|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijči in junčike 2006
28.5.2008 8:28:24   
PIRANJA
Pozdravljene,

evo mene. Jaz sem se že umestila pod ravno pravo cifro... Nimamo kaj, tako nam je namenjeno.

Drugače pa tudi nam tale vročina godi, zato gremo vsako popoldne na "sjadoleduser posted image .
Komaj smo že čakali da nehamo nosit flise, pa jakne.....

JUNIJ
03. NIK (andreja25)
04. MAJA (pikicaa)
05. LANA (Ro-La)
05. ŽIGA ( Erdbeere)
12. MATIC (bori1)
12. SARA (jennita-ati)
14. LUKA (planinc1978)
15. FLORIJAN (Jan@)
15. MATIC (bubamara2)
17. DAMJAN (biba77)
18. GREGOR (Dja)
18. SARA (pipi76)
20. (zaliga)
20. LANA (kity)
20. SARA (bojka)
23. TEJ (_clea_)
24. JULIJA (Tayda)
25. BOR (KOZLEK)
26. TARIN (kaktea)
26. ZARJA (žabica 24)
27. TIA ALIESHA (ricky)
29. LAN (Nomika*)

30. KRIŠTOF (piranja)

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.5.2008 8:31:05   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: planinc1978

JUNIJ
03. NIK  (andreja25)
04. MAJA  (pikicaa)
05. LANA  (Ro-La)
05. ŽIGA  ( Erdbeere)
12. MATIC  (bori1)
12. SARA  (jennita-ati)
14. LUKA  (planinc1978)
15. FLORIJAN  (Jan@)
15. MATIC  (bubamara2)
16. DOMEN (nina166)
17. DAMJAN  (biba77)
18. GREGOR  (Dja)
18. SARA  (pipi76)
20. (zaliga)
20. LANA (kity)
20. SARA  (bojka)
23. TEJ  (_clea_)
24. JULIJA  (Tayda)
25. BOR  (KOZLEK)
26. TARIN  (kaktea)
26. ZARJA  (žabica 24)
27. TIA ALIESHA  (ricky)
29. LAN  (Nomika*)

Evo jaz sem dodala našega škrata user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.5.2008 10:14:05   
planinc1978
kaj je pa s srečanjem, se to nedeljo dobimo v ZOO-ju?

Življenje je lepo

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.5.2008 10:15:32   
Anonimen
Ojej, a se še spomnite punce, kako smo se pred dvema letoma ob tem času bodrile? Pa ful se spomnim ko je jagodka pobegnila, takrat sem ji bila takoooooo fauš, da se je že rešila. user posted image
Pa tisti prvi problemčki, pa te kapljice za krče, pa one. Bori...se spomnim ko je moj hodil nabavljat in sem pol pakirala...user posted image . Eh, prečudoviti čas je bil. Po svoje. Tako kot ta zdaj. Bori, ko se vam najavi naslednji dojenček, se prostovoljno javim da vam hodim po zdravila, če jih boste rabili. user posted image  
Mah planinc, zdaj pa si me postavila v eno tako čudno stanje, bi se kar zjokala, no. user posted image  

Pri nas vse po starem. Neke pretirane trme ni za čutit. Tista "zdrava" pa je že kar nekaj časa. Klima nam je v avtu crknila, pridemo domov celi zaripli in prešvicani, tako da, priznam, se popoldan hladimo v hiši. Je pa čez dan Sara cel dan na terenu z babico, Maruša pa v šoli tudi veliko na zraku.

Sem Maruši danes oblekla krilo. Sva jo slekli čez pet minut. Ta naša punca ima grozne noge. Pa če to kdo vidi, mi jo vzamejo. Na socialno pošljejo zagovarjat, če jo pretepamo. Punce, to ne pretiravam. Ima cele potolčene, modre, vijolične.user posted image  A obstaja kako mazilo, da take modrice prej zbledijo, ali kaj podobnega? Je hotla hlačne nogavice gor dat user posted image . Sva pol nekak prišle do kapri hlač raje, da kolena pokrijejo. Ker v nogavicah se mi še skuha. user posted image

