo trda naprej se mi zdi! No,po vsem tem še sama ne vem kaj je prav!Po eni strani naj ga ima tam,saj je mulc zelo potuhnjen in zelo laže...tega pri meni ni bilo,razen,da je bil na momente zelo zadržan...zdej,če ga vrnejo se bo dalo kaj popravit,ne predstavljam pa si,da ga lahko dobim nazaj čez par let,ko bo totalno sfuzlan.... jao meni,res ne vem kaj sem tako slabega naredila,kot da sem se v mladosti tako zaj....in ne vem zakaj moram še zdaj vse to prenašat,ker resnično nisem nikoli nobenemu hotla nič slabega...saj to dobim,ker sem bila vedno dobra in vsem hotla ustrežt,vkljkučno bivšemu in mu dovolila,da ima otroka!če bi zdaj še enkrat odločala,ga ne bi nikoli več videl! Ok,kaj mi ne boste zamerle,če vas raje jutri oblajam? Edino kar bi še vprašala KAROLINO,kako je s hčerko?Upam,da bo boljše in greste lepo na dopust! Ostale pa jutri,ok,ker zdej se mi pa res spi,samo sem mogla vam napisat,ker tako lepo skrbite zame
|