Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 10:51:44
|
|
|
|
PIRANJA
|
no nekaj sem pa pozabila vprašat, prijateljica me je povabila da greva eno dopoldne skupaj v živalski vrt v ZG. Se še dogovarjava. Zanima me, če je katera bila in vaše izkušnje - primerjalno z ljubljanskim..... Adio
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 19:37:59
|
|
|
|
mimi30
|
Hojla, ati Nejca pripravlja za spanje jaz pa hitro nekaj napišem. Jutri bom verjetno ostala doma, ker je danes Nejc spet dobil vročino. Sta včeraj zaradi vročine, dva otroka odšla prej iz varstva tako, da zgleda je spet neka viroza na pohodu. Piranja, mi smo bili v ZG v ZOO in morem rečt, da mi je bil zelo všeč. Skor mal boljš kot v LJ. Večji, lepši. Je pa pred kratkim ena na forumih spraševala ravno o tem in je padlo kar nekaj mnenj. In tisto na sliki nisem jaz ampak ena moja prijateljica. Jaz sem trenutno blond, v osnovi sem pa tudi temna. Planinc, jaz grem tudi v ponedeljek f frizerju. Sem se pred kratkim tudi kar fejst postrigla, da sem si komaj mali čopek naredila, zdaj so pa spet zrasli in je treba narastek uredit in frizurco poštimat. Planinc, kar pogumno. Mogoč najprej malo krajše, pa boš potem, če ti bo všeč še več odstrigla. A nosiš čop? Lahko noč.
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 19:40:11
|
|
|
|
mimi30
|
Nina, a si že bila kaj na pregledu? In kako se počutiš?
|
|
RE: junijči in junčike 2006 11.6.2008 21:31:53
|
|
|
|
nina166
|
Pozdravljene punce! mimi držim pesti, da se Nejc cimprej pozdravi . Tudi našemu je danes začelo tečt iz noseka, upam, da ne bo zbolel, ker v nedeljo praznuje rojstni dan. Moje počutje je bolj slabo. Na prvem pregledu sem bila že pred 14 dnevi in se pikica ni še nič videla. Po zadnji menstruaciji bi naj takrat bila noseča že 7 tednov, vendar mi je g rekla, da bi po ostalih meritvah naj bila komaj 5 tednov in da sem kasneje zanosila. To je sicer čisto možno, ker sem imala zadnjo m 11 dni in sem res verjetno kasneje zanosila. G je rekla, da je vse vredu in da se bo na naslednjem pregledu pikica sigurno videla, dala mi je že materinsko, vendar mene vseeno zelo skrbi in ne vem kako bom zdržala do naslednjega pregleda...imam ga šele 30.6. Drugače pa je ta nosečnost čisto grugačna kot prva. Mučijo me slabosti in to skozi cel dan. Bruham sicer ne, vendar mi je nenormalno slabo. Ne zdržim na soncu...mi je še bolj slabo, pa še glava me začne bolet in se mi motit. In potem imam kar slabo vest, ker pridema z Domnom ven, on se gre po toboganu vozit in hoče da sem jaz zraven, pa morema po 5 min it v senco ali pa celo v hišo, da se jaz dol vležem, ker bi drugače skupaj padla. Je pa babica pridna in ga veliko ona pazi, da se lahko lepo zunaj igra, ko pa sva noter pa že nekako gre. Včeraj sem dobila pa še malo rjavega izcedka...komaj malo, ponoči je bilo vredu, danes pa spet malo. Če ne bo boljše bom mogla na pregled, čeprav kolikor vem tu tudi g ne more nič ukrepat. V glavnem veliko bolj me matra kot pri Domnu. Pa bom že preživela, sam da bo dojenček rastel in da bo zdrav. OK zadost jamranja, zdaj pa grem spat. Lahko noč vsem
|
|
RE: junijči in junčike 2006 12.6.2008 8:11:42
|
|
|
|
Erdbeere
|