Ja, nič. Piranja, stroškov še nisem skupaj vlekla. Sem naročila le delovne zvezke preko kataloga, pa knjige. Ostalo naj si raje sama izbere po okusu, je to prav poseben dogodek za naju, ker je mami cela nora ko lahko štofiri po tistih drobnarijah. user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.5.2008 10:25:56   
planinc1978
to se nam je dogajalo ta mesec,par slikic
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.5.2008 12:03:25   
Anonimen
Planinc, tvoje slike pa so vedno super za pogledat.
A to mate v njegovi sobici vaš avto parkiran?user posted image  Mast, je to nek konkreten štirikolesnik. user posted image
A ta trampolin, mislim mreža okrog, a to zadrži, če te slučajno vrže ven? Ali je to bolj tak, tak?

Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.5.2008 12:05:02   
Anonimen
V nedeljo imamo mi otroško matinejo, imamo praznik v naši občini in Maruša nastopa. Tak da ne moremo. Naš junij je čisto z Marušinimi nastopi natrpan, tak da bo težka z naše strani. Žal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.5.2008 12:51:31   
planinc1978
jah bojka...skoraj da je tale tu naš avto. user posted image . Tale že eno leto čaka, pa še nekaj časa bo. Namreč Luka je vseen še mal premajhen za takle avto. Je pa takšen "črnogorski", na akumulator. Mu ga je lani za RD dedi kupil.

Drugače pa, ja ta trampolin je čist varen. Tamalga itaq zdrži, jaz pa nisem nekih ekstra salt izvajala gor, da bi ugotovila, če me mreža zdrži. Baje pa imaš lahko kar nekaj kg, in stvar vseeno drži.

Življenje je lepo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.5.2008 15:02:42   
PIRANJA
nisem mislila sem gor pokukat, pa mi je nekaj dalo, da so dobre fotke gor.

Planinc, ja kaj je noro tole. Vse mi je všeč. Ali slučajno veš, kje je bil kupljen ta trampolin. Mašinca je dober. Ta je že kar za profijeuser posted image .
Jaz bi otroka postavila gor v samih nogavičkah, tako je nobel.
Planinčeva imam prošnjo, mojega čmrlja uvrsti na seznam, ker sem smotana in mi ga ni uspelo. Pod 30.6. ga vpiši. Dedija pa vprašaj, kje  je kupil trampolin, koliko je pa stal se pa ne spodobi, ker ste ga dobili za darilo, ne da? Aja, pa to je kar velik ali je od blizu fotkano?
Moram povedati, da sem tudi že premišljevala o tej zadevi, samo bolj majhnega bi vzela.
kako pa ga vzdržujete? ga pospravite v slabem vremenu?

Bojka če te prav razumem, ste se ve našle že kot user posted image  in od takrat ste na vezi? Super. Mi je kar žal, ker se vam nisem že prej pridružila in vas spoznala, ker ste čudovite osebe!

Sedaj pa grem. se beremo
P

Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.5.2008 15:35:54   
planinc1978

JUNIJ
03. NIK  (andreja25)
04. MAJA  (pikicaa)
05. LANA  (Ro-La)
05. ŽIGA  ( Erdbeere)
12. MATIC  (bori1)
12. SARA  (jennita-ati)
14. LUKA  (planinc1978)
15. FLORIJAN  (Jan@)
15. MATIC  (bubamara2)
16. DOMEN (nina166)
17. DAMJAN  (biba77)
18. GREGOR  (Dja)
18. SARA  (pipi76)
20. (zaliga)
20. LANA (kity)
20. SARA  (bojka)
23. TEJ  (_clea_)
24. JULIJA  (Tayda)
25. BOR  (KOZLEK)
26. TARIN  (kaktea)
26. ZARJA  (žabica 24)
27. TIA ALIESHA  (ricky)
29. LAN  (Nomika*)
30. KRIŠTOF (Piranja)

valjda je ratalo, če ne, bomo popravili.
Trampolin so kupili v Hoferu, je premera 3m, velik 2,5m,zdrži pa 150kg. Je kar velik ja, smo hoteli kupiti manjšega, pa ga nimajo z zaščitno ograjo, pol je pa dedi kupil velikega za vse vnuke.
Link:
user posted image
Meli ga bomo pa skoz zunaj do jeseni, saj mu dež nič ne škodi,upam samo, da ga kdo ne ukrade.Ga bomo privezali, he, he.

