|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
15.6.2008 15:03:48   
Anonimen
TRIXI je pa res sinek štosno povedaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.6.2008 23:35:26   
ona
Ojla,še vas da na hitro oblajam oz. voščim!
torej MID!Tvojemu dragemu želim vse naj,naj,pa čeprav ga ne poznam,pa da te bo imel rad kot te ima,ok!
to je za njega:
user posted image

TRIXI,tvojemu sinčku pa želim vse najlepše in da bo priden še naprej:
Tole je pa za njega:
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.6.2008 23:55:27   
ona
Zdaj pa k resnejšim temam!
Saj sploh nisem vedela,ma kaj smo že eno leto tle goruser posted image
Je pa tale debata kot en dnevnik vsake od nas,se vam ne zdi?
Jaz upam,da bomo še naprej soustvarjale tukaj,če ne bom spet jeznauser posted image
Je pa lepo,da ste se imele fajn ta vikend in,da so rojstni dnevi uspeli!Saj kmalu čaka tudi mene možev rd,a ne misliva nič kaj takega delat,če kdo pride ok,če ne tudi dobro,no razen za okrogle letnice je pa prav,da se kaj naredi!
Za torto se pa vsem lepo priporočam,saj jaz sem prou antitalent za tole,no saj če se lotim mi uspe,samo kaj,ko se mi ne da pečt,pa še potem moram jaz vse pojestuser posted image
ANAKARIN;veš,da smo hotli it tudi mi gledat tele živali v PO,ma če bi bil sin doma,s tamalo pa mi je brezveze tja hodituser posted image
Je pa vikend minil brez hujših stresov pri meni!Je šlo malo mimo tole s sinom,ma jutri se spet začne,grem sama na socialno,potem k odvetnici...ma ko da nimam drugega dela,še plače imam za dat delavcem...
Zdej sem se nekako potolažila,ko sem v petek slišala sina,samo še vedno ni ok,saj tudi ne more bit!Še dobro,da mi moj dragi stoji ob strani te dneve,če ne grem lahko samo v Idrijo!Včeraj sem tudi normalno jedla,danes tudi!Smo šli danes popoldne malo ven,najprej na kalamare,potem pa malo hodit po Sežani,nič posebnega!
Včeraj sem pa cel dan pucala,da sem se vsaj malo zamotla in mi hitreje gre čas.Sem se danes vagala in sem šla dobre 3 kile dol in se prav bojim drugega tedna kako bo,ker se prav silim jest,sem pač tip,ki ko so problemi,mi ne gre za jest,pa da se ubijem!
Sina sem pa cel vikend klicarila na mobi,a je imel izklopljen,domov k noni ga nisem hotla klicarit,ker pa itak ni bil tam,ampak ga je bivši peljal k njegovi ženski v Postojno in so bili cel vikend tam,To vse mi pove sestra od bivšega,pa da jutri ne bo peljal sina v šolo,ker mora delatuser posted image Joj,kako izgublja točke s temi dejanji,še sam se ne zaveda!
No,sina sem dobila na telefon danes ob 20 uri in ni nič rekel,da ne gre v šolo,samo da ne ve,vprašala sem ga kako je in,če je kje pohajal,ma je ful uraden z mano,kot,da sem mu tujecuser posted image Je pa seveda tako napumpan,da je joj!Sem mu spet povedala,da nismo nič jezni,pa da ga je en sošolec danes obiskal in potem je nanesla debata na šolo in je rekel,da se bo vpisal v Izolo v šolo,da ga ne briga za prijatelje tukajuser posted image Pa,da mu je tam ful lepo,pa,da je še malo jezen kar se je zgodilo,ma bil je tako čuden,kot,da ni on!Govoril je samo,če sem ga kaj vprašala,pa še to kot češ,ko te j...kaj me niti gnjaviš!
Po takem obnašanju imam tako čudne občutke,da vam povedat ne morem!
Po eni strani si mislim,pa naj bo tam,če si želi!Po drugi pa ne verjamem,da si to želi,da ostane tam....sploh ne vem kaj naj si mislim,res!user posted image
Bomo vidli kolko je zadela una šlogarca v petek,ko sem bla tam!jaz vse manj verjamem,da se bo vrnil nazaj,bomo vidli kaj bojo na socialnem rešli,ker vem,da ne bodo dovolili,da gre tja,sem sigurna,saj nima ne kje ne s kom bituser posted image
In najbolj me boli,kako sem bila lahko taka mona in sem šla s takim tipomuser posted image ,da moram še vedno prenašat vse skupaj in še to na račun otroka,to me najbolj boli!,
V sredo se dobimo vsi na socialnem in samo upam lahko,da se bo vse uredilo,ker če bo v sredo sin še vedno želel biti tam,potem pa menda nimam več kaj dosti,na silo pa tudi ne mislim kaj dosežt!
Bomo vidli....vam vsekakor javim,saj mi vse stojite ob strani in hvalabogu,da me razumete!
Ok,zdej pa dovolj za danes,lepe sanje vsem skupaj!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
16.6.2008 8:05:04   
karolina*
Ojla

Joj ONA kaj vse ti zdaj prestajaš!!! Si niti predstavljat ne morem. Pa še najhuje je to, da vse to niti malo ni želja od sina ampak se totalno vidi, da je od odraslih napumpan. 9,5-letni otrok ne razmišlja in govori tako. Toliko star otrok niti ne ve, da se je možno prepisat na drugo šolo. Toliko star otrok v vsakdanjem besedišču ne uporablja besede "nisem/sem srečen". Toliko star otrok ne ostane tako hladen kadar ga mama pokliče, razen, če je popolnoma prestrašen zaradi česarkoli že s strani odraslih. Toliko star otrok se ne čez noč tako premisli in kar gre živet drugam. ONA tistemu tvojemu bivšemu bi js kaj odrezala user posted image user posted image . In vsem okoli njega tudi, saj so pri tem sokrivi in delajo absolutno v škodo otroka!!! Res držim pesti, da se čimprej vse poštima kot se mora.

