|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
5.6.2008 10:01:08   
siskamiska
RENE VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
5.6.2008 10:09:45   
poldy
RENE VSE NAJBOLJŠE!!!!!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
5.6.2008 10:10:25   
zvesta
Kakšno poscano vreme. Jaz bi pa tako šla z Izakom kaj ven.

Ampak malček zdaj spi, jaz sme pozajtrkovala, potem pa moram še njemu skuhat rižeka in se spravit v koaplnico na generalko.
Pa mi danes tako ni. :(

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
5.6.2008 10:10:56   
corfu
user posted image user posted image user posted image Rene, vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
5.6.2008 10:15:29   
poldy
baja, tebi pauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
5.6.2008 10:19:23   
SANEK1
Rene, vseeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaajboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamica Baja, samo zate pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
5.6.2008 10:20:30   
Češnca
Vse najboljše, Rene!!!
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
5.6.2008 10:43:00   
zvesta
Jokam. Od sreče in v znemirjenja. Pravkar sem dobila SMS, da en dober virtualni prijatelj pravkar pestuje svojega sinka, drugega otročka. user posted image

Mene vedno bolj prijemlje, da bi imeli še eno štručko. Pa imamo tako prostorsko stisko. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
5.6.2008 11:31:20   
rumba
kapica, ja, pri nas si vsi trije spijo v isti sobici, ki ima okoli 9m2. Notri ne gresta dve veliki postelji, zato smo za Hano in Aneja v Ikeji kupili postelje dolžine 160, Julija pa spi v kinderpetu. Pa gre prav lepo!user posted image  Sicer pa, prostor se vedno najde, ni vrag. Npr. možev brat živi z družino (2 otroka) na 40m2 in pričakujejo tretjega. Vse se da!user posted image  Aja, mi imamo potovalne posteljice, pa jih doma nismo nikoli uporabljali. Je res včasih trajalo kak dan, da sta se navadila, a mislim, da to ni zaradi posteljic, pač pa zaradi vsega skupaj, nov prostor.....
Zvečer v bistvu pa ni bilo problemov, sta bila itak tako utrujena, da ju je kar pobralo.user posted image
Freycha, vrtec bomo dobili, je rekel Jankovič.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ok, resno, po moje bomo neki že dobili, ker starši, ki so imeli ful vlog in so nekje dobili, drugih vrtcev še sploh niso zavrnili, tako da še ni pravega podatka, koliko otrok je brez vrtca. Pa ta krajši delovnik ni problematičen zaradi vrtca, sploh ne, problem je ta, da bom s 1. avgustom začela voluntersko delo na sodišču, ki je v bistvu 8ur na dan, pol se pa z mentorjem meniš, koliko si dejansko tam. To ne vem, ali bo možno uskladiti še z mojo redno službo.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
5.6.2008 11:36:12   
poldy
mene tudi vsakokrat ko slišim in preberem o novorojemčku, zamika da bi imeli še enega, samo imamo pa druge težave....finance pa to, pa tašča se nekaj krega z možem in se zna naredit, da k nama pride in bo treba prizidek naredit al pa bova midva mogla ven v najem, ker ni še najina hiša(je še pol od mame in pol od tete od mojga) pa moja mami more kupit stanovanje al pa it ven, pa bova tud midva mogla dat zraven(mami "životari" od socialne, ker ne more delat, ker ima težave z rokami za v penzijo je pa premlada), pa en cel kup neplačanih položnic se je nabralo od leta 2002 pri mamici,ko je ostala brez službe pa sva tud midva mogla poplačat(pa ne me vprašat kako, ker še sama ne vem, ene tri kredite je blo treba vzet....), skoz pravim, da smo čarovniki, da nam vse to uspe, je pa res, da damo ves denar skupaj, še babica da svojo penzijo in skupaj kuhamo, tako da nekako hodimo skozi mesec, si pa skoraj nič ne privoščimo. Pa skoz je treba gledat kje je kaj ceneje. Še letos upam, da to s stanovanjem zrihtamo, za taščo upam, da bo kej dala zraven, čeprav prav veliko tudi nima, pol pa upam, da se bo umirilo. No sem dala iz sebe, tako da je lažje, uf.....Ja pa skoz se sprašujem, od kje so moji živci tko načeti....Sej počas mi bo jasno...samo na kup moram dat vse stvari.....user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
5.6.2008 11:44:16   
zvesta
Joj, poldy.... Ti si tako dobra dušica. In se vidi, da ti družina veliko pomeni in si pripravljena veliko storiti zanjo.
Drži se, veliko mislim nate.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
5.6.2008 11:46:34   
madejka
Dan!

