|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
15.5.2008 14:45:49   
Majchi
Oj!
Se sam mal na hitro javim, ker Lana spi, pa bi rada par stvari pospravla.
Lex, tud jaz mam gnezditveni sindrom. Preden grem na v ponedeljek na šiht, bi rada bajto znucala od čiščenja zgledauser posted image . Rada bi mela vse narejen, čeprov vem, da bo čez par dni spet ista pesem, ampak ne morem iz svoje kože.

Srečanje: mesec maj se mi zdi ful neprimeren mesec za kakšne skupne piknike, ker čisto vsak vikend kakšen majček rd praznuje. Potem bi pa v juniju lahko malo pohitele, preden se dopusti začnejo in preden Lex rodiuser posted image .

Petra a, čestitke za narejen izpit. Ti je zalaufal, a ne?

Kaya, rešvala sem dva testa. Eden računski, ki gre skoz po enem in istem principu in v bistvu meri kok dolg si sposoben bit skoncentriran oz. kako funkcioniraš pod stresom. Čist lahko za računat, ampak po pol ure (kokr traja test) se ti res že meša. No, tuki sem baje rešila precej več kot drugi, je bla kar mal presenečena.
Drugi test so bli pa eni liki, npr. poln krogec, prazen krogec, in potem moraš sam ugotovit nadaljevanje oz. razbrat vzorec, ki se ponavlja oz. dojeti princip. Ta je bil valjda čist lahek, ampak vsak naslednji je težji in po enih 15ih primerih, ko so razlike že tako minimalne, res težko najdeš rešitev. Tud tuki sem kar daleč prišla.
Vsi testi so pa zasnovani tako, da nikakor ne moreš pri do konca in ne merijo inteligence.
Razgovori pa zgledajo tko, da te precej sprašujejo, kaj si delal, točno jih zanimajo delovne naloge in potem iščejo linke med preteklimi delovnimi izkušnjami in med tem, kako bi lahko koristil njim. Na hitro se pogovoriš o izobrazbi. Vsi te vprašajo ZAKAJ menjaš zaposlitev in vsi te vprašajo, če je to prvi otrok (beri: a misliš bit še noseča?), vsi se tudi blazno zanimajo, če imaš urejeno varstvo. Potem se pa najdejo biseri od firm, ki te začnejo spraševat, kako bi ti tržil njihove produkte in hočejo precej konkretne odgovoreuser posted image . Npr. na Danone me je vprašala, kako bi še drugače tržila Actimel, če bi imela ves denar tega svetauser posted image . Mislim... Potem jo je zanimalo, kako bi naredila marketinški plan za Activio. Bemtiš, prvo kot prvo bi skenslala iz tv-ja te glupe reklame, k so točno take kot za ariel in colgate in te bedarije, k se mi bruha, ko jih gledam. Kot da hočjo potrošnikom sporočit: Ne, ampak res nikakor, ne kupit Activie!
No Kaya, upam, da sem ti dost povedala. Sem se še mal razburla zravenuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.5.2008 23:18:08   
indy
Oj.

Evo mene po dooooolgem času.

Sorite ampak zdaj, ko sem v službi nimam nobenega časa več. Zvečer mi pa internet ne deluje.user posted image

Najprej. Mark se vam zahvaljuje za vse čestitke in lepe želje. Prav tako on želi vsem majčkom in majčicam lepo,zdravo in srečno otroštvo.

V soboto imamo seveda piknik in organizacija je v polnem teku.

Naš Mark kar dosti govori in ga je prov luštno poslušati. Hodi samo ob pomoči. Danes mi je pa moj rekel, da je kar nekaj korakov sam naredil po dnevni sobi. Žal mamica tega ni videla, ker je bila v službici.user posted image

Me pa nekaj zanima. Kako vaši otročki spijo?
Jaz dam našega spat na hrbet(takrat ko že spi). Po kakšni urici pa se obrne na trebuh in gre potem na kolena in spi na vseh štirih.user posted image  Potem se pa zgužva čisto v rob posteljice. Pa tudi med spanjem se obrača v kontra smer spanja?
A so vaši tudi tako aktivni v spanju.

Danes zjutraj ob pol petih je očitno nekaj sanjal in je govoril de di, de di, de di.user posted image  Spal in govoril smešen je bil.user posted image

Majchi prejmi tudi moje čestitke za službo. Sem zelo vesela zate, da ti je uspelo dobiti službo, ki si jo želiš.user posted image

Kako pa boste prešle na kravje mleko? A ga boste prej kaj mešale z vodo? Pa katero mleko boste kupovale glede maščob?

Zdaj grem pa hitro v mižule, ker so moje noge utrujene.Nočko.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 202
16.5.2008 7:58:36   
felicia
REYA IN VALL VSE NAJBOLJŠE!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 203
16.5.2008 9:01:46   
BAMBINA_
Reya in Vall vse najboljše za 1. rojstni dan!!

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.5.2008 9:13:23   
Eca
Hej!

Najprej čestitke Reyi in Vallu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in vse najboljše!!!!!

Indy - upam, da te bolijo samo noge....ostalo pa je okuser posted image . Ne vem če je tole tolažba, ampak ko greš v službo zamudiš veliko teh "prvih trenutkov". Jaz to šele sedaj dojemam, ko imam drugega in sem res 24ur z njim.

Majči - jaz tudi upam, da bo s sklepi pri Janezu ok, no v ponedeljek bom že več vedela, ker imamo razvojno. Porodniške še nimam rešene, sem na borziuser posted image . Moja vloga bi naj bila obravnavana 22.5.. Upam, na najboljši scenarij.

Zdajle grem slike tankat, da jih lahko dam v album in vam naredim "lušte".

Eno vprašanje še
....meni so vsi modrčki premali....mi kar nekaj uhaja ven....sedaj po letu dni od poroda imam za eno košarico večje prsiuser posted image Samo ko se pogledam nimam tega občutka, da bi imela kaj večuser posted image . Včeraj sem si morala kupiti 2 modrčka košarica Cuser posted image user posted image , ker mi je prav samo športni modrček s košarico B. Res čudno, da z leti dobivam večje prsi....mogoče še z enim porodom pridem do košarice Duser posted image heheh šala, ne bom več nosečka!!!!!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
16.5.2008 9:19:21   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: indy

Me pa nekaj zanima. Kako vaši otročki spijo?
Jaz dam našega spat na hrbet(takrat ko že spi). Po kakšni urici pa se obrne na trebuh in gre potem na kolena in spi na vseh štirih.user posted image  Potem se pa zgužva čisto v rob posteljice. Pa tudi med spanjem se obrača v kontra smer spanja?
A so vaši tudi tako aktivni v spanju.

user posted image user posted image Jp, Griša tudi takšne akrobacije izvaja med spanjem. Običajno je na vseh štirih zmučkan v zgornji kot posteljice. Včasih je obrnjen kontra, včasih počez...
Kar se mleka tiče, je pa meni ravno zadnjič v posvetovalnici rekla, da je treba najprej dajati polnomastno mleko. Ampak mi smo zaenkrat še kar na adaptiranem.

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.5.2008 9:22:08   
BAMBINA_
Eca pri meni je pa ravno obratno z modrci... jih imam samo še zaradi lepšega user posted image Podpirati itaq nimajo več kaj. Že pred nosečnostjo sem bila bolj revna, zdaj pa spljoh... Ej, a vi boste v vsakem primeru ju3 v našem koncu? Ti lahko potem ju3 sporočim, za naš date?

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 207
16.5.2008 9:43:47   
Eca
Bambina - jao, oprostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pozabila sem prej napisat. Ne, jutri ne bomo v tvojem koncu. Gremo na rojstni dan v naši soseski.  Smo dobili v torek povabilo in sem ti potem pozabila napisat. Edino če se zmenimo za nedeljouser posted image Mi se bomo v vsakem primeru pripeljali samo zaradi vasuser posted image v Celje.

Dala sem 3 fotke v album. Geslo dobite pri meni na z.s.

Evo, zdaj pa grem likat, dokler "Janez - fetiš kabli"  še spi.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 208
16.5.2008 12:03:59   
kaya2007
Eno vprašanje še....meni so vsi modrčki premali....mi kar nekaj uhaja ven....sedaj po letu dni od poroda imam za eno košarico večje prsi Samo ko se pogledam nimam tega občutka, da bi imela kaj več . Včeraj sem si morala kupiti 2 modrčka košarica C , ker mi je prav samo športni modrček s košarico B. Res čudno, da z leti dobivam večje prsi....mogoče še z enim porodom pridem do košarice D heheh šala, ne bom več nosečka!!!!!

pri meni je popolnoma isto, sam da je šlo iz C na D-pa tudi nimam občutka, da bi bile večje, prej bolj viseče user posted image  in sem ugotovila, da mi zdaj bolje stojijo malo bolj podloženi (pa ne preveč seveda) modrci oz. taki, ki bolj dvignejo zadevo user posted image  mi pa čim modrc ni na balkon, vseeno kdaj kaj pade ven user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 209
16.5.2008 12:04:52   
kaya2007
Reya in Vall vseeeeeeeeee najboljšeeeeeeee!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 210
16.5.2008 14:39:10   
lex
REYA IN VALL VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 211
16.5.2008 14:40:46   
lex
O moderčkih, kilah,... jaz ne biuser posted image user posted image user posted image user posted image

Alina pa je prav smešna, o jo položim je v sekundi na vseh štirih in spi ko polhek. Ko pa začne svoje premetavanje po postelji pa udari z nogo, roko,... tako po mreži, da te skor iz postelje vrže. Je pravi akrobat.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 212
16.5.2008 19:15:31   
Majchi
Reya in Vall, vse njboljše za prvi rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 213
16.5.2008 21:13:50   
petrazg
ojla bejbe...

Evo nas , mi smo že doma... že od ponedeljka, ampak ni zneslo priti do rr...user posted image

Imeli smo se super, naužili smo se en drugega...user posted image Pasalo mi je to razvajanje...Anžetek pa -  se ga kar ne moreva nagledati in kar ne moreva verjeti kako velik in samosojen fantek je že.  Hodi že čisto brez problemov, tudi po manjšem klančku že gre, pa za kakšno punco že zna tudi teči... hecko je... Res je takšen dobrovoljček, v hotelu so ga vsi ogovarjali, on se je pa vsem samo smejal in jih zabaval s svojimi norijami. Najbolj hecen je bil pa zvečer, ko je bil otroški disko in je tako hecno poplesaval s svojo rito... user posted image user posted image user posted image ... Srček je! Bil je tudi full priden, spal je cele noči do 7 zjutraj user posted image ...  V mivki, je pa itak užival 100 na uro...

Vsi moji dragi majčki, katerim sem zamudila s čestitkami... VSE NAJBOLJŠE!

Majchi 
- kako sem pa zate vesela user posted image user posted image user posted image ... sicer, pa nisem nikoli dvomila vate...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 214
16.5.2008 21:25:14   
Majchi
Oooo Petrazg, dobrodošla nazaj domov. Me veseli, da ste se imeli lepo. Anže je pa pravi fenomen. Praviš, da že za puncami letauser posted image user posted image ? Ta je dobra.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 215
16.5.2008 21:35:15   
petrazg
Ja, hecko je... pa ne slučajno Lani povedat user posted image user posted image user posted image ... da ne bo ljubosumja... user posted image Tolk so luštni mali, ko se vse znajo zmeniti  v svojem jeziku... Sta bla z eno 17-mesečno Francozinjo tolk simpatična... Sta se samo videla, pa sta že bila skupaj...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 216
16.5.2008 22:24:47   
tejč
Reya in Vall vse lepo želimo!

Tale služba kar naprej, pa priprave na praznovanje jutri (že spet), mi itak cel maj praznujemo, ker smo vse tri babe majske...user posted image

Letim (?) spat, da bom jutri spočita, moj že spi kot klada.
Aja, pa Maša tudi že lepo koraka po stanovanju, je viden napredek. Ampak ne tako kot Anže, še veliko pada na rit in se lovi, včasih jo kar glava mal zamaje, ampak to je od težine lasuser posted image .

Majchi, the best zanimiva služba!!!!user posted image IN dober delavnik, tale flexibilnost mi je super! In na najin rojstni dan začneš, super začetek!user posted image

Nočko vsem...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 217
17.5.2008 13:28:53   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: petra a
kjava-sem naredila izpit,včeraj oddala še eno seminarsko,in če bo vse po sreč,mam letos sam še ena predavanja in izpit,super.si naredila?valda z najmanj 9user posted image

Bravo petra, fajn ti gre! Jest sem pa to rundo 7 pokasirala. Nima veze, važn, da je za mano. Zdej se moram pa divjad učit user posted image .

Indy, naša Eri ma tud razne manevre ponoči. S to razliko, da je ona v zakonski postelji in midva dobiva tud kakšne brce v faco. No to bolj mož, ker k meni z glavo tišči, me pa zato včasih orng v zobe pribije user posted image

Pa spet sta oba prehlajena.user posted image Jest ne vem kaj je to, pozimi nič, zdej pa kar naprej. Sej ne vem kako naj ju oblečem, da bo prav.

A kaj zelenjavo sadite? Jaz sem  te dni posadila čebulo, korenje, peteršilj, nizek fižol, blitvo, majaron, rdečo peso, bučke, kumare, pa sadike paradajza, brokolija, cvetače, pora, zelene, melancan. Papriko dobim pa baje v ponedeljek. Mam kar na njivi vse to, zraven krompirja, ki ga mamo skupaj, ker vrt ma tašča čez.
Se mi ful fajn zdi, pol ko začne rast, da lahko mal brskam in okopavam, pa valjda pridelek trgam user posted image

Majchi, a se bajta zdaj sija? Čak a vi trije mate to celo hišo zase, al kako že?

Še čestitke Reyi in Vallu! user posted image user posted image
Da bi se mamici bolj pridno javljali!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 218
17.5.2008 21:18:52   
dodi
Večer!

Kako ste kaj...jaz sem za en drek...user posted image user posted image user posted image

Na sredincu desne roke se mi je naredila zanohtnica in gnoj namesto,da bi se izlil na ven..se je na noter...in zato so se mi vnele limfne poti...prišlo je že skoraj do podpazduhe...v dežurni mi je obnohtnico prerezal,da je gnoj stekel ven in dobila sem AB...pozorna moram biti pa ,das mi ne oteče roka,da se rdečina ne širi dalje,da me ne zagrabi mrzlica...no v teh primerih moram takoj nazaj...in jaz upam,da do tega ne pride...
Zahvaliti se moram prijateljici,ki me je napotila do zdravnika,kajti roko na srce,jaz danes še ne bi šla...jutri pa bi bilo že prepozno in bi najbrž ležala na infekcijski....

Drugače so osatali zdravi...celo dopoldne je padal dež...v Kranju pa je sijalo sonce...vem,ker smo morali tja v dežurno lekarno po AB....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 219
18.5.2008 9:19:06   
petrazg
Dobro jutro....

No, mene sta fanta do zdajle pustila spat user posted image , zdaj smo se pa zamenjali in sta šla še onadva eno kitico odspat. Mami gre pa malo pospravit po stanovanju. Pri nas bo tudi potrebna ena ornk generalka, samo še ne vem kdaj... Med tednom nekaj flikamo, vikende poskušamo pa čimbolj skupaj preživet...

Nič, grem pospravljat, user posted image zdaj imam čas in nobenega izgovora...

Lepo preživite nedeljo..

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 220
18.5.2008 10:10:20   
Putka
Najprej VSE NAJBOLJŠE enoletnikom! Čestitke Reya in Vall!
user posted image

Dodi, pozdravi se čimprej! Kakšno sranje zaradi enega nohtka!

Kjava in Petra a, bravo za izpite! Res sta dobri, da se tako pridno učita.

Petrazg, pri nas je isto s pospravljanjemuser posted image . Res grem raje ven s puncama, kot da pospravljam, ker je čez pol dneva isto. Ko sem pa zunaj, me pa itak ni doma, da bi se sekirala kako je razmetanouser posted image . Pospravim, če dobim obiske.. Še perilo komaj sproti perem, zvečer se pa raje za kako urco pred tv dam.. Ob 11h ponoči pa nimam energijeuser posted image

Bi bila katera v torek popoldne za Tivoli? V primeru da je lepo vreme. Jaz sem ta teden sicer doma, pa se nam popoldne še ta zaposlene lahko pridružijo?

Katja s hojo vsak dan napreduje. Dela kroge okrog mizice v dnevni, vsak dan kak korak več brez opore. Saj se itak samo za občutek drži, ampak rabi svoj čas, da pridobi samozavest. Včeraj je ene 2 m do mene brez težav prišlauser posted image

Vesna gre za 3 dni v vrtec v naravi, bo kar pasalouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 221
18.5.2008 10:58:44   
felicia
oj

jaaaaaaaaaaaaaa dejmo se dobit takoj sem za, boste zaposlene  delile izkušnje kako je delati!

Sam jaz ne morem v torek, ker ma moj malček RD pa bomo mal družinsko šli na kakšno tortico. A lahko kakšen drugi dan sreda ali četrtek?

Drugače pa Uroš res piči po celi bajti sam jaz se bolj bojim da ja ne bo padel in če ve da sem za njim je še bolj smotan in ga zanaša kot enga pjančka. če je pa sam pa lepo hodi in tudi pade tako da se usede na ritko.

Modrci sem jih že zamenjala ker je vse šlčo ven ko sem se sklonila zdaj je pa lepo vse na svojem mestu. Zdej bom pa enkrat šla v šoping za novimi kopalkami ker bikink pa več ne dam nase dokler imam šlauf za plavanje okoli pasu!user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
18.5.2008 11:32:45   
kai1
VSE NAJBOLJŠE VSEM,  KI STE DO SEDAJ  PRAZNOVALI  ROJSTNI  DAN.

user posted image

MAJCHI, ČESTITKE ZA SLUŽBO.