V petek sem bila na tajski masaži, kot sem že povedala (ona, nisem bila tam kjer sprašuješ). Je pa kar groba ta tradicioanla tajska. Dobesedno ti pokajo kosti, ne moreš uživat zraven. Sicer se potem, ko je konc počutiš ful ok, ma vmes že skoraj trpiš user posted image user posted image user posted image . Šla sem pač, ker sem imela bon za porabit, pa ker še nisem bila, drugače so pa meni bolj všeč tiste sproščujoče, kjer te namažejo s kakšnimi olji in potem vse lepo diši... Pa naslednjič user posted image user posted image

Mi smo se počasi že začeli malo napravljat za dopust. Sem gledala vremensko napoved in bo od srede naprej ful lepo na Korziki, tako da komaj čakam da gremo. Čez vikend smo malo pospravljali, drugače pa nč posebnega.

Anakarin, lepo da je rokica boljše.

Sinčku od TRIXI in možu od MID pa želim VSE NAJBOLJŠE, VELIKO LEPIH TRENUTKOV IN PRIJAZNIH POTI!!!!

Vsem nam, ki že eno leto čvekamo tukaj pa pohvale ter želja, da bi se tudi v bodoče tako razumele, se končno enkrat srečale in dobile še kakšnop novo čveko!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
16.6.2008 14:25:51   
ona
Drage moje,jaz imam vse manj upanja za sina!Danes sem ga poklicala in ni šel v šolo in je z nono tam v Izoli!je tako hladen,da kar ne morem verjet,nikakor ne morem prit do njega v dušo,ker odgovarja eno in isto-ne vem,sploh ne ve kaj si želi,mene se počasi že boji,ker je seveda nafilan od njega in bogve kaj mu je vse zbluzil....Joj,kakšne občutke imam zdaj,počutim se krivo,pa jezno....
Saj sploh ne vem kaj je prav več!!!!!
Sem bila na socialni danes eno uro in ženska tam sočustvuje z mano in je rekla,da se bodo oni skupaj z mano borili za sina,ker oče je za njene pojme zelo neprimeren za otrokovo vzgojom in nasploh ni primeren,da otrok živi tam!
je bila zelo razumevajoča in vidim,da je bolj na moji strani,vsaj to,no!
Pa tudi,če sem poštena sploh ne vem kako bo,če se sin vrne nazaj,kako naj jaz z njim delam al tako kot do zdaj al naj se mu še več posvečam...saj nisem pametna,res!Pa,če bo hotel imet stike z očetom,kaj naj to prepovem enkrat za vselej in grem na vse ali nič?kaj se vam zdi?Joj,se mi toliko vsega roji po glavi,da sem prav raztreščena!še svojega dela ne morem opravljat,se kar nekam zgubljamuser posted image
Pa kaj bi vi nardile,če bi si otrok želel ostati z očetom,bi se borile zanj ali ga pustile pri očetu?
ok,sem malo zamorila,ma bom verjetno še...zdaj nas čaka v sredo pogovor na socialnem skupaj z sinom in je una ženska rekla,da naj se zavedam,da bo težko....user posted image
Hvala vam,ker me poslušate!!!
Grem malo počivat,ker nisem spala skoraj nič ponoči...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
16.6.2008 18:23:55   
Anonimen
Oj
ONA ma ne morm vrjet no, da se ti to dogaja. Kot v kakem filmu ali španski nadaljevanki.Pa ful si mi dala občutek, ko čvekamo tu na forumu,da si super mama, da se veliko ukvarjaš s sinom (ko je šola itak malo strogo) in ma si ti z njim, nobena druga oseba. čeprav se nismo še spoznale v živo. Kako ti svetovat kaj naprej, nevem, vem samo to,da tudi jz želim, da se sin vrne čimprej. Če bi pršu nazaj, bi pa pustila stvari, da tečejo spontano naprej, ne bi lih pretiravala s pozornostjo, da ne bi potem bila hčerka zapostavljena. Drži se in se zdej veliko posvečaj hčerkici, zdej te tudi ona rabi!Veliko moči želim, da nabereš, ko boš v sredo šla na sestanek.
Pri nas nč novega, razen to usrano vreme me totalno UBIJAuser posted image . Mulci so že tečni in jz tudi user posted image , rabi bi bli zunaj, ne notri zaprti. Komaj kak sprehod ulovimo okoli hiše.
Ta mali so končno pršle še zgornje trojkice, ma kako ji počasi rastejo.
Joj zdej je moja tašča tako tečna s to šolo in vsak dan utruja ta večji, če se je kj učila, pa vse v šoli prečekira kdaj imajo ocenjevanje,...Za pop....! Še za aparat ji teži (kdaj je nosila, po koliko časa,...)Nevem koliko mi bodo živci pr njej zdržali.
Ala grem, se tipkamo
Danes s probala naredit pico iz listnatega testa in jogutrove miške-mmmmnjaaamiiii

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
17.6.2008 7:04:24   
aprilčica07
Jutro vsem,

najprej Mid: vse najbolše možekuuser posted image   (ma imaš pa mladega frajerja domauser posted image )
trixi: vse najbolše tudi tvojemu tamalmu:):)
anakarin: super, da ste bolše.
ona: joj, sem mislila, da se je že kej začelo razpletat, pa ta drama še kr traja.. ma saj bo, sej se mora prej ali slej razplest in to tako, da bo prav za vse. Glede tega pa ko si vprašala, če bi otrok hotel živet pr bivšmu kaj bi me nardile... lej, nevem, po moje dokler nisi v taki situaciji  zeloo težko odgovoriš na tako vprašanje. Zdaj na daleč sem lahko pametna in tle gor modrujem, ma ko si dejansko vpleten v kaj takega... res, dobra si, da se ne zlomiš. Pa vsi tvoji okoli tebi tudi, sploh mož in tamičkena. Držte se, sej se bo razpletlo.user posted image

Vsem vam pa čestitke za prvo leto čvekanja tle gori:)user posted image

Včeraj smo ble v lj, na enih seminarjih , in sem pršla nazaj tako utrujena, da sem se komi premikala. Danes sem pa tle v službi in že poslušam kako pada dež. Ma kej še ne bo konca tega usranega vremena? Ma mi gremo na morje.
Sicer je pa baje od jutri naprej napovedano lepo vreme.