Najprej:
RENE vse najboljše! Pa ti želim veliko smehca in ubogljive starše!
user posted image

Mi smo dans spet dobro spali!user posted image user posted image user posted image So pikepoke pomagale! Hvala babike!
Pa Maj se je začel spuščat v stajici in že naredi par korakov sam!user posted image Tud če mora it od enga do drugega gre, ampak se na koncu vseeno vrže v naročjeuser posted image

So me prej klicali iz "službe" da ko smo včeraj skurli varovalko je blo še pol firm in eno stanovanje v stavbi brez elektrikeuser posted image Joooj kaka štala je blauser posted image So pa bli full hitri iz Elektra in so lepo poštimali zadevo!

Poldy res nezavidljiva situacija!user posted image user posted image user posted image user posted image da se nekako reši tale vaš finančni problem!

Zvesta čestitke tvojemu kolegu za otročka!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
5.6.2008 11:51:10   
Češnca
poldy user posted image user posted image user posted image  Pa ste res čarovniki, upam, da vam uspe prit na čisto. Drži se!

kapica me je rumbin odgovor spomnil, da še jst lahko napišem... Anžej doma ni nikol spal v prenosni posteljici, na morju pa ni blo nobenga problema. Prvič je bil še premajhen, da bi sploh opazil (1,5m), zdej maja je pa tud čist normalno zaspal, popoldne še prej, kot doma.

zvesta jst bi tud še enga user posted image ! Prov komi čakam, ampak bova še en mičken počakala - s septembrom me namreč menda v službi vzamejo za nedoločen čas. Ko podpišemo, greva pa počasi v akcijno. user posted image  Zares pooočasiiii. Mi pa vsi dojenčki in nosečke skomine nardijo. user posted image

Freycha srečno pot. Verjamem, da si zaspana - sm še jst, pa sm celo noč fajn spala. Anžej se je sicer zbudu ob 6h - obrnjen kontra kot spi, sem ga sam obrnila, pokrila, mal čaja dala in je spal do 8.20. user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
5.6.2008 11:55:01   
Češnca
Čist tko by the way - a je katera morala poslat potrdilo o nekaznovanosti zraven prijave na delovno mesto? Me zanima, v kolkem času pošljejo z ministrstva...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
5.6.2008 11:57:42   
zvesta
Češnca, ponavadi pride v roku enega tedna. tako so mi rekli.

Izak spi že 3 ure. user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
5.6.2008 12:00:04   
Češnca
Hvala, zvesta! Za spanec je pa vreme krivo! Upam, da se še Anžeja prime user posted image  (zdejle spi pol urce). Včeraj je prijateljičina pikica fuuuul spala, ponavadi pa max 1 urco čez dan.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
5.6.2008 12:07:04   
madejka
Češnca naš tud spi zdaj pol ure... bomo vidli če bo kaj potegniluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
5.6.2008 12:18:08   
baja*
Dan!user posted image

Naš slavljenec tudi spiuser posted image , očitno je koma, ker sem prej poknila en balon, pa ga ni zbudlouser posted image user posted image .
Pa sonček se kaže, jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke! Zlate ste!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se še zvečer kaj javim....
Lp!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
5.6.2008 12:19:35   
poldy
češnca, jaz sem mogla poslat potrdilo, pa sem napisala, da je nujno in so mi poslali v 2 dneh

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
5.6.2008 12:21:19   
madejka
Sem prehitro napisala, punkt pol ure pa je že goruser posted image

Zdaj pa kuhatuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
5.6.2008 12:33:30   
Češnca
Hvala, poldy. No, sej se mi ne mudi tolk, ker gre razpis šele v petek ven.

madejka tud pri nas ne pali tole vreme. user posted image  Je že auf!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
5.6.2008 12:36:36   
Češnca
Oooo, majrim user posted image  A pri vas tud dežuje?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
5.6.2008 12:40:24   
majrim
poldy...user posted image user posted image user posted image ...mislim,da nas je vedno več takih s podobnimi problemi...imam vsaj to srečo,da imava stanovanje od mojih staršev, ker če ne,pa bi bla res kriza,ker  sva pri tistih z bolj bogimi plačamiuser posted image ..jaz z mojo porodniško nisem niti vseh položnic poravnala,kaj šele o kakih priboljškihuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
5.6.2008 12:41:41   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Oooo, majrim user posted image  A pri vas tud dežuje?

user posted image user posted image user posted image user posted image na žalost...ampak je vsaj za neki dobro...ob takem vremenu bi Neža samo spala...tako,da grem zdaj v miru delat bezgov sirup..user posted image  ga obožuje,pa sem ga včeraj pri mami nabralauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
5.6.2008 12:47:15   
zvesta
Dobili smo vrtec! user posted image user posted image

Pa od NRMM tamalidve tudi. Maša in izak sta celo v isti skupinici.

Se mi zdi, da mi je kar sonce posijalo, čeprav zunaj dežuje kot svinja.

grem pa zdaj na CSD klicat, ker sem že 14 dni nazaj dala vlogo za otroške dodatke, pa še zdaj ni odločbe. Pa ponavadi pride v parih dneh. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.