Življenje je lepo

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
28.5.2008 18:46:24   
Anonimen
Ja, Piranja, me čvekamo že od....no, našle smo se že kot nosečke, čisto na začetku se mi zdi. Le da nas je bilo takraT več. Nekaj se jih je pridružilo še kasneje.

Planinc, a to je ta Hoferjev? Dobro zgleda, sem ga videla v katalogu pa sem si mislila da ga ni za vzet. Je bil veliko cenejši, kot drugod. No, pa naša Maruša je lansko leto dobila tisti večji napihljiv grad, ki je bil celo jesen polno zaseden. In tam skačeta.

Moj je fotoaparat novi nabavil, sem mislila par slik gor prilimat, pa kabla ne najdem. user posted image  Nič....pol pa nimam več opravičila, cela gora cunj čaka da jih zlikam. Pa še Maruši sem obljubila par igric na računalniku. Je baje danes v šoli fante poslušala in točno ve kje najde enih par ful kul dobrih igric. user posted image user posted image user posted image  Eh, kam smo prišli s temi računalniki. user posted image

Punce mejte se maksimalno. Me smo na hladu not, počasi se gremo tuširat pa frutolino delat. Do zdaj pa smo norele po bajti. Je hiša v totalnem razsulu, čakam da mi obe omagat, pol pa začnem grabit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.5.2008 8:13:39   
PIRANJA
dobro jutro.

se moram kar takoj malo pofočkat. Čisto sem zalimana še. Zato evo user posted image user posted image user posted image . Upam, da nas zbudi...

Planinčeva ti povem, da bi še jaz skakala gor, če bi ga nabavili. Bom malo pogledala v Hoferju ampak dvomim da ga še imajo. A morda veš to, da je odlična vadba zoper celulit? Resno! Vsaj 10 minut dnevno pa kmalu ne bi rabili več nobene kreme... No jaz, bivša športnica, ti to zagotovim.user posted image  Me je sram, nikoli nisem imela odvečne maščobe, pomarančna koža mi je bila poznana le iz pomaranč. Sedaj pa je orenk kriza.....
Resno bom pogledala v hoferju...

Potem pa vi že dolgo debatirate. No še dobro, da ste mene vzele v vaš klub.user posted image
Mi pa še vedno vstrajamo glavnino dneva zunaj. Iščemo sicer senco in to, se hladimo ob sladoledih in sadju...
ALi ste prehendlali na boljši fotoaparat Bojka? Mi smo ga kupili aprila, neko slim zadevo in kar pozabljamo fotkat. Se vidi da se mami ne mara fotkatuser posted image user posted image  Mali čmrljček pa kar pozira.. in potem brž priteče se pogledat.user posted image

je pa novo to, da njegova mamica ni nič več lepa (do sedaj sem bila zmeraj lepa), sedaj sem pa grda, pa Nina Osenar je grda, pa Rebeka Dremelj. Le babi je lepauser posted image user posted image user posted image ?
Nič nimam proti temu da je babi lepa, ampak da sem jaz kar na lepem grdauser posted image user posted image user posted image pa ravno v času ko imam nekoliko nižjo oceno lastne samopodobe zaradi novonastalih kg čez zimo....Evo, to je še en dokaz, da še otroci opazijo dodatne kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam.

P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.5.2008 8:33:26   
planinc1978
ha, ha, Piranja, verjemi, da tud jaz malček "skačem " gor. A, da celulit odganja? Madona pol pa morm treniratuser posted image user posted image user posted image .
Upam, da ti ga uspe še kje dobit. Pri nas so jih imeli, kaj pa vem, ene 4 in so vsi šli. Sedaj jih pa na poti v službo videvam po vrtovih.user posted image user posted image ( v Beli krajini je hofer sam pri nas). Glede tega hoferja sem bila jaz en cajt kr skeptična...ampak včasih pa res dobiš par dobrih stvari, nekoliko ugodneje.

