|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
7.6.2008 15:14:59   
lana38
Spet dežuje.user posted image  Tole vreme je pa res grozno. Danes sva s Timom že 3x letala z vozičkom. Še dobro, da sva krožila bolj blizu doma. Pa še po balkonu gre, da je vse mokro.
Napišete pa res dosti. A sploh nič ven ne greste, ko se malo sonček pokaže? Mi2 pač letava. Nekaj časa pa sva le na zraku.user posted image  Dobro, da ni mrzlo. Drugače se sigurno ne bi oblačila in slačila tolikokrat.

andreja2000, čimprej se pozdravi.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
7.6.2008 17:42:31   
andreja2000
Sem včeraj zvečer napisala dolgi post,in se trudila kljub slabemu počutju malo pokomentirat,potem pa me je ven vrglo in sem od jeze vse skup pustila in šla spat.

Hvala vsem za lepe želje okoli mojega zdravja.Danes sem že bolje,vendar se mi še vedno moti,jutri pa mislim,da bom že o.k.,je pa zbolel tudi Evin ati.No,popoldne pa je prišla na obisk še tašća,če prav sem ji že po telefonu nakazala,da mi najbolj ne paše,no ona je pač prišla,ker vedno ko Eva napolni mesec prinese plenice,to pot pa sem ji morala povedat,da uporabljamo že večje pleničke,pa je rekla naj pač grem menjat.

Je ena vprašala kako kaj sedijo naši malčki,no naši se posreči kako minuto ali dve da lepo sedi brez opore,ko pa se stegne za kako igračo,pa jo postrani zanese in je že v ležečem položaju.user posted image

gosta hrana se je že privadila in na znane jedi že kar sama na veliko odpre usta,če pa ji dam kaj,česar še ne pozna se pa kremži.Sicer pa sva en mlečni obrok zamenjali z gosto hrano,vmes še dobi sadje,zvečer pa mlečno kašico.

Ponoči se več ne hraniva,noči pa so v večini dosti boljše kot pred časom,le nocoj ko sem imela vročino,je Eva pridno skrbela,da nisem morala spat,saj se je do 2 ponoči kar v eno zbujala.

lep večer

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
7.6.2008 21:13:01   
t*e*j*k*a
OJ!
Andreja2000 no upam da si že bolje in da nimaš več vročine!!!

ElaM
superca za nov stari avto!!!

Lana38-jaz tud kr letam zuni, mam za vsak slučaj dežno prevleko gor in tud če začne mal it dež ni panike. Včeri sem bla malo dlje od doma in ko sem čutla dež sem letela z vozičkom domov in sem komi pršla pred tahujšim nalivom. sem se mal rekreiralauser posted image

V svoji sobici bo Jan ko jo uredimo, to bo še trajalo neki časa, vsaj eno leto.

Mene pa neki zanima kaj zakuhate v juhico tiste ki malčke že hranite z govejo juhico??

papa

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
8.6.2008 9:08:02   
želva
dobro jutro zaspanciuser posted image user posted image

Tejka, s tem kaj ji zakuhat v govejo juho se tud še ubadamuser posted image Enkrat sem ji gres, drugič testenine brez jajc, pa enkrat kar kroglice(ne vem če je najboljš).

Mi smo šli pa včeraj dojenčka pogledat(od moža bratranec ima 1 mesec in pol staro punčko), pa jim neseva darilo(kavbojke, majčko in eno knjigico), pa valda sta takoj pogledala kaj sta dobila in vzameta ven iz vrečke,eno za drugim in pol šok, po prazni vreečki še kar neki z roko not iskatuser posted image Pa sem kar lepo povedala, da to je to.Pa reče, ja še kakšna kuvertauser posted image user posted image   Ah, se ni za sekirat.

tejka, jaz pa takih športnih podvigov nimam večuser posted image user posted image .Odkar imam dežno prevleko, jo skoz sabo vlačim, tamala je nasuhem, mene je pa enkrat že pošteno napralo, kljub mareli, sem bila mokra do gatuser posted image user posted image .

