trdozimc
|
HELO, HELO! Hvala za lepe želje. Smo se res imeli super. No, zdaj sem pa jhaz favš vsem vam, ki še niste bile na dopustu. Ayo, uživaj! Sem vas pa res malo pogrešala (najbolj Želvo , z njenimi š****mi itd.), čeprav so bili dnevi 3000 na uro hitri. Zdaj ste pa toliko naklofale, da sem šele na polovici. Lepe slikice! Čestitke za vse polletnike, zobke in krščence . Za vse bolančke, pa upam, da ste me prehiteli in ste že zdravi! IZVIRNO SPOROČILO: lili8 V nedeljo smo krst skoz dali. Moram našo punco kar pohvalit, je bila zelo pridna, še malo je župniku pomagala, ko je govoril. Najbolj ji je bilo pa všeč, ko jo je z vodo polil, je potem skoraj jokat začela, ko je šel stran, verjetno je mislila, da se bomo kopali . GH jaz nič ne tehtam in me merim, delam po občutku, se mi zdi da pol banane in pol hruške je čisto dovolj IZVIRNO SPOROČILO: želva Jaz isto ne merim, čeprav imam pa res v Aventovem lončku in približno vem, koliko poje. No,danes je pa za nami prav posebna in tako težko pričakovana noč(malo več kot po 3 mesecih) je našo dete prespalo vso noč in to od 19 pa do 6 zjutraj,ko sva se previli in nahranili,nato pa je še zaspala za dobro uro!Jaz sem se zbudila že ob petih in ko vidim koliko je uro sem kar skočila k posteljici,saj se mi je zdelo čudno,da naša Eva celo noč ni niti zajamrala.Sploh ne morem vrjet,da smo se končno lahko tako lepo naspali. IZVIRNO SPOROČILO: ANDREJA2000 Bravo. Zdaj bo vedno več takih! IZVIRNO SPOROČILO: vetrnica Drugače pa mi še vedno zlo počasi napredujemo z GH. Kakšna žlička ali dve za kosilo (zelenjavne kašice) in enako za večerjo (riževe kašice). Smo bili pa za vikend pri meni doma in je moja mama skuhala zanjo biljon juho (zdrob, korenček) in tisto bi pa kar jedla. Zgleda, da jst ne kuham dovolj dobro Sem ji pa danes zelenjavo mal solila in dodala malo olja, kot ste pisale zgoraj. Ali ve solite zelenjavo? Mala je gurmanka z izbranim okusom. Jaz ne solim jedi za malčico. Tudi pri Janu nisem. Baje je sol za razvijajoče se ledvičke precej obremenilna. IZVIRNO SPOROČILO: Ayo No, pa veliko je govora o GH. Mi smo sele zaceli v nedeljo s korenckom. Pojedli smo 1/4 zlicke. Potem vceraj je slo malo bolje, danes smo vsega skupaj mogoce nabrali za eno zlicko. Jutri dodamo krompircek. Drugace lepo odpira ustka in se smeje, ampak se ni pogruntal kaj naj s tistim kar dobi v usta, zato vecinoma izpljune, ni se ugotovil, da je treba pogoltnit. Ste imele tudi druge ta problem? S casoma bom pa tudi jaz to kasco zacinila z oljem in kasneje se z malce soli. Mislim, da to kar mora biti, vsaj takrat, ko kasica postane obrok, je tako bolj kaloricna. Ponoci in zvecer ga je zacel spet srackat, tako da sem cisto na koncu z energijo. Pa v sluzbo grem kmalu Ja, naša dva sta oba kar kak teden (Iva kar tri) potrebovala, da sta razumela, da je hrana za pojest. Poje pa kak dan več, kak dan manj, kak dan skoraj nič. Jan je bil enak. Sta pa ga tudi oba sračkala ponoči ene tri tedne od takrat, ko smo začeli uvajat GH, potem pa se je stanje umirilo in sta začela spati dalje, kot pa sta prej, ko sta bila samo na mleku. Za službo vam pa nisem čisto nič favš in se zavedam, da smo me, ki si lahko privoščimo leto dni porodniške, priviligirane. Res ste prave super mame! IZVIRNO SPOROČILO: Ayo Drugace pa tudi ful gleda telefon ali pa fotoaparat, to mu je ful "in", kar tezko ga je pripravit do nasmeha, ker je cisto hipnotiziran od teh aparatur Kaj pa duda, si jo znajo ze sami poiskat in potisnit v usta? Mi to ze lepo obvladamo! Ja, pobi so tehniki. Jan tudi, Iva pa samo da vidi človeka, pa bi ga božala in se pogovarjala z njim. Dudo poišče in tlači v usta - bolj ali manj uspešno. IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Debelost dojenčkov: Pri nas komentirajo predvsem, da je velik. To je pa res in se nimam kaj bunit. Seveda je temu primerno tudi težek. Ima pa mami vsaj brezplačno utež . Mene pa zanima, če se vaši malčki že kaj plazijo? Naš Lovro ima tako posebno tehniko. Meni izgleda kot majhen zajček, ki seksa . Ne zna se postavit na vse štiri, ampak se premika tako, da se z ritko in nogicami skupaj naprej pomika. Ma ne znam razložit bolj nazorno . Res je, da gre potem vse skupaj bolj počasi, ampak vseeno mu rata kam prilezt. Ja, isto se ''plazi''. Si kar nazorno povedala. IZVIRNO SPOROČILO: želva Aja, pri na spa ne dobimo urinske vrečke, ampak moram z lončkom pri luliki stat in lovit vodo. Izjava tedna! Joj, želva ne ga srat. V lekarni dobiš vrečko. IZVIRNO SPOROČILO: želva PA še vprašanje za tiste, ki ste najprej dojile in potem prešaltale na AM. Ali vam je zdaj, ko ne dojite več kaj lažje? Saj vem, da je dojenje zdarvo in crtlanje za mamico in dojenčka, ampak jaz sem prav srečna, da se ne dojiva več . kot prvo je naša 1 uro jedla pa spala zravn, pol nisem nikoli vedela koliko je pojedla in koliko časa bo držalo.Zdaj jo nahranim v 5 min in pol vem, da bo 4 ure mir. Sva zdaj dosti bolj mobilne, prej si pa nisem daleč upala, ker nisi nikoli vedel kje bo treba zizo ven vržt. Kako je pa vam to dojenje- nedojenje? Meni je tudi odleglo, ko se je Jan odstavil, ker se je tudi dojil po uro ali več. Saj če nimaš z dojenjem nobenih težav je res najbolj fino, ker ne rabiš nobenih pripomočkov sabo vlačit, ampak če te obremenjuje, pa ni tako luštno. Sem pa zeeelo pogrešala cartanje. IZVIRNO SPOROČILO: Magi* SD: meni je tok fino spremljat razvoj tvojih dveh princes, ker me totalno pomiri dejstvo, da sta si punci med seboj tako različni. se pravi, da ga jaz pri vzgoji vseeno nisem mogla tako posračkat, da je Zaki pravi terminator, Taras pa balzam za ubogo mamino dušo. Ja, šele pri dvojčkih res verjameš, da nisi sam kriv za kot ''dan in noč - karakterje'' pri svojih. Zdaj grem pa kuhat zelenjavno juho (se bo super prilegla po tednu čevapčičev), pa - a je katera omenila GORO? - prat Mount Everest cunj (tudi rozi so poleg )!
|