kapica
|
Zvesta in NRMM super za vrtec. Lepe novice . Poldy, res nezavidljiva situacija in imas cisto prav, pol pa naj se zivci ostanejo normalni, a ne? Saj denar je vecni problem se mi zdi, vsak na koncu mesca gleda kako bo slo. Te cisto razumem, celo otrostvo in se pozneje, odkar nisem prisla v Nemcijo, smo meli financne probleme. Skoz kredite, nic priboljska, same ponosene cote od drugih nosit, met samo najnujnejse stavri. A ves da sem si prav prisegla da si mi kaj takega ne zgodi vec in verjetno me je to tako gnalo, da sva z dragim zdrzala tu v nemciji. Ker drugace bi ze sla nazaj domov. Drzim pesti, da se vam enkrat uredi in da pridete na cisto. Rumba, ja, saj vem, sedaj ko so otroci mali to gre. Ampak cez kaksnih pet let, ko bojo sliv solo recimo, bi jim pa ze rada privoscila vsakemu svojo sobico. Ker ko gledam v kaksnih razmerah zivijo nekateri, pa kr otroke enga na drugega, se mi zdi zelo nefer do otrok, starsem je tako vseeno(tu mislim na primere, ko vidimo po televiziji). No, predvsem neodgovorno. Pa da ne zaidem prevec , saj pravim, trije bi bilo cisto super, sam ne vem ce bi se eno nosecnost zmogla. Midva sva bila v moji sluzbi in smo se imeli tako suuper. Dino je uzival z drugimi otroci, sploh me ni pogresal. Tako da bi mu vrtec zelo dobro del. Prej je pa celo sam v posteljci zaspal, protestiral 5 minut, pol p anaenkrat tisina. Kak je to super, sem kr ponosna .