|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.5.2008 16:31:26   
Putka
Kjava, jaz dam velikost nekje 450x600 ali 600x800, koda pa je forum s predogledom.

Šibam dalje, se javim zvečer.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.5.2008 18:21:33   
kaya2007
LANA vse najboljše!!!!!!!!! pa, če sem koga spustila, mu tudi želim vse naj naj!

jaz sem sredi izpitov in učenja, se mi že meša user posted image  tako da kaj več napišem takoj, ko se mi bo malo sprostilo..pa v nedeljo grem še za botro enmu fantku-gužva čist!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.5.2008 21:41:23   
Majchi
Čer punce!
Najprej se vsem zahvaljujem za čestitke. Joj, jaz sem danes tok nostalgična, da sem zjutraj kar še 1x rodila (v mislih seveda)user posted image . Pa še dons sem šele mal čez 18 domov prišla in sem jo čist premal vidla. Jo zvečer sploh spat nisem spustila, ampak sem jo kar lupčkala, ona se je pa tko lepo smejčkala.

Prej sva z Lano šibale še narezke naročit v trgovino, moja mami ima torto čez, jutri greva z mojim kupit darila in mal pospraviva in potem v petek popoldne njeno prvo malo praznovanjeuser posted image .

Kaya, Kjava in ostale študentke! Zdržite še tale zadnji mesec, potem se pa učenje vsaj za kakšen dober mesec neha. Se pa splača stisnit zdele. 

Petra a, kdaj si pa ti začela delat? Jaz ful prahu dvignem, ti pa lepo tiho in brez jamranja začneš delat in nikomu ništauser posted image . Pridna si!

Eca, jao jao, tele virozeuser posted image . Ko takole berem, me kar zaskrbi, kako bo zgledalo, ko bomo še kakšnega imeli.

Btw, Lex in Dodi, super, da res takole razmišljata o otrocih. Jaz bi tud še ene dva, moj pa samo še enega. Kako bo na koncu, bomo pa videli. Mogoče me bo po ta drugem minilo.

A ste se dobile dons? Kako je blo?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.5.2008 22:54:47   
tejč
Majčka, čau. Lani lepe čestitke, ker ima super starše!user posted image user posted image user posted image
Smo se dobile, Petrazg, Putka, Sugar in jaz. Me smo sicer morale že kar ob 18 it, tako da smo bile eno urco skup, druge pa ne vem, do kdaj so ostale. Putka, ti ti ti, jaz sem hotla dat za rundo, pa si me prehitela. Hvala! AJša je še celo pot dopovedovala, da je bila Vesna v bazenu, da drugič ne bo, pa da so bili dojenčki tudi v redu za igrat, ker jih je "komadirala"-komandiralauser posted image . Tatiju je rekla, da je bil Anže najbolj priden-po moje zato, ker je znal najbolje hodituser posted image user posted image .

Uglavnem, zdajle moj lika dve srajci, jaz pa v luft gledam. Jutri imam priprave za službo zvečer čez, popravljanje enih testov glasovnega zavedanja, pa še likanje. Danes sem pa freeeeej!user posted image

Petra a, a že delaš???? Res nisi nič rekla.

Feliška, škoda, da nista prišla.Pa druge tud...

Eca, men pa album normalno dela-kaj pa drugim?

< Sporočilo je popravil tejč -- 21.5.2008 22:55:20 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.5.2008 23:00:24   
petra a
majchi-men je porodniška potekla 18.04.,na šiht sem pa šla 07.05.-ful dobro,nič stresno,Tjaša je v vrtcu od 21.04.-tud ful pridna in prilagodljiva,tako da mi je malo manj hudo,ko jo pustim tam,edin bolezni bova pa vse pobrale,kot kaže...sej preberem vas na vsake tok časa (zdaj gre,ker ste tako počasne pri pisanju user posted image ), za kaj več pa nimam ne časa ne moči,furam predavanja in izpite do konca,še enga mam,pol pa upam da bom lahko celo poletje zabušavala,to pa je tudi nekaj,se bom pa takrat kaj več javila...v glavnem,želim ti da bi se čimbolje počutila v novi službi in da boš zadovoljna z delom,pa da se do 30-ega približaš tisti trojki z vsemi tistimi nulami zravenuser posted image

sej bi še veliko napisala,ampak res nimam časa...