Najprej mimi lep pozdrav v živo. Upam, da je Nejc boljše in da ne bo zbolel. Nina tudi zate močno, močno stiskam pesti, da bo vse ok, čeprav ne vem. Pri meni se po takih napovedih kot jih imaš ti ni srečno izteklo. Upam, da si ti rojena pod bolj srečno zvezdo in se vam tale pikica lepo razvije v enkga korenjaka ali korenjakinjo. Pri nas nič novega, včeraj je Teja praznovala svoj 6. rd zdej pa vse po starem naprej. Danes sicer že malo dežuje, kar mi ni všeč, ampak bomo že. Letim naprej delat. Imam danes kar veliko dela. Lep dan
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 12.6.2008 9:24:30
|
|
|
|
planinc1978
|
pozdravček, Nina, upam in močno držim pesti, da se stanje normalizira in da na naslednjem pregledu vidiš pikico. Jaz tud mislim, da bo vse ok...sej v 7, oz 5 tednu se res morda še ne vidi čist ...zato ima naša G navado, da te na prvi pregled ne naroča pred 9t. Tudi mi bomo verjetno kr v nedeljo praznovali..je mal boljša napoved kot za v soboto. Sicer pa danes praznuje Borin Matic . Čestitke velikemu fantu Čestitke tudi Erdbeerini Teji za upihnjenih 6 svečk . Piranja, tud mi imamo namen 23. v zagrebški ZOO. Sicer sem brala tisto debato, ki je bila na RR o ZOO - jih in so punce nekak hvalile bolj dunajski in tist v Grazu, za zagrebški niso bile preveč navdušene...ma bomo mi vseeno šli!! Drugače pa ...evo sonček se je počasi začel skrivati za oblake...res bo dež . Mimi, glede frizerja...ma jaz nima rada nekih vmesnih dolžin... nism potem ne krop ne voda. jaz pravim al je kratko, al pa dolgo. . Bi pa mela nekaj takšnega: http://victoriadavidbeckham.blogspot.com/2007/09/victoria-beckhams-hair-close-up.html Na tej babi itak noro izgleda...ma sem v srednji šoli imela nekaj takšnega in je kr ok izgledalo. Ajd, mejte se...v pisarni imam že kr temno...moram prižgat luč
|
|
RE: junijči in junčike 2006 12.6.2008 14:47:49
|
|
|
|
mimi30
|
Zadnje čase imam ful smolo. Za vsako, ko nekaj napišem, pride kaj vmes in vse zgine. Zdajle naprimer sem mojmu vmes pokazala, kaj imajo v Hoferju v akciji in sem si vse skop dol zaprla . Nina, držimo pesti, da bo vse dobro . Jaz sem bila tudi prvič zelo zgodaj naročena na pregled in je G potem v 12t ponovila UZ. Vsak izcedek pa tudi ni nujno, da je kar hujšega (mogoče kakšno vnetje). Planinčeva, tale frizurca je res fletna, tejle pa tako vse paše...sej tebi bo tudi. Jaz sem s srednjo dolžino mislila prav nekaj takšnega (mogoče par cm daljše, da lahk čopek nardiš). Pobarvala se boš tudi? Kolikor se spolnim si imela temnejše lase. Matic. vse najboljše za rojstni dan , bodi vesel, zdrav in srečen otrok. Lp
|
|
RE: junijči in junčike 2006 13.6.2008 8:16:42
|
|
|
|
planinc1978
|
dobro jutro čveke Da nas malo spet na prvo stran pošljem .... Mi smo včerajšnji dan, zaradi dežja, morali preživeti kr noter. Lukatu sicer ni bilo nič kaj po volji, ampak, je nekak šlo. Je pa res bolje, ko je sonček in zunaj nori. Sedaj je pri nas zelo aktualna voda. Zunaj imamo namreč pipo in cev s katero zalivamo vrt, ali peremo avte...Luka je sedaj pogruntal, kako se pipa odpre in potem je cel žur. V trenutku smo mokri mimi, pobarvala se nebom - vsaj ne tako blond. Sedaj sem nekak bolj rdeča...a bom šla reje spet na rjavo, mi nekak bolj potegne. A ti si pa kr blond...sej si bila že prej mal bolj svetla, če me spomin ne vara. Ajdi punce, napište kaj...danes je petek in vikend je pred nami. Eni bomo praznovali, kakšne načrte imate pa druge?
