corfu
|
Dober večer A_R, le pojdi lepo v šolo . Jaz ob dveh otrocih delam izpite in nekako kar rata, samo moraš imeti neko vizijo, ko boš v glavi poštimala bo vse šlo. Včasih je pač treba mal potrpet, samo na dolgi rok se splača. Potem se ves trud poplača in je zadovoljstvo še večje!!! Freycha, ne moreš spat, ker samo na morje misliš , no šalo na stran, to so res teške zadeve, pa res si vzemi Persen, ta ti nimam kaj škodit, pa kako kavo ali coca-colo spusti . Ulla, lepo da ti je vse tako lepo ratalo uštimat in da se mala Ula dobro počuti. Jaz sem tudi mnenja da manj kot kompliciraš boljše je, pri nas v vrtcu je uvajanje tri dni oz. prvi dan otroka pripelješ po zajtrku, pač malo na igro za cca 2-3 ure, pred spanjemin kosilom gre domov, drugi dan pride zjutraj na njihov zajtrk in gre domov po kosilu, se pravi pred njihovim spanjem, tretji dan ostane do konca, oz. po res hudi potrebi pokličejo, čeprav tega nimajo v praksi. Kapica, kako tvoje počutje? Ajvy, se ti vrti in imaš nizek pritisk? Boga, se mi prav smiliš . Jaz sem bila kot cunja, samo bruhanje, pa bolnice pa infuzije , ampak na koncu se še kako obrestuje, saj zdaj to že sama veš . Rumba, vi ste zdržali brez vode, ste imeli zunanji tuš? Jaz moram pa še mojo hčerko pohvalit , začela je spati cele noči, brez hranjenja , spat hodi enkrat na dan cca 2-2,5 ure, zaspi vedno sama, spi v svoji postelji (no, to smo uvedli že od samega rojstva, tako, da tukaj nisem imela nikoli težav) Ima štiri zobke, ne da hodi, teka , jaz pa za njo in seveda se smeje kot počena .