|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
5.6.2008 22:52:49   
Kristina_1
Sem pogledala slikce, lepe ste, še lepši pa so otročki user posted image .

Sanek tvojih slikc mi ne odpre user posted image

Zvesta kolkšen je že tvoj škrat user posted image , tam k sedi v naročju res zgleda velik.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
5.6.2008 22:55:45   
SANEK1
Kristina, ne odpre ti zato, ker jih niuser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
5.6.2008 23:41:40   
Kristina_1
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
6.6.2008 6:40:38   
Ronči
user posted image  končno sm spet na netuuuuuuuuuuu

teta strela nam je razbila pol elektrike v hiši user posted image , počsi jo sestavljamo skupaj (tv, interent, računalnik)

KOt berem:
je ulla starejša v službi, ulla ta mlajša v vrtcu. Kako vama gre?? Še posebej me za tamalo zanima, mi gtremo tudi kmalu v vrtec, če je pa tastarejša ula kaj meni podobna, jo čaka en mesec krize user posted image , vsaj jaz sem jo imela, od slabe vesti dalje user posted image user posted image

Rene vse najboljše!!!! pa veliko daril, ljubčkov, veselja, in lepo praznujte če še niste!!!!

Pupi  čestitkkle za diplomo. Iz česa si pa diplomirala?

za vrtce user posted image

Tarja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2529
6.6.2008 6:46:57   
majrim
dobro jutro, čeprav je spet dežuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
6.6.2008 6:48:15   
Ronči
Naši povzetki user posted image

Izpisujemo se iz klubov: doječih, brezzobih, neposedajočih, nepremikajočih,

Ne dojim jo že 5  dni, odstavila se je sama, ko sem dobila menzus.
Ima en zobek, spodnji levi.
Sama se posede, zato jo je hudičevo težko uspavat zvečer, saj jo poležem, pa že sediuser posted image
Nepremikajoči...ja še vedno po riti, razen ko se poseda gre par cm rikvers. No dvakrat je šla čez celo sobo rikverc, vendar sumim, da je bilo to čisto slučajno.

Zelo rada je sama, zato ji dam sadje po koščkih za popoldansko malico in ga z veseljem je. Včeraj je dala en košček sebi, en košček meni user posted image , ob kašicah ji bom začela davat kar žličko zraven naj packa in se uči. Kako je pri vas?

Thats all, še vas moram za nazaj prebrat.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
6.6.2008 7:57:43   
Ajvy
jutro.....mi smo dosti bolje, tudi flekasta je manj, le tečnoritis ne popustiuser posted image zdejle mi klelele krade zajtrk, pa sem vesela, ker drugače neče nič jest..

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 2532
6.6.2008 8:05:51   
SANEK1
Dobro jutro

Bravo Tarjauser posted image user posted image user posted image

Ronči, lepo da si se spet javilauser posted image ...pa sevda čestitke  Klari za nove pridobitveuser posted image user posted image user posted image

Štajerke, se vidimouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
6.6.2008 8:41:59   
Freycha
Glede na dež bi se lahko tudi v Europarku dobile, pa gremo najprej na kavo, potem pa v igralnico malo??

jaz sem še vedno za. Včeraj zvečer sem zmatrala starega, pa mu bo pomoje pasalo, da se malo naspiuser posted image user posted image user posted image

Madejka sej lahko pridem tudi pote, če nimaš prevoza?

ob kateri uri se dobimo?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
6.6.2008 8:42:25   
Kristina_1
Ajvy super da gre Tarji bolje!

user posted image Klara, za sedenje, za zobek in muving!

Naša gre po trbuhu sam v rikverc pa postran, naprej pa sam po riti. Vsede pa se še ne sama. Včasih jmi rata da vstane, pol p akrči in vriska k velika user posted image . Pa ful rada piska na piščavko tko da mojga že uha bolijo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
6.6.2008 8:47:30   
SANEK1
Freycha, včasih pa celo ti kaj pametnega izustišuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi zauser posted image user posted image user posted image

Če rabi kira prevoz, lahko pridem tudi jaz iskat, samo pravočasno javiteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2536
6.6.2008 9:06:11   
zvesta
jutro...

Moj mali že cel teden vstaja med 5. in 6. uro... Za znoret. In ga danes 15 do 6. sploh nisem hotla slišat. 2-3 minute je jokcal, pol se je enih 15 minut pogovarjal, pol ga je pa vrglo in je spal do 8.30. Jaz sem kot nova! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa kaka v stajici ob poslušanju pojoče knjigice.

Jaz pa čakam, da mi iz službe javijo, kdaj lahko pridem na pogovor. Ob 10.30 imam pa zdravnika. Danes bo še letanje....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
6.6.2008 9:17:29   
baja*
Štajerke meni tudi paše Europarkuser posted image  tega ziher najdemuser posted image  aja, mam pa tudi jaz prevoz, tak da Madejka, če le češ, te vzamema zravenuser posted image . Pa še to: Rene je danes spal do 8:30user posted image user posted image user posted image , kar verjetno pomeni, da si bo dopoldanski spanec premaknil na kasnejšo urouser posted image  tak da ne bom zamudilauser posted image . Samo upam, da bo potem zdržal ene dve urciuser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
6.6.2008 9:18:45   
Freycha
ob kateri uri smo pa sploh zmenjene?user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
6.6.2008 9:21:08   
baja*
A nismo ob 11-ih?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
6.6.2008 9:26:23   
madejka
Jutro babike!

Najprej user posted image user posted image user posted image za Tarjo! kak fajn!!!

Pa za Klarouser posted image user posted image user posted image
Mi se tud že 3 dni ne dojimo večuser posted image Ko je bil prehlajen, ni hotel jest, dans ko pa bi rad jedel pa ni več teklouser posted image Tak da mislim, da smo zaključili...

Freycha mogoče bo tak res boljše, da se dobite v Europarkuuser posted image
Jaz bi načeloma rada prišla, ampak se mi zdi preveč kompliciranja, da bi katera po mene hodila, pa da trogam lupinico (stolček nama je ati odpeljal), Maja in voz po totem dežuuser posted image Mogoče (ampak samo mogoče) bo lahko prišel ati vmes malo domov pa naju zapelje... pa se ne zanašam prevečuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
6.6.2008 9:29:27   
madejka
Še ena stvar: slike s piknika bi zelo rada dala pečt, zato prosim da mi tiste, ki mi jih še niste poslale, čimprej pošljete!
Zdaj imam že od Zveste, Šiškemiške in Freycheuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
6.6.2008 9:32:43   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Zvesta kolkšen je že tvoj škrat user posted image , tam k sedi v naročju res zgleda velik.

Pa saj ni tako ogromen. Sicer ne vem v čigavem naročju si ga gledala, samo računaj, da sva oba z možem bolj majhna. Sploh jaz. user posted image

Drugače pa mere za MAdejko:
  • 10. mesec: 71 cm, 8180 g
  • 11. mesec: 74 cm, 8430 g

PS: Kristina, da nisi ti gledala v mojem naročju siskomiskinega Domna. On je pa res ogromen?  user posted image  Pa slikana sma res enkrat skupaj.

< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.6.2008 9:33:57 >

• Neposredna povezava do sporočila: 2543
    6.6.2008 10:00:35   
    Freycha
    jaz se zdaj počasi zrihtam in grem s tamalo eno rundo z avtom, da se naspi, ob 11h sem pa v Europarku. Dobimo se zraven McDonaldsa, kjer imajo full dobre kaveuser posted image user posted image user posted image  Tiste, ki mislite priti me prosim pokličite, če ne bom tam, ker moram še v DM....... Nekje v Europarku okoli 11 ure bom zagotovo!

(odgovor članu zvesta)
    Neposredna povezava do sporočila: 2544
    6.6.2008 10:26:57   
    corfu
    Dober dan

Vidim, da vse hrepenite po drugem user posted image  in sanjate o nosečnosti...potem sem jaz edina čudna, ki si tega ne želi in ne hrepenim po tem user posted image  Obožujem svoja otroka, te veličine ljubezni se ne da definirati niti opredeliti, pa vendar si tretjega (vsaj zaenkrat) ne želim. Mi je prav fino, ko je Mnca že tako velika pa imava z mojim user posted image  trenutke tudi samo zase, lahko že kam greva, je ni problem pustiti v varstvu...sej pravim, ko sem bom pa tega prenajedla, bo pa mogoče spet želja po user posted image , saj sem še mlada user posted image  . Vsem vam, ki si pa želite pa iz srca privoščim user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2545
    6.6.2008 10:38:21   
    Češnca
    Hej!

corfu sej mogoče po drugem user posted image  tud jst ne bom mela več tako goreče želje. user posted image  Ali pač? user posted image  Bi fuuuuul mela tri. Sam user posted image  se ne strinja in bosta verjetno kar dva (če se ne uresničijo moje sanje in dobimo še dva fanta naenkrat user posted image ).

ajvy user posted image user posted image user posted image  Da ste le iz ta hujšega. Vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tarjo!

Štajerke uživajte!!!
    Ronči tebe je tud fajn spet brat. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za Klarine nove veščine. Še malo pa se bo začela plazit!

baja super za lep dan!

Men pa Anžej celo pusti tole pisat, niti enkrat še ni zatečnaru. user posted image  Aha, že gre! user posted image  Šibam!

< Sporočilo je popravil Češnca -- 6.6.2008 10:39:10 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
    Neposredna povezava do sporočila: 2546
    6.6.2008 11:45:27   
    kapica
    Ajvy, lepo da pocasi okrevate, tako naprejuser posted image user posted image .
    Majrimuser posted image user posted image user posted image .
    Corfu, jaz ti kr verjamem. Sedaj ko vidim da je dino zacel lepo spat, pa tud sam zaspi,pa tud ni problem za varstvi, si mislim joj, ko bi bil ze drugi tako dalecuser posted image . Tako da sedaj govorim da bi imela tri, kako bo pa po drugem, pa ne vem.Za mene nisi nic cudnauser posted image .
    Ronci, bravo za napredkeuser posted image .
    Danes je dino prespal noc brez flaskeuser posted image user posted image . Spal do pol osmih zjutrajuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2547
    6.6.2008 11:47:04   
    rumba
    Dan!
    Kako obupno vreme.....user posted image
    Tarja, user posted image user posted image user posted image , pa mamici jih nekja odstopi, da bosta lažje prenašali te dni.user posted image
    Ronči, user posted image user posted image user posted image  za Klaro. A kar brez neta si bila? Zato te ni bil..... No, lepo, da ste porihtale in da te bomo lahko bolj pogosto brale.user posted image
    corfu, se pridrožujem tvojim razmišljanjem o naslednjem otroku. Po nosečnosti nimam niti najmanjše želje, pa tudi trenutno se ne vidim s še enim otrokom.
    štajerke, uživajte v klepetu!user posted image
    majrim, držim pesti zate!!!user posted image user posted image user posted image
    madejka, me veseli, da je Maj že boljši!user posted image  Se bom danes potrudila poslati slike, samo mi net ful štrajaka in me nonstop ven meče, pol pa se ne morenm iti takih večjih podvigov. Obljubim, da se bom trudila, a prav?user posted image

(odgovor članu Češnca)
    Neposredna povezava do sporočila: 2548
    6.6.2008 11:47:54   
    rumba
    Dino, user posted image user posted image user posted image  za prespano noč!!!

(odgovor članu rumba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2549
    6.6.2008 11:56:00   
    majrim
    Dino...pošlji recept še Neži prosimuser posted image user posted image user posted image user posted image ....pod nujno!!!
    jaz bi rada vidla slike s piknikauser posted image user posted image user posted image ...a mi da katera geslo prosim?????user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu rumba)
    Neposredna povezava do sporočila: 2550
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
    Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
    Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
    Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.