Putka
|
Dodi , super zate in tvoji punci! Podaljšanje mislim, ne bolezen . Me par dni ni gor, pa nisem veliko zamudila. Majchi, super da ti je v službi všeč, to veliko pomeni. In Lana je faca, da se tako lepo pazi Moja mami je pa po drugi operaciji lepo okrevala, je bila že po dveh dneh že preveč dobra. Namesto da bi počivala, je že delala. Zdaj jo pa čaka podoben test kot sugar, z radioaktivnimi izotopi, kar za nas pomeni, da vsaj 2 tedna ne sme blizu otrok in doječe mame (to sem jaz) . Tako da bom junija zgleda spet kak teden doma. Saj tako bi pa kar šla služba, 3 tedne dela, 1 teden počitka . A je še kater bikec blazno trmast? Katja je zgleda (res upam) v eni fazi, ko histerijo zganja, če ne dobi takoj pozornosti. Ponavadi, ko je zaspana, pa se hoče crkljat (beri dojit), pa potem čist ven pade. Kričanje, metanje po tleh, čist prešvicana postane... Nič ne pomaga, dokler se ne utrudi in zaspi. Je praktično vsak dano tole na sporedu. Saj jaz jo še nekako toleriram, če bo pa to moji mami ali komu drugemu v varstvu delala, jo bodo pa oddal Smo imeli za vikend foto sešn, bom ob priliki kako slikco prilimala. Sem pa popoldneve tolk zasedena, s temi Vesninimi obveznostmi, da me bo preč. Kdaj je DM tek, ne bom tekla, pridem pa navijat! Pa za srečanje ne bom več jaz predlagala, naj katera druga predlog da!
|