Pri na spa tamala ful štrajka zjutraj za mleko popit.včeraj je ob 2  ponoči pojedla
90 ml, pa zjutraj do 9,30 ni hotla tud ust ne odprtuser posted image Zdej pa ne vem, vrjetno ponoč ne rabi več jest, ampak če ji ne dam pa ne neha težituser posted image Tako da je danes dobila le 60 ml pa je zjutraj jedla po 5,5 urah.Bomo počas dozo zmanjševal.

Lepo nedeljo, čim manj deževnouser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
8.6.2008 10:52:43   
trdozimc
HELO, HELO!

Hvala za lepe želje. Smo se res imeli super. No, zdaj sem pa jhaz favš vsem vam, ki še niste bile na dopustu. Ayo, uživaj!

Sem vas pa res malo pogrešala (najbolj Želvo user posted image , z njenimi š****mi itd.), čeprav so bili dnevi 3000 na uro hitri.

Zdaj ste pa toliko naklofale, da sem šele na polovici.

Lepe slikice!
Čestitke za vse polletnike, zobke in krščence user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Za vse bolančke, pa upam, da ste me prehiteli in ste že zdravi!

IZVIRNO SPOROČILO: lili8

V nedeljo smo krst skoz dali. Moram našo punco kar pohvalit, je bila zelo pridna, še malo je župniku pomagala, ko je govoril. Najbolj ji je bilo pa všeč, ko jo je z vodo polil, je potem skoraj jokat začela, ko je šel stran, verjetno je mislila, da se bomo kopaliuser posted image .

user posted image user posted image user posted image  

GH jaz nič ne tehtam in me merim, delam po občutku, se mi zdi da pol banane in pol hruške je čisto dovolj  IZVIRNO SPOROČILO: želva

Jaz isto ne merim, čeprav imam pa res v Aventovem lončku in približno vem, koliko poje.

No,danes je pa za nami prav posebna in tako težko pričakovana noč(malo več kot po 3 mesecih) je našo dete prespalo vso nočuser posted image user posted image user posted image in to od 19 pa do 6 zjutraj,ko sva se previli in nahranili,nato pa je še zaspala za dobro uro!Jaz sem se zbudila že ob petih in ko vidim koliko je uro sem kar skočila k posteljici,saj se mi je zdelo čudno,da naša Eva celo noč ni niti zajamrala.Sploh ne morem vrjet,da smo se končno lahko tako lepo naspali.
IZVIRNO SPOROČILO: ANDREJA2000

user posted image user posted image user posted image  Bravo. Zdaj bo vedno več takih!

IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Drugače pa mi še vedno zlo počasi napredujemo z GH. Kakšna žlička ali dve za kosilo (zelenjavne kašice) in enako za večerjo (riževe kašice). Smo bili pa za vikend pri meni doma in je moja mama skuhala zanjo biljon juho (zdrob, korenček) in tisto bi pa kar jedla. Zgleda, da jst ne kuham dovolj dobro user posted image
Sem ji pa danes zelenjavo mal solila in dodala malo olja, kot ste pisale zgoraj. Ali ve solite zelenjavo?

user posted image user posted image user posted image  Mala je gurmanka z izbranim okusom. Jaz ne solim jedi za malčico. Tudi pri Janu nisem. Baje je sol za razvijajoče se ledvičke precej obremenilna.

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

No, pa veliko je govora o GH. Mi smo sele zaceli v nedeljo s korenckom. Pojedli smo 1/4 zlicke. Potem vceraj je slo malo bolje, danes smo vsega skupaj mogoce nabrali za eno zlicko. Jutri dodamo krompircek.
Drugace lepo odpira ustka in se smeje, ampak se ni pogruntal kaj naj s tistim kar dobi v usta, zato vecinoma izpljune, ni se ugotovil, da je treba pogoltnit. Ste imele tudi druge ta problem?
S casoma bom pa tudi jaz to kasco zacinila z oljem in kasneje se z malce soli. Mislim, da to kar mora biti, vsaj takrat, ko kasica postane obrok, je tako bolj kaloricna. user posted image

Ponoci in zvecer ga je zacel spet srackat, tako da sem cisto na koncu z energijo. Pa v sluzbo grem kmalu user posted image user posted image

Ja, naša dva sta oba kar kak teden (Iva kar tri) potrebovala, da sta razumela, da je hrana za pojest. Poje pa kak dan več, kak dan manj, kak dan skoraj nič. Jan je bil enak. Sta pa ga tudi oba sračkala ponoči ene tri tedne od takrat, ko smo začeli uvajat GH, potem pa se je stanje umirilo in sta začela spati dalje, kot pa sta prej, ko sta bila samo na mleku.