A, kr grda siuser posted image , dobro, da naš še nič ne pove, bi bili tud grdi. Ma si me spomnila na eno stvar. Moj nečak je zelo, zelo oboževal konje. In sam je bil zmeraj lep kot konjuser posted image user posted image user posted image . Tako, da verjemi, še marsikaj boš, vključno z nami vsemi:)

Ajdi punce, hitr te tanove fotoaparate v roke, pa pokažte mal vaše škrate. Jaz bi tud lepe fotke gledala.

Življenje je lepo

(odgovor članu PIRANJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.5.2008 8:41:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Mast si me nasmejala Piranja s temi pomarančami.
Tale tvoj mali mož pa ga biksa, no. user posted image Ampak že čez sekundo pa priteče in se stisne k tebi, ne?

Jaz Sare raje ne vprašam če sem lepa user posted image , ker se bojim odgovora. Že sama sebi nisem všeč, da pa še ona pride s kakim komentarjem, bi se še bolj zasekirala. user posted image user posted image
Pri nas je postalo naše obdobje mami-mami že prava kriza. Danes zjutraj vstanem, si skuham kavo, se pripravljam v nizkem štartu da grem kosilo pripravljat, pa slišim cop...cop...cop. Ja seveda. Sara se je odločila da vstane ob pol petih zjutraj. user posted image  Grem mojemu rečt, da naj gre zraven nje ležat, da bo še spala naprej. Pa je sledilo pravo kričanje, ni je smel niti pogledat, se je dotaknit, nič....Kaj naj? Vzela sem jo v naročje in sva se cartali. Posledično nimam nič pripravljeno doma in sem slabe volje, ker imam rada po službi čimmanj dela, že itak me ta vročina zdela. In to je zdaj naredila že drugič v tem tednu. user posted image  Tudi čez dan je nonstop mami mami. Saj ne da mi nebi bilo všeč, ampak so tu tudi stvari ki jih je treba napravit. Žal, tako pač je.  In še Maruša tudi rabi pozornost....
Ah, saj bo. Je pa tako zlata, sedi pol zraven mene in iz tistih temnih očk kar vre ven veselje, ko sva skupaj. In pol vsake toliko pride k meni in pravi mami moj-moj. Ni ga objema na celem svetu, ki bi bil lepši. user posted image

Piranja, ja. Smo baje nabavali nekaj boljšega. Jaz se na fotoaparate ne spoznam nič, ampak....slikat je lažje, to sem opazila. user posted image  

Lepo se mejte

(odgovor članu PIRANJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.5.2008 8:50:53   
Anonimen
user posted image
Brač.....čez en mesec prihajamo.....z obilico pomarančne kože ali brez.....user posted image
Punce, jaz letos res rabim dopust in tistole plažo na sliki pod hotelom, tak da če nam letos ne uspe prit na morje, se vržem v Dravo, ki jo imamo pri roki. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.5.2008 8:52:37   
Anonimen
Planinc, vedno pozabim. Si se ti šla slikarja v otroški sobici, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.5.2008 13:50:07   
bori2
Ojla.

Bojka vzami me s sabo na Brač, proooooooooooosim.

Tole z Lefaxini pa štima, bojka, sam da atija za še enga lumpija naštimam. Sam je močno v strahu. Sem bila dvakrat zelo rizična za dvojčke in se je že za Matica komaj v glavi naštimal, smo samo na en učk prvič ultrazvok gledali,... Jah, naš pedigre z dvojčki je vseeno pester; moj ma brate dvojčke in eden od njiju ima dvojčke. Pa strici so tudi dvojčki in tako nazaj po generacijah. Tudi moj pedigre ni ravno brezmadežen, je kar pester- moj ata ima njegovo mamo od dvojčkov in ob brata imata dvojčke,... Razumete kaj mislim user posted image user posted image user posted image

V glavnem naša 4 članska familija je doslej "dobro pasala", se strinjate?

Baboline, v soboto začne junij, ste pripravljene?

Planinc tale trampolin, da bi tudi mojih 80kg jev zdržal? Kaj je pomarančna koža pa vam jest demonstriram - nisem nikoli drugačne niti imelauser posted image user posted image user posted image ...

