|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
4.6.2008 19:01:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

bojana2, naj te ne skrbi, kako bo zaspal v varstvu. Za primer, naš Anej ni NIKOLI pri meni zaspal brez dojenja do 18 meseca.user posted image  Poskusili smo svašta, pa ni šlo. V varstvu ali v vrtcu pa sam od sebe. Brez kakršnikoli problemov. Nimam pojma, kako je to mogoče. Jaz sem se samo čudila. A tako pač so tile naši otročki, pri nas imajo eno rutino, pri kom drugem pa čisto drugo.

evo, tole mi je dons rekla vzgojiteljica, ko sem jo šla iskat - da se je vlegla in zaspala na oni blazini na tlehuser posted image user posted image sem mislila da se zajebava, sam menda resno, še zdej ne verjamem, ampak možno....k jaz lohk pa crknem zravn, pa hoče joško, tud ne pridemo tolk daleč da bi recimo bla tolk utrujena, da bi od tega zaspala, ker je prej že tolk tečna in se tolk dere, da jo enostavno morem spokatuser posted image u vrtcu se pa uleže pa zaspi...svašta no, pa to po parih dneh...upam da si bo zdej nekako privzgojila za mene bolj ugodne spalne navadeuser posted image sem optimist, a ne...

zdej pa šibam v bano pa spat, sm mal utrujenauser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
4.6.2008 19:06:33   
poldy
no, ljubljančanke, a bo kaj s piknikom?user posted image

kaj pa ostale, a je kakšna gorenjka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
4.6.2008 19:44:02   
zvesta
Pozdravljene!

Najprej vsem otročkom, ki pridno sami zaspijo, vse pohvale. user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki še čakamo na razplete glede vrtca, čimveč potrpljenja in uspeha. Pa navijam za Jankoviča, da zrihta Rumbino decovje, da bo Rumba lahko v službo hodla.

Tarja, pozdravi se. Maj, ti pa tudi!

Ula, bravo, ti si carica. Da bi bili vsi otročki takšni, ko gredo v vrtec. user posted image user posted image

Piknik, jaz sem za..... user posted image user posted image

Bojana, super za službo. user posted image user posted image user posted image

Yudit, škoda da odhajaš. ne vem kaj je vzrok, a te razumem. Vso srečo želim tebi in tvoji družinici.

Ostalo sem pa že pozabla, kar je za komentirat. Sem brala zdaj za 2 dni nazaj. Drugič moram sproti odgovarjat. Pa brez zamere, ker ne folgam. user posted image

Tako... Pri meni se izteka porodniška in je doma norišnica, ker imam še polno za postoriti, preden grem v službo (začnem 16.). Jutri, recimo, imam cilj pospraviti omare od vseh treh.

Danes sem bila najprej pri zdravniku, saj me je en opečen flekec na nogi začel čudno boleti in okrog njega je vse zateklo in postalo rdeče. Pa zdravnik pravi, da ni hudega, da je tam očitno le globlja opeklina. user posted image  Očistili so mi rane s fiziološko raztopino (jaz pa se nisem upala kopati v morju user posted image ), zaflajštrali in v petek imam kontrolo. Noga pa še kar boli. user posted image Drugače se pa opekline lepo celijo in tam, kjer ni mehurjav, koža že postaja rjava in se suši. user posted image Ampak to celjenje srbi za znoret in bi se najraje cela spraskala. user posted image

Sem šla potem v službo, da sem se dogovorila kje in kako začnem naslednji ponedeljek. Pa v kadrovsko sme se šla pozanimati za polovičen delovni čas in na prvi pogled izgleda, da bodo komplicirali. user posted image  Moram v petek še do ravnateljice. Tako da, držite pesti.

Drugače sva pa že skoraj izbrala destinacijo za dopust in vse bolj se nagibava, da gremo letos v toplice. Bomo videli.

Zdaj pa grem za jutri skuhati omako za testenije, da mi več časa ostane za pucanje omar. Potem pa še malo na balkon obrati češnjo.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 4.6.2008 19:46:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
4.6.2008 21:28:00   
madejka
Ćer babike!

