Majchi
|
Feliška, tud jaz vas pogrešam! Vse, pa vaše malčke in malčice tudi . Mah, nimaš kej, tako se pač svet vrti. Prej ali slej je vsega lepga konec in jasno tudi porodniške. V službi sem se kar ujela počasi. Delo postaja čedalje bolj zanimivo. Za dopust sem pa tud že omenila in me bojo mogoče spustili. Najbolj mi je pa všeč folk, ker so sami mladi, ki med sabo delijo znanje in izkušnje, tko da se vsak dan kaj naučim. Res so zanimivi. Če nekdo npr. naleti na zanimivo temo, jo naštudira in potem organizira interno izobraževanje za kakšno urco, da še ostalim pove, kaj se je naučil. Ful dobr. V petek smo imeli npr. čustveno inteligenco. Aja, še to. V petek sem zadnjič podojila Lano . Prov vedla sem, da jo zadnjič dojim in kljub temu, da sem se sama tko odločila, mi je blo takooooo hudo. Potem sem imela pa zdele cel vikend sam s tem zizam delo . No, ampak dons je že v redu, torej po treh dneh. Dobra stran pa je, da Lana tud opazila ni, da je odstavljena. Čisto mirno je namest joške sprejela flašo kravjega mleka. Zdej kar vriska, ko zagleda flašo. Tok mleka že dolg ni popila, kokr ga popije zdej. V glavnem, dobr se je izšlo. Tud varstvo ful dobr sprejema. Tašča pravi, da je pridna kot angelček. Zjutraj sicer noče k njima, ampak jo zamotimo s psom, potem se pa že smeji, ko ji maham v slovo. Mislim, da je vse skupi najtežje seveda meni. Včeri npr. sem okrog 16ih že dobila tist značilni knedl v želodcu, ki nastane, ko me nekaj fejst psihično matra in mori. Sej se bom navadla. Mi smo v petek praznovali Lanin rojstni dan. Je blo kar fino. Sem mislila, da bomo mogli bit noter, pa se je kar vreme naredil, tko da smo potem bili zunaj. Če bi vedla, da bo v soboto in nedeljo lepo, se ne bi v petek s tem ukvarjala. Torto je Lana imela isto kot Matevžek od Petrinje. Men je bla tko všeč, da si nisem mogla pomagat . Slike so pa vse nekaj zamazane ratale. Sem šele dons opazila, da je lečo na fotoaparatu nekdo šlatal in je vse mastno. Verjetno Lana . Zdej grem pa likat, zraven si bom pa računalnik naštimala, da lahko sestro pokličem v London in zraven čvekam. Aja, zadnjič sem isto z Juniorko tko govorila, mi je poslala cifro .
|