|
|
RE: junijči in junčike 2006 14.6.2008 22:41:42
|
|
|
|
mimi30
|
Luka in Jan vse najboljše za vajin 2.rojstni dan. Prijetno praznovanje z obilico daril in lepo ter dobro torto. Bodita zdrava, razigrana in srečna otroka!
|
|
RE: junijči in junčike 2006 16.6.2008 7:19:36
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jan in Luka vse naj naj tudi od štiriperesne deteljice Čimveč zdravja, veselih razigranih uric ter obilo užitka zunaj na sončku. Pri nas vse po starem, smo malce prehlajeni vsi po vrsti, utrujeni ma pa bomo že preživeli, je utrujenost, zaradi katere se splača potrpet. Izvolite še , pa se slišmo kasneje, moram delat, ker drugač bo šit.
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 16.6.2008 8:07:08
|
|
|
|
bipsy
|
Pozdravljene!!! Se me še spomnete?No vidim, da ene še, ker se vam zahvaljujem za voščilo, Seveda pa tudi mi voščimo vse, naj, naj vsem junijčkom in junčikam, veliko zdravja in pa čimveč otroške razigranosti, ter polno ljubezni najbližjih. Čestitam pa seveda tudi novim , želim vam zdravo in prijetno nosečnost. Pri nas je pestro, Jan zelo rad govori, vse nam razloži in pove, včasih rata kakšna čudna beseda, ki jo je težko razvozlat , drugače pa kar gre. Noče pa se vedno z vsakim pogovarjat, če nekoga ne pozna glih dobro, je raje tiho in noče odgovarjat na radovedna vprašanja . Je zelo živahen in razigran fant, zelo rad kakšno uščpiči, še najraje pa nagaja sestrici .Veliko smo veni na sončku, če se le da, čeprav ga zadnje čase tole vreme kar biksa .... No punce zdaj pa šibam, ker greva z Janom na teren, najprej kofe pri sosedi pol pa naprej!!! Lep dan vsem skupaj in pa čimveč sončnih žarkov!!!!
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 16.6.2008 8:49:08
|
|
|
|
planinc1978
|
Ohoj, najprej hvala lepa za čestitke in lepe želje. Tud tebi Jan VSE NAJBOLJŠE!!! Bipsy WB in pozdravljena , oglasi se še kaj!!! JUNIJ 03. NIK (andreja25) 04. MAJA (pikicaa) 05. LANA (Ro-La) 05. ŽIGA ( Erdbeere) 06. TINA ( Nas5) 08. NEJC (mimi30) 12. MATIC (bori1) 12. SARA (jennita-ati) 14. LUKA (planinc1978) 14. JAN (bipsy) 15. FLORIJAN (Jan@) 15. MATIC (bubamara2) 16. DOMEN (nina166) 17. DAMJAN (biba77) 18. GREGOR (Dja) 18. SARA (pipi76) 20. (zaliga) 20. LANA (kity) 20. SARA (bojka) 23. TEJ (_clea_) 24. JULIJA (Tayda) 25. BOR (KOZLEK) 26. TARIN (kaktea) 26. ZARJA (žabica 24) 27. TIA ALIESHA (ricky) 29. LAN (Nomika*) 30. KRIŠTOF (Piranja) Danes pa praznuje ninin Domen. Torej čestitke za rojstni dan še z naše strani! No, mi smo imeli včeraj praznovanje Lukatovega RD in morm rečt, da smo se imeli fajn, pa še vreme nam je služilo, ker je bil sonček . Drugače, pa žur, kot žur. Malo smo tekali po vrtu, skakali na trampolinu, se igrali v hiški in seveda pekli na žaru. Ta teden bomo pa zato bolj manj jedli . Ajdi punce, lepo bodte, se slišmo kasneje....če bo katera še kaj napisala
|
|
RE: junijči in junčike 2006 16.6.2008 12:20:18
|
|
|
|
PIRANJA
|
Zdravo bejbe, no mene ni blo spet en čas, vse živo je bilo vmes, med drugim sem tudi zelo zelo prehlajena. Čestitke Lukatu z zamudo torej. Vse naj naj!!! . Danes torej Nininemu Domnu. Vse naj naj fantje!!! Tole vreme je pa res že prava pogrebšna, a ne? Nimaš kaj, danes sem v nogavicah in ne dokolenkah ter v puloverju, ki ni pretirano debel.....Zebe Ljudje se pritožujejo glede Hrvaškega morja, ker jih zebe. Predčasno se vrnejo, ker je en šit tudi nižje.... Ampak, saj za vsakim dežjem posije tudi sonce, ne da? Grem nazaj na delo. Se beremo..