Za službo vam pa nisem čisto nič favš in se zavedam, da smo me, ki si lahko privoščimo leto dni porodniške, priviligirane. Res ste prave super mame! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Drugace pa tudi ful gleda telefon ali pa fotoaparat, to mu je ful "in", kar tezko ga je pripravit do nasmeha, ker je cisto hipnotiziran od teh aparatur user posted image

Kaj pa duda, si jo znajo ze sami poiskat in potisnit v usta? Mi to ze lepo obvladamo! user posted image

Ja, pobi so tehniki. user posted image  Jan tudi, Iva pa samo da vidi človeka, pa bi ga božala in se pogovarjala z njim. Dudo poišče in tlači v usta - bolj ali manj uspešno.

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Debelost dojenčkov: Pri nas komentirajo predvsem, da je velik. To je pa res in se nimam kaj bunit. Seveda je temu primerno tudi težek. Ima pa mami vsaj brezplačno utežuser posted image .

Mene pa zanima, če se vaši malčki že kaj plazijo? Naš Lovro ima tako posebno tehniko. Meni izgleda kot majhen zajček, ki seksauser posted image . Ne zna se postavit na vse štiri, ampak se premika tako, da se z ritko in nogicami skupaj naprej pomika. Ma ne znam razložit bolj nazornouser posted image . Res je, da gre potem vse skupaj bolj počasi, ampak vseeno mu rata kam prilezt.

user posted image user posted image   Ja, isto se ''plazi''. Si kar nazorno povedala.

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Aja, pri na spa ne dobimo urinske vrečke, ampak moram z lončkom pri luliki stat in lovit vodo.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Izjava tedna! user posted image  Joj, želva ne ga srat. V lekarni dobiš vrečko.

PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več user posted image . kot prvo je naša 1 uro jedla pa spala zravn, pol nisem nikoli vedela koliko je pojedla in koliko časa bo držalo.Zdaj jo nahranim v 5 min in pol vem, da bo 4 ure mir. Sva zdaj dosti bolj mobilne, prej si pa nisem daleč upala, ker nisi nikoli vedel kje bo treba zizo ven vržt. Kako je pa vam to dojenje- nedojenje?

Meni je tudi odleglo, ko se je Jan odstavil, ker se je tudi dojil po uro ali več. Saj če nimaš z dojenjem nobenih težav je res najbolj fino, ker ne rabiš nobenih pripomočkov sabo vlačit, ampak če te obremenjuje, pa ni tako luštno. Sem pa zeeelo pogrešala cartanje. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

SD: meni je tok fino spremljat razvoj tvojih dveh princes, ker me totalno pomiri dejstvo, da sta si punci med seboj tako različni. se pravi, da ga jaz pri vzgoji vseeno nisem mogla tako posračkat, da je Zaki pravi terminator, Taras pa balzam za ubogo mamino dušo.

user posted image  Ja, šele pri dvojčkih res verjameš, da nisi sam kriv za kot ''dan in noč - karakterje'' pri svojih.user posted image

Zdaj grem pa kuhat zelenjavno juho (se bo super prilegla po tednu čevapčičev), pa - a je katera omenila GORO? - prat Mount Everest cunj (tudi rozi so poleg user posted image )!

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.6.2008 11:14:50   
želva
OOOo, dopustnik user posted image user posted image user posted image , si si pa vzela časa za vse nazajuser posted image . Upam, da ste uživali.

Glede urinske vrečke, sem P vprašala zakaj ne in je rekla, da na začetku uriniranja ven pritečejo bakterije in potem so lahko urinski testi netočniuser posted image Je že en teden okol, pa mi še ni uspelo ujet urina, se kot zanalašč neče polulatuser posted image
A si si privoščila kako pivo na terasi? Da mi ne boš skoz fauš?user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.6.2008 14:39:30   
15.7.

Aja, pri na spa ne dobimo urinske vrečke, ampak moram z lončkom pri luliki stat in lovit vodo.

sej se jih v lekarni kupi, mensezdi da je ena 83 centov al pa 38 centov. pa baje da majo za fantke drgačne k za punčke.