Tak sem hin, da vam čisto po pravici povem, da se mi ne da prav komentirat pa tud zapomnila si kaj dost nisemuser posted image

Kapica naš noče spat v prenosni posteljiciuser posted image Kjerkoli smo probali, je na koncu pri nama spal, ker ga blazno utesnjuje ona mreža. Mogoče res probata doma prej, ko je vsaj na okolje in šume navajenuser posted image

Rumba upam, da se vam vse z vrtcem poštima!user posted image user posted image user posted image

Zvesta user posted image za celjenje!

Yudit škoda da grešuser posted image

Ulla user posted image user posted image user posted image za Ulino uvajanjeuser posted image

Vse sem pozabla, kaj sem še mislilauser posted image
Danes in včeraj sem delala, Maj je še kar prehlajen in že 2 noči nisem spala kaj dost... Dans je v službi še dolno zmanjkalo elektrike in smo improvizirali ko šus... zmatralo me je za popenituser posted image Tak da grem zdaj spat! Mogoče bo jutri bolj kul dan.

Aja še to povem, da če bo Maj taki kot je, mi2 ne bova mogla na srečanjeuser posted image Full je siten in non-stop mu lije iz nosa. Ve se pa kr dobite!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
4.6.2008 21:35:00   
julij
Večer!

Moj mali in veliki sta že odpujsala v posteljo. Ne vem kdo bolj smrči; tamala ali ati. Ata je zmantran, ker se je navozil po Ljubljani in načakal na avtocesti za nazaj proti Mb.user posted image  Kaj čemo, tak pride.

Že dolgo vam nisem nič napisala, komentiram pa sploh ne, ker skoraj sproti pozabljam, katera je kaj napisala, brat se mi ne da za nazaj... Lenoba sem, priznam!user posted image  Berem pa sproti, tako, da sem zelo vesela, ko kaj napišete.

No, nekaj novic o naši mini družinici. Ker naša Ana zna korakat, bi cele dneve kar hodila na okrog. Najbolj pa se jezi, če jo primem za roko in ji hočem pomagat. Vse bi rada sama prelaufala in posledica so pač padci na rit. (še dobro, da so pleničke.user posted image )

Danes sma pa bile pri pediatrinji. Skrbelo me je, ker ima Ana malo povečane zizike in to že kar traja nekaj časa. Oziroma ji ni niti izginilo, ko je bila še manjša. Prav bulice se čutijo na otip. No in to je baje zaradi nepravilnega delovanja hormonov. Je P. izmerila velikost in bo ponovno pogledala čez dober mesec. Če ne bo nič bolje oz. manjše dobi napotnico za pregled v Lj., kjer bodo opravili preiskave in potem bomo videli kako naprej. Me je pomirila in rekla, da ni nič takega (zaenkrat), posledica je lahko bolj zgodnja puberteta. No in te hormončke potem pač malo poskušajo zaustavit.

Pohvalila je Anino hojo in motoričen razvoj. (ful si je vzela cajt na naju) Mi je pa svetovala, da naj nabavim čeveljčke z opetnikom. Pedipedke je pogledala in rekla, da so super stvar za shodit in za res prve korakce. Za otročke, ki pa so že večino časa na nogah, pa nogica baje potrebuje oporo. Ker Ana res veliko časa, ko ni v vozičku, hodi po stanovanju. Sem ji pa rekla, da je hecno, da nekateri pediatri govorijo ravno obratno.user posted image Pa je rekla, da ji naj zaupam, da je njem mož ortoped in je njo, ko je bil njun sin mali, non-stop peglal glede obutve...user posted image

Kremo za sončenje pa mi je priporočala Mustelo.

Drugače pa se ubadam s pripravami na krst, ki ga imamo 15.06. Komaj čakam, da bo mimo...
Aja, pa še to vam morem povedat. V petek grem prvič delat.user posted image   imam tako krizo, da ne morem povedat. Tako, da štajerke, uživajte v petek pod Pohorjem in mislite name, ker jaz bom ziher mislila na vas in na malo mojo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
4.6.2008 21:42:24   
pupi
Julij, a to bi naj bla malo zgodnja puberteta user posted image  Jaz pa sem ji kupla sandaleke brez opetnika, še dobro da je mama oblubla cicibanove za 1. rojstni dan do takrat pa še naš lenuhec ne hodiluser posted image . Pleže pa ko vlka, vsaj nekaj user posted image

Madejka user posted image user posted image user posted image user posted image  za Maja!!