eca-luštna si na tisti fotki,ta mala je pa čisto tebi podobna,sploh učke,pa oba sta taka cukrauser posted image

bambina-tudi Griša je tako lep fantekuser posted image

pa dodi-naj se ti roka čimprej pozdraviuser posted image

pa kjava-tud 7 je dobr,pa naslednjič spet razturaš,pridna siuser posted image

kaya-zdrži,saj bouser posted image

...drugič kaj več

bye

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 280
21.5.2008 23:02:49   
petra a
tejč-Tjaša je že dopolnila 1 leto,bi pa bila čisto vesela,če bi porodniška trajala dlje...sej počakal me je pa tudi vse v službi,ne moreš verjetiuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.5.2008 8:37:13   
Eca
Hej!

Pri nas ima spet user posted image mlade. Včeraj popoldne je Dorian zakuhal na 39,2. Pa po prsih je imel take rožnate madeže, ki so kasneje izginiliuser posted image . Po Calpolu je vročina padla na 38 do večerauser posted image , ob 22h je bilo spet 39,4 stopinje. Potem je veselo čebljal in se plazil po 4. Nisem spala do polnoči. Ob 3h zjutraj se je spet zbudil in veselo čebljala in nekaj jamraluser posted image , vročine ni imel. Evo zdaj pa tudi vročina okoli 37,3, lepo je in celo PIJE, plazi naokoli. Čakam kaj bouser posted image , če bo za pediatra še kak znakuser posted image

Petra a - jaz nimam tamaleuser posted image , ki bi bila meni podobna. Verjetno si mislila Tejčuser posted image

Tejč - eh,  jaz sem ena zmedena, gledala sem album na RR in ne ta tistem spodnjem linkuuser posted image

Lepo se imejte!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.5.2008 9:46:00   
felicia
ojla

no evo me upam da ste se včeraj fajn mele pa tako sem hotla prit uf sem jezna.

Eca- pri vas pa res non stop neko sranje groza! Upam da se čiprej pozdravite.

Mi praznujemo v soboto in tako vreme je za znort sem mislila da bomo zunaj pa no go za zunaj.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.5.2008 9:48:21   
felicia
VSE NAJBOLJŠE ALINA!

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.5.2008 10:23:22   
BAMBINA_
user posted image Alina vse najboljše za 1. rojstni dan!!

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.5.2008 10:41:24   
Putka
VSE NAJBOLJŠE ALINA!!

user posted image

Eca, pozdravte se že no!!

Kaj pravite punce, boste začetek junija kaj manj zasedene, da se končno dobimo v malo večjem številu??

Sicer pa nekaj utrinkov od včeraj:
user posted image
slikano z mobijem, zato malo bolj "sivo", ni krivo vremeuser posted image

user posted image

Pa še naša Katja, ki zdaj zares hodi in se ne ustavlja več (malo morate glavo nagnituser posted image ).

Tukaj pa si poglejte bodočo pevko.

< Sporočilo je popravil Putka -- 22.5.2008 10:47:08 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.5.2008 11:42:40   
kjava
ČESTITKE ZA PRVO SVEČKO, ALINA!

user posted image

Eca, jaz pa mislim, da je petra a mislila lex in njeno punčko user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.5.2008 12:05:38   
kjava
user posted image

user posted image

user posted image

Evo, nekaj slikic naših lumpov...

< Sporočilo je popravil kjava -- 22.5.2008 12:07:00 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.5.2008 12:40:44   
kjava
Pa še ena z RD

user posted image

Torto je blo treba že pred slikanjem načet user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.5.2008 20:16:12   
rogljicek
Evo me.
Vse najboljše novim enoletnikom, hvala za čestitke naši punci, Majchi, čestitke za službo, Tejč vse najbolše tebi.

Mi smo danes imeli spet praznik, jutri so nam pa dali še en dan extra frej, kako paše. Včeraj zvečer po službi smo šli s sodelavci na pivo, pa je bilo tako luštno, da sem prišla sredi noči domov. Seveda, Dez je danes delal, jaz pa sem morala vstat z Reyo, ob 7ih. Sem cel dan čist cunjasta in vsakič zadremam, ko lahko.

Drugače vse tako kot vedno, ustaljeni ritem, ki smo se ga vsi navadili.

