rumba
|
kapica, ja, pri nas si vsi trije spijo v isti sobici, ki ima okoli 9m2. Notri ne gresta dve veliki postelji, zato smo za Hano in Aneja v Ikeji kupili postelje dolžine 160, Julija pa spi v kinderpetu. Pa gre prav lepo! Sicer pa, prostor se vedno najde, ni vrag. Npr. možev brat živi z družino (2 otroka) na 40m2 in pričakujejo tretjega. Vse se da! Aja, mi imamo potovalne posteljice, pa jih doma nismo nikoli uporabljali. Je res včasih trajalo kak dan, da sta se navadila, a mislim, da to ni zaradi posteljic, pač pa zaradi vsega skupaj, nov prostor..... Zvečer v bistvu pa ni bilo problemov, sta bila itak tako utrujena, da ju je kar pobralo. Freycha, vrtec bomo dobili, je rekel Jankovič. Ok, resno, po moje bomo neki že dobili, ker starši, ki so imeli ful vlog in so nekje dobili, drugih vrtcev še sploh niso zavrnili, tako da še ni pravega podatka, koliko otrok je brez vrtca. Pa ta krajši delovnik ni problematičen zaradi vrtca, sploh ne, problem je ta, da bom s 1. avgustom začela voluntersko delo na sodišču, ki je v bistvu 8ur na dan, pol se pa z mentorjem meniš, koliko si dejansko tam. To ne vem, ali bo možno uskladiti še z mojo redno službo.
|