|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
3.6.2008 13:54:27   
Raho
Vrtnica - naj se Vana čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene od župnika in od babice. Župnik ni za nič kompliciraluser posted image user posted image , celo za botre neuser posted image , kar je skoraj prava redkost. No, naj povem, da je bil od očeta učenecuser posted image  pa si najverjetneje ni upal.

Potem sva s fotrom šla k babici, ki je čudežno oživelauser posted image , danes je že ko nova - sem rekla fotru: Neče grom u kopriveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

želva, a veš, kaj te želim že celi čas vprašat, s katerega Logatca si - gornjega ali dolnjega in kje živiš - ne se bat, ne bom prišla k tebi na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

hokejistka - ne me zajeb... z rozano farbouser posted image . jaz naši pupi nisem kupila ene rozane cunje, razen eno oblekco... Je pa bila njena teta v Ameriki in je domov privlekla goro cunj za tamalo - VSE ROZANO. Popolnoma vseuser posted image  - no, en bodi je rozani z belimi črtamiuser posted image user posted image user posted image . jaz jo kar Rozika kličemuser posted image

Danes je pri nas tkoa nihal pritisk, da sem mislila, da mi bo razneslo glavo. Sem morala vzeti iboprufen, ker bi drugače bila nesposobna opravljati delo (ja, zadj sem v službi, se vidi, ne?)

Magi* - prav zavidam ti, da ti oba spita popoldan. Naš mulc se je odločil, ad popoldan ne bo spal in lahko se jaz postavim na trepalnice, pa nič ne pomaga. Edina varianta, da zaspi je, da nekam gremo - v avtu ga premaga spanec. Samo potem pa imamo zvečer hudiča in poluser posted image . Mi2 že padava v posteljo, on pa si želi še družabnega življenjauser posted image  in govori in govori in govori... Ej, kje so tisti lepi časi, ko je bil tiho, ker ni znal govoriti. Zdaj pa nikakor da najdem tipko stop. In vsaka poved se začne z Zakaj ali pa kvečjemu Kaj.

Da ne rečem, kaj je ušpičil... Pleskamo še enkrat mansardo (končno smo jo sfiniširali) in ko končamo, mi2 z mojim skup pobirava čopiče, tamali pa zagrabi valjček in z njim 2x potegne po sedežniuser posted image . Ne, sedežna ni bela, zelena jeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še skomentira: Glej mama, zdaj tako fajn gre sedežna notuser posted image .

Se vidi, da sem bila v cerkvi, sami hudički mi plešejo po ekranu.

Ne vem, katera je govorila (mislim, da Foxina) o izpuščajčkih po hrbtu in trebuščku - najverjetneje so od vročine. Naša Živa se je lupila po trebuščku in po hrbtu, zato smo ji vzeli povijalno plenico, P ji je dal še neko kremico in sedaj je spet OK.

grem sedaj nekaj produktivnega naredituser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
3.6.2008 14:15:50   
Vrtnica79

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image 28.11.2007
VANA (2860g- 45,5cm) Vrtnica79

user posted image 29.11.2007
ALEKSEJ (3330g-51cm) Skaana

user posted image 30.11.2007
VICTORIA (2040g-44cm) in SARA (1830g- 45cm) Soncek.djukelica

user posted image 01.12.2007
ANJA (3360g-50cm) Ursa1981

user posted image 02.12.2007
TJAŠA (3200g-49,5cm) Lorch
LARA (2890g-48cm) Kim80
ZOJA (3090g-50cm) Lilprincess
LEA (3500g-51cm) Puhica26

user posted image 05.12.2007
AJDA (3630g-51cm) Danvari

user posted image 06.12.2007
EVA (4200g-54cm) Andreja2000
IVA (3780g-54cm) Trdozimc

user posted image 07.12.2007
MANCA (3130g-51cm) Želva
ALJA (3420g-50cm) Nianuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image 08.12.2007
NICK (3430g-51cm) Mat3ja22
ZOJA (3700g-55cm) Vetrnica
ŠPELA (3320g-50cm) Klarisima
ZALA (3290g-51cm) Lili8

user posted image 10.12.2007
IRAJA ŽIVA (3480g-52cm) Rahouser posted image user posted image

user posted image 13.12.2007
TIMOTEJ IAN (3860g-52cm) Loncica

user posted image 14.12.2007
MANCA (2680g-49cm) ElaM

user posted image 18.12.2007
TARAS (4330g-56cm) Magi*
KLEMEN (3880g-55cm) 15.7.

