Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 12:31:35
|
|
|
|
nas5
|
Kaj pa je to danes? Zakaj pa zaklenjena tema na junijčkih 06? V glavnem, če bo tole sploh prov padlo not: hvala za čestitke, in obljubim da se pogosteje slišimo!
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 12:36:06
|
|
|
|
bori2
|
evo, bomo po sms zahtevala pojasnilo za našo bojko, ko jo vsi tako pogrešamo,....
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 14:55:52
|
|
|
|
PIRANJA
|
Zdravo punce, pridem gor, po dolgem času, pa vidim, da je cirkus tudi tu, ne samo pri meni v službi. Bom drugič povedala, kaj mi dogaja. Cel cirkus. Kaj pa se je zgodilo z našo Bojko?? Zakaj je kar naenkrat anonimna. Je imela težave. Na dopust gre šele konec meseca, če pogledate nekaj postov nazaj!! Katera kaj ve? Planinc ti morda? Šibam, da me spet ne zasačijo na netu! Držte se!
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 16:31:23
|
|
|
|
planinc1978
|
hoj, Piranja nimam pojma, kaj se dogaja. Kr "odjednom" se je poslovila. Bori, ti se pa kr pozanimaj, če je kaj narobe!!
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 20:23:09
|
|
|
|
mimi30
|
TINA, vse najboljše za 2.rojstni dan! Čestitke od Nejca, mamice in atija!
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 20:26:59
|
|
|
|
mimi30
|
Punce, kaj se dogaja z Bojko? Kar naenkat Sporočite, če bo kaj novega. Mi bi naj v nedeljo praznovali Nejcev roj. dan pa je danes zakuhal in ne vem kako bo . Lp, vsem.
|
|
RE: junijči in junčike 2006 6.6.2008 23:03:17
|
|
|
|
PIRANJA
|
punce tole z Bojko mi nekako ni všeč. Bojka, če slučajno tole prebereš in če rabiš kakšno pomoč, se mi prosim javi!!!! Ne vem no, taka fejst "babnica" si se mi zdela, da sem si rekla; enih par vas pa moram spoznat še v živo...!Zdej pa takole preberem ..... Tko da tole, me je dodatno čist iztirilo (poleg službe). Sprašujem se, zakaj je kar naenkrat sprememba imena v anonimnega. To me najbolj moti. Bojka, če slučajno prideš in tole prebereš, se mi javi na z.s. da si izmenjava vsaj e-pošto, ker sumim zakaj si spemenila svoje ime...... Pa saj veš, tukaj si lahko malo pojamramo in je prec bolje.... Daj javi se mi, ali pa nam vsaj povej kaj je na stvari... In če katera kaj ve.... povejte. Vsem ki ste že praznovali pa želim vse naj, naj z zamudo!!!! (kot sem rekla, čisto sem ven padla ta teden zaradi peripetij v službi.....pa si tudi napisat vam ne upam, da me ne vprašajo za zdravje še enkrat.. No in še enkrat; a ni čisto nobeni nič na zasebno sporočila, da bi bilo kaj narobe??? Predlagam nekaj, če ima katera njen kontakt, naj jo pokliče in poizve kaj je narobe!!! Tako, res sem morala priti sem gor, ker običajno ne hodim zvečer, ampak sedaj bom pa morala, ker v službi mi dihajo za ovratnik in ne morem več tako na freee.....priti sem gor pogledat, kaj je okoli Bojke.... Pa pa. p
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 7.6.2008 7:53:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
Tina malce z zamudo vse naj naj, pa bratcema pa mamici pa očiju fino nagajaj Ja tole glede bojke pa tud mene zanima, le kaj je bilo narobe, da se je punca dala izpisat, pa tok sem si želela jo v zivo spoznat, ker je res punca 1A, bojka, jaz te občudujem. Naj se prosim kateri javi, upam, da ima katera kontakt.
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 7.6.2008 9:33:35
|
|
|
|
planinc1978
|
Sedaj se je pa res izpisala , vidim, da je anonimna.... Upam, da bo bori uspela poizvedet, kaj je narobe. Mende ima ona njen mobi. Sicer pa bojka, kot so že ostale napisale, si ženska na mestu in škoda, ker te nisem v živo spoznala. Upam, da bo še prilika in da se tudi ti vrneš nazaj!!! Ajd bejbe, jaz sem spet na šihtu ....želim vam lep dan in še lepši vikend....se tipkamo
|
|
RE: junijči in junčike 2006 7.6.2008 9:36:14
|
|
|
|
planinc1978
|
Še to...Nejcu pa že danes želimo vse najboljše in upa, da je ta vročina sam prehodna in bo jutri na dan D že vse OK.
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 7:38:51
|
|
|
|
bori2
|
No takole. Najprej vsem dobro jutro in kot prvo junijčkom čestitke za dopolnjene 2. rojstne dneve. dolžna sem vam pojasnilo glede Bojke in sicer; Bojka se je izpisala iz RR iz osebnih razlogov. Pravi, da nas bo pogrešala, kar je verjamem, ker jaz jo že sedaj, obenem bo mislila na nas in nas podpirala. Prosim, da spoštujemo njeno odločitev, ki dejansko je utemeljena - pa vseeno upoam, da se nam kdaj oglasi. Več ne bom pojasnjevala. Drugače pa lepo ovim zmagam naporoti in čakam poročilo Jagodke kako je Žigec pihal svečko, ter kaj je Lukec dobil za rojstni dan. Mi bomo uradno praznovali v nedeljo, mami pa še vedno nima darilca za mojega pobalina. Kako ste ostale to odpravile? lp, Bori
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 8:18:01
|
|
|
|
nina166
|
Nejc vse najboljše za včerajšnji rojstni dan. Želimo ti veliko zdravja in nepozabnih otroških dni. Domen z atijem in mamico
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 8:19:25
|
|
|
|
nina166
|
Škoda res ker se je Bojka izpisala. Vendar spoštujem njeno odločitev in upam, da se nam čimprej spet pridruži, ker jo bom zelo pogrešala.
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 8:24:39
|
|
|
|
planinc1978
|
dobro jutro, Hvala bori za poročilo...tudi jaz upam, da se bojka še kdaj vrne. Drugače, pa ja za rojstnodnevno darilo, si pa me dobila. Nekak se še odločamo. Po vsej verjetnosti bo padel kakšen tovornjak za v peskovnik. Hiško pa že itak ima In ti?? JUNIJ 03. NIK (andreja25) 04. MAJA (pikicaa) 05. LANA (Ro-La) 05. ŽIGA ( Erdbeere) 06. TINA ( Nas5) 08. NEJC (mimi30) 12. MATIC (bori1) 12. SARA (jennita-ati) 14. LUKA (planinc1978) 15. FLORIJAN (Jan@) 15. MATIC (bubamara2) 16. DOMEN (nina166) 17. DAMJAN (biba77) 18. GREGOR (Dja) 18. SARA (pipi76) 20. (zaliga) 20. LANA (kity) 20. SARA (bojka) 23. TEJ (_clea_) 24. JULIJA (Tayda) 25. BOR (KOZLEK) 26. TARIN (kaktea) 26. ZARJA (žabica 24) 27. TIA ALIESHA (ricky) 29. LAN (Nomika*) 30. KRIŠTOF (Piranja) Praznovali bomo mi v soboto, v primeru dežja bomo pa prestavili na lepši dan. Erdbeere, mimi, kako je šlo praznovanje??
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 8:47:44
|
|
|
|
bori2
|
No, Nejcu vse najboljše za včeraj , upam, da je pihanje svečk uspelo,... Planinc, mi imamo pa traktor na pedala v planu. ADEČGA (ste rAZUMELE? ) Drugače se mu pa tisti motor tamali na alumulator dopade, ma moj možiček ni navdušan. Da je majhen, da ni nič za rekreacijo dober, da podpira lenobo, da drugo leto ne bo več uporaben,... Meni se pa 40 niti ne zdi taka reč? Saj ne da je poceni, ma vsak dvd je 10 € . Se meni samo zdi ali so te cene res čisto pobezljale,... Ta teden me čaka šoping za nedeljski žur, pa traktor, pa mMarušine knjige morem naročit in prvi obrok plačat,... Bi mi žiher na vsake 3 mesece direktor še eno plačo zraven dal,... tudi vsak drudi mesec bi šlo,... . alo kokole, va spotem še kaj preberem,... Pa dodajam nekaj svežih slikc iz Marušinega zaključka šole in razno,... 1. Moja dva se pačita 2. imata se tudi "enmičkeno rada", kot pravi Maruša 3. Maruša ima najraje čokoladne torte,... (mami tudi,... ...) 4. še ena slonovska,... Na, zdej grem pa delat, je cajt... Se beremo, lp Bori
< Sporočilo je popravil bori2 -- 9.6.2008 8:49:57 >
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 13:33:57
|
|
|
|
nina166
|
bori tvoja dva pa sta taka sončka...zelo lepe slikice so. Motor na akumulator imamo mi. Ga je Domen dobil lani za miklavža od starih staršev. Res je da je po mojem zelo poceni. Drugače pa mu nič ne manjka. Zdaj se že veselo vozi gor...nekaj časa je bil zanimiv, ko še ni znal belance obračat in je šel skoz samo naravnost . Zdaj pa že obvlada. Ima pa tak gas, da z nogico gor stopi. Našemu je zanimiv, se vsak dan malo zapelje okoli hiše, včasih tudi malo dlje. Je pa res, da otrok pri tem nič fizično ne sodeljuje, samo če se ne vozi preveč, po moje ni nič narobe. Zgleda res bolj mali in tudi je bolj mali, samo ko pride na obisk sestrična z otrokoma, se njen sin lepo vozi gor pa je star že 5 let. Toliko o tem, da se boš lažje odločila Tudi Domen dobi za rojstni dan takija (beri: traktorja). Samo barve še pa ne vemo . Zdaj pa se grem hitro spravit, ker grem na predavanja...lepo se imejte, čao
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 14:00:23
|
|
|
|
monika30
|
Pozdravček še iz našega konca. Jao, kako mi gre to vreme na živce. Pri nas je že spet nevihta. Klemen je že čist nesrečen, ker ne more v peskovnik. Drugače najraje nori po travi s kosilnico (plastično) in oponaša atija, kako kosi. Dobi pa tudi traktor od dedija za rojstni dan. Ga bomo še lovili naokoli. Nina, a nisi imela en izpit zadnjič, al sem nekaj zamešala? Kako je šlo? Tudi jaz bom pogrešala Bojko in dogodivščine Sare in Maruše. Upam, da si kdaj premisli, drugače pa je verjetno bilo res nekaj hudega, da se je tako odločila. Nejc, vse najboljše še od nas. Tudi mi bomo praznovali v soboto. Upam na lepše vreme. Lp.
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 14:10:01
|
|
|
|
PIRANJA
|
se še jaz na hitrico pofočkam tukajle....predno me šefe ne zasači vnovič Zadnjič sem hitela nekaj pisat tukajle, on pa je lepo za hrbtom stal in bral. Potem sva opravila razgovor in se dogovorila, da tole pišem doma Ja. No. Tak o to je. Kaj hočmo. Sedaj bom morala biti bolj previdna.... no pri nas nič novega. Smo veseli, razigrani in kot zmeraj polni energije(mali, seveda) Postaja vroče okoli mene in se poslavljam...se čujemo zvečer...
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 22:12:51
|
|
|
|
Erdbeere
|
NO tkole se še jaz na brzino oglasim. Sem ravnokar vse cunje zlikala zdej ap grem pod tuš in spat...se prej pa vsem hvala za čestitke, praznovanje je uspelo, tukaj pa še malo slikic, da boste videli kako je bilo in kaj počnemo. Tkole sta s sestrico pihala Žigovo torto tole se pa dogaja, da imam tudi popoldan oz. zvečer bolj malo energije
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 9.6.2008 22:22:47
|
|
|
|
PIRANJA
|
vse NAJBOLJŠE za rojstn dan Žiga! Kako lepo tortico si imel? Kdo pa je bil avtor te torte? Tale bi bila tudi za našega škrata, ker avti so zakon. V kakršni koli obliki, vazno, da se kolesa vrtijo..... No, kot sem obljubila, sem se malo javila. Planinc vi pa v soboto žurirate, a? O kje smo še mi, ampak saj bo kmalu.... no ekola, sem spet mal gor skočila..... zdej grem pa spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 10.6.2008 8:23:46