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 16.6.2008 14:38:11
|
|
|
|
nina166
|
Matic, Luka in Jan nekoliko z zamudo vam želimo vse najboljše za 2. rojstni dan. Bodite zdravi, pridni in kdaj tudi nagajivi. Domen z atijem in mamico
|
|
RE: junijči in junčike 2006 17.6.2008 8:26:50
|
|
|
|
planinc1978
|
dan... kam ste se pa vse poskrile , ni več časa za pisanje, al kaj??? No, skratka...evo vam , da se mal zbudite, sladkajte si jo same po želji Midva z Lukatom sva se pa včeraj mal potepala okol. Sva se kr v avto naložila in šla od ene kolegice, do druge...na koncu sva pristala še pri moji teti na sočnih češnjah....njami. Meni so ful dobre, Luka jih pa sploh ne povoha . Joj, punce, še ta teden...potem pa dopust....komaj čakam in se mi teden pošteno vleče. komaj torek je . Ajdi, grem, k itak nimam nič pametnega za napisat
|
|
RE: junijči in junčike 2006 17.6.2008 11:15:52
|
|
|
|
Erdbeere
|
Najprej vse lepo, da bi bil zdrav in vesel fantek se naprej tebi Domen. SIcer malo z zamudo, pa vseeno iz srca. Jaz sem pa tok utrujena, da komaj gledam, samo sej bo bolje. Doma se na veliko dogaja okrog hiške, tako da sem prav vesela. Veš kaj Planinc, s češnjami mi pa ni treba slin cedit...jest bi jih tud, pa na naši letos ni bilo nič, tisto kar je bilo je bilo pa gnilo...obup. Letos se češenj nisem najedla....upam, da še nadoknadim. Pri nas jih Žiga tudi noče povohat, Teja jih pa obožuje. Zanimivi so tile otročki. Evo grem naprej delat.
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 17.6.2008 11:16:33
|
|
|
|
Erdbeere
|
Aja Planinc pa hvala za kavo, si jo grem kar res skuhat, predno zaspim, pa še lačna sem, bom hitr še eno banano pojedla
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 17.6.2008 14:00:11
|
|
|
|
planinc1978
|
ha, ha, Erdbeere sm zlobna, ne . Sej mi jih letos tud nismo meli nič. Tisto kar je bilo je razpokalo, zgnilo pa še ptiči so vse popapali - še tiste napol zelene . Da ne govorim, da jim je šla v slast tudi napol zrela višnja. Čez noč ni bilo niti ene višnje na njej. Jaz nevem, ali na naših sadežih piše, da morjo it ptice gor al kuga , k sosedove so bile polne??? Dobro, da imamo kakšno takšno teto, h kateri ptice ne pridejo . Po štacunah jih pa tud ni za zbirat, pa še full so drage.
|
|
RE: junijči in junčike 2006 18.6.2008 7:00:07
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dobro jutro čveke....jah Planinc nimam kaj, si k sreči tok daleč da so česnje pri vas dol varne pred mano. A veste kaj sem pa jaz prejšnji teden odkrila...pa še sama sebi se čudim, kako sem lahko to spregledala da je v Kranju tud KIK trgovina....in to baje ze več kot eno leto....jaz pa nič ne vem. Bo treba v kratkem mal pogledat it, da vidim, če majo kaj za mojo princesko, pišuka nima nič za obleč, sem bila 100% da nov treba zdej nič kupit (dolgih hlač)je pa tok mrzlo da bi bilo najbolj kar zimske obleč. Jest sem pa danes zelo zelo vesela, smo včeraj temeljno plato ulili, tako da konec tedna začnemo zidat....joj kok se men smeji, mi je katera fovš??? Verjetno ne, ker € pa kar kopnijo. Pa sej bo, jest pravim, dokler so bomo delal pol bomo pa počival Lepo se imejte izvolite še pa se kasneje še kaj oglasim, če bo čas seveda. Pa čimmanj dežja vam želim, pri nas je kar ok, vsaj trenutno nam kar prizanašajo plohe in nevihte.
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 18.6.2008 7:30:15
|
|
|
|
PIRANJA
|
Dobro jutro, ja Erdbeere, kaj pa nisi mene vprašala za Kik . Je včasih čist izropano, sploh za fantke, za punčke še gre nekako, se mi zdi, da imajo več izbire. In čestitke za plato! Pomeni, da zidate, ja. Občudujem take. Pri nas nič posebno novega. Le vreme nam gre blazno na jetra!!! Ker nimam nič novega za napisat grem kar lepo delat. P
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 19.6.2008 8:24:53
|
|
|
|
planinc1978
|
dobro jutro bejbe. Evo vam pa si jo privoščite. Danes je pa tak lep dan, že zjutraj Pri nas nič novega, po starem rinemo naprej. Nimam nič kaj pametnega za napisat...sam toliko da nas spet mal na prvo stran vržem
|
|
RE: junijči in junčike 2006 19.6.2008 9:48:20
|
|
|
|
nina166
|
Dan! Hvala za kavo planinc...si jo bom res šla kar skuhat, da me mal prebudi Pri nas je danes sonček Domen pa se je ravno zbudil, je ratal tak zaspanc, zadnje čase spi do 9.30. Meni pa tudi paše. Vstanem ob 7-ih in potem se večkrat vležem še malo v dnevno, da bi si malo počila in potem tako trdno zaspim, da me Domen zbudi Ni mi pomoči, saj vem Zdaj pa morem it po njega. Ko se zbudi nekaj časa kliče "mami, mami, mami, mami" potem pa če ni odziva pa začne "nina, nina, nina, nina" Lepo se imejte, čao
|
|
RE: junijči in junčike 2006 19.6.2008 10:13:24
|
|
|
|
PIRANJA
|
dober dan, hvala za kavo Planinc, pravkar sem jo popila. kaj je bila dobra! Nina ti povsem verjamem, tudi mene često pokliče kar po imenu. In potem se vsi smejimo... U imaš pa srečo! Pri nas smo pa jutranji in večerni tiči Zjutraj zgodaj vstat, zvečer pa ne ajat! Tudi ko enkrat pridemo ven, gremo zelooo težko nazaj not.... Tile naši tamalčki nam res popestrijo naš lajf... So fackoti zdej ratali, pa navihani tudi... Šibam delat. P
|
|
|
|
RE: junijči in junčike 2006 20.6.2008 9:34:59
|
|
|
|
planinc1978
|
ohoj, danes je petek...in moje zadnje javljanje....gremo na dooopuussstttt . Vendarle smo dočakali. Sicer pa bojka, če nas kdaj pa kdaj še prideš mal pokukat....da neboš rekla, da smo pozabili. Danes praznuje SARA. Torej vse najboljše za dve svečki Torej punce, lepo se imejte drug teden...napište kaj!!!
|
|
RE: junijči in junčike 2006 20.6.2008 12:04:48
|
|
|
|
Erdbeere
|
O Planinc jest sem ti pa fovš. Samo ne za dolgo, naslednjo soboto gremo tudi mi. Sara vse naj naj, uživaj v družbi svoje sestrice, ter bodi se naprej pridna ragljica. Nič šibam naprej delat. Lep dopust Planinc, ostale pa tudi obilo uzitka v lepem vikendu.
|
|
|
Katero ime vam je všeč?Marija (
14%)
Anamarija (
52%)
Ivana (
34%)
Število vseh glasov: 11496Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!