ona
|
Ojla, sem prišla domov okrog 20 in sem tako utrujena od vsega,da vidim samo posteljo!Tamičkeno sem imela danes pri mami,ker je moj delal in je tam spala 2 uri,zdej pa bomo dobri z njo do polnoči!Ona ponavadi ne spi nikoli čez dan,če pa že kdaj zaspi je potem pestro do poznega!Saj je sicer ful pridna punca in se zdaj,ko je sama kar dosti zamoti,se je kar navadila brez bratca,vsaj upam,da na njej ne bo pustilo kakšnih posledic Torej,jaz sem šla ob 9 v Izolo in prej,ko sem prišla sem sina poklicala in me je ves v strahu spraševal,če sem sama,potem pa je z njim prišel fotr,jaz ne vem ma kaj mislijo,da bom kaj matretirala mulca al kaj No,potem sva šla proti Kopru malo po supernovi po trgovinah in se je delal takega frajerja,da je joj...jaz sem bila kar mirna,čeprav sem nekako hotla izvedet,kako je prišel do tega zaključka,da gre k očetu,pa ni vedel odgovora,se je kar nekaj izmikal,potem je pa rekel,da sem ga izselila iz hiše...ma sem mislila,da ga enkrat treščnem je tako čuden,kot,da sploh ni on in sploh ni več tisti prijazen fantek,ki sem ga imela...cel cajt me je nekaj zabijal,mi grdo odgovarjal karkoli sem ga vprašala,celo je rekel,da kaj sem ga niti prišla obiskat,da bi on raje bil z očetom na plaži...pa da ni treba da ga obiskujem in tud če me nikoli več ne vidi,da mu bo najbolje!Joj,bolj ko vrtim film,kje sem jaz kaj zafrknila,bolj mi je vse čudno,saj sem se res maksimalno trudila z njim...res ne vem kaj se mu je sfrkalo v glavi... Potem sva se tudi v avtu pogovarjala in sem samo hotla od njega izvedet zakaj se je to zgodilo,a mi ni odgovarjal....na koncu je mene zlomilo in sem se tako zjokala,da že dolgo ne On je pa kar sedel tam zraven,kot,da ga niti ne gane,sem mu vse zdirigirala koliko zajebancije je bilo zaradi njegovega očeta,pa kakšne probleme sem jaz imela ko sem bila z njim,od groženj,do psihičnega matretiranja...ma bolje da se niti ne spomnim,ker s tistim človekom se ni dalo živet,zato točno vem,kako mora zdaj vplivat na njega Otrok mu je čisto podrejen in kot da bi bivšega imela danes s sabo,res sin je čista kopija in zdaj sem mu dala nekako ultimat,da naj se že enkrat odloči kaj bo naredil,ker niti ni bil prepričan,če bi bil z očetom ali z mano...je rekel,da mi bo v torek povedal kaj se bo odločil,ma me prav zanima,nimam nekega upanja,da se bo dobro izteklo,no na koncu,ko sem ga peljala nazaj je bil nekako bolj sproščen,samo ne vem ali zato,ker sem ga peljala nazaj ali je mogoče še kaj možnosti,da se stvar uredi,kaj pa vem Sem mu pa kar rekla,da če se odloči živet pri očetu,da ne vem,če bova imela stike,če si jih sploh ne želi!Pa tudi sestrice bolje,da ne bi nikoli več videl in to ga je nekako ganilo,ker po moje ima njo rad,saj sta dosti bila skupaj,pa ljubosumja tudi ni bilo... Nič bomo videli,kaj čem,na trepalnice se ne morem postavit,pa čeprav bo težko,če tam ostane,saj je vseeno bil vedno z mano in sem v njega vlagala ves čas in trud kar ga premorem,da bo zrastel v dobrega in poštenega fanta,tam dol pa ima edino možnost,da postane kak huligan al še kaj hujšega,saj vzgoje jo ne bo,sem sigurna! Ma,punce moje,jaz res ne vem kaj bo iz tega,res nimam nobenega upanja več in tudi jaz moram bit močna zaradi družine,ki jo imam,zdej pa mi sin črpa še zadnjo energijo Vam tukaj sem pa tako hvaležna,da mi stojite ob strani,saj si tega renično nisem zaslužila,pa vse to zaradi napake,ki sem jo naredila v mladosti pa takrat,ko sem sina zanosila,se je zgodilo po nesreči....takrat sem veliko noči prejokala,ker sem vedela,da z bivšim nimam nobene prihodnosti,a sem vseeno se odločila,da otroka pa bom imela,čeprav bo lahko hudo In zdaj tako plačujem za tole napako,da se bivši s pomočjo otroka še vedno spravlja nad mano Ma enkrat bo že mir,vsaj upam... Ala,grem cartat še edini sonček,ki ga imam
|