user posted image user posted image 19.12.2007
EMA (3210g-53cm) Skyline
TIM (3940g-51cm) Lana38
TEJA (3230g-52cm) Karmy85
MIA (3340g-52cm) Baby27

user posted image 20.12.2007
GABRIEL (4540g-55cm) Ayo

user posted image 23.12.2007
LOVRO (3850g-54cm) Pikica*

user posted image 25.12.2007
JULIJA (4055g-54cm) Hokejistka

user posted image 26.12.2007
AŽBE ( 4710g-57cm) Poka1

user posted image 31.12.2007
JAN (3215g-50cm) T*e*j*k*a

22user posted image

10user posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
3.6.2008 14:40:00   
andreja2000
o,punce,kako ste pridne v pisanju,jaz pa vas še brati nimam več časa.Pravzaprav pa vas kar nekako pogrešam odkar nisem več tako pogosto na računalniku.....

No,danes je pa za nami prav posebna in tako težko pričakovana noč(malo več kot po 3 mesecih) je našo dete prespalo vso nočuser posted image user posted image user posted image in to od 19 pa do 6 zjutraj,ko sva se previli in nahranili,nato pa je še zaspala za dobro uro!Jaz sem se zbudila že ob petih in ko vidim koliko je uro sem kar skočila k posteljici,saj se mi je zdelo čudno,da naša Eva celo noč ni niti zajamrala.Sploh ne morem vrjet,da smo se končno lahko tako lepo naspali.No,pa še včeraj zvečer je bilo nekaj novega,je naša tako jedla kot da nima podna in sem bila že nad tem zelo začudena.Prvo sem ji dala rižolino po žlički(90mll),nato pa še je popila mleko (200mll),sem kar gledala kam vse to daje,ker do sedaj je bila zelo slab jedec.
Dajem ji že tudi kosilo-malo krompirčka,korenčka,karfijolo in tudi to lepo poje.Ko pa dobi banano in jabolko,pa ji sploh ne folgam žlice tako hitro nosit v usta kot ona je.

No,toliko od nas,res vas že precej pogrešam in želim si,da bi našla malo več časa za rr in vaše debate,no,pa da bi bil računalnik pri nas doma kaj bolj fraj....eh,je en računalnik v Larini sobi staknil virus in sedaj tam internet ne dela,tako da je sedaj na sinovem računalniku kar gužva....
Vsem puncam lep topel pozdrav,kasneje pa vas bom probala še za nazaj malo prebrat,sicer sem vmes nekaj malega brala,za pisat pa mi je že zmanjkalo časa...

fajn bodite...

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2803
3.6.2008 15:02:54   
andreja2000
Sem si vzela mičkeno časa in vas malo prebrala...

Ja,prav vsem ki so dobili zobke iskrene čestitke!

Vrtnica79  ooo,bogica Vana,vnetje ušesk je pa res hudo,je moja Lara to imela kot dojenček in tja do tretjega leta.Tudi jaz nisem takoj pomislila da jo bolijo ušeska,če prav se je z rokico ves čas nekako čohala po ušeskih,pa sem mislila da nimam dovolj mleka,naposled pa sem jo peljala k zdravniku in seveda-vnetje ušes.
Upam,da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image

raho vidim,da se zadnje časa večkrat tukaj oglasiš,a to zato ker se jaz več ne tako pogostouser posted image user posted image user posted image user posted image .
No,pa lepo,da ima Živa tako rada Črta in vidim,da ima živa že tudi zobekauser posted image user posted image user posted image ,no mi še pa jih kar čakamo.

Ejejjej,pa veste da me že skleroza daje,sem še mislila nekaj pokomentirat,pa mi je ušlo iz glave.

