Anonimen
|
Ojej, a se še spomnite punce, kako smo se pred dvema letoma ob tem času bodrile? Pa ful se spomnim ko je jagodka pobegnila, takrat sem ji bila takoooooo fauš, da se je že rešila. Pa tisti prvi problemčki, pa te kapljice za krče, pa one. Bori...se spomnim ko je moj hodil nabavljat in sem pol pakirala... . Eh, prečudoviti čas je bil. Po svoje. Tako kot ta zdaj. Bori, ko se vam najavi naslednji dojenček, se prostovoljno javim da vam hodim po zdravila, če jih boste rabili. Mah planinc, zdaj pa si me postavila v eno tako čudno stanje, bi se kar zjokala, no. Pri nas vse po starem. Neke pretirane trme ni za čutit. Tista "zdrava" pa je že kar nekaj časa. Klima nam je v avtu crknila, pridemo domov celi zaripli in prešvicani, tako da, priznam, se popoldan hladimo v hiši. Je pa čez dan Sara cel dan na terenu z babico, Maruša pa v šoli tudi veliko na zraku. Sem Maruši danes oblekla krilo. Sva jo slekli čez pet minut. Ta naša punca ima grozne noge. Pa če to kdo vidi, mi jo vzamejo. Na socialno pošljejo zagovarjat, če jo pretepamo. Punce, to ne pretiravam. Ima cele potolčene, modre, vijolične. A obstaja kako mazilo, da take modrice prej zbledijo, ali kaj podobnega? Je hotla hlačne nogavice gor dat . Sva pol nekak prišle do kapri hlač raje, da kolena pokrijejo. Ker v nogavicah se mi še skuha. Ja, nič. Piranja, stroškov še nisem skupaj vlekla. Sem naročila le delovne zvezke preko kataloga, pa knjige. Ostalo naj si raje sama izbere po okusu, je to prav poseben dogodek za naju, ker je mami cela nora ko lahko štofiri po tistih drobnarijah.
|