Nekaj me zanima, a se katera spomni kolko nas je blo (še) nosečnic na forumu, še ma katere kje shranjeno, ker je letošnij julijk 123, mene je skoraj kap. In se mi je zdelo da je nas dostiuser posted image user posted image !!

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
4.6.2008 21:44:03   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, me zanima, ko imate otrocke na dopustu v potovalnih posteljicah, a jih ze doma navajate na njih, al na dopustu prvic spijo v njih? Ker bomo imeli 3 tedne dopusta, kar pomeni da bo dino ves ta cas v tej posteljci.In ker se tak imamo najveckrat ponoci nemirno, bi ga mogla mogoce ze prej navajat na to, al kako?

probaj jo dat za tisto spanje čez dan...jaz jo imam pri mami,ampak njej je v veselje praksat tam po mreži,pa prste vtikat notuser posted image ...in pol prekrijem z rjuho,da jo ne tolko motivira mreža..drugače pa kar zaspi ko je tamuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
4.6.2008 21:45:24   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Nekaj me zanima, a se katera spomni kolko nas je blo (še) nosečnic na forumu, še ma katere kje shranjeno, ker je letošnij julijk 123, mene je skoraj kap. In se mi je zdelo da je nas dostiuser posted image user posted image !!

123??????????????user posted image user posted image user posted image ...se hecaš???...naša številka je bla občutno manjšauser posted image , pa pri nas je bil baby boom laniuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
4.6.2008 21:48:09   
tinispela
ulla si me kar pomirila, kako mala zaspi, saj gre zdaj Špela obvezno z mano spat po kosilu. Upam da bo pri nas tudi tako!
kapica Špela je že spala v prenosni posteljici, ampak so ful šumele ko se je obračala. Upam da bo zdaj spala, ko gremo na morje.

Punce, v nedeljo ponoči gremo na morje, na Brač user posted image user posted image user posted image  . Komaj čakam! Ampak jaz imam vsako leto reisenfieber, upam da letos ne bo hudo user posted image user posted image user posted image .
Jaz tud nimam zdaj več časa odgovarjat, berem pa vas jaz tudi. Čez dan me Špela okupira, zvečer pa njen ati user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
4.6.2008 21:52:14   
julij
Pupi, saj če ne bo boljše, bo šla na pregled. in če se tam pač izkaže, da je hormonov preveč, jih umetno (verjetno z tabletamiuser posted image ) poskušajo brzdat. Če pa ne zdraviš tega, je pa puberteta zgodnjejša, ampak potem pri večjih otrocih seveda, ne sedaj. Pa baje to sploh ni redko... user posted image
Z obiskom pa nam ni zneslo, ker smo imeli babico zraven...user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
4.6.2008 21:57:29   
julij
Kapica, Ana je na Bledu spala v prenosni, pa ni bilo problema. Je pa res, da jo midva uspavava v najini, pol jo pa prestavima v njeno. Drugače se neprestano dviguje in ne zaspi nikoli več sama. Tak, da je v njej spala podnevi in ponoči, le čez posteljo sem dala veliko brisačo, ker ima doma baldehin nad glavo. Tak, da ji je delala malo sence čez dan.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
4.6.2008 21:58:24   
siskamiska
Čer!

Evo nas nazaj iz Pirana, nas je pregnal dež (pa očija smo pogrešali preveč). Bilo je super, edino vreme ga je danes malo zakvačkalo.

Danes že cel dan študiram da moram začet z pripravami na sobotno žurko.
Zgleda da se mi je malo zrušil imunski sistem ker se sploh ne pozdravim user posted image .

Joj kolk se mi smilte tiste ki ste že začele ali pa začnete v kratkem s službo. Si sploh ne predstavljam da bi mogla it že delat, čeprav rada hodim v službo.

Prenosna posteljica- našedva brez problemov spita v njej, itak na morju popadata dol ko crknjene muhe in je mir celo noč, doma pa vsesplošna zabava user posted image .
Kakšnega kobacanja še ni na vidiku, David se je začel malo guncat, Domen ga pa lepo oponaša. Saj bo.....

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
4.6.2008 22:08:32   
majrim
lepo,da si se oglasla siskamiskauser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
4.6.2008 22:17:53   
siskamiska
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

lepo,da si se oglasla siskamiskauser posted image user posted image

Sej bi se oglasila pa nimam tvoje telefonske user posted image user posted image

Sej sem ti že 3 tedne nazaj napisala tukaj da če želiš da se kej dobimo ko sem bla dol da me kontaktiraj ker nimam tvoje telefonske pa me nisi nič poklicala.