No,pa še to,smo nabavili stolček za hrabnjenje in sedaj je tako ponosna,ko lahko sedi zraven pri mizi.......

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
3.6.2008 15:32:50   
lili8
Pozdravljene!
Mene sicer bolj na ignore dajete, ampak saj vem da sem nova, tko da ni zamereuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še tolk se dogaja zadnje čase tuki gor, da je težko vse prebrat in pokomentirat (sej jaz tud 3/4 stvari pozabimuser posted image ).

Včeraj sem lepo vse napisala, pa me je ven vrglo user posted image .

Količina GH : jaz ji dam ponavadi v Aventov lonček, ki drži 190ml, tako da potem vidim, koliko poje. Sicer pa mislim, da to ni merilo, saj je ena hrana bolj nasitna od druge.

GH: pri nas tudi totalno protestira, če midva kaj jeva, pa tudi če je ona pred pol ure jedla. Tko, da sem ji dala danes skorjico kruha v roko (sej vem, da ne bi smelauser posted image ), in je tako jamrala zraven, ko jo je glodala, da sva se ji prav nasmejalauser posted image . Ali jim ve že kaj dajete v roko, da jejo?

Perilo, no commentuser posted image . Se mi zdi, da zadnje čase samo perem, sploh zdaj, ko smo z gh začeli.

Mi smo imeli pa danes 3. cepljenje. Naša Zala tehta 7600g in meri 65,5 cm. Kolk mi gre na jetra, ker mi nekateri (eni in isti ljudje), kar naprej govorijo, kako je debelauser posted image . Meni se pa čisto OK zdi, tako da sem danes še P. vprašala, če je pretežka, pa je rekel, da je čisto super, še malo čudno me je gledal, ker sem ga to spraševala

V nedeljo smo krst skoz dali. Moram našo punco kar pohvalit, je bila zelo pridna, še malo je župniku pomagala, ko je govoril. Najbolj ji je bilo pa všeč, ko jo je z vodo polil, je potem skoraj jokat začela, ko je šel stran, verjetno je mislila, da se bomo kopaliuser posted image .

Tudi pri nas smo ugledali 2 zobkauser posted image user posted image user posted image . Spodaj ima dve žagici. Mogoče se je pa zato začela ponoči zbujatiuser posted image , ker drugače nisem opazila kakšnih posebnih znakov. Slini se tako ali tako že od kakšnega 3. meseca, v usta pa tudi že dolgo vse nosi.

No, zdaj pa šibam, se je že zbudila. lp

Neposredna povezava do sporočila: 2805
3.6.2008 16:00:01   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka
Zaenkrat ji dajem samo sadje. a vi tehtate količino hrane, ki jo pripravite?

Jaz je ne tehtam....če pa nisi sigurna, lahko poskusiš (za občutek) dat pripravljeno kašico v lonček od kupljene kašice (Hipp ali karkoli drugega). Za tiste točno veš  koliko gre not in potem ni več dileme. Jaz tiste lončke ponucam tudi takrat, kadar vzamem hrano s seboj. Jo lepo v lončke nafilam in gremo.

Sem mislila še kaj napisat pa je Lovro začel jokat.....je prilezel do mize in ni šlo naprej, zdaj se pa carta pri meni.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
3.6.2008 16:13:04   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Vrtnica - naj se Vana čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Potem sva s fotrom šla k babici, ki je čudežno oživelauser posted image , danes je že ko nova - sem rekla fotru: Neče grom u kopriveuser posted image user posted image user posted image user posted image .

želva, a veš, kaj te želim že celi čas vprašat, s katerega Logatca si - gornjega ali dolnjega in kje živiš - ne se bat, ne bom prišla k tebi na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image

h

Bravo za babicouser posted image

Jaz sem iz ta srednjega Lohacauser posted image , priženjena sem pa na "Martin hill"user posted image

Midve sva prišle od P, pikico je junaško preživela, jo je ful pohvalila, imamo 7120kg in smo dolgi 67 cm.
In dons je pa P rekla, da zdaj pa čist vse jest, čim več mesa. Izogibat se jajcu, ribam, KM. Za gluten ni panike, tako da LILI8 hudga ji ne bo, če mal skorjo gloda.Naša jo že kar nekaj časa.Saj poje kruha pri glodanju zelo malo. Pa tvoja babnica ni nič predebela, čist normana, vsaj po kg.

