|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
27.5.2008 11:40:43   
felicia
o o druga stran je bila

kolk je vroče super je

no še malo pa bo dm tek me kar malo nervoza daje ker nič nisem trenirala pa sem zdej vidla kakšna je proga uffffffffff ne vem kako bom to zmogla gor pa dol po klancu ah!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 326
27.5.2008 11:53:19   
BAMBINA_
Lana in Anže vse najboljše za 1. rojstni dan!!

user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 27.5.2008 11:54:07 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.5.2008 13:18:55   
Putka
VSE NAJBOLJŠE VIDA IN VILMA!!

VSE NAJBOLJŠE ANŽE IN LANA!!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 328
27.5.2008 13:43:39   
tejč
Lana in Anže, juhuhuhu in vse lepo želimo.

Punce, nimam cajta...
letim

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
27.5.2008 16:52:51   
Majchi
Oj punce!
Kar tko mal se javljam. Sem imela uspešen dan v službi, sem dve analizi uspešno naredila, pa sem mal važnauser posted image . Ob 16ih sem šla lepo domov, moj otroček spi, psa sem že peljala na sprehod. Zdej pa čakam, da se Lana zbudi, da jo polubčkam in premečkam.

Ej res je ful fino, ko je tkole toplo. Jao, sam jaz sem čist bela, tko da sploh kakšne kikle ne morem oblečt. Moram mal it v solarij. Mislim, da imam še čez 40 eur na kartici še od dveh let nazaj.

Grem še na hitrco prah pobrisat. Sem včer zvečer likala skor dve uri in potem je vedno tok prahu, da je kar belo pohištvouser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 330
27.5.2008 17:05:01   
dodi
Dan!

Mi smo pridelali bronhiolitis in Vida ima AB,Nace je e malo boljši - vendar dober še ni.
Tejč-hvala,da si mi šla takrat po inhalator,kajti zdaj mi krvavo prav pride.
Danes sem dobila odločbo in porodniško so mi podaljšali za obeuser posted image user posted image ,se pravi 180 dni in sem sedaj na porodniški še do 20.4.2009....jupiuser posted image user posted image ...tolk sem vesela..čakam pa še na odločbo za dodatek za nego..bomo videli,kaj bo......

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 331
27.5.2008 17:23:37   
Putka
Dodiuser posted image , super zate in tvoji punci! Podaljšanje mislim, ne bolezenuser posted image .

Me par dni ni gor, pa nisem veliko zamudila. Majchi, super da ti je v službi všeč, to veliko pomeni. In Lana je faca, da se tako lepo paziuser posted image

Moja mami je pa po drugi operaciji lepo okrevala, je bila že po dveh dneh že preveč dobra. Namesto da bi počivala, je že delala. Zdaj jo pa čaka podoben test kot sugar, z radioaktivnimi izotopi, kar za nas pomeni, da vsaj 2 tedna ne sme blizu otrok in doječe mame (to sem jaz)user posted image . Tako da bom junija zgleda spet kak teden doma. Saj tako bi pa kar šla služba, 3 tedne dela, 1 teden počitkauser posted image .

A je še kater bikec blazno trmast? Katja je zgleda (res upam) v eni fazi, ko histerijo zganja, če ne dobi takoj pozornosti. Ponavadi, ko je zaspana, pa se hoče crkljat (beri dojit), pa potem čist ven pade. Kričanje, metanje po tleh, čist prešvicana postane... Nič ne pomaga, dokler se ne utrudi in zaspi. Je praktično vsak dano tole na sporedu. Saj jaz jo še nekako toleriram, če bo pa to moji mami ali komu drugemu v varstvu delala, jo bodo pa oddaluser posted image

Smo imeli za vikend foto sešn, bom ob priliki kako slikco prilimala. Sem pa popoldneve tolk zasedena, s temi Vesninimi obveznostmi, da me bo preč.

Kdaj je DM tek, ne bom tekla, pridem pa navijat!

Pa za srečanje ne bom več jaz predlagala, naj katera druga predlog da!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 332
27.5.2008 20:18:03   
petrinja
hoj, hoj.

DM tek je 7.6.- mislim da je to sobota. to bo kot na mravljiščuuser posted image .

danes je bil pa res en super fajn poletni dan, in sva zato z Matevžem kar popokala še moje sestre in smo šli na bazen malo čofotat. joj, Matevž bi verjetno kar tam ostal-v bazenu mislim in škropil, škropil,...user posted image . je res luštno, in še fajn igrala imajo in veliko sence.

aja, pa še zelo pomembna novica-danes so mi sporočili, da je Matevž sprejet v vrtecuser posted image user posted image . se jih je toliko sprostilo, da sva midva noter padla. uf katero veseljeuser posted image .

putka- me res veseli, da je tvoja mami tako dobro prestala operacijo. malo bo sicer zoprno, ker se ne boste mogli videti, ampak, tudi to boste zdržali, če bo le pomagalo.
za snidenja pa smo se res kar preveč na tebe obesile, a ti si res pravi organizator, ki takoj malo zbrcaš ljudi skupajuser posted image .

no, pa poglejmo: kaj pa če bi se dobile samo mamice zvečer?

četrtek ob 20h na Prešercu?

