ona
|
Ojla, ma kje pa ste,razen Anakarin? Ja,MUCKO pa že jaz počasi pogrešam,pa RAGLJA... Zgleda,da jih moramo prav malo spomnit,kajne? MID;sem ti zadnjič pozabila napisat oz. pokomentirat tiste flekce od tamičkene!Po moji logiki je vse od vročine in nimaš kaj mazat kot počakat ali pa jo z kakšno otroško kremo namaži!Saj do zdaj je verjetno že vse zginilo,kajne' Včeraj sem ti rekla,da pridem do tebe,a sem zgleda bila prezgodnja,ker te še ni bilo,pa potem se mi ni dalo čakat.Pa drugič,ok,brez zamere! Ja.včeraj sem jaz pametnjakovič šla na razprodaje,o razprodajah pa ne duha ne sluha Sem bila sigurna,da se včeraj začnejo,ma se baje drugi teden,če katera kaj več ve? Pol sem si šla kopalke gledat v beti v Sežani,samo ni in ni nič pametnega,kar nič mi ni všeč,nujno pa jih rabim,ker sedaj imam ene bele bikinke in ne vprašte kakšne so po dveh sezonah morja-sive,grde,flekaste....meni pa nič novega ni všeč Jao,najbolje,da grem na nudistično,pa bo Nič,bom kakšen dan skočila do N.Gorice si ogledat kakšne kopalke,mogoče jih pa tam najdem Včeraj sem se lotila pometat na podstrešju in zidove malo zbrusit,da se lotim belit!Uf,komaj čakam,saj raje to delam kot kuham....Danes pride še lady od tasta in mi bo kaj tamalo počuvala,da jaz na hitro gor pobelim.Sem pa bila včeraj od tistega pometanja kot sneženi mož Je to eno delo,vam rečem,enega praha v zraku,da ni za govorit in to so nam vse tisti gipsarji naredili,pa nič za sabo počistili No,počasi tudi tole naše podstrešje dopiva lepo podobo in prav kmalu bom mogla selit vse škovace nazaj gor,bom pa zelo pazila kaj nesem gor in kako si uštimam,ker ne mislim imet kot prej,eno goro smeti gor! Zdaj pa,ko ni sina in vprašanje,če pride nazaj imam tle eno sobo fraj,tako,da bom menda kar likanje tukaj obdržala,pa sobo od sina preuredila za tamalo,ker se mi zdi nesmiselno,da njej novo sobo kupujem sedaj!Ja,sem včeraj klicala sina,ker sem mu rekla,da naj do včerj premisli kaj bo naredil in je trdno odločen,da ostane tam dol.Ma kaj ga ni uni debil celo v šolo vpisal v Izoli,pa mu stalno bivanje zamenjal....Sem klicala na šolo tam,pa so to potrdili in,ko sem rekla odvetnici je kar ponorela,saj nima nobene pravice kar tako ga vpisat tam in bo odvetnica pisala še na šolo,da ne dovolimo,da se ga tam vpiše dokler ni nekaj uradnega iz sodišča,komu ta otrok pripada.Na šoli sem prav malo dvignila glas,kako to lahko naredijo,pa je tam ženska rekla,da na podlagi prebivališča,ker ima zdaj sin tam bivanje,da potem ga oni lahko prijavijo v šolo,bivanje pa ni noben problem uredit,samo na občino gre in ga tam prijavi,mene ni dolžen nobeden obvsetit,pa čeprav imam trdno zapisano,da otrok pripada meni Kar ne morem verjet kako je tale birokracija,da lahko tako delajo,brez se sploh kje pozanimat kakšno je stanje! Saj po drugi strani,ko se z sinom pogovarjam si mislim,pa naj bo tam,če tako želi,jaz sem prav nemočna,z silo pa ne mislim ga spravit nazaj,da mi bo še tle po glavi hodil.Včeraj mi je še socialna rekla,da ga moram imet vsaj vsakih 14 dni čez vikend,ma jaz ne vem če bi ga imela,da mi bo potem še tamalo zmešal.Glih se bo ona navadila,da je tukaj,pa bo šel stran in pol mi bo tamičkena cel teden jokala,kje je Ne hvala,raje potrpim in naj bo raje tam.edino ga bom šla kaj obiskat kadar bom na volji.Kaj pravite,delam sploh prav?Saj še sama ne vem kaj je prav Na koncu pa se sin tako obnaša do mene,da me srce boli.Je sin prejšnji teden klical socialno delavko in ji rekel,da hoče,da mu jaz dam mir,da ga ne ne kličem,ne hodim iskat...kar verjet ne morem,no.Ja,ok,bom jih pustila na miru pa bo! Z sestro od bivšega sem na vezi in mi pravi,da je cel kažin doli,ker ga nima kdo čuvat tega otroka,bivši pa si bo menda poiskal stanovanje,ker revež pri 40 letih še vedno živi pri mami in si v celem življenju ni nič ustvaril,zdej bo pa on skrbel za otroka,ja pa ja!No,naj prova,bosta oba vedela eno več!pa še službo ima bolj revno oz. vozi nek kamiončin in ima bolj majhno plačo,tako,da bo težko preživel z otrokom mesec!Sploh se ne sekiram,naj prova rečem jaz! Joj,ma vam nakladam,a?Bo vsaj ANAKARIN mela kaj za brat Se hecam.... Ok,zdej pa veselo na delo v pisarno Uživajte!!
|