|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
29.5.2008 18:49:04   
Majchi
Jaz tud pridem! Pokličem Putko!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 351
29.5.2008 18:50:44   
Majchi
Torej
user posted image

PREŠERC:
petrinja
Putka
Felicia (načeloma, sam moram še primojmu preverit če bo pripravljen s tamalim bit)
Majchi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.5.2008 7:06:53   
Putka
Je bilo luštnouser posted image

Moji so vsi trije spali kot ubiti, moram ga večkrat pustit z obema puncama!

Grem likat hlače za v službo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 353
30.5.2008 8:13:26   
felicia
ojla

evo men je bilo tudi super včeraj.

Putka- a ste ve kej včeraj parkirnine plačale?

Moja dva sta tudi spala ko sem prišla.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.5.2008 8:19:46   
felicia
majchi- kaj pa ti tle delat pejt!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.5.2008 21:21:51   
Majchi
Hej Feliška, sej sem delalauser posted image . Zjutraj ponavad pred šihtom mