|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
9.6.2008 12:16:02   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc
No, pa lepo po vrsti. - A sem prava devica, kaj?

Zdaj sem se pa res nasmejalauser posted image . Jaz grem namreč tudi vedno lepo po vrsti (če pogledaš moj zadnji post, bo vse jasno) in ne boš verjela...devicauser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
9.6.2008 12:57:24   
trdozimc
Ja, Želva, same sebe prehitevava. user posted image  Veš kaj, ti kar pridi, mi imamo tu za hišo travnik in klop pa marelo gor, pa čisto dobro služi (čeprav ni terasa) user posted image user posted image user posted image

user posted image  Imaš lepo vzgojenega psa. Naša pesa (doma pri starših) pa čisto znori od veselja, kadar Jana vidi in ga celega poliže pa z repom namaha.
Zate sicer ne vem, ampak jaz navijam še za enega tvojega user posted image user posted image  user posted image .

Pikica give me five! Joj, smo včasih picajzlaste. Ampak pri meni gre večinoma za več kot to: pozabljivost user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
9.6.2008 13:50:50   
vetrnica
Pri nas smo imeli pa včeraj krst in pol leta user posted image . Krst je bil med mašo in sem se kar malo bala kako bo, ampak je bilo kar vredu. Po tem, ko jo je polill z vodo, je malo zajokala potem pa prespala preostanek maše in krsta.
Takole smo jo pa oblekli:
user posted image

sem vas mislila še komentirati pa sem vse pozabila. Zdaj pa moram že letet.
Lep dan vsem !

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.6.2008 14:23:12   
želva
Trdozimc, a misleš da sem user posted image ?user posted image   Veš, zadnje čase mi je tako proti večeru slabo, pa skoz me nekaj šraufa, joj pa da ne pozabim, me kar naprej špika, ampak prsi me ne boljio, a je možno da sem srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao meni, bolš sa se takoj skinem.

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.6.2008 14:44:30   
trdozimc
Ja, želva, to bo od terase! user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
9.6.2008 15:37:16   
Foxina
no, neki ste pisale, da ste bolane...zdej sem jst tud user posted image mam grlo čist adijo 

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
9.6.2008 15:40:45   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

sad   v vcvhfgeshgjfrj
Tu vam je zdaj še Tim nekaj napisal.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
9.6.2008 16:03:28   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

no, neki ste pisale, da ste bolane...zdej sem jst tud user posted image mam grlo čist adijo 

To ti je pa tko v dobi interneta.....si moraš antivirus inštaliratuser posted image .

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
9.6.2008 18:01:29   
t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

To ti je pa tko v dobi interneta.....si moraš antivirus inštaliratuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
9.6.2008 18:22:26   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: želva

No, sem mogla sprobat, da ne bi spet brezveze pisala, ker me je včeraj 3 krat ven vrglouser posted image user posted image user posted image

pa mene tudi,sem bila jezna kot user posted image ,saj sem napisala prvič kar dolgi post,pa malo pokomentirala,sedaj pa mi žal časa zmanjkuje,ker bomo počasi Evo šli spravljat spat,potem pa dobim obisk.

Hvala vsem za dobre želje,sem pa danes že zdrava,razen to,da sem dobila user posted image ,pa me to še malo zdelujeuser posted image ,eh,saj bo.

Eva je bila danes zelo pridna,kljub temu,da je čez dan zelo malo spala.Zadnje dni sem opazila,da se naša punca že kar lepo zamoti z igračkami in jaz lahko tako kaj naredim.

No,toliko na hitro,če pa slućajno ne dobimo obiska,se še pa kasneje kaj javim.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
9.6.2008 18:26:57   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej,tole je pa res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
foxina za tvoje zdravje pa ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa upam,da ni virus ravno od mene prišuuser posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
9.6.2008 20:22:28   
ElaM
Ojla, babncem sta naklofale še pa još.user posted image
Želva, a cesta je prav zaprta? Ja, šit no. Jaz sem pa resno računala, da se vidimo, lahko pa greš na Vrhniko in čez Smrečje. Ni ovir spljoh, saj bi jaz prišla v vaše konce. Samo kaj user posted image , ko si ne upam, zdaj s to ladjo nikamor premaknit.user posted image
Želva in ja, če te špika sta zihr kaj naštimala.user posted image  Mene je tud špikalo na vseh koncih in krajih, pa sem rekla, da ne bom testa delala, ker me itak samo hormoni dajejo in evo ga hormona, ki bi vsak čas star pol leta.user posted image  No, malo heca, samo je prav fajn taka mala razlika. Ni panike, vedno lažje je,..
Aja, še ena se javlja, ki ima raje kozla, kot rdečo brozgo.user posted image
Vetrnica , čestitke za krst.
Bolančki in bolančice, čimprejšnje okrevanje,..