|
|
|
|
planinc1978
|
dobro jutro punce Danes je pa že sedaj sonček, upam da bo še naprej. Erdbeere, lepa torta, vaš Žiga je pa čist drugačen, odkar sem ga zadnjič videla. Spomnim se predvsem tiste fotke, ko smo bili v zoo (daleč nazaj ). Lep fantič je zrastel, tak odrasel se mi zdi. Bori tudi vaša dva sta super, sploh tam na slonu . Jaz sem bila včeraj skoraj do 17.30 v službi, danes bom pa prejle pobegnila. Sem včeraj "zamudila" Lukov in atijev izlet. Sta spet mal "planinarila". Ati namreč nabira kondicijo, pa ga je naložil v nahrbtnik in sta šla po hribu navzgor. Navzdol je pa ati mal kolena "grizel". Ipak ni lahka 15 kilskega mulca na hrbtu nosit Drugače smo v redu, Luka je sam še ta in drug teden v vrtcu, potem pa ima počitnice. je bila debata o motorjih na akumulator. Naš ima tak avto in do sedaj še ni bil v uporabi. Se pa tud strinjam s tem, da je to mal potuha za tamale...naj malo migajo in lepo poganjajo pedala. Nina, kako kaj počutje?? Piranja, veš kaj te že en čas nameravam vprašat. A si ti kaj trenirala, k si bivša šoprtnica?? Ajde, punce, mejte se...gremo mal delat
|
|
RE: junijči in junčike 2006 10.6.2008 21:58:29
|
|
|
|
mimi30
|
Vedno bolj sem jezna. Dvakrat sem že napisala vse in mi ni šlo poslat. Tako, da zdaj, ko sem ugotovila kaj bi lahko šlo narobe, vas samo še lepo pozdravim in prilimam par slikic. Lp
|
|
RE: junijči in junčike 2006 10.6.2008 22:06:24
|
|
|
|
mimi30
|
Hvala lepa vsem za čestitke. Vročina je na srečo minila. Nagajalo pa nam je vreme, vsake toliko časa je deževalo. Otroci so kljub temu uživali zunaj v mokrem peskovniku, na travi in po lužah. Posledice so bile kljub uporabi škorenjcev kar hude. In letos je za r.d. dobil traktor na pedala ter zelo užival v vožnji zadaj. Lanski akumulatorski avti pa še vedno niso in. Z malim se ne upa vozit, velikega pa še nismo dali v pogon. Evo, novo pa je to, da so mu pogledali ven zadnji mlečni zobki (zgornji dve petici). Bori in Erdbeere luši so tile vaši škrati in prav fajn je kakšne slikice pogledat. Lepo bodite!
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 8:43:42
|
|
|
|
planinc1978
|
ohoj, A nimamo spet lepega vremena danes, a? Sam kaj ko že za jutri napovedujejo spet dež in ohladitve . Mimi, lepo, da ste uživali v praznovanju. Nam bo verjetno tudi vreme nagajalo in bomo verjetno kr prestavili na lepše dni. Ob dežju in hladnem vremenu, mi nekak piknik in praznovanje sploh ne potegne. Ampak, a niso ti naši junijski škrati že veliki? Mi smo lih včeraj spet mal gledali slikce in filmčke, ko je bil Luka dojenček, star mesec dni in...če ga pogledam sedaj, kak velik fant je že....res sta hitro minili ti dve leti. Ok, punce, pri nas nič novega...no, mogoče to, da mami že nekaj časa zbira pogum za frizerja. Imam dolge lase, ki sem jih že naveličana in bi se ostrigla ...kr na kratko
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 10:13:23
|
|
|
|
PIRANJA
|
Pozdravljene, čestitke Nejcu za rojstni dan. .. Je tam na sliki črnolaska njegova mamica?? Planinc, ne ničesar nisem trenirala. Le vsak dan sem si namenila drugo aktivnost, če pa je bilo vreme za nikamor, sta padle včasih dve ure haj lowa na aerobiki ali pa stepa.... Če je bil dan lep, pa po službi kak hrib, domov preoblečt,potem pa na aerobiko, po njej pa v savno. Ukvarjala sem se le sama s seboj... Zato sem interpretirala tako. Energije sem imela za znoret. Sedaj se pa z šetkamo bolj po polževo. No moram priznati, da je čedalje bolje, saj na kolesu postaja čedalje hitrejši in mora Piranja malce poskočiti. Ampak to je šele sedaj...... Vam pa moram povedati da so tisti poganjalci ala "kolo" zakon!!!! Res vredno vsega denarja... Že kar dobro kapira, kaj mora početi, sploh če so kake luže kje. Me kar strah rata... ker je kar brzina, če ga nekaj motivira..... No nekaj sem vam uspela natipkati še v službi, zdej pa laufam delat.... Adios
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?