Tako, tolko za zdej. se še kej beremo.

lp vsem.   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
17.6.2008 11:27:48   
ona
Ojla,
ja drama pri meni še vedno traja!Včeraj sem govorila z sinom in pravi,da je jezen name,pa da ni treba da ga sploh kličem....user posted image Če meni ni za se zmešat,no!
Zdej ga bom pustila na miru do jutri,da vidimo kaj  bo na socialnem se dogajalo.Socialna bo šla na varianto,da se otrok vrne nazaj,samo,če bo sin še vedno hotel živet z očetom,smo pa nemočne....drugega mi ne preostane kot,da čakam in upam,da se bo vse lepo uredilo!
danes sem šla po persen,ker sem zelo nemirna in se mi zdi,da mi kar malo pomaga,v kakšne tablete ali do zdravnikov še ne mislim it,ker zaenkrat me moja družina drži pokonci,hvalabogu,da imam takega partnerja,res sem mu hvaležna za vse,da je tako dober do mene in mi stoji ob strani!
Včeraj je ANAKARIN spraševala oz napisala,da smo se ji zdeli čisto normalna familja,pa da nikoli nisem jamrala,da je kaj narobe!Saj ej bilo res vse ok,samo bivši je vedno otroka klicaril in ga vabil,da ga pride iskat,otrok pa tja ni hotel hodit,zato je bivši zdej dal na sodišče glede stikov,da se to uredi!Samo vsaka mama hoče zaščitit otroka in ga branit pred nečem,kar noče,saj je logično!
Potem je otroku obljubljal,da ga pride iskat,bogi sin ga je čakal cel dopoldne,njega pa ni bilo...skratka enih obljub in je logično,da se je mulcu počasi že vse zamerilo!zdej prejšnjo nedeljo je pa šel k njemu,ne vem kaj mu je obljubil in ne vem kaj se je moglo zgodit,da je sin začel govorit,da gre tja,res mi ni jasno....Zdaj premlevam vse za nazaj kaj se je moralo kaj takega zgodit,da je otrok postal tak in si kar naenikrat zaželel tjauser posted image Pri nas je bilo vedno vse v najlepšem redu,res,da je bilo tudi stalno preganjanje sina k domači nalogi,učenju,pospravljanju a vse v mejah normale,kot pač mora bit in kot vzgajaš otroka,da bo nekoč nekaj iz njega,saj pravim,čisto normalen odnos smo imeli in čisto normalna družina smo bili!pa sin je imel sestrico najraje na svetu,potem pa mi je izjavil,da je ljubosumen nanjo,pa da njega sovražim in sestrico spoštujem!Po moje mu je bilo dovolj,da mu je bivši lahko samo rekel,da ima mama raje sestrico in se je že mulcu kaj obrnilo v glavi!Tako velikega oz. majhnega otroka je res enostavno prepričat se mi zdi!
No,zdej upam,da sem malo razjasnila kaj se je dogajalo,prej pa se mi to ni zdelo pomembno,da bi napisala,ker je bilo res vse ok,samo kar je bivši skakal v zelje,a ni bilo tako hudo kot je sedaj!
Vam pa povem,da imam vedno manj upanja za vse skupaj,ne vem,če mi je za se borit,da bi pa otrok zdej na silo prišel nazaj in si še vedno želel k očetu,ker potem bo še slabše....
Ok,vam jutri sporočim kaj se bo dogajalo!
APRILČICA in KAROLINA,se že pripravljate za morje?Saj kaže lepo vreme drugi teden pa še topleje,tako,da upajmo,da se bo res ustalilo!
Ala,uživajteuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
17.6.2008 11:35:24   
zavesa
a

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
17.6.2008 12:57:08   
Anonimen
Čau punce,
evo dala mičkane spat, zdej pa vama se obrnem. Joj ONA bivši je res mogel nekako napumpat sina oziroma ga v nekaj prepričat in zdej vrjame v to kot v sveto. Vidim po moji ta večji, ko kaki osebi vrjame in tega se drži pribito. Ko pa meni zateži (kakor joje oseba prepričala), jo jz prepričan da ni tako, mi na koncu itak ne verjame dokler se ji ne zgodi kakor sm ji jz povedala. In ko se tako izkaže, pride k meni z glavo obrnjeno proti tlom ali pa joka vmes, kr ji je valjda žal, da mi ni vrjela. Močno upam, da bo sin takoj dojel in se vrnil k vama.
Madonca sm pa res smotana, da nama nism čestitala obletnico čvekanja. Se spomnim, ko ugasnem pcuser posted image . Najprej, da dam kako čestitko
user posted image
in da še naprej čvekamo, da se pridružijo še kake "kraševke", "notranjke" ali "primorke",...da se naprej podpiramo v slabih trenutkih, se pohecamo na račun drugih,...vse naj najuser posted image

KAROLINA se spomin k ste lani šli na dopust, mi smo imeli slabo vreme, vi pa ok. Ma že zdej vam želim,da imate čimveč sonca (če ne bom pozabla)
user posted image
Se pa igram s sličica auser posted image
grem še kj pospravit, se tipkamo