Je P rekla da zdaj pa čist vse jest, čim bolj raznoliko.

a zdej pr 6. m lahko vse je pr 4. m pa ni smel jest jabuka npr.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.6.2008 16:28:27   
Raho
Ojla!

Uradno se pripravljam na jutrišnjo predstavitev programa vodenja zavoda, neuradno pa očitno visim na RRuser posted image user posted image user posted image . Ja, moje 3 sem sterala ven, sedaj pa malček bluzimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa lase sem si oprala. So bili že dodobra potrebni vodeuser posted image .

ElaM - čestitam za stari novi avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa na čim več prevoženih kilometrovuser posted image

Trdozimc - vidim, da si na dopustu uživala. Dobrodošla nazaj v realnostuser posted image .

GH - včeraj sem ji dala korenček - prva zelenjava, danes korenček z bučko... Očitno pri naši sami sploh ni nobenega problema. Tamani vse po vrsti, v abnormalnih količinah, je, dokler lahko, potem se gor še naduda, potem tu in tam malo bruhne, ker ji je preveč...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, kako naj dojenčku dopovem, da ni potrebno pojesti vsega, kar vidiuser posted image

Mi smo šli pa včeraj dojenčka pogledat(od moža bratranec ima 1 mesec in pol staro punčko), pa jim neseva darilo(kavbojke, majčko in eno knjigico), pa valda sta takoj pogledala kaj sta dobila in vzameta ven iz vrečke,eno za drugim in pol šok, po prazni vreečki še kar neki z roko not iskat Pa sem kar lepo povedala, da to je to.Pa reče, ja še kakšna kuverta   Ah, se ni za sekirat.

Joj, želva, kako sems e iz tega nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak eni so pač takšni - nikoli jim ni dovolj. Ja, sem šele sedaj ugotovila, da ti živiš na logaškem beverly hillsu - jokeuser posted image user posted image user posted image

Andreja2000- upam, da ti je že boljše. Me veseli, da je Eva začela spati. Pri nas je tudi malo boljšeuser posted image .

Eh, telefon...

Bom kasneje naprej napisala...

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.6.2008 17:40:11   
Magi*
hehe Raho, jaz tudi zdaj kao delam, naši se pa šetajo. user posted image  

trdozimc, velkom bek! je prehitro minilo, a ne? mi gremo konec junija, upam vsaj. če bomo vsi zdravi. zdaj mi to sploh ni več samoumevno.

Skaana, na žalost se tisto nisem ravno hecala. jaz sem čist fertik, ko sem sama z obema. Zaki poskrbi, da si zvečer že lase pulim. user posted image  ampak, kar se mora, ni težko. boste že, samo da bosta malčka zdrava. Aleksej je sedaj verjetno že skoraj dober, a ne? vem, da se je Tarasu ob prihodu domov stanje zelo hitro popravilo. sicer respiratorno še ni bil čisto OK, je bil pa razposajen in jedel je. user posted image

želva, ja, nekateri so tudi taki. jaz se temu samo smejim. user posted image

15.7. - glede uvajanja GH: ja, nekako tako je. dojenčki se razvijajo in pri pol leta so veliko bolj razviti (tudi prebavni in presnovni sistem) kot pri 4. mesecih. tudi pri pol leta še naj ne bi jedli vsega: kravjega mleka, svinjine, glutena, rib, soljenih jedi, ... očitno se tega postopnega uvajanja tudi vsi P ne držijo, je pa gotovo nekaj zdrave logike tu zadaj. ni se treba tega držat kot pijanec plota, okvirno pa le. saj hočemo najboljše za naše malčke palčke, a ne?

no, zdaj me pa nekdo po msnju vztrajno maltretira. grem. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.6.2008 22:49:52   
soncek.djukelica
čer,

Andreja. žal mi je da si bolana!Upam,da se hitro pocajtaš!user posted image
Skaana, veseli me,da je z Aleksejem boljše!Upam,da tvoj bolanček se čiimprej pozdravi!user posted image
Trdozimc, samo da ste se imeli fajn! Jaz pa obožujem čevape, bi jih poleti kar naprej jedla, čeprav vem da niso glih zdravi, pa še na kilažo vplivajo!user posted image Hvala za info!user posted image user posted image
ElaM, tvoji punci sta tok luškani, mojim dvema resnično konkurenco delata!user posted image
Mi smo se prav fajn imeli čez vikend, smo šli v soboto mal na Jezero, pa glih nismo bili dolgo, ker nas je nevihta dobila!