No, da se vam po dolgem času ponovno spet oglasim.

Anže je zelo pride, hodi še ne. Hodi z oporo, držati ga je treba za eno roko. Sicer pa zelo hitro napreduje, iz dneva v dan opažam napredek,oponaša psa in račko, ostalo pa pokaže. Tudi on obožuje klaviature, moj klavir. Evo ga.
user posted image

Felicia, ali si bila v soboto okoli 12-ih v sparu na Viču?

Petra a, a že delaš?  Kako se je navdila Tjaša na vrstnike?

< Sporočilo je popravil kai1 -- 18.5.2008 11:33:36 >

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 223
18.5.2008 14:51:03   
felicia
kai- ja sem bila v sparu z mojim user posted image  sva bila v šopingu. Si bila tudi ti tam? Bi me morala pocukat za rokav!user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
18.5.2008 20:34:39   
Majchi
Feliška, super, da Uroš tkole laufa naokroguser posted image . Verjamem, da je naporno, nas to zelo kmalu čakauser posted image . Lani ful dobr gre, kakšen korakec naredi, ampak večinoma še kar išče in rabi oporo oz. eno roko, ki mora šibat z njo naokrog. Če jo spustiš, nič ne dosežeš, ker mirne duše preklopi na vse štiri pogonuser posted image  in jo komi ujameš. Kolena ima kar znucana.

Indy, naša tud spi v čudnih pozah. Se še spomniš fotk, ki sem jih sem gor limala, ko je v sede spala? No, to se je zdej popravlo, ampak še vedno se pa zvečer preden zaspi obvezno obrne kontra. Velikrat tud tko zaspi, da kolena potegne pod trebušček, kot Mark.

Modrci: jaz sem se glih zadnjič hvalila, da končno lahko svoje stare modrce oblečem. No, pa ne vse! Ker mi ne stojijo več tko kot bi mogli. Moje so se kar povesile, tko da nisem glih srečna, kar se tega tičeuser posted image .

Kai, super, da si se javila. Si zadovoljna v tej službi? Je Anže zdrav, zdaj ko je v vrtcu?

Srečanje: jaz bi se lahko dobila z vami v sredo. Ta teden bom verjetno bolj na glavo, ker se bom mogla privadit na nov tempo.

Putka, res te občudujem, kako super vse poštimaš, zdej ko si v službi. Uživaj ta teden, ko imaš dopust.

Petrazg, ti pa zdej delaš na polno, a ne? Kako ti gre? A je Anže pri babici al ste ga dali v vrtec? Daj kakšno fotko od Djerbe nalimaj, če boš mela cajt, da mal Anžetka pogledamouser posted image .

Dodi, upam, da gre tvoj noht na bolje. Ampak res, kakšno sranje zarad enga nohta. Še dobr, da si res šla k zdravniku.

Kjava, pri nas vrtičkajo bolj starši, moji in od mojga. Tko da midva nič ne delava, pa imava vedno vsega dost. To je najboljša varianta, se ti ne zdiuser posted image ? Ne, jaz nisem za te štose. Mogoče kasneje v življenju. Mojo mami je vrt začel veselit šele pri 40ih, ko se je vselila v svojo novo hišo.
Ko si me za bajto vprašala. Ne, nimava cele bajte. Zgornje stanovanje je bilo od sestre (sedaj ga oddajamo), v spodnjem pa živiva midva + za hišo imava mal vrta (s tem mislim travo). Drugače je pa hiša od staršev, tko da imava veliko srečo obe s sestro, da imava lahko svojo streho nad glavo.
Drugače imam pa stanovanje pospravljeno, stopnišče tudi, klet tudi, ratal mi je pa še vse žaluzije (bljak, kakšne so bleuser posted image ) in vsa okna.

Lani sem pospravla puzzle, ker v petek (ko bo praznovala) od naju dobi mizico in stolček + novo kolekcijo cotk in kakšne čeveljčke. Od mojih staršev bo dobila tricikel in torto, od ta druge babice in dedija pa nekaj cotk in peskovnik. Tko, mal smo razdelil tele stvari, da ne bo bedarij na koncu. Namesto puzzlov bo pa zdej v svojem kotičku imela mizico, pa naj se mal začne učit risatuser posted image .

Madona, sem že cel roman napisala. Grem likat, potem pa mal prštimat cote za Lano za v varstvo in zame za v službo. Pa mal se grem zrihtat (nohti, peeling,...)user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......