ZAVESA, zaenkrat dobrodošla, ma dj se še predstavi

< Sporočilo je popravil anakarin -- 17.6.2008 12:58:41 >

(odgovor članu zavesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
17.6.2008 13:55:46   
Anonimen
Pa še to sm hotla izkašljat. Pr men je nastal problem z domačim varstvom. "Varuški" namreč malo peša zdravje in sem mulote kr vpisala v vrtec. Danes sm dobila, da je sprejeta ta srednja, za ta malga nobenega odgovora zaenkrat. Jutr grem vprašat, če bo tud on sprejet, ko bom nesla prijavnico. Maloprej sm čekirala po RR po koliko plačujejo jasli za enega, ma me je k stisnilo. Sigurno bom plačevala cca 300€ za oba skupaj, a "varuška" išče 120€. Zdej nevem kaj bi. Vrtec mi je siguren in družbo imajo, igre,....pr varuški bi se oba sama zamotla z igračami, hodili na sprehod,...Kaj ve predlagate?
Si mislim, ma ko šiša dnar, pač toliko bo. Po drugi strani, pa se mi kr trga. A zakon še ni sprejet, če sta 2 v vrtcu, eden zastonj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
17.6.2008 21:24:45   
aprilčica07
Dober večer,

mene zebe tlo v bajti, sem si odprla gretje, pa smo 17 junija.user posted image

ona: joj, kaj ni še konc kalvarije? ma drži se in predvsem pazi nase.user posted image
Na dopust se ne še pripravljamo, sem komi dans dobila filing, da res gremo, ker sem gledala vremensko napoved in je kazalo sončke.user posted image
anakarin: glede vrtca, eno in drugo ima prednosti in slabosti. Odločit se boš mogla le user posted image sama.
Jst sem sicer zagovornik tega, da če se da naj bojo škratki v varstvo doma, vsaj  prvo mogoče drugo leto.. Pol itak vrtec. Ma prej, če je možnost je za moje pojme bolše, da je doma. Ma to je moje mnenje.

Naš mulo spi, štrajka z dnevnim spanjem in zvečer pač prej omaga. Ma upam, da bomo lepo spali, ker sva danes sama. Moj v nočni. Pri nas grmi in treska, moram počasi končat ker bo zagotovo zmanjkala elektrika. Tle smo ko, da bi bli na drugem koncu sveta, zagrmi v trstu in pr nas zmanjka elektrike. Jao, jao...

šibam, da grem še v svetlobi pod tuš.

lp, D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
18.6.2008 21:43:41   
MID
Hello!
Ja,se vidi,da je danes že cel dan opozarjala polna luna na svoj prihoduser posted image .Tu gor zatišje danes,kar se da,meni pa od vsega(verjetno bo kriva res ta polna luna)že kar rogi rastejo.
user posted image tamala je danes tako neznosno sitna,hitro naveličana vsake stvari,trmari 100 na uro,da nisem vidla minute ko bo šla spat.Sem bila že ob 12-ih kot ožeta cunja.
Drugače se mi pa nič posebnega ne dogaja.Gubim daneuser posted image No,sicer pestro šele prihaja,ker bo šele te dni nastal noritis okrog tega vele piknika,ma bo že.Sem taščo sfehtala,da mi jutri popoldne malo pričuva hčerko,da grem lahko končno osvobodit moj vrt od vsega plevela.user posted image Se mi ta reva od vrta prov smili.
Če se ne motim APRILČICA in pa KAROLINA se že veselo pakirata za na dopust.Evo,ste vidle,tudi sonček se je prikazal.Do konca tedna bo baje mir,za v naprej pa tudi menda,hudiča no!Saj je vendar že skrajni čas!!!
Vidve kar pridno pakirajta in mislita na vse naj,naj,me pa držimo pesti,da se vam lepo izteče dopust.user posted image
Joj šele po ANAKARININIH mega slikcah sem se spomnila,da nisem še nič pokomentirala naše obletnice.Ustaoviteljica pa takauser posted image .
Še danes se spomnem napisanih besed ONE,ki je kar kolebala nad tem ali nam bo uspelo ali ne.Eto nas...kjer je volja tam je moč!
BRAVO BEJBE!!!Pa da bi še dolgo,dolgo klepetale,se tako razumele in vse naj,naj!Sem prav vesela,da vas imam!user posted image Res,da odkar sem v službi malo štrajkam,ma ve ste tako dobre ženske,da vse tolerirate in odpuščate.Je pa res,da vas kljub stiski s časom čisto vsak dan prečekiram in sem tako na tekočem,kaj se dogaja.Ja,mislim na vas vsak danuser posted image !
Skratka;če si že zabave in enega fajn striptizerja ob obletnici ne moremo privoščit,pa si malo odpočijmo oči vsaj na tej malenkostiuser posted image
user posted image user posted image
No,pa dovolj šale.
ONA;kako ste kaj uredili zadeve danes?Sem šla večkrat že danes čekirat,če je kaj glasu od tebe.Upam,da se vse odvija kot je treba.Javi se kaj.Držim pesti.
Nič,grem jaz še malo po netu živčke sprostit,ker so že dobro načeti od celega dneva,pa spat.
Pa,pa,lepo ninajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1113
18.6.2008 22:33:06   
trixi
ma ke luna, mi smo super fino fajnuser posted image user posted image
danes nam je končno ratalo skočit do morja- Sesljana, ma nič posebnega, za dve urce pozno popoldne, ma meni je pomenilo tooolikooo!!! Mali je prevažal kamenčke, nakladal, razkladal; ja, je videt, da je za rd dobil sama fajn darila- kamion, nakladač, viličar, in kar je še take mašinerije. No, pa na plaži je večerjo pojedel, še za sladoled mu ni bilo mar. Midva tastara sva pa dala malo možgančke na off. Ma meni je res super, da lahko takole mimogrede skočimo do morja.
Sicer mi je pa kar težko se takole hvalit, ker imam kar naprej v mislih ono, kako je njej.
Ona, sprašuješ, če bi se borila za sina. Jaz vsekakor ja, definitivno. Saj sploh ne vem, kaj naj ti napišem. Zadnjič sem spesnila cel roman, pa me je ven vrglo, potem mi pa nikakor ni uspelo naredit ene pametne obnove, pa sem obupala. Jaz upam, da se vam bo razpletlo, da bo za vse prav. S tem mislim, da bo najboljše, da bi se sin vrnil, ker se mi zdi, da otroci rabijo red in eno pripadnost, ne pa neko šuntanje. In če ti kot mama zahtevaš, da se uči, kaj pomaga,  ni to nič narobe. Fantu se pa seveda na prvi pogled zdi, da bi bilo pri očetu lažje, da bi lahko počel, kar ga je volja. Saj oče pa lepo kaže odgovornost s tem, ko praviš, da otroka še v šolo ni pripeljal. Pa če bi bil res tak odgovoren starš bi bil za to, da se vsi skupaj dol vsedete in pogovorite. V glavnem, jaz vam želim vse dobro.
Eko, zdaj najboljše da kar pošljem, da ne bo spet tisti "we are sorry blablabla"

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
18.6.2008 22:52:57   
MID
Sorry TRIXI,prej ko sem oddala svoje sporočilo,sem se spomnila,da sem pozabila napisat še vprašanje zate in sicer kako je šla mimo fešta za rojstni dan tvojega sineka?
Mi smo imeli folk do ene 22-ih in vse te dni do danes,se še vedno najde kateri,ki mojemu še ni voščil in opet jovo na novo streži.Za znoret.Komaj čakam,da grem spet "v službo"user posted image

In,ja,še sem tu,še brskam po netu in vsake toliko kliknem na ringarajo,da vidim,če se je ONA že kaj oglasila.Imam en tak...ful slab filing,ker ona je pa do take ure že ponavadi gor.
ONA,drži se in se zavedaj,da se nobena juha ne poje tako vroča,kot se skuha.Daj času čas,vem da je težko,ma drugače ne gre.
Vem,verjamem,ne,prepričana sem v to,da si zlata oseba,ki si kaj takega sploh ne zasluži,ampak veš kaj...ko mi je bilo najbolj hudo v življenju,pa verjemi,da nisem malo slabega probala,a o tem še nisva govorili,se vedno spomnem besed moje pokojne stare mame,ki je rekla:Bog da vedno nosit križ tistemu,ki ve,da ga bo nosil.Vem,da nisi verna,a si smisel stavka dojela.
Predvsem spanja,ti v tej noči želim...

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
18.6.2008 23:02:15   
trixi
ojla, jaz sem še tudi tu.
Ma naša fešta se je zaključila tam okrog desetih zvečer. Smo ostali samo najboljšiuser posted image  beri mi in najbližji sosedi. Drugače je bilo pa super, eno najlepših praznovanj. Razpon starosti povabljenih je bil od 14 mesecev do 92 letuser posted image , mi smo vse pomešali, otroke, starše, none, prijatelje, res je bilo fajn. Smo pa imeli srečo, da ni bilo dežja in so lahko otroci uživali zunaj.
Praznovanje pa je imelo še drugi del- to sem vam pozabila povedat. Namreč v ponedeljek sva oba imela dopust, sem povabila celo skupino iz vrtca na obisk in sladoled, tršicam tudi seveda kavo in da niso omagali po poti nazaj v vrtec so dobili vsi skupaj še čokoladna jajčka. Res je bilo lepo videt dvajset otrok na kupu, malo so se posladkali, se natekali in naigrali.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
19.6.2008 6:48:56   
Anonimen
Jutro bejbe,
ja včeraj sm mogla izkoristit dan zunaj. No dopoldne sm mela opravke po Po (vpis ta male v vrtec, na občino overit soglasje za čez mejo, štacuna,....), sosedi smo šli na kosilo, spat, ma ko se je sonce pokazalo pa spokala ta mala dva ven in peš šli po ta večjo v šolo. V bajto smo pršli okol 20.30, se najedli, tuškali in ta večja je prej zaspala kot ta mala dvauser posted image .
Včeraj ponoči nismo nč spali od grmenja, so se punce pršle k nam stisnit. Danes ponoči se samo spomnim, da sm 1x malega vzela, podojila in ga dala nazaj v posteljco, ma ko sm se zjutraj zbudila, debelo gledam, kaj dela mali zravn mene in sisauser posted image . Nč se ne spomnim, zgleda da ga je moj dal zravn. Nobenega joka nism čula. Mojga pa ni blo več v bajti, k sm se zbudila.
ONA tud jz sm včeraj čekirala, če si kej reportirala, nism pa uspela kj tipkat, kr je vmes moj na avtonetu visel. Kot vse ostale, upamo na najboljše. Lej če ni bilo, kakor si si ti želela, bodi še vedno močna.
MID  in TRIXI sta se nastregle vidim, joj mene to še čaka. 8.7 ima naša ta mala drugi rojstni dan, pa bo še pestro z muloti. Še sosedina ta mala ima na isti vikend praznovanje(prvi rojstni dan) in bo pr nas prou pestro s feštami.
Se čujemo, grem cunje obesit, malu pospravit,...

AAA dns praznujeva z mojim 9 let poroke, šele zdej sm se spomnilauser posted image , včeraj pa je mali mel 6 mes. Tako mi tile dnevi bežijo, da bo že jut novo leto. Nč posebnega nebom delala,nobene ideje nimam. Za drugo leto si bom raj kj zmislila, kr bo okroglo.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 19.6.2008 6:57:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
19.6.2008 7:24:44   
aprilčica07
Jutro:):)

ma kej ni lepo se zbudit v sončno jutro?? jst sem danes kafe pila kar na balkonu. ni blo lih najbolj toplo, ma je tako pašalo, sonček, pa mir, pa ptički:):)
Naš mulo je pa navdušen nad vožnjo z kolesom.  Smo včeraj namonitrali sedež na kolo od mojga tata, in mali je skoraj znorel. je Piskal in vriskal in ni tel it dol iz sedežka. Niti čelada ga ni motla več.
Smo mu pa čveraj prvič umili zobe z zobno ščetko. Je blo kr uspešno, sploh glede na to, da ne mara higienskih opravil preveč.user posted image

anakarin: čestitke za obletnico, uspešno plovbo še naprejuser posted image
MID: ne lih še pakiramo, ker ni še neke panike. bo pa drugi teden zagotovo akcija, delam še v pondeljk pol sem pa doma. in bo počasi treba začet spravljat stvari na kup. Saj zase se ne sekiram, ma za malega:). Pač gremo prvič tja dol z njim in bo treba zvlečt dol skoraj vse:):):)user posted image Mojga kr glava boli, ker ve, da bo mogu pakirat in spravljat v njegovo alfo en kup robe, ki je po njegovem popolnoma odveč. Pa še malo bolan je na to pakiranje, ker mora bit vse zloženo lepo in čedno. Da znoriš, če ga gledaš kako on to pakirauser posted image
trixi: a so v Sesljanu kej popravili okolico? je kej bolj urejeno? nisem bla dol že zeloo dolgo, čeprav nam je tako blizu.. ma zadnjič  ko smo bli, je bla okoli tolko nesnage, da se mi je vse skupi zamerlo. Mogoče so zdaj kej lepše uredili.
karolina: kako pa vi z pripravami na dopust?

Tudi meni ne gre ona iz glave, pa zdej sploh, ko se nič ne oglaša. Držimo  pesti, da se ta mora čimprej konča.

Šibam zdej, ker moram nardit še zavarovanje za tujino, pol pa šibam delat.

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
19.6.2008 10:49:13   
karolina*
Joj punce pa kaj se je nam zgodilo!!!! Naša pupa je zbolela. In to včeraj, tri dni pred odhodom na dopust. In zdaj res ne vem kaj nardit. Včeraj je bruhala sem jo peljala k dežurni pediatrinji. Jo je pregledala, vzela kri, levkociti ok, CRP tudi, skratka rekla je, da nič ne kaže da bi bilo kaj narobe. Danes se pa zbudi ob 5h zjutraj vrela ko peč. Ji izmerim vročini- 38,7°. Pa človek ne more verjet, no. Popoldan jo peljem k naši pediatrinji, da vidimo kaj bo in kaj bo rekla glede našega dopusta. Uglavnem imam občutek, da bomo mi letošnji dopust preživeli doma!!!user posted image user posted image user posted image  Res ne morem verjet, ker še ni bila bolna odkar je živa...Saj nikoli ni prav če otrok zboli, ma zakaj ravno zdaj?? Mah, se moram tolažit, da se vsaka stvar zgodi s svojim namenom in če mora tako bit, pa naj pač bo. Ma sem res žalostna.

ONA kako je kaj pri vas? Javi, nam daj, ker vse nas zelo skrbi.

Nč, šibam zdej kej nardit, ker bom šla prej s službe da peljem ta malo k zdravniku.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1119
19.6.2008 11:53:08   
aprilčica07
Joj Karolina:(, ma sej bo. Je polno teh viroz in podobnih reči tle okoli, bo  bolše, in itak boste šli na dopust. Mogoče kašen dan kasneje, ma šli pa boste.user posted image Sej boš vidla kej bo rekla pediatrinja. In sporoči nam kako boste opravli. Držim pesti, da bo vse ok in da greste na dopust kot ste planirali.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1120
19.6.2008 13:26:51   
karolina*
Hm, sej ravno v tem je problem. Kupljeno in plačano že imamo trajektno karto. Če ne me sploh ne bi brigalo, bi pač počakali še kakšen dan doma in bi blo. Se je pa ne da prenesti. Sej itak je zdravje na prvem mestu in če ne bo ok bomo pač reskirali 50€ (kolikor stane karta v eno smer) in šli kakšen dan kasneje. Za nazaj pa jo itak imamo rezervirano in plačano.

Zdej sem klicala domov, je sicer nekaj malega pojedla, ma ima še vedno 38,8°. Upam res, da je samo virusno in bo hitro mimo.

Seveda se oglasim.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 1121
19.6.2008 14:16:12   
ona
Se javljam iz enega drugega računalnika,samo da vam sporočim,da mi je šel doma internet v torek,ko je grmelo in baje,da pridejo danes poštimat,pa se potem oglasim!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1122
19.6.2008 14:49:11   
MID
Ojla;
ej,jaz bom počasi verjetno kakšnega živčnega fasala.Ne vem,če je res luna kriva,ma če je,naj čimprej gre.Tamala je ponoči na vsako uro do uro in pol imela auf,pa ne,da bi kaj jokala,da bi jo kaj bolelo.Ne,ona je hotela noret in se igrat.Moj je roge dobival,saj mora ta srota vstat ob 5-ih,jaz pa nisem vedla ali naj se jočem ali smejem.
Itak,da me je že dopoldne čisto zmozgala,jo dam spat nekaj pred eno uro popoldne in ni hotela zaspat 45 min,dokler nisem šla v sobo in ji zasikala,da mora ninat.No,zdaj je mir.Ne vem do kdaj...
Sploh ni ponavadi taka,ma ta dva dni zdaj je prav obupna.Poleg vsega smo čez noč začeli kihat in bit smrkavi,pa saj ni čudno ob takem vremenu.
KAROLINA ful mi je žal za to vaše zdravstveno stanje vaše hčerke ampak se mi zdi,da se bomo mogle kar navadit na to,kot smo se že s kar nekaj mamicami pogovarjale,da ti po možnosti otrok ni nikoli bolan,celo leto,ma ko je čas za it na dopust,takrat tako radi zbolijouser posted image Tudi naša je preden smo šli ta zadnjič v toplice dva dni pred odhodom začela bit smrkava in naju je bilo kar strah,kaj bo z našim dopustom.No,pa se je kar vredu izteklo,zato tudi verjamem,da se bo tudi vam.Mogoče je bruhala,ker ji je kaj od hrane slabo v želodček padlo,in je vročina povezana mogoče s kakšnimi zobki,mogoče tudi to bruhanje-vse eno z drugim.Saj potem ni več bruhala,kajne?Nič nisi omenila,da bi.Po mojem bo kar to,to.Upajmo,da je to.
Takole;sem nazaj po cca.1 uri,ker mi je tamala po 20-ih minutah spet bla auf,jo je bil sam jok,nobena stvar ki jo še tako obožuje ji ni pasala,tako,da sem bila na koncu že prav zmedena.Sem ji šla še vročino merit,pa je hvala bogu nima.
Zdaj je prišel še mož iz službe in sem si izborila par minut,da dokončam .
Se mi je malo prej oglasila na mobi ONA.Sem prav zadovoljna,ker me je res že skrbelo,če je vse ok z njo.Vse ostalo vam bo napisala sama.
Skratka,šibam jaz dalje,pa se beremo.
KAROLINA držim pesti,pa javi kaj sta odpravli pri zdravnici.
Čav!

Neposredna povezava do sporočila: 1123
19.6.2008 23:44:35   
trixi
Kje pa ste vse???
Najbrž vas je sonce utrudilo, ko ga nismo vajeni. No, mi smo danes -hm, resnici na ljubo je bil glavni čistilec  možek- spet čistili bazen. Sem se že bala, da bo treba vodo zamenjat, pa smo s pomočjo kemije stvar rešili.
Jutri upam, da se ogreje na spodobnih vsaj 22 stopinj, voda namreč. Kar je manj, je meni premalo, mraza imam zdaj za en lep čas dovolj. Bova s kopanjem zdaj dva dni s tamalim preganjala dolgčas in samoto, bova skoraj sama, naša študentka se namreč pospešeno uči in ostane čez vikend v Ljubljani, mož gre pa jutri popoldne malo na morje potrenirat vožnjo motornega čolna, v soboto pa na tekmo v Radeče.
Joj, kaj mi je mali včeraj pozabil povedat?!?! Namreč, so imeli imeniten obisk v vrtcu, ali pa koncert, kot hočete. Stvar je namreč taka, da je njihov sovrtičkar sinček enega od članov tria eroika. No, fantek je povabil očka na obisk, in ker sta bila še ostala dva člana prosta so prišli kar vsi. Ha, en navaden vaški vrtec, ljudje se pa grebejo za njihove vstopnice v Cankarjevem domuuser posted image
Karolina, kako je zdravje? Kot praviš, v najslabšem primeru pač kupiš še enkrat karto za eno smer. Iz kje štartate- Livorno? No, vsekakor vam želim, da dopust izpeljete po planu.
Aprilčica, tudi vi polnete  user posted image sportivouser posted image ? pri nas sem pa jaz tista, ki pakira. Če bi mož, bi pol ostalo doma. In potem se nam ne bi mogla zgodit tista smešnauser posted image user posted image zgodba, ko smo štartali od doma in je moj mislil, da se je avto kaj pokvaril, ker je nekaj tako zares čudno ropotalo, kot da bi šel najmanj amortizer. Potem smo se dali h kraju in ugotovili, da je avto tako naložen, da ob vsaki neravnini blatnik podrsa po kolesuuser posted image . Ma kaj moški vejo kaj vse je treba imet s sabo za vsak slučajuser posted image
Ona???

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
20.6.2008 0:41:11   
ona
Ekola mene,ja ura je pa res taprava!
Naj vam najprej zraportiram vse kar se je dogajalo,potem pa vas še malo oblajam!user posted image A,ja pa pozno popoldne sem dobila internet,ker je udarla spet strela,kar je pri nas kar pogostouser posted image
Vam pa povem,da sem od srede naprej kar dobre volje oz. malo boljše,pa čeprav je bila v sredo katastrofa tam na socialnem!Sem pa sama pri sebi dosti razčistila in moram bit močna zaradi hčerke,ker ona me zdaj najbolj potrebuje,saj je izgubila družbo bratca!Danes je bil tudi prvi dan,ko ga ni niti omenila,ker,če ne me vsak dan sprašuje kdaj se vrneuser posted image
No,v sredo grem tja ob 13 in je bivši že bil tam z sinom,pozdravila sem sina in šla malo naprej po hodniku.Sin je kar glavo obrnil stran in me pozdravil,kot,da sem tujec!user posted image No,potem sta najprej socialna in psihologinja iz šole bile notri z sinom enih 15 minut,nakar so mene poklicale in me pustile samo z otrokom in mi rekle,da naj si kar vzamem čas,da se pogovarjam z njim!
Prvič v življenju nisem vedela kaj naj se pogovarjam pa sem začela z šolo.Bivši ga je sedaj izpisal ven oz. je prosil,da naj ne bi hodil v šolo,razen,da pridejo še zadnji dan po spričevalo!A,ja me je klicala učiteljica,da je v sredo ji rekel,da zakaj je dala toliko naloge sinu,ker jo kao ni znal naredit,potem pa ga je ona kar zabila,da je to zato,ker je manjkal 3 dni in,da tudi,če je kdaj manjkal,ga je mama vse naučila in prišla tudi v šolo po nalogo!To vse mu je učiteljica rekla,saj mi je osebno ona to povedalauser posted image ma se mi je zdelo res fajn!Zdej pa ima,ko se dela tako pameten,kreten,joj kolko sem ga že preklela,pa še ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image No,da nadaljujem,sin je bil cel čas pogovora ful čuden,sploh ni več on,če povem po pravici,bi ga na momente kar zrukala,res,pa čeprav nisem še roke nanj položila!je totalno drugi človek in jaz ga sploh ne poznam več,resno!No,dosti se nisva niti pogovarjala,ker se ni dalo,potem je prišla socialna noter z bivšim in kar določila,da ga moram prit jaz obiskat v soboto v izolouser posted image Pač sin je rekel,da noče prit domov,meni je rekel,da se boji mojega moža,pa čeprav nimam pojma zakaj...skratka totalna zmeda,zato je socialna določila,da če gre k očetu,ga pa jaz moram prit obiskat...saj ni panike,bom šla v soboto,samo kaj,ko ga npr. danes spet ne dobim na telefon...madona no,da mi otrok star 9,5 let prekinja telefon,kar ne morem verjet!Sem to danes javila na socialno in bo ona jutri klicala bivšega,da dobim otroka na telefon!A,ja na socialnem je začel bivši nekaj dvigat glas nad njo,češ naj pusti otroka pri miru,da je že dovolj pretrpel,itd...ona pa mu je zabrusila,da če se zaveda,da je on vse tole naredil z svojim obnašanjem do otroka...je kar utihnil oz. postal živčenuser posted image
Joj,po eni strani se mi zdi vse skupaj kar že fajn,pa ne me narobe razumet,naj pa zdaj vidi kaj pomeni vzgajat in imet otroka,ko pa je đže po 2 dneh šole naredil paniko,ker mu ni znal nalogo pomagat rešituser posted image
Jaz sem zdaj v stiku z njegovo sestro vsak dan,ker midve sva si bile vedno dobre,še sedaj in mi take pravi,da postajam že močno jezna!Otrok vsem razlaga,da ga je moj tepel,pa da sem jaz samo sestrico imela rada,pa ,da smo ga vsi sovražiliuser posted image jaz res ne vem kaj je temu otroku,za moje pojme, ga je oče totalno zmešal in ga bo še,škodaj ker tako vpliva na otroka,da se niti ne zaveda,kaj dela z njim!Po vsem tem kar slišim,da mulc razlaga dol,mi kar slabo postaja,ker se nič od tega ni nikoli dogajalo,še smo delali bolj previdno z njim,da ja ne bo kaj zapostavoljenuser posted image zdej pa touser posted image
Vam povem,da bi po eni strani najraje pustila vse na miru,pa bo kar bo...po drugi strani bo mulca tako zmešal,da bo ratal en huligan,ker tudi bivši ni bogve kaj,oba lažeta ko pes teče,bivši je tudi vedno nekaj lagal,mulc pa laže še boljuser posted image
No,in bodi pameten zdej,povrh vsega so mi na socialni rekli,da ga bojo spravili nazaj sem,pa četudi ne bo hotel otrok it,samo tam nima pogojev za živet,pa še oče je neuravnovešen!Prej sem se menla z odvetnico in bomo dali naprej na sodišče,ker ta zmešnjava se mora rešit,odvetnica se je povezala z socialno tukaj in  ponedeljek grejo pogledat kje otrok živi,saj je cele dneve z 70 letno nono,ki še zase ne more skrbet,ker je srčni bolnikuser posted image
Samo tudi ta nona je prav mona no,lahko bi ona kaj rekla sinu,samo kaj ko je predobra in čuva tega otrokauser posted image
totalna zmešnjava je zaenkrat in nimam pojma kaj se bo rešilo!Če mi otroka spravijo nazaj,bo mogoče še kaj iz njega,vem pa,da mu spet tukaj ne bo lahko,saj vprašanje koliko časa bomo mi rabili,da pridemo spet v red!Odvetnica je še rekla,da se bo provalo potem prepovedat stike,ker sem ji jaz omenila,ker pač negativno vpliva na otroka in potem bo mogel it bivši celo k psihiatru!Skratka zdej imam končno nekaj možnosti,da se ga rešim,samo kaj ti vem,kaj bo z otrokom... bo trda naprej se mi zdi!
No,po vsem tem še sama ne vem kaj je prav!Po eni strani naj ga ima tam,saj je mulc zelo potuhnjen in zelo laže...tega pri meni ni bilo,razen,da je bil na momente zelo zadržan...zdej,če ga vrnejo se bo dalo kaj popravit,ne predstavljam pa si,da ga lahko dobim nazaj čez par let,ko bo totalno sfuzlan....
jao meni,res ne vem kaj sem tako slabega naredila,kot da sem se v mladosti tako zaj....in ne vem zakaj moram še zdaj vse to prenašat,ker resnično nisem nikoli nobenemu hotla nič slabega...saj to dobim,ker sem bila vedno dobra in vsem hotla ustrežt,vkljkučno bivšemu in mu dovolila,da ima otroka!če bi zdaj še enkrat odločala,ga ne bi nikoli več videl!user posted image
Ok,kaj mi ne boste zamerle,če vas raje jutri oblajam?
Edino kar bi še vprašala KAROLINO,kako je s hčerko?Upam,da bo boljše in greste lepo na dopust!
Ostale pa jutri,ok,ker zdej se mi pa res spi,samo sem mogla vam napisat,ker tako lepo skrbite zameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.