Zdej ti pa ne morem nič obljubit kdaj bom spet kej dol ker imamo zdej skor neke zabave in pol še poroko, pol bo pa že prevroče.
Bom pa ziher dol še kej septembra če ne prej

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
5.6.2008 8:20:32   
Freycha
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo kavice! Sladke, manjsladke, pa kak čaj se vmes najde

Mi pa šibamo v LJ danes.... škoda le, da je tako slabo vreme. Upam pa le, da bomo kmalu nazaj, ker sem zaspana za crknit. Nisem mogla zaspati do 4h zjutraj, pred osmo je pa Dita že naredila uzbuno in bila cela polulanauser posted image  MI full ni za it, ampak če sem doma obljubila in sta bila full vesela, ju nočem razočarati sedaj.....

Nič lep dan, uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
5.6.2008 8:24:21   
Freycha
user posted image user posted image RENE VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image

user posted image

Dita bi te zagotovo celega polubčkala, če bi se videli!!user posted image user posted image user posted image

Baja vi pa lepo praznujte in čeprav je slabo vreme si ta dan vzemite zase in uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
5.6.2008 8:24:33   
majrim
user posted image
evo freycha...spij še to mojo,pa boš takov bolj naspanauser posted image ...lepo se imejte kljub vremenu..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
5.6.2008 8:28:18   
majrim
bajauser posted image ...ta je zate v spomin na čudovit dogodek!!user posted image user posted image
reneuser posted image
VSE NAJBOLJŠE IZ SRCA!!!!!!!!!!!!!!! KOŠ POLJUBČKOV OD VSEH TREH!!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
5.6.2008 8:40:25   
zvesta
Rene..... Lepo praznuj!

user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
5.6.2008 8:54:38   
kapica
Jutro babikeuser posted image .
Rene vse najboljse za prvo svecko , Baja, da bo dan lepo minil in bo nekaj posebnegauser posted image user posted image .
Freycha, lepo se imejte v Ljubljani, kljub slabemu vremenu, mogoce bos ap lahko tam sla kaksno kitico odremat.
Yudit, tud jaz tizelim vse lepo, ce se odjavljas.

Hvala za odgovore glede posteljice, bom ga kr doma zacela navajat, mi je drugace prevec veliko tveganjeuser posted image .
Midva sva pa danes v sluzbi, imamo neko srecanje kao mamic ki so na porodniskem, pa da nas seznanijo z novostmi in da se pac malo vidimo. Sicer mi sploh ni za it, ampak sem naju prijavila in bova pac sla.
Je pa tud tu vreme dezevno, tako da tud prav da imava neko zaposlitevuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
5.6.2008 8:55:53   
kapica
Siskamiska, ja, kot si rekla, saj bouser posted image . Lepo da si se oglasila, jaz te kr pogresamuser posted image .
Majrim, je prav lusno ko veckrat kaj napises, sploh nisem navajenauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
5.6.2008 8:56:48   
bojana2
Rene vse naj naj...

user posted image

Lepo praznujte!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
5.6.2008 9:03:04   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Siskamiska, ja, kot si rekla, saj bouser posted image . Lepo da si se oglasila, jaz te kr pogresamuser posted image .
Majrim, je prav lusno ko veckrat kaj napises, sploh nisem navajenauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image včasih sem bla bolj pridna,ne??user posted image ...se bom popravlauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
5.6.2008 9:16:49   
anja7
user posted image

RENE VSE NAJBOLJŠE za 1.ROJSTNI DAN!

Sem bla včer prvi dan v službi, danes mam pa dopust. Nimam varstva, tko da sva danes spet skup in prou paše. Tko kokr sem prej rada v službo hodila, mam zdej tak odpor. Nisem več na istem delovnem mestu, zdej sem v računovodstvu, pa vsi so tko neki čudni,... Res bi bla kr doma. Sej bo bolš,. Včer sem stiskala pesti za sednico user posted image , pa mi je ušla.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
5.6.2008 9:54:54   
rumba
user posted image
Rene, vse najboljše!

baja*, zate so pa user posted image user posted image user posted image
Lepo praznovanje vam želim.user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.