julij
|
Večer! Moj mali in veliki sta že odpujsala v posteljo. Ne vem kdo bolj smrči; tamala ali ati. Ata je zmantran, ker se je navozil po Ljubljani in načakal na avtocesti za nazaj proti Mb. Kaj čemo, tak pride. Že dolgo vam nisem nič napisala, komentiram pa sploh ne, ker skoraj sproti pozabljam, katera je kaj napisala, brat se mi ne da za nazaj... Lenoba sem, priznam! Berem pa sproti, tako, da sem zelo vesela, ko kaj napišete. No, nekaj novic o naši mini družinici. Ker naša Ana zna korakat, bi cele dneve kar hodila na okrog. Najbolj pa se jezi, če jo primem za roko in ji hočem pomagat. Vse bi rada sama prelaufala in posledica so pač padci na rit. (še dobro, da so pleničke. ) Danes sma pa bile pri pediatrinji. Skrbelo me je, ker ima Ana malo povečane zizike in to že kar traja nekaj časa. Oziroma ji ni niti izginilo, ko je bila še manjša. Prav bulice se čutijo na otip. No in to je baje zaradi nepravilnega delovanja hormonov. Je P. izmerila velikost in bo ponovno pogledala čez dober mesec. Če ne bo nič bolje oz. manjše dobi napotnico za pregled v Lj., kjer bodo opravili preiskave in potem bomo videli kako naprej. Me je pomirila in rekla, da ni nič takega (zaenkrat), posledica je lahko bolj zgodnja puberteta. No in te hormončke potem pač malo poskušajo zaustavit. Pohvalila je Anino hojo in motoričen razvoj. (ful si je vzela cajt na naju) Mi je pa svetovala, da naj nabavim čeveljčke z opetnikom. Pedipedke je pogledala in rekla, da so super stvar za shodit in za res prve korakce. Za otročke, ki pa so že večino časa na nogah, pa nogica baje potrebuje oporo. Ker Ana res veliko časa, ko ni v vozičku, hodi po stanovanju. Sem ji pa rekla, da je hecno, da nekateri pediatri govorijo ravno obratno. Pa je rekla, da ji naj zaupam, da je njem mož ortoped in je njo, ko je bil njun sin mali, non-stop peglal glede obutve... Kremo za sončenje pa mi je priporočala Mustelo. Drugače pa se ubadam s pripravami na krst, ki ga imamo 15.06. Komaj čakam, da bo mimo... Aja, pa še to vam morem povedat. V petek grem prvič delat. imam tako krizo, da ne morem povedat. Tako, da štajerke, uživajte v petek pod Pohorjem in mislite name, ker jaz bom ziher mislila na vas in na malo mojo.
|