Ena je napisala, če ste se kaj spremenile odkar ste mame. Jaz ne dosti, pač nisi več na prvem mestu, drugač pa ni hude spremembe.

GH jaz nič ne tehtam in me merim, delam po občutku, se mi zdi da pol banane in pol hruške je čisto dovoljuser posted image

Andreja2000 upam, da Evi ostane ta navadauser posted image

Jao meni in mojemu spominu, se oglasim še zvečer

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
3.6.2008 16:17:04   
lana38
Nisem vas prebrala vseh, samo zadnjo stran. Danes imam prav naporen dan. Blaža sem vozila na tekmovanje v plavanju. Zdaj sem pa odkrila, da je v šoli še govorilna ura. Bom videla, če bom šla.
Naročila sem stolček za hranjenje lemi v BC preko spletne trgovine. trenutno je v akciji in stane 59,99 eur, drugače pa 109,99. Nisem še ga utegnila razpakirati. To bo jutri. Tim kliče.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
3.6.2008 16:48:35   
vetrnica
IZVIRNO SPOROČILO: lili8

GH: pri nas tudi totalno protestira, če midva kaj jeva, pa tudi če je ona pred pol ure jedla. Tko, da sem ji dala danes skorjico kruha v roko (sej vem, da ne bi smelauser posted image ), in je tako jamrala zraven, ko jo je glodala, da sva se ji prav nasmejalauser posted image . Ali jim ve že kaj dajete v roko, da jejo?

Pri nama protestira takrat, ko midva jeva kaj z rokami (napr. kruh ali piškote), tako da ji takrat že nekaj časa dajem skorjico kruha ali pa kakšen navaden piškot (brez jajc). Itak skoz zraven pazim, da ne dobi prevelikega kosa. Pa tudi glede glutena si niso vsi enotni, eni pravijo da je potrebno pazit, drugi da niti ne...

Kolk mi gre na jetra, ker mi nekateri (eni in isti ljudje), kar naprej govorijo, kako je debelauser posted image . Meni se pa čisto OK zdi, tako da sem danes še P. vprašala, če je pretežka, pa je rekel, da je čisto super, še malo čudno me je gledal, ker sem ga to spraševala

To pa mene tud tok moti. Mislim, da grem pol za vsako gledat v tabele in grafe rasti, kje smo pa vedno vidim, da je Zoja čist pri sredinski črti.

Drugače pa mi še vedno zlo počasi napredujemo z GH. Kakšna žlička ali dve za kosilo (zelenjavne kašice) in enako za večerjo (riževe kašice). Smo bili pa za vikend pri meni doma in je moja mama skuhala zanjo biljon juho (zdrob, korenček) in tisto bi pa kar jedla. Zgleda, da jst ne kuham dovolj dobro user posted image
Sem ji pa danes zelenjavo mal solila in dodala malo olja, kot ste pisale zgoraj. Ali ve solite zelenjavo?

Zobkov še nimamo in nazadnje je P rekla, da še ne bodo kmalu. Jst itak upam, da jih še nekaj časa ne bo, ker si ne predstavljam dojenja z zobki.

Perilo - ne vem od kod se ga toliko nabere. Se mi zdi, da kar naprej perem.

Čestitke vsem polletnikom in vsem, ki ste že dali krst čez (vem, da jih je veliko že pred časom). Nas čaka krst v nedeljo. Danes imamo ob 8h zvečer srečanje pri župniku. Verjetno jo bova kar s sabo vzela, ker ni navajena bit pri kom drugemu kot pri merni, sploh pa ne zvečer. Zadnjič sem jo popoldan, ko je bla čist dobre volje, sita in naspana pustila pri njegovih starših pa so mi jo čez 20 min prinesli tako jokasto, da je potem še nekaj časa hlipala. A vi lahko pustite vaše pri komu v varstvu ( pri user posted image zdrži kar nekaj časa)?

moram it...