Mi smo včeraj traktorja za sineta zbirali - misija nemogoče, je v Pikapolonici en policijski akumulatorski motor ravno lušten zanj. Pa sem rekla, da ne bom teh baterijskih vozil kupovala,...

Ima katera od vas kaj takšnega doma, da mi malo svetuje katere 2firme2 naj ga kupim. Samo bvom enga majhnega za vnaprej vzela,...

< Sporočilo je popravil bori2 -- 29.5.2008 13:51:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.5.2008 14:53:10   
Anonimen
Ja, no Bori saj jaz nisem rekla, da nebi kapljic za dva nabavljala. Bi že porihtali. user posted image
Na Brač pa te takoj vzamem, vse vas. Bi imeli obe moji čmrljici družbo, mi bi pa uživali. user posted image  Tavečji dve bi o konjih debatirali, tamala dva pa o traktorjih...a si ti sploh predstavljaš kako hitro bi se zaštekali. Sploh ne bi vedeli da jih imamo zraven. user posted image
Punce, alo zdaj....a še katera dela do treh? Ker pol je zadnji čas da začnete pakirat. Jaz že letim....Danes imamo atija doma baje. Je malo pomagalo moje "kašljanje" včeraj očitno. user posted image  Samo ima pa Maruša zopet plesne, tak da ne bomo v polni zasedbi.
Nič. Punce uživajte. Se beremo.

(odgovor članu bori2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3043
31.5.2008 9:03:35   
mimi30
JUNIJ
03. NIK (andreja25)
04. MAJA (pikicaa)
05. LANA (Ro-La)
05. ŽIGA ( Erdbeere)
08. NEJC (mimi30)
12. MATIC (bori1)
12. SARA (jennita-ati)
14. LUKA (planinc1978)
15. FLORIJAN (Jan@)
15. MATIC (bubamara2)
16. DOMEN (nina166)
17. DAMJAN (biba77)
18. GREGOR (Dja)
18. SARA (pipi76)
20. (zaliga)
20. LANA (kity)
20. SARA (bojka)
23. TEJ (_clea_)
24. JULIJA (Tayda)
25. BOR (KOZLEK)
26. TARIN (kaktea)
26. ZARJA (žabica 24)
27. TIA ALIESHA (ricky)
29. LAN (Nomika*)
30. KRIŠTOF (Piranja)

Sem dodala Nejca na seznam. Upam, da uspešnouser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
31.5.2008 9:34:36   
planinc1978
ojla bejbe,

Jaz imam spet delovno soboto....in sem vas prišla mal pogledat, pa sem videla mimi a je že odšla.
Naš Luka je pa spet mal na počitnicah. Je dobil vikend paket za eno osebo pri babici na vikendu na Kolpi. Lih sem ju poklicala, da mal prečekiram, kako se mata. Skratka uživata 100/h. Zvečer je mal mamico pogrešal, ko ga je babi spat dajala, ampak, ni bilo prevelikih problemov....sedaj pa že skačeta zunaj, nabirata jagode in mečeta kamenje v Kolpo.
Midva z atijem sva si pa tud včeraj privoščila večer zase. Danes se bova spet mal razvajala, jutri ga greva pa iskat.

A vas je včeraj kaj toča tolkla. Pri nas je bila ene deset minut, a ne pretirana. Je pa pasalo mal ohladitve zvečer.

Punce uživajte v vikendu na sončku in se tipkamo v ponedeljek....in ja bojka, tist "slikar umetnije" v Lukovi sobi, sem jaz

Življenje je lepo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
31.5.2008 9:36:08   
planinc1978
JUNIJ
03. NIK  (andreja25)
04. MAJA  (pikicaa)
05. LANA  (Ro-La)
05. ŽIGA  ( Erdbeere)
08. NEJC (mimi30)
12. MATIC  (bori1)
12. SARA  (jennita-ati)
14. LUKA  (planinc1978)
15. FLORIJAN  (Jan@)
15. MATIC  (bubamara2)
16. DOMEN (nina166)
17. DAMJAN  (biba77)
18. GREGOR  (Dja)
18. SARA  (pipi76)
20. (zaliga)
20. LANA (kity)
20. SARA  (bojka)
23. TEJ  (_clea_)
24. JULIJA  (Tayda)
25. BOR  (KOZLEK)
26. TARIN  (kaktea)
26. ZARJA  (žabica 24)
27. TIA ALIESHA  (ricky)
29. LAN  (Nomika*)
30. KRIŠTOF (Piranja)