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 333
27.5.2008 20:46:53   
Majchi
Jaz sem za! Bravo Petrinjauser posted image !

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 334
27.5.2008 21:11:33   
felicia
oj

še jaz na hitro

prešerc irtak da ja vedno za kakšno pivo user posted image

trma ja ja ja ker bikci so pač bikci!

slikce men se tko ne da nič gor limat sej bom  obljubim

aja dm tek tečem al pa hodim še ne vem točnouser posted image

zdej pa pospravljat ker imam še od praznovanja grozo v hiši!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 335
27.5.2008 21:17:46   
felicia
aja imam nov ticker! user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 336
27.5.2008 21:57:53   
BAMBINA_
Bikci, ja bikci... naš je čisto tipičen, vsaj kar se trme tiče.. totalno popeni, če ni kaj po njegovem. Ampak, kako naju ima že prečitana... točno ve, da pri meni ne bo s trmo toliko in tako hitro dosegel, kot pri atiju. In posledično pri meni lepo pridno potrpi (npr. ni isto sekundo narejen sok, ko se mu sprdne), pri atiju pa IHTA...
feliška a pri vas tudi traktorji rulajo (po tickerju sodeč)? user posted image user posted image Pri nas je traktor zakon. Se še tako živo spomnim, ko je lex pisala, ko smo bile še noseče, da naj tiste s fantki pričnemo vaditi risanje traktorjev, ker jih bomo mogle ves čas risati... Hehehe, no risati jih še ni treba, ampak gledamo jih pa ves čas (na sprehodu, v knjigici, traktor igračka je najboljša...)
Takole je pa naša biba danes užival:
user posted image
user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 337
28.5.2008 8:20:31   
felicia
bambina- ma niti ni nor na traktorje všeč so mu v bistvu vsa vozila, ki imajo gume, ker jim mora prešlatat da je čist črn do komolcev- očitno bo vulkanizer!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
28.5.2008 11:03:24   
Putka
Končno dobila voziček! Sicer narobno barvouser posted image , ampak je Katji zelo všeč, je takoj sama (!) not zlezla. Iz zdaj noče ven, se po stanovanju voziva...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 339
28.5.2008 11:22:33   
Putka
VSE NAJBOLJŠE ZA 1 LETO EMA!!

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
28.5.2008 13:36:07   
tejč
Ema, vse najlepše!

Prešerc, upam, da bom, bi rada prišla...
Čau, spet šibam...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 341
28.5.2008 16:54:08   
Majchi
Ema, vse najboljše za 1. svečko!

user posted image

Evo, pa je 1 leto dočakala še naša zadnja mala majčica. Se spomnim, kako ni hotla ven na koncu nosečnostiuser posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 342
28.5.2008 16:55:43   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Prešerc, upam, da bom, bi rada prišla...
Čau, spet šibam...

Tejč, tkole na kratko se pa ne boš zamazala vsakič...user posted image user posted image  Hočemo več!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 343
28.5.2008 21:57:55   
kjava
Še od nas čestitke Emi!

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
28.5.2008 22:05:07   
kjava
Čer user posted image
To mi delaj, kakšno poletje.
No ja, meni je luštno, ker se mi ni treba z avtom furat po tej vročini.

Majchi, kok se že super znajdeš v službi in ful uživaš user posted image . Pa še za nas maš cajt in vse poštimaš. Ma res si super user posted image

BAMBINA, sem se že večkrat spomnila, pa vedno pozabim vprašat- a zdej še vedno deluje tisto, ko sta Griši skrajševala čas nošenja pred spanjem? Ga zdaj položiš v posteljo in spi?

Kdaj bo naša srakica shodila, no. Mi puza zunaj, da je takoj cela umazana in res zgleda kot bi bla čist zanemarjena user posted image

Sem jo prej vzela s sabo na njivo, pa je mela takoj celo kepo zemlje v ustih user posted image

< Sporočilo je popravil kjava -- 28.5.2008 22:06:04 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 345
28.5.2008 22:49:26   
petrinja
no pofočkajte se sedaj za jutrišnji randiuser posted image :

petrinja

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 346
28.5.2008 22:51:17   
petrinja
uf ja pa seveda moram še čestitati zadnji luštni majčici Emi!

VSE NAJBOLJŠE OB 1. ROJSTNEM DNEVUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

27.4.2007

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 347
28.5.2008 23:36:41   
Putka
Jaz sem se že z mojim zmenila, da jutri čuva punci. Sicer ne bom do sredi noči žurala, ampak z veseljem pridem pogledat. Bom še jutri petrizg javila, če slučajno ne bere redno rr-ja.

Torej
user posted image

PREŠERC:
petrinja
Putka

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
29.5.2008 8:02:06   
felicia

Torej
user posted image

PREŠERC:
petrinja
Putka
Felicia (načeloma, sam moram še primojmu preverit če bo pripravljen s tamalim bit)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
29.5.2008 16:41:06   
Putka
Če bomo same 3, pa še petrazg se pridruži, a se lahko dobimo kje v Šiški? Če smo večina iz Šiške, se lahko kje bližje dobimo? Predlagam Casa del Papa, da se ni treba po centru gužvat? Dajte poklicat na mobi, da se zmenimo..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?