Sem hotela kako sliko prilimat tle gor, pa mi ne rata!Imam nov aparat, pa mi skozi javlja,da mi USB ključ ne dela prav!user posted image Pa tudi CD, ki sem ga dobila mi ne nuca kaj dosti, ker ne vpraša za driverja! Moram jutri poklicat koga, bi mi lahko pomagal!Sem skoraj diplomirala v namestitvi, se mi zdi,da je veliko lažje Windowse namestit!user posted image

Danes smo imeli ur nebes doma! Namesto mlečnega riža, sta dobili od frutka riža in kar hitro postali lačni! Obe sta jokali, pa nič ni pomagalo, al na rokah, al v ležalnikih... Pol sem jima pa naštimalal vsaki po svojo flaško, sta pa takoj zaspali in sta čisto mirni!

Rahi in Magi, a vidve pa se kar švercate? Sej prav, verjamem,da sta ostali čas kar zaposleni!
Kdaj se bomo naslednjič Ljubljančanke dobile? Kaj menite na Zajčjo dobravo, a bi prišle tja?

lp od nas 3

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
9.6.2008 8:21:50   
Foxina

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima

Veste kaj me zanima punce, kdaj ste vi dale vaše user posted image v svojo sobico?

ne še, spi pri naju

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
9.6.2008 8:24:04   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

Kdaj se bomo naslednjič Ljubljančanke dobile? Kaj menite na Zajčjo dobravo, a bi prišle tja?

ja, zakaj pa ne...boš razložla kje to je in kako se tja prid euser posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
9.6.2008 8:29:00   
pikica*
Ojla čvekeuser posted image !

Ste bile pridne čez vikend. Mi smo bili pa na potepanju po Posavju in Dolenjski in smo se vrnili včeraj zvečer. Zdaj pa lepo po vrsti....

IZVIRNO SPOROČILO: klarisima
Veste kaj me zanima punce, kdaj ste vi dale vaše user posted image v svojo sobico?

Takoj, ko smo prišli iz P. No, v bistvu je dva tedna naš pobič spal še na kavču v dnevni sobi, da sva ga v miru naštelala na taprav ritem, potem pa smo ga "deportirali" v njegovo sobo.

Andreja2000, pozdravi se!

ElaM, čestitke za nov avto. Pismo, a našega, ki sem ga ponujala pa nobena noče?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Želva moj prvi avto je bil pa AX, je imel še ročni "zaug" in, ko sem šla na prvo vožnjo sem ga zazavgala.user posted image   

user posted image  Si me spomnila na moj prvi avto....petko. Je prav tako imela ročni zaug in tudi meni ga je ratalo zazaugat. In sem obstala sredi križišča. Kakšna sramotauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
Mene pa neki zanima kaj zakuhate v juhico tiste ki malčke že hranite z govejo juhico??

Juhice sicer ne kuhamo velikokrat, če pa jo, raje zelenjavno in tam ni težav z zakuho. Včeraj pa sem mu dala not kar kroglice.

Mi smo šli pa včeraj dojenčka pogledat(od moža bratranec ima 1 mesec in pol staro punčko), pa jim neseva darilo(kavbojke, majčko in eno knjigico), pa valda sta takoj pogledala kaj sta dobila in vzameta ven iz vrečke,eno za drugim in pol šok, po prazni vreečki še kar neki z roko not iskatuser posted image Pa sem kar lepo povedala, da to je to.Pa reče, ja še kakšna kuvertauser posted image user posted image   Ah, se ni za sekirat.

Nič sekiratuser posted image . Mogoče bi pa morala takrat še tisto, kar si prinesla, vzet nazaj?user posted image  Kaj sta pa onadva vam prineslauser posted image ?

tejka, jaz pa takih športnih podvigov nimam večuser posted image user posted image .Odkar imam dežno prevleko, jo skoz sabo vlačim,

Pri nas je tudi dežna prevleka ves čas v dodatni opremi.