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
3.6.2008 17:26:28   
nian
alo

samo na hitro

dojenje z zobki: sploh ne vem, da jih ima. itak ne cuclja z zobmi

čaw

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
3.6.2008 19:51:57   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Naročila sem stolček za hranjenje lemi v BC preko spletne trgovine. trenutno je v akciji in stane 59,99 eur, drugače pa 109,99. Nisem še ga utegnila razpakirati. To bo jutri. Tim kliče.
LP

prav tega smo mi kupili,je moj že navsezgodaj letel ponga,ker so imeli samo dvauser posted image ,nisem pa vedela,da se da tudi naročiti-nisem na to sploh  poštudirala.Ni se ga pa dalo rezervirat kot sva hotela,ker je trgovka rekla,da to kar je v akciji se ne da rezervirat.
No,naša se že pridno hrani v njem.

želva,oh ja,to bi bilo res lepo,da bi se take noči pri nas ponovile.

lili8 super za krstuser posted image

no,evo,pa spet moj slab spomin-je ena vprašala,če kaj solimo zelenjavo-jaz jo čisto malo,no pa škorjico kruha naši tudi dam,vendar jo takrat res budno gledam,da se ji kaj ne zatakne.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
3.6.2008 22:07:13   
Ayo
Ojej ojej, kolk ste pridne! user posted image user posted image Tako da vsega verjetno ne bom uspela pokomentirat user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse, kjer rastejo zobki! user posted image

Pa pikepoke za Vano in Alekseja (sem ravnokar dobila sms od Skaane, da je mali baje v bolnici user posted image ).

No, pa veliko je govora o GH. Mi smo sele zaceli v nedeljo s korenckom. Pojedli smo 1/4 zlicke. Potem vceraj je slo malo bolje, danes smo vsega skupaj mogoce nabrali za eno zlicko. Jutri dodamo krompircek.
Drugace lepo odpira ustka in se smeje, ampak se ni pogruntal kaj naj s tistim kar dobi v usta, zato vecinoma izpljune, ni se ugotovil, da je treba pogoltnit. Ste imele tudi druge ta problem?
S casoma bom pa tudi jaz to kasco zacinila z oljem in kasneje se z malce soli. Mislim, da to kar mora biti, vsaj takrat, ko kasica postane obrok, je tako bolj kaloricna. user posted image

Prvic sem mu tudi pripravila cajcek in je kar lepo spil po flaski.

Drugace se pripravljamo na dopust, gremo v soboto za 2 tedna. Zato imam malo manj casa, pa se moj je spet na sluzbeni poti in sem sama.
Danes sem Gabrielu kupila bazencek user posted image

Ponoci in zvecer ga je zacel spet srackat, tako da sem cisto na koncu z energijo. Pa v sluzbo grem kmalu user posted image user posted image
Raho, me veseli da ne bom edina user posted image in se lepo da mi delas druzbo pri sladkanju. Ampak se moram danes pohvalit, sem se lepo vzdrzala. user posted image Mogoce tudi zato, ker je bilo koncno soncno in vroce, pa sem cez cel dan bila vec ali manj na sadju. user posted image

Aja, pranje perila...non stop!

Verjetno sem se kaj pozabila, ampak grem pocasi potolazit zabo, se se kar dere, ne in ne spat user posted image mene bo pa tudi kmalu zmanjkalo.

Lp

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 2812
4.6.2008 9:07:55   
15.7.
berem da je debata o GH. naš mali že zelo lepo je po žlički, sadje sicer. zadnjič smo mu dali korenček in jabolček po žlički in se je kremžil. ko pa smo mu ga dali po flaški ga je pa brez problema pojedel.

< Sporočilo je popravil 15.7. -- 4.6.2008 9:08:07 >

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
4.6.2008 9:32:26   
Ayo
Dobro jutro in ena user posted image

Mi smo spali od 00.30 - 9h in se to sem ga zbudila, ker sem imela pizamo in posteljo totalno premoceno od mleka user posted image user posted image Ampak sem se pa zbujala na 2 uri in cekirala, se vidi da sem navajena in se avtomaticno zbudim.