Hvala vsem za čestitke in lepe želje, kar se vožnje tiče.user posted image
Zdaj si grem pa eno Laško light odpret, ste mi naredile lušte, mi bo pasalo eno pivce za živce na terasi, se ve.user posted image

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
9.6.2008 20:44:32   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Ojla, babncem sta naklofale še pa još.user posted image
Želva, a cesta je prav zaprta? Ja, šit no. Jaz sem pa resno računala, da se vidimo, lahko pa greš na Vrhniko in čez Smrečje. Ni ovir spljoh, saj bi jaz prišla v vaše konce. Samo kaj user posted image , ko si ne upam, zdaj s to ladjo nikamor premaknit.user posted image

Ja, zaprto že 1 tedenuser posted image . a ni tam čez Vrhniko in Smrečje ful deleč. pa čist ozka cesta?
Veš moraš ladjo sprobat, ne gre drugače, al bomo mogle prav k teb v hrib prilezt?A si že upaš z ladjo do Žuser posted image user posted image user posted image

uživaj v Light Laškem

Ej, device, men sploh ni potegnil v čem je fora, tako po ene parih postih.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
9.6.2008 20:45:24   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
9.6.2008 20:58:00   
trdozimc

user posted image user posted image user posted image

Aja, še ena se javlja, ki ima raje kozla, kot rdečo brozgo.user posted image
Zdaj si grem pa eno Laško light odpret, ste mi naredile lušte, mi bo pasalo eno pivce za živce na terasi, se ve.user posted image

Ej Želva, ne vem če se ne bom jaz javila, pa prinesla Boškote in se raje dobimo pri EliM na terasi.
Ti ElaM, a bi ti tudi še enega user posted image , da tako na teraso siliš s pirom? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: želva

Ej, device, men sploh ni potegnil v čem je fora, tako po ene parih postih.user posted image

A to nas tolažiš ali zafrkavaš? user posted image

Vetrnica, čestitke za krst! user posted image

Pa čestitke vsem današnjim polletnikom user posted image !

Aja, pa pokomentirat sem še hotela fluorove tabletke za zobe. O njihovi (ne)uporabi si tudi niso vsi še enotni. Dejstvo je, da krepijo sklenino, prav tako pa, da so praktično brez tega učinka, če jih otrok pogoltne. Poleg tega je fluor strupen, če ga zaužiješ (seveda v večjih količinah).  
V bistvu bi jih bilo treba zdrobit, in namazat z njimi zobe - pa še to le vsake toliko in ne vsak dan. Jaz jih Janu nisem dajala in jih tudi Ivi ne nameravam. Sem mu pa takoj, ko je imel prva dva zobka, jih začela krtačit in večinoma uporabila ognjičevo zobno pasto brez fluora (obstaja jih še kar nekaj drugih). 

Še ne grem spat.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
9.6.2008 21:05:35   
Magi*
sem ful vesela, da skrbite za vrednost mojih delnic. user posted image user posted image  hvala vam. pa na zdravje. tudi jaz komi čakam, da se možek domov pritroga s pico in laškim pirom.

aja, drugač smo pa v redu. Taras je danes potamanil skoraj 2dcl kuhane kolerabe, korenja in brokolija. glih zelo okusno ni bilo, samo njega to sploh ne moti. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
9.6.2008 21:07:21   
Magi*

Aja, pa pokomentirat sem še hotela fluorove tabletke za zobe. O njihovi (ne)uporabi si tudi niso vsi še enotni. Dejstvo je, da krepijo sklenino, prav tako pa, da so praktično brez tega učinka, če jih otrok pogoltne. Poleg tega je fluor strupen, če ga zaužiješ (seveda v večjih količinah).  
V bistvu bi jih bilo treba zdrobit, in namazat z njimi zobe - pa še to le vsake toliko in ne vsak dan. Jaz jih Janu nisem dajala in jih tudi Ivi ne nameravam. Sem mu pa takoj, ko je imel prva dva zobka, jih začela krtačit in večinoma uporabila ognjičevo zobno pasto brez fluora (obstaja jih še kar nekaj drugih). 

Še ne grem spat.

enako.

enako. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
9.6.2008 21:26:03   
Vrtnica79
Hojla,

jaz pa se zdaj kratkočasim tu na RR-ju, ker moj user posted image  je zdaj čisto v EP v nogometuuser posted image user posted image user posted image . Tako da sedaj itak ne pridem do televizije.

ElaM sem ti pozabila čestitati za nov avtouser posted image . Zdaj pa ga le furaj, da se čimprej navadiš!

Želva kajjjjjjjjj???????????? A bomo spet zibali??????????????

Trdozimc WB dopustnik! Kako je bilo? Vreme, pa to?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
9.6.2008 21:26:18   
trdozimc
Magi dober tek in na zdravje! user posted image  Dobro si vložila denar! user posted image

Joj, ko bi Iva pol toliko rada jedla. Ta je pa pravi zmrduh. Še bučk noče, ki jih je Jan mazal kot za stavo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
9.6.2008 21:28:50   
Vrtnica79
Kaj vašim user posted image  že dajete kaj sadne skutice? Naša jih obožujeuser posted image .

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
9.6.2008 21:32:44   
trdozimc
Vrtnica79, vreme je bilo še kar. Od nedelje do četrtka sonce, potem dva dni pa bolj tako, aprilsko. Ampak smo se kar nekako prešvercali.
Drugače pa ubijalski tempo, ker v novem okolju in na manjšem stanovanjskem prostoru je treba za našim tavečjim nonstop zunaj letat, Iva je še pa itak take starosti, da potrebuje veliko nege, kar pa na ''tujem'' pomeni več organizacije. Spala sta manj, kot navadno. Smo ju imeli skupaj v sobi in sta imela žur vsak večer in vsako jutro user posted image , midva pa tudi.

Je pa valjda zakon: lepa kamnita plaža, mož se ukvarja z večjim, dojenček spi v vozičku poleg tebe, ti pa z Boškotom in trač revijo v rokah, na ležalniku user posted image user posted image user posted image . - Redki trenutki, ampak so bili.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
9.6.2008 21:49:35   
ElaM

Ej Želva, ne vem če se ne bom jaz javila, pa prinesla Boškote in se raje dobimo pri EliM na terasi.
Ti ElaM, a bi ti tudi še enega user posted image , da tako na teraso siliš s pirom? user posted image

Emmmmmmmmm, ne ne bi.user posted image Nisem imela časa danes za decembrčice, pa sem očitno spregledala, da če hočeš še enega fanta, moraš piti pir, se ve da na terasi, pa špikat te mora, to je itak pogoj.user posted image
Ja, jaz sem takoj za, da se dobimo pri meni na Laškem.
Magi*, že računa in kalkulira, kaj si bo lahko vse privoščila, ker ji bodo delnice močno poskočile.user posted image
Želva do Ž, bi najbrž še šlo.user posted image  Cesta čez Smrečje je ok se mi zdi, da ni nič slabša, kot čez Rovte.
Zdaj grem pa razmišljat, kaj imajo skupnega device, špikanje, laški pir in user posted image .user posted image

:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
9.6.2008 21:56:17   
trdozimc

Zdaj grem pa razmišljat, kaj imajo skupnega device, špikanje, laški pir in user posted image .user posted image

Na terasi seveda! user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
9.6.2008 22:17:41   
Vrtnica79
A zdaj pa vse uživate na tesasi z Laškim? No, naj vam bo lepouser posted image - me veseli da pijete "našo" štajersko pivouser posted image user posted image user posted image .

Jap, zgleda bo spet baby-boom......................

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
9.6.2008 22:28:08   
Vrtnica79
user posted image user posted image

Evo, te pa vam še jaz častim pivce za živce in še nekaj za prigriznit zraven!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?