Reya je dobila nov zobek po dolgem času, 9 jih ima vseh skupaj. Končno je strah popustil in korake dela sama, tudi par metrov naredi sama, vendar, ko pa je nekam treba priti hitro, pa še vedno vžge po kolenih.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.5.2008 20:23:51   
rogljicek
user posted image  

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:43:29 >

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 291
22.5.2008 20:24:25   
rogljicek
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
22.5.2008 20:43:37   
Putka
Joj, kako sta lepi tile punciuser posted image !! Lepo je videt Eriko in Reyo, pa čeprav samo na slikicah!

Meni pa prav paše, da je vreme bolj zanič. Tako sem vsaj doma, pa se bom vsaj malo spočila. Če bi bilo pa sončno, bi pa non stop nekaj naokoli letala. No, ne da kaj pospravljam...

Neposredna povezava do sporočila: 293
22.5.2008 21:03:12   
felicia
no še jaz na hitro

bili smo v posvetovalnici visok 81 težak 10650

cepljen ni bil ker imamo napotnico za alergologa zaradi tistega izpuščajčka na ličku ki še traja. Tako da bomo videli na čem smo.

Luštne slikce matr so ti naši otroci zrasli a ne!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 294
22.5.2008 21:34:51   
lex
Hvala za vse čestitkeuser posted image  in Alina vsem pošilja svoje slinaste poljubčke. Danes jih je delila kot norauser posted image . Mi praznujemo v nedeljo, ker smo končno začeli orng migat na parceli, tako da bo sobota bolj delavnauser posted image .

Reya in Erika - pravi manekenki stauser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 295
22.5.2008 22:22:20   
petra a
eca-sorry,sem narobe napisala,mislila sem lex...so pa vsi teli malčki tako luštni da je kej

alina-vse najboljše in lepo praznuj v nedeljo
user posted image

reya je pa prava lepotičkauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 296
22.5.2008 22:58:07   
Majchi
Alina, vse najboljše za 1. svečko!

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 297
22.5.2008 23:07:15   
tejč
Alina, tudi z našega konca vse lepe želje pošiljamo tebi in tvojim.

OOOO, feliška, si se celo oglasila malouser posted image .

In kako lepe fotke majskih lepotičk. Prav, potem pa še jaz:

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:43:56 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
22.5.2008 23:08:22   
Majchi
Joj, kakšne lušne slikceuser posted image user posted image user posted image ! Rogljiček, super, da si se javila. Reya je ratala res prava velika punčka. Vidim, da tud kolesarite. Super!

Kjava, Erika je tud tok lušna. Taka nežna punčka mi deluje kot naša Lana (čeprav zna biti tud robavsuser posted image ).

Putka, vaaav! Katji gre super tale hojauser posted image . No, jaz se moram pohvalit, da je dons tud Lana začela delat prve korake. Jih je kar nekaj naredila proti meni, ampak je še precej nesigurna, čeprav ji gre dobro.

Feliška, upam, da odkrijejo problem za tale Uroševa lička, da boš vsaj vedla, čemu se izogibat, a ne?

Super, da ste se včer dobile. Za junij sem jaz za stvar, edino 12. in 13. grem baje v Francijo. To sta baje četrtek in petek.

Petrazg, lepo te je blo videt dons v BTC-ju, pa čeprov samo za par sekunduser posted image . Mi se pa res zmer pred ali v BC srečamouser posted image . No, midva sva šla Lani kupit tricikel, peskovnik, mizico in stolčke. Jutri praznuje in je bil že čas, da greva po ta darila, katera smo kupili skupaj z babicami in dedki.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 299
23.5.2008 11:07:50   
Putka
Uf, na drugi strani smo bile! Pa komaj sem nas našla, med majčicami 2005 in 2006...

Danes pa noben ne praznujeuser posted image , kar malo paše, da si en dan oddahnem, jutri pa dvojčici...

Tejč, ful lepa torta, pujsa Pepa je kul! Samo ne naši Vesni, ta je čist v Winx not padla, pa zdaj teži, če štumfi niso modre barveuser posted image . Pa lepotički s čopkoma..

Saj vem da težim, ampak kaj se z Ančko in Rožico dogaja? Bi prav rada kaj o Tevžu slišala, ko ima že ravno na isti dan kot Katja RD..

Grem pospravljat, Katja spi in bom raje za kaj koristnega izkoristila, kot da pred ekranom visimuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?