No, se sem se spomnila nekaj stvari, katere sem pozabila pokomentirat vceraj.

Mozoljcki - tudi mojemu se vsake toliko casa prikaze kaksne, ampak potem kar hitro izginejo. Vcasih dobi tudi kaksne bele flekce in okoli rdece (kot kopriva ali meduza) user posted image ampak tudi ti potem hitro izginejo

No, pa glede hrane, tudi Gabriel gleda ful ko mami kaj je, vcasih kar samodejno odpre ustka user posted image
Drugace pa tudi ful gleda telefon ali pa fotoaparat, to mu je ful "in", kar tezko ga je pripravit do nasmeha, ker je cisto hipnotiziran od teh aparatur user posted image

Kaj pa duda, si jo znajo ze sami poiskat in potisnit v usta? Mi to ze lepo obvladamo! user posted image

Nic, greva se midva pocasi pripravit za na sprehod, predno bo SPET dezevalo user posted image Obupno je to vreme!! user posted image user posted image user posted image Pa se na en RD sva danes povabljenea popoldne, en fantek praznuje 1. svecko in se bomo verjetno guzvali v stanovanju, namesto da bi bili lahko na vrtu user posted image

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Ayo -- 4.6.2008 9:35:16 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
4.6.2008 9:36:47   
pikica*
GH: pri nas nobenih težav. Čisto na začetku je sicer veliko letelo ven iz ust, ker pač ni vedel kaj točno naj s to hrano počne, ko je enkrat skužil princip se ga pa ne da več ustavituser posted image .

Pranje: Nočna mora. Ravno perem en stroj svetlega perila, en me še čaka, potem pa še ena žehta brisač ipd. in ena žehta temnegauser posted image . Pa perem skoraj vsak dan. Ni mi jasno, a smo res taki packi?

Zobki: Ne duha ne sluha.

Debelost dojenčkov: Pri nas komentirajo predvsem, da je velik. To je pa res in se nimam kaj bunit. Seveda je temu primerno tudi težek. Ima pa mami vsaj brezplačno utežuser posted image .

Mene pa zanima, če se vaši malčki že kaj plazijo? Naš Lovro ima tako posebno tehniko. Meni izgleda kot majhen zajček, ki seksauser posted image . Ne zna se postavit na vse štiri, ampak se premika tako, da se z ritko in nogicami skupaj naprej pomika. Ma ne znam razložit bolj nazornouser posted image . Res je, da gre potem vse skupaj bolj počasi, ampak vseeno mu rata kam prilezt.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
4.6.2008 9:37:17   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica

Kolk mi gre na jetra, ker mi nekateri (eni in isti ljudje), kar naprej govorijo, kako je debelauser posted image . Meni se pa čisto OK zdi, tako da sem danes še P. vprašala, če je pretežka, pa je rekel, da je čisto super, še malo čudno me je gledal, ker sem ga to spraševala

To pa mene tud tok moti. Mislim, da grem pol za vsako gledat v tabele in grafe rasti, kje smo pa vedno vidim, da je Zoja čist pri sredinski črti.

ej, meni isto, ravno včeri sem se prtožvala mojmu, kolk me to motiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
4.6.2008 9:48:01   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

ej, meni isto, ravno včeri sem se prtožvala mojmu, kolk me to motiuser posted image user posted image user posted image

Punce nič se sekirat. Če boste pa kdaj spet naletele na kak tak komentar in boste obenem še bolj žleht volje pa nazaj odogvorte s podobnim komentarjem.  Po moje se ne bo nikoli več ponovilouser posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
4.6.2008 9:56:28   
nian

moj svak aljo buška kliče in bi ga najraj na kepo! sam ima pa dva anoreksična otroka (punčka pri 18 m ima 7,5 kguser posted image ) no, sej se tolažim s tem, da mi je fouš.

hranjenje: mene je pa alja šokirala, kako lepo je jedla in še kar kako lepo je. ni še pljunila ven nič. lepo odpira kljunčka. ko pa je že uizi sita ji pa dam skledico in žlico pa sama je. bom slikco pripopala, da se malo považim, kako je pridna.

pozdravčke

ps. sem dala na predogled pa je nekaj polovično citirano, foxina, ne zameri user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
4.6.2008 9:58:32   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

Punce nič se sekirat. Če boste pa kdaj spet naletele na kak tak komentar in boste obenem še bolj žleht volje pa nazaj odogvorte s podobnim komentarjem.  Po moje se ne bo nikoli več ponovilouser posted image .

ja, ma pikica* kar prav. običajno pa komentirajo itak ljudje, ki sami niso glih najbolj šlank. user posted image

no, našega vsi komentirajo kot velikana, Zaki so pa vsi napovedovali, da bo imela težave z debelostjo. japajade. je prava suhica sedaj.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
4.6.2008 10:03:50   
nian
no slikca:

user posted image

potem pa user posted image  pravi, ko vidi slikce, a takole svinjata, ko mene ni user posted image  

Slike naj ne bodo širše od 350 pik. Jančika RR

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.6.2008 20:30:23 >

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
4.6.2008 10:14:59   
pikica*
Da še jaz poskusim prilepit slikico naših škratov. Leva dva sta naša, desna je pa sposojenauser posted image .
user posted image

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
4.6.2008 10:25:39   
Vrtnica79
Hej, naša punca je že malo bolje. Ni veš tako sitna, pa ponoči je še tudi kar spala. Hvala vam vsem za pikepokeuser posted image .

Joj, Skaana bogi tvoj Aleksej. Upam da čimprej ozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj pa mu sploh je?

Andreja2000 lepo da ste tudi vi prespali nočuser posted image user posted image user posted image . Le tako naprej............

Lili8, saj veš da je tu na RR "in" da se dajemo na ignoruser posted image user posted image user posted image user posted image . No, res pa je da je včasih enostavno nemogoče komentirati vse in pač mimogrede kaj pozabišuser posted image .
Čestitke za krst in zobke!!!!

Tehtanje hrane- se ne obremenjujem z tem. Dam tako po občutku. Saj tudi nam včasih paše pojest več- včasih manj.

Pranje in likanje uffffffffff, ni in ni konca. Če hočem kaj naredit sem prisiljena računalnik vgasnit, ker če ne me vedno zanese tjauser posted image . In si potem "dolgčas" krajšam z likanjem. In kot vidim tudi mi spadamo med user posted image .

Zobki in dojenje- čeprav jih Vana še nima vem da to ni nič posebnega. Lataša se je normalno dojila in me ni nikoli vgriznila. Sploh nisem čutila zobkov.

GH in soljenje. Mi je tudi P rekla da lahko solimo malo, ni nič narobe.

Ayouser posted image user posted image user posted image  za korenček. A veš da naša je tudi mahnjena na fotoaparat. Ko ga zagleda nepremično zre vanj. In telefon.............. najboljša igrača, pa pilot in ključi,............. same take stvari.
Dudo si tudi že sama nese v usta. Flaško tudi, samo kaj ko noče nič pit pol pa cucelj samo grize.

Aja, sem hotela še vprašat če ste tudi ve že dobile pri P tabletke za zobkeuser posted image  Mi2 sva dobile FLUONATRIL.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
4.6.2008 10:41:08   
hokejistka
Dobro jutro!
Ste pa pridno pisale user posted image

pikica imaš lušna otroka. Lovro je pa pravi velikan v primerjavi z našo. Plazenje..... Julija ima tudi podobno tehniko premikanja, samo da ona še zarije glavo v podlago in potem rita naprej. Smešno za umret.

nian  Alja pa že lepo sedi v stočku, naša pada naprej ali pa se nazaj z glavo buta v naslon, tako da imamo mi hranjenje v ležalniku. Pa žlice ji tudi raje ne dam,ker se je že parkrat skoraj zadavila z njo, ker si jo porine čisto v usta.

debelost/suhost pri nas nimamo takih težav, ker je Julija pri bolj vitkih. Verjamem pa,da  vam gre na živce, če govorijo, koliko so debeči.
ayo uživajte na RDuser posted image .
Drugace pa tudi ful gleda telefon ali pa fotoaparat, to mu je ful "in", kar tezko ga je pripravit do nasmeha, ker je cisto hipnotiziran od teh aparatur

Ja naša tudi. me prav jezi, ker se potem na nobeni sliki ne smeji.user posted image

Kaj pa duda, si jo znajo ze sami poiskat in potisnit v usta? Mi to ze lepo obvladamo!

