Putka
|
No, Kjava, pri nas je en zobek nov! Tako ima zdaj Katja že 3 štirice, skupaj 10 zob. Kopanje - danes sem jo kar v umivalnik v kopalnici dala in ji pipo odprla, ker je bila posrana, banja pa umazana. Knedl mali je šprical, voda ji je zakon. Pa tudi tuširanje/kopanje brez težav, sploh če je vesna zraven. Ji je tudi čez dan tako vroče, da jo včasih že kar sredi dneva ohladimo s tuširanjem, pa je potem takoj boljše volje. Hranjenje - goveja juha je še vedno zakon, čeprav obožuje meso, ribe, brokoli, suhe slive namočene v vodi, kruh in krompir (se ji pozna), ja tudi bobi palčke in po novem čokolado. Mlečnega noče nič, razen kakega pudinga in zdaj 2 x celo čokoladno mleko (no, samo da je rjavo). Tudi sojin puding je pojedla, okus čokolada Ostale aktivnosti - pleza na stol, sploh trip trap (od zadaj), na posteljo, dol malo slabše, zleze po stopnicah, pa v voziček (končno dobili novega, je zlezla not tisto minuto, klo je bil sestavljen), torej pleza. Hodi prav smešno, eno roko za ravnotežje (je še navajena, da se nekoga drži), eno drži malo više, sploh če kaj naokrog nosi. Pa noge bolj narazen, ko fuzbaler... Govori praktično nič, niti mama še ne, moji mami reče nana, to je edina razpoznavna zadeva. No, v svojem baby jeziku pa veliko pove Po novem obožuje knjige in Vesnine barbike oz. winxice. Pa žogo brca po stanovanju, se podajamo in si mečemo, zgleda da bo po očkatu bolj za športe z žogo. Tudi tv jo čedalje bolj zanima, zjutraj s sestrico pogleda par minutk živ žava. Zdaj pa res grem, me še poročilo za službo čaka
|