Zdaj pa šibam...Je že alarm.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
9.6.2008 8:59:33   
lana38
Vreme ga pa res biksa zadnje čase.user posted image  Včeraj smo imeli 3 grozne nalive. To ti ne pomaga niti dežnik, kaj šele dežna prevleka.
Včeraj vas sploh nisem mogla pogledati, mi RR ni delala.
Ne vem, kaj bi spolh napisala. Se nam nič novega ne dogaja. Kmalu bomo pa tudi mi začeli z GH in potem bom imela nekaj novic.
sad   v vcvhfgeshgjfrj
Tu vam je zdaj še Tim nekaj napisal.user posted image

andreja2000, čimprej se pozdravite.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
9.6.2008 9:30:38   
Vrtnica79
Jutro,

smo preživeli vikend kar pestro. Malo smo se potepali pri obeh babicah in je kar hitro minilo. Sploh nisem imela časa da bi še kaj tu gor pogledala. Pa saj mi je pasalo da sem se malo odklopila od RR-ja.

Zdaj ko se je Vana končno pozdravila pa sem jaz spet prehlajena. In to tako, da me vse peče po grlu, nos pa boljše da ne pravim. Saj ni čudno, ko je tako vreme. Baje bo še celi teden tako user posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
9.6.2008 10:19:35   
Vrtnica79
Aja, še čestitke vsem ki ste čez vikend dopolnili 6- mesecev

MANCA (Želva)
ALJA (Nian)
NICK (Mat3ja22)
ZOJA (Vetrnica)
ŠPELA (Klarisima)
ZALA (Lili8)

user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 2941
9.6.2008 10:30:36   
t*e*j*k*a

user posted image user posted image Eh ne se sekirat!!!

Vrtnica79--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozraviš, upam da je Vana ne faše kej od tebe!!

Trdozimc-dopusta je konec, super da ste se meli fajn!! Mi pa gremo čez mesec in pol!!!

Lana38-čimbolj uspešno uvajanje GH vam želim!! NAš mali je včeri pojedu skor cel krompir, sem bla ful vesela!!!

Trenutno mali panča v vozičku zunaj na svežem zraku tko da mam malo časa.

Uživajte čao

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
9.6.2008 10:31:12   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Aja, še čestitke vsem ki ste čez vikend dopolnili 6- mesecev

MANCA (Želva)
ALJA (Nian)
NICK (Mat3ja22)
ZOJA (Vetrnica)
ŠPELA (Klarisima)
ZALA (Lili8)

user posted image

SE pridružujem čestitkam!!

Neposredna povezava do sporočila: 2943
9.6.2008 11:18:47   
želva
juhuhu

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
9.6.2008 11:25:16   
želva
No, sem mogla sprobat, da ne bi spet brezveze pisala, ker me je včeraj 3 krat ven vrglouser posted image user posted image user posted image

Raho, na našem kocu so res same nobel nove hiše, škoda k se nisem k kakšni taki prženila user posted image , ah sej bova midva tud imela BH, ko bova prizidek naredilauser posted image .

glede darila, sej se ne sekiram, sto ljudi sto čudi. sestri bi tud kuverto dala(če bi imela user posted image ), sam enmu k ga vidim pa 2krat na letuser posted image Aja, midva sva tud dobila samo komlet od njiju, pa nisem bila nič razočarana, meni je čisto dovolj, tud če ne bi bilo nič, ampak samo čestitke.

Midve sva že nazaj s sprehoda, sem jo mal v kengurujčku nesla, pa psa gnala v gmajno. Je prav uživala želvica.

ElaM, Lončica, jaz še nekaj časa ne pridem v Ž, ker pri nas cesto čez Rovte popravljajo in je zaprta. Obvoz je pa čez Idrijo, mal deleč.

Vrtnica79, šmrk, šmrkuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
9.6.2008 11:26:19   
trdozimc
Kaj je Želva, a si bila že navsezgodaj na terasi, ker Manca praznuje ali kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
9.6.2008 11:43:10   
t*e*j*k*a
No mis mo dans jedli jabolko s korenčkom in malemu ni šlo kej preveč v ritko. Zdej pa šibava ven kr sije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
9.6.2008 11:46:03   
trdozimc
No, pa lepo po vrsti. - A sem prava devica, kaj?

Sedenje: NI VARIANTE user posted image . Sedi samo in izključno v lupinici, kjer je privezana in posledično pri miru. Jan je v tem času že lepo sedel, no Iva se pa lepše kotali. user posted image

GH: imamo spet žure. Mala hoče samo flašo. Pa ji ponujam banano, kaj bo šele, ko pridemo do brokolija.

ElaM: user posted image  srečno vožnjo!

Urinska vrečka: Želva, če ti še danes ne rata, ti lepo očisti luliko kot se spodobi, fajn speri z vodo, potem pa napopaj gor tisto vrečko, ki jo kupiš v lekarni. Tistih par bakterij, ki je pri dojenčku v prvem curku ona teta v laboratoriju še videla ne bo. user posted image

Terasa: ja, smo imeli izhod direkt ven na travo in je res zakon user posted image user posted image user posted image . Sva ful pridno podpirala Boškota (Šrota namreč), vsak večer.

Raho: najbrž si že uspešno oddelala predstavitev. Veš, oglašanje na RR samo sprošča in potem človek veliko bolje in hitreje opravi z delom user posted image   Si me spomnila na Jana, ki je tudi veliki jedec, no naša mala pa ne tako pridna. Živa ima pa taaaaakeeeeee lepe očke!

Magi: ja, je hitro minilo, čeprav po drugi strani je pa z dvema malčkoma to tudi peklenski ritem (si sploh nisem mislila, ker doma se Jan veliko sam zaposli). Držim pesti, da vam uspe konec meseca prit do zasluženih počitnic. Mi smo šli tudi malo prehlajeni, pa me je malo skrbelo, ampak je očitno zrak vsem koristil - razen mamici, ki si je klimo preveč v glavo naštimala. user posted image

Glede uvajanja GH si lepo napisala. Se strinjam.

SD: no problem, glavno, da rata. user posted image  Sem si pa prav oddahnila, da imam doma samo eno kričačko, ker si prav predstavljam tvoj urnebes. user posted image

Svoja soba: mala dva sta na morju spala skupaj v isti sobi, vsak v svoji prenosni postelji. In se očitno tako zabavata, da smo ju zdaj po eni noči doma (v isti sobi) spet dali narazen. Zvečer, če slučajno eden prej zaspi, ga drugi seveda zbudi in potem se smejita, čvekata, vriskata, Jan Ivi jemlje dudo in ji potem daje svojo, potem imata pravo trgovino z igračami in zaspita uro do uro in pol kasneje kot navadno, zjutraj pa je tudi že prej galama. Da ne govorim o tem, da se je Jan danes že drugič zbudil sredi noči (očitno je grdo sanjal) in seveda zbudil tudi Ivo, potem smo pa oba hranili - kot da sta 3. mesece stara. user posted image  Potem je pa mami pošizila in odpeljala Ivino posteljo spet v spalnico. No, pa sta lepo spala - in jaz seveda user posted image .  Bomo še malo počakali.

Zdaj grem pa jest.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
9.6.2008 11:47:47   
želva
jA, z jurtom se dan poznauser posted image user posted image user posted image Ne ne, sam tako dopust pa tako, pa si si menda kaj privoščila? Drgač pa uletim kdaj k teb, pa s sabo prnesemuser posted image user posted image

Jaz se pa zdajle ravno z prošnjo za službo ubadam in ker sem mal iz forme, ne vem, a moram to da sem na porodniški tud napisat, tam pod življenjepis, pod "delovne izkušjnje"user posted image , ne vem kam bi to uštulila, vrjetno moram kamuser posted image Raho to ti zihr veš, aja pa Skaana bo tud službo iskala, no dejte mal pomagat

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
9.6.2008 11:52:32   
želva
EE, si me prehitela. Lepo, da sva obe kozaste.

Evo, jaz sem glih študirala, ker tete user posted image ni, da se je kaj uštimal.pol bo pa še huje ko pri vas doma. Si jih pa kar predstavljam kako si dude menjavatauser posted image Pri nas bo Manca to lahko s Cupo počelauser posted image , je tok navdušena nad našo kužo, da kar vriska, skače, se smeje ko gre mimo, sam kaj ko je pes ne šmergla.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?