Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 22:52:49
|
|
|
|
Kristina_1
|
Sem pogledala slikce, lepe ste, še lepši pa so otročki . Sanek tvojih slikc mi ne odpre Zvesta kolkšen je že tvoj škrat , tam k sedi v naročju res zgleda velik.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 22:55:45
|
|
|
|
SANEK1
|
Kristina, ne odpre ti zato, ker jih ni
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.6.2008 23:41:40
|
|
|
|
Kristina_1
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 6:40:38
|
|
|
|
Ronči
|
končno sm spet na netuuuuuuuuuuu teta strela nam je razbila pol elektrike v hiši , počsi jo sestavljamo skupaj (tv, interent, računalnik) KOt berem: je ulla starejša v službi, ulla ta mlajša v vrtcu. Kako vama gre?? Še posebej me za tamalo zanima, mi gtremo tudi kmalu v vrtec, če je pa tastarejša ula kaj meni podobna, jo čaka en mesec krize , vsaj jaz sem jo imela, od slabe vesti dalje Rene vse najboljše!!!! pa veliko daril, ljubčkov, veselja, in lepo praznujte če še niste!!!! Pupi čestitkkle za diplomo. Iz česa si pa diplomirala? za vrtce Tarja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 6:46:57
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutro, čeprav je spet dež
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 6:48:15
|
|
|
|
Ronči
|
Naši povzetki Izpisujemo se iz klubov: doječih, brezzobih, neposedajočih, nepremikajočih, Ne dojim jo že 5 dni, odstavila se je sama, ko sem dobila menzus. Ima en zobek, spodnji levi. Sama se posede, zato jo je hudičevo težko uspavat zvečer, saj jo poležem, pa že sedi Nepremikajoči...ja še vedno po riti, razen ko se poseda gre par cm rikvers. No dvakrat je šla čez celo sobo rikverc, vendar sumim, da je bilo to čisto slučajno. Zelo rada je sama, zato ji dam sadje po koščkih za popoldansko malico in ga z veseljem je. Včeraj je dala en košček sebi, en košček meni , ob kašicah ji bom začela davat kar žličko zraven naj packa in se uči. Kako je pri vas? Thats all, še vas moram za nazaj prebrat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 7:57:43
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.....mi smo dosti bolje, tudi flekasta je manj, le tečnoritis ne popusti zdejle mi klelele krade zajtrk, pa sem vesela, ker drugače neče nič jest..
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 8:05:51
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro Bravo Tarja Ronči, lepo da si se spet javila ...pa sevda čestitke Klari za nove pridobitve Štajerke, se vidimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 8:41:59
|
|
|
|
Freycha
|
Glede na dež bi se lahko tudi v Europarku dobile, pa gremo najprej na kavo, potem pa v igralnico malo?? jaz sem še vedno za. Včeraj zvečer sem zmatrala starega, pa mu bo pomoje pasalo, da se malo naspi Madejka sej lahko pridem tudi pote, če nimaš prevoza? ob kateri uri se dobimo?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 8:42:25
|
|
|
|
Kristina_1
|
Ajvy super da gre Tarji bolje! Klara, za sedenje, za zobek in muving! Naša gre po trbuhu sam v rikverc pa postran, naprej pa sam po riti. Vsede pa se še ne sama. Včasih jmi rata da vstane, pol p akrči in vriska k velika . Pa ful rada piska na piščavko tko da mojga že uha bolijo .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 8:47:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, včasih pa celo ti kaj pametnega izustiš Jaz sem tudi za Če rabi kira prevoz, lahko pridem tudi jaz iskat, samo pravočasno javite
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:06:11
|
|
|
|
zvesta
|
jutro... Moj mali že cel teden vstaja med 5. in 6. uro... Za znoret. In ga danes 15 do 6. sploh nisem hotla slišat. 2-3 minute je jokcal, pol se je enih 15 minut pogovarjal, pol ga je pa vrglo in je spal do 8.30. Jaz sem kot nova! Zdaj pa kaka v stajici ob poslušanju pojoče knjigice. Jaz pa čakam, da mi iz službe javijo, kdaj lahko pridem na pogovor. Ob 10.30 imam pa zdravnika. Danes bo še letanje....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:17:29
|
|
|
|
baja*
|
Štajerke meni tudi paše Europark tega ziher najdem aja, mam pa tudi jaz prevoz, tak da Madejka, če le češ, te vzamema zraven . Pa še to: Rene je danes spal do 8:30 , kar verjetno pomeni, da si bo dopoldanski spanec premaknil na kasnejšo uro tak da ne bom zamudila . Samo upam, da bo potem zdržal ene dve urci
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:18:45
|
|
|
|
Freycha
|
ob kateri uri smo pa sploh zmenjene?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:21:08
|
|
|
|
baja*
|
A nismo ob 11-ih?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:26:23
|
|
|
|
madejka
|
Jutro babike! Najprej za Tarjo! kak fajn!!! Pa za Klaro Mi se tud že 3 dni ne dojimo več Ko je bil prehlajen, ni hotel jest, dans ko pa bi rad jedel pa ni več teklo Tak da mislim, da smo zaključili... Freycha mogoče bo tak res boljše, da se dobite v Europarku Jaz bi načeloma rada prišla, ampak se mi zdi preveč kompliciranja, da bi katera po mene hodila, pa da trogam lupinico (stolček nama je ati odpeljal), Maja in voz po totem dežu Mogoče (ampak samo mogoče) bo lahko prišel ati vmes malo domov pa naju zapelje... pa se ne zanašam preveč
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:29:27
|
|
|
|
madejka
|
Še ena stvar: slike s piknika bi zelo rada dala pečt, zato prosim da mi tiste, ki mi jih še niste poslale, čimprej pošljete! Zdaj imam že od Zveste, Šiškemiške in Freyche
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 9:32:43
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 Zvesta kolkšen je že tvoj škrat , tam k sedi v naročju res zgleda velik. Pa saj ni tako ogromen. Sicer ne vem v čigavem naročju si ga gledala, samo računaj, da sva oba z možem bolj majhna. Sploh jaz. Drugače pa mere za MAdejko: 10. mesec: 71 cm, 8180 g 11. mesec: 74 cm, 8430 g PS: Kristina, da nisi ti gledala v mojem naročju siskomiskinega Domna. On je pa res ogromen? Pa slikana sma res enkrat skupaj.
< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.6.2008 9:33:57 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 10:00:35
|
|
|
|
Freycha
|
jaz se zdaj počasi zrihtam in grem s tamalo eno rundo z avtom, da se naspi, ob 11h sem pa v Europarku. Dobimo se zraven McDonaldsa, kjer imajo full dobre kave Tiste, ki mislite priti me prosim pokličite, če ne bom tam, ker moram še v DM....... Nekje v Europarku okoli 11 ure bom zagotovo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 10:26:57
|
|
|
|
corfu
|
Dober dan Vidim, da vse hrepenite po drugem in sanjate o nosečnosti...potem sem jaz edina čudna, ki si tega ne želi in ne hrepenim po tem Obožujem svoja otroka, te veličine ljubezni se ne da definirati niti opredeliti, pa vendar si tretjega (vsaj zaenkrat) ne želim. Mi je prav fino, ko je Mnca že tako velika pa imava z mojim trenutke tudi samo zase, lahko že kam greva, je ni problem pustiti v varstvu...sej pravim, ko sem bom pa tega prenajedla, bo pa mogoče spet želja po , saj sem še mlada . Vsem vam, ki si pa želite pa iz srca privoščim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 10:38:21
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! corfu sej mogoče po drugem tud jst ne bom mela več tako goreče želje. Ali pač? Bi fuuuuul mela tri. Sam se ne strinja in bosta verjetno kar dva (če se ne uresničijo moje sanje in dobimo še dva fanta naenkrat ). ajvy Da ste le iz ta hujšega. Vseeno za Tarjo! Štajerke uživajte!!! Ronči tebe je tud fajn spet brat. In za Klarine nove veščine. Še malo pa se bo začela plazit! baja super za lep dan! Men pa Anžej celo pusti tole pisat, niti enkrat še ni zatečnaru. Aha, že gre! Šibam!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 6.6.2008 10:39:10 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 11:45:27
|
|
|
|
kapica
|
Ajvy, lepo da pocasi okrevate, tako naprej . Majrim . Corfu, jaz ti kr verjamem. Sedaj ko vidim da je dino zacel lepo spat, pa tud sam zaspi,pa tud ni problem za varstvi, si mislim joj, ko bi bil ze drugi tako dalec . Tako da sedaj govorim da bi imela tri, kako bo pa po drugem, pa ne vem.Za mene nisi nic cudna . Ronci, bravo za napredke . Danes je dino prespal noc brez flaske . Spal do pol osmih zjutraj .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 11:47:04
|
|
|
|
rumba
|
Dan! Kako obupno vreme..... Tarja, , pa mamici jih nekja odstopi, da bosta lažje prenašali te dni. Ronči, za Klaro. A kar brez neta si bila? Zato te ni bil..... No, lepo, da ste porihtale in da te bomo lahko bolj pogosto brale. corfu, se pridrožujem tvojim razmišljanjem o naslednjem otroku. Po nosečnosti nimam niti najmanjše želje, pa tudi trenutno se ne vidim s še enim otrokom. štajerke, uživajte v klepetu! majrim, držim pesti zate!!! madejka, me veseli, da je Maj že boljši! Se bom danes potrudila poslati slike, samo mi net ful štrajaka in me nonstop ven meče, pol pa se ne morenm iti takih večjih podvigov. Obljubim, da se bom trudila, a prav?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 11:47:54
|
|
|
|
rumba
|
Dino, za prespano noč!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.6.2008 11:56:00
|
|
|
|
majrim
|
Dino...pošlji recept še Neži prosim ....pod nujno!!! jaz bi rada vidla slike s piknika ...a mi da katera geslo prosim?????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.