mimi30
|
Bojka, pri nas imamo tudi takšne bitke, ko je na vrsti striženje. Kako ste jo pa postrigli? Čist na kratko? Ponavadi se vse skupaj tako konča, da moramo takoj pod tuš, ker noče ogrinjala in sedi na atiju ali mamici in ko pridemo domov ugotovimo, da ima na eni strani daljše lase pri ušeških in spredaj. Sara je vsaj tri , še nakako zgleda, mi smo upali, da ga do naslednjega tedna naučimo, da bo dve in ne devet . Kaže dva prsta in govori devet. Če pa gleda kaj v knjigicah, pa dostikrat lepo šteje, ena, dve, ...., najboljš pa mu gre od šest dalje (šest, sedem, osem, devet, pol pa kr neki). Nč, babe mi smo šli že danes torto naročevat. In se nismo mogli zmenit kaj naj bo gor. V glavi smo imeli Puja, pol je prišel Franček, pol pa še telebajski in smo šli domov brez motiva , bomo še razmislili. Pri moji prijateljici imajo otroci malo manjši tranpolin, naročen preko Queele in se je na rojstnem dnevu super obnesel. Pravi pa prijateljica, da tudi ona večkrat not skače in ni nobenga problema. Planinc, tale vaš je kar velik . Sem sama zadnjič poiskusla v enem takem pa moram rečt, da se ni tak simpl na rit vrečt in pol gor pobrat. Se vidi, da sem že stara, sem kar mal cvikala, ko sem se pripravljala na odboj sede. V glavi sem imela hrbtenico, trtico,... . Vglavnem končalo se je dobro. Fino se imejte.