lili8
|
Pozdravljene! Mene sicer bolj na ignore dajete, ampak saj vem da sem nova, tko da ni zamere , pa še tolk se dogaja zadnje čase tuki gor, da je težko vse prebrat in pokomentirat (sej jaz tud 3/4 stvari pozabim ). Včeraj sem lepo vse napisala, pa me je ven vrglo . Količina GH : jaz ji dam ponavadi v Aventov lonček, ki drži 190ml, tako da potem vidim, koliko poje. Sicer pa mislim, da to ni merilo, saj je ena hrana bolj nasitna od druge. GH: pri nas tudi totalno protestira, če midva kaj jeva, pa tudi če je ona pred pol ure jedla. Tko, da sem ji dala danes skorjico kruha v roko (sej vem, da ne bi smela ), in je tako jamrala zraven, ko jo je glodala, da sva se ji prav nasmejala . Ali jim ve že kaj dajete v roko, da jejo? Perilo, no comment . Se mi zdi, da zadnje čase samo perem, sploh zdaj, ko smo z gh začeli. Mi smo imeli pa danes 3. cepljenje. Naša Zala tehta 7600g in meri 65,5 cm. Kolk mi gre na jetra, ker mi nekateri (eni in isti ljudje), kar naprej govorijo, kako je debela . Meni se pa čisto OK zdi, tako da sem danes še P. vprašala, če je pretežka, pa je rekel, da je čisto super, še malo čudno me je gledal, ker sem ga to spraševala V nedeljo smo krst skoz dali. Moram našo punco kar pohvalit, je bila zelo pridna, še malo je župniku pomagala, ko je govoril. Najbolj ji je bilo pa všeč, ko jo je z vodo polil, je potem skoraj jokat začela, ko je šel stran, verjetno je mislila, da se bomo kopali . Tudi pri nas smo ugledali 2 zobka . Spodaj ima dve žagici. Mogoče se je pa zato začela ponoči zbujati , ker drugače nisem opazila kakšnih posebnih znakov. Slini se tako ali tako že od kakšnega 3. meseca, v usta pa tudi že dolgo vse nosi. No, zdaj pa šibam, se je že zbudila. lp
|