Življenje je lepo

Neposredna povezava do sporočila: 3046
31.5.2008 16:42:38   
Anonimen
Planinc a ti je kaj dolgčas že? user posted image user posted image user posted image
Pa bravo za slikanje na steno, lepo zgleda. Se mi ful dopade.

Punce, a ima katera doma tak malo večji bazen za zunaj? Ne mislim tistega ogromnega, ampak tiste okrogle, ki jih ponujajo. Mi smo vedno imeli takega, da sem zvečer vodo ven zlila, zjutraj nalila novo in se je do popoldneva segrela in bila pripravljena za čofotanje. V teh je pa vode toliko, da ravno ne zlivaš vode ven vsak dan. Pa me zanima a je umetnost to vodo obdržat v takem stanju, da je dovolj "čista" za kopanje? A ima katera izkušnje, ali ve kaj več o tem?

Jah nič. Sem ravno se prišla malo shladit not. Je curljalo in kapljalo iz vsakega lasu, pa zemlje in lopate imam tudi že vrh glave. user posted image  

Pridne bodite.

Neposredna povezava do sporočila: 3047
31.5.2008 19:57:32   
mimi30
Bojka, a to bi ti takšen bazenček, da se po vrtnarjenju in curljanju iz las mal not vržešuser posted image al za malčke?
Ne mi ga nimamo. Imajo ga pa pri teti od mojga. Je tako velik, da lahk ornk not čofotaš, sam za kej več pa ni. Imajo vodno črpalko in nek filter in voda skoz kroži. Samo meni se zdi, da ni nikoli glih čista, vedno nekaj not plava in topla tudi ni. Je malo večja količina vode in se zgleda ne segreje ravno tako hitro.

Planinc, sem zjutraj malo gor pokukala, da preverim kaj je novega, kaj več mi pa tudi ni uspelo. Sem mogla hitro malega zrihtat, ker sva šla v Celje k dediju. Malo smo celo po trgovinah hodli in odprte čeveljce kupili. Nisem v MB nič kaj pametnega našla.

Nč, šibam me čaka perilo za likat.

Uživajte!

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
1.6.2008 9:41:20   
planinc1978
bojka, morm priznati, da sem na trenutke res mal pomislila na Lukata in ga mal pogrešala, a sem vedela da se ima fajn, pa nisem preveč komplicirala. Midva sva se pa mal nalenarila, kakšen film pogledala, zvečer sva šla mal ven, na klepet s kolegi...skratka fajn nama je bilo. Danes zjutraj sem se pa spomnila, da bi lahk kakšno stvar polikala, pa nekak ne najdem prave volje....bomo videli zvečer.

Bojka, mi nimamo tako velikega bazena, sam navadnega za tamalega...sicer se pa mi raje namakamo v Kolpiuser posted image

Življenje je lepo

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.6.2008 21:50:29   
Erdbeere
Dober večer punce, se oglasam dons pa zvečer. POčasi se odpravljam v posteljo, ker sem fulllll utrujena. Včeraj smo imeli poroko in sem bolj tako tako, lih za v posteljo.

Smo fino zurali, sem ob pol šestih domov prišla in potem ob 11-ih vstala in sem kot zombi.

V glavnem sem sitna, nenaspana, zmatrana.... pol me je pa še moj naštimal, da sva celo popoldne nekaj delala in sem še vsa od žaganja. Mah bom nehala jamrat, jutri vam pa slikice nalimam, ker danes se mi pa res ne da.

Ampak tale trampolin je pa meni fulllllll všeč in bi ga tud jaz imela, pa še nasadva bi ga lahko za rd dobila ko ga imata v roku enega tedna. Moram mal mojga možička povprašat kaj meni.

Nič grem kar hitro spat. Lep dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?