Ne, poiskat je še ne zna. če pa jo ima slučajno v roki jo res redko uspe vtaknit v usta.

Pa za skaano  in za malega Alekseja držim pesti, da mu bo čimpreje bolje in da bosta z mamico kmalu doma pri sestrici user posted image user posted image user posted image

andreja2000 in lana38 super za uspešen nakup. Kaj nimate vidve kar nekaj enakih stvari?

veternica ne, jaz hrane ne solim. Jaz jo puščam v varstvu pri mojih starših. je pa moj oče enkrat pozabil,da ima Julija dudo in ko je začela sitnarit, se nanjo ni spomnil in je potem sploh ni mogel pomirit. Sem morala hitro spet domov. Če pa jo oči čuva, je pa čisto druga zgodba...... Veselje sto na uro.

lili meni se zdi Zala čisto primerne teže. Čestitke za krst!

Uživajte!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
4.6.2008 10:54:31   
soncek.djukelica
zdravo,

ko ste debatirale glede teže, pri nas je glih kontra! Ko jim povem,da sta 6 mesecev stari, pa pravijo,da sta majhni!user posted image user posted image user posted image Sej logično,da sta majhni, če sta pa bili dve! Sej pri nizki porodni teži,se tudi ne moreta rediti kot slon!user posted image
Sicer pa sta v 6 mesecih dobila 3x porodno težo, kar je pri enemu otroku v enem letu, tako da lepo napredujeta!

Včeraj sem skuhala jima jabolko in korenje, Sara je jedla, Victoria pa ne, sem si kar flaško pripravila zraven, če bi se slučajno zmrdovale! Drugače pa sta pridni za jest, sploh Sara, Victoria zna biti bolj zbrična!

Ayo, sem hotela komentirat glede tvoje kolegice! Tudi jaz sem dolga leta čakala na svoja punci, pa vem, da mi je bilo zelo hudo, ko sem se z svojo sestrično pogovarjala o otrocih, pa mi reče: Ma, kaj ti veš, sej nimaš svojih otrok!user posted image user posted image user posted image Včasih ljudje prizadanejo, ne da bi vedeli!

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 2824
4.6.2008 10:56:25   
želva
OK. ob 9 sem bila še tukaj gor in čekiram, pa ni bilo nič novga, zdej moram pa vse nadoknadituser posted image

user posted image user posted image user posted image za Alekseja, da bi bil čimprej zdrav in doma.

Jaz GH že solim, zdaj bomo pa še 2 obrok nadomestili z GH, tako da bomo pili mleko samo še zjutraj in zvečeruser posted image Pri nas ima danes na sporedu govejo juho in pire s korenjem.Je P rekla da zdaj pa čist vse jest, čim bolj raznoliko. Aja, pri na spa ne dobimo urinske vrečke, ampak moram z lončkom pri luliki stat in lovit vodo.user posted image

Naša se tud tako premika, kot ste opisale, rito gor, bučko na podlago in pol se z nogam odrine. Ji gre pa zlo počasuser posted image

Pikica*, Lovro bo pa čist sestrici podoben.

Pri nas iam dudo samo za spat, čez dan se pa z njo sam špila in žveči.

Še glede varstva, jaz lahko tamala pustim kjerkoli, ni panike. Je pa valda vesela,ko me potem zagledauser posted image Če se odpravim v šoping jo pustim tašči, sestri ali mami pa jo imajo po 3-4 ure, pa še nikoli ni bilo jokauser posted image Tudi če pridejo obiski, ki jih ona ne pozna, jo itak takoj vzamejo in jaz grem takrat komot lahko kavo kuhat, karkoli, pa je čist zadovoljna.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?