bori1
|
Bravo jagodka, . Sem ravno s tem namenom danes sedla za računalnik, da odprem novo temo. Si vsakek toliko posms-jam z Bojko, ostalih pa ne vidim in ne čujem nič. Naš Matic je priden fant, iz začetnik 2740 cm je v 1. mesecu prišel na 4290, torej je pridobil 1550 kg , kar je v primerjavi s starejšo sestro 2krat toliko. Iz 48 je zrastel na 52 cm. Jemo na 1,5 do 2,5 uri, izključno se dojiva, ne dodajamo niti čaja. Edina stvar, ki jo Matic dobiva so kapljice Sab simplex - sicer verjetno bolj blažev žegen, ampak se dečko vsaj "sprdi" (obstaja za to kakšna lepša slovenska beseda, da me ne bodo brisali?? ) krčki so občasni, ima pa napade joka - po moje preutrujenost tam med 19 in 22 uro zvečer. Dan prespi z enim do dvema budnima obdobjema in 2nim spanjem v vozičku. Ponoči se dojiva 2-3 krat odvisno od uspešnosti podiranja kupčka- to nam gre zelo slabo in trebušček je posledično kot žoga. kar verjamem, da fanta boli in dražii. Uporabljava Pampers 2 in sva oblečena v 1 benko ter 1 bombažne ali pliš hlače s stopali- glede na vreme. Ima previjanje z 1 tetra, kljub temu da imava kolke 1a, pravokotne. Nasvet patronažne, da bo potem za sigurno mir. Maruša je v brata zaljubljena, le v začetku je bila razočarana, ker se še ne more igrati z njim, klju temu, da smo to večkrat debatirale. Sodeluje pri previjanju, kopanju in sprehodih, zvečer si 1 do 2 uri vzamem čas samo zanjo, tako da ima Matica očka. Takrat se kopamo, šminkamo, rišemo,... mi pa po pravici povedano zmanjkuje časa za hišna opravila, saj je mali zahteven, Maruši pa pozornoszi nočem odrekati. Počivamo med 23 in 6 uro, z 2nim bujenjem vmes. Zaenkrat gre. Samo, da so otroci zdravi,... Z avtom smo šli samo do posvetovalnice, v trgovino nisem še šla. Iz lekarne mi tosamine blazinice in vir vložke nosi mož, plenice Baby love in Pampers rabim še začetno zalogo. Imam pa namen do Mullerja, ker so majčice navdušene nad njihovimi plenicami. Kako gre vam? Kaj uporabljate ve in kako gre dojenje-spanje? Obenem lep pozdrav od Bojke, ki zaenkrat ne more do računalnika in ima polene roke dela s Saro, ki jo dražijo krčki,... se pišemo,...
< Sporočilo je popravil bori1 -- 17.7.2006 12:52:56 >