Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 18:38:30
|
|
|
|
madejka
|
Poldy zakaj bi pa imele ve posebej piknik? Freycha that's the spirit
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 18:48:12
|
|
|
|
Afnica
|
Hello Sam tole: SLAVLJENEC RENE VSE NAJBOLJŠE IN NAJSLAJŠE! Kaj več pa ne utegnem...dvojčka sta oba super hodeča, leteča...danes smo imeli eno poškodbo-Lan buško na čelu, sva bla pri dohtarju ...pa izpitni roki so...pa praksa...pa gospodinjstvo...pa...zakonske dolžnosti ... lepo bodite julijke in malčki
< Sporočilo je popravil Afnica -- 5.6.2008 18:49:35 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 19:16:53
|
|
|
|
poldy
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Poldy zakaj bi pa imele ve posebej piknik? ne bi imeli posebej piknik, samo ena je omenila, da so sedaj ljubljančanke na vrsti za organizacijo. Z gorenjske sem pa očitno sama, pa bi blo nekako za vse najbolje da bi blo nekje okrog ljubljane,da imamo vse približno enako se za peljat. Razwn ljubljančank seveda....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 20:30:01
|
|
|
|
kapica
|
Sanek bravo za vrtec . Afnica, ti tak verjamem da imas guzvo, si sploh ne predstavljam . Siskamiska, to ej fajn a ne, igrat se z barvami, saj bos nasla pravo. Sam ne kaksne roza, ta je tako mimo, vse ostale so lepe . Meni se dopade rjava z rumeno, al pa oker barvo recimo, saj lahko dve al tri barve kombiniras. Je pa tud kaksna temno rdeca lepa.. Bosta ze nasla pravo, sicer pa niti ni tako vazno kaksne barve je, vazno da bo notri soncek . Dino je zaspal, jaz imam pa cas. Spat se ne grem, tv-ja ne morem gledat, ker satelistsko stimamo in se ni gotova, tako da ne vem kaj bom.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:02:33
|
|
|
|
kapica
|
Punce, a ste sle vse ze spat al kje ste kaj noo? Bom pa jaz tud pocasi izklopila...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:05:17
|
|
|
|
majrim
|
kapica...mene čaka generalka vv kopalnici...je treba jutri spet k G ...drži pesti,da bo vse ok, ker sem že štufa teh obiskov
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:07:03
|
|
|
|
*maja
|
Evo se javim samo tako na hitro , ravno toliko da me ne pozabite. Pri nas še vedno vse lepo teče, pridelali smo celo 2 zobka in pa ta teden se je pupa končno začela premikati tudi po vseh štirih , zdaj ji je treba samo še krpe na kolena in rokice dat pa bomo imeli vse svetleče se čisto . Aja pa da ne pozabim: Rene vse naj, naj .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:07:04
|
|
|
|
kapica
|
Majrim, a sta v novem "poskusanju"?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:07:59
|
|
|
|
kapica
|
Oo Maja, da se tud ti se oglasis .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:09:17
|
|
|
|
madejka
|
kapica jaz sem z enim učem tu... z drugim pa gledam Trenja. Maja lepo da si se javila! Ste vsi ok? Majrim kaki obiski?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:09:45
|
|
|
|
*maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Oo Maja, da se tud ti se oglasis . Ja saj vem je bil že skrajni čas .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:11:42
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Oo Maja, da se tud ti se oglasis . Ja saj vem je bil že skrajni čas Ampak glede na to koliko pikecov imas doma, te cist razumemo .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:18:39
|
|
|
|
kapica
|
Grem na kavc, si kak dvd dat gor, pa pocivat. Sem se tolk sladkega najedla, da mi je kr slabo . Nocko.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:20:44
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Majrim, a sta v novem "poskusanju"? magari...brisi mi nagajajo... maja........
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:22:55
|
|
|
|
baja*
|
Tak, naš prvi rd je minil, meli smo se kako drugače kot super Rene je bil fuuuul dobre volje, skoz nasmejan kot da bi vedel, da je poseben dan v soboto nas čaka še žurka za žlahto nisem še skor nič pripravila, tak da me jutri čaka še veliko dela... Ampak se bo vseeno našel čas za kavico s Štajerkami . Kolko nas sploh pride? Jaz sem že povedala, da bom malo zamudila. Freycha upam, da boš mela telefon zraven, ker sem bolj antitalent za iskanje nepoznanih lokacij . Aja, še to: če bo dež, a je kakšna možnost, da se v tem Draš centru poknemo na tla (na dekci mislim)? Zdaj si bom pa privoščla en pir, da nazdravim na našo družinico PS: komentiranje bom danes izpustila, upam, da mi je oproščeno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:23:34
|
|
|
|
baja*
|
Aja, še enkrat hvala vsem za čestitke!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:24:10
|
|
|
|
madejka
|
Ejej majrim Tele so zate!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:26:16
|
|
|
|
madejka
|
Baja pridete ti, freycha in Sanekova. Pa mislim, da je plac nekje not tud, saj so neke telovadnice
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:29:38
|
|
|
|
baja*
|
mater bo gužva, upam, da ste rezervirale plac
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:30:33
|
|
|
|
madejka
|
Aja pa pupi tud pride Druge se pa niso prijavile...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:46:58
|
|
|
|
Ajvy
|
RENE ...VSE NAJBOLJŠE!!!!!!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:51:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Stvari stojijo takole....ima 6.bolezen +neki virus, ki prvo udari na grlo, kasneje pa na prebavni sistem....je rekla P, da smo ven s ta hudega (danes smo bili spet pri njej, ker je TArja vsa v pikah in flekcih in ker so ji včeraj tako prekrili obraz, da je bla vsa zatečena)....vesela sem, da imamo končno diagnozo...pupa se mi pa smili do nezavesti...čist celo rit ima ožgano, nervozna je. tečkana...ampak zdaj vsaj vemo kaj je...vročina ji je padla, pričakujem da bo do jutri zginila....je še vedno ne nič- živi od čaja...vsaj tega, hvala bogu spije veliko....je rekla P, da lahko pričakujem ,da bo začela jesti tam nakje v nedeljo.... Hvala vam vsem za pestke in lepe želje...so pomagale.....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 21:54:50
|
|
|
|
madejka
|
O Ajvy kak sem vesela takih novičk! Zdaj bo šlo še samo na boljše! Pa še za Tarjo!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 22:02:37
|
|
|
|
Kristina_1
|
Hvala za geslo, sem ga zdej dobila kr od treh . Nisem pa še uspela slikc pogledat . Ula za vrtec. Pupi za diplomo. Rumba super šefico maš, je videt da te rabjo, pejt delat, če se le da, je teško najdet službo, kjer ti grejo tkole na roke. No jaz mam tud tako . Sem zdej vidla da boš mela še 8h zraven svoje službe. Mogoč pa ti bodo tam mal manj naložil, pa malo skrajšal urnik. Kapica mi smo jih sam na dopustu dajal v prenosno postlco, pa ni blo nikol problemov. RENE VSE NAJBOLJŠE!!!!! Majrim .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 22:03:48
|
|
|
|
Kristina_1
|
Ajvy super da je Tarja z najhujšega, da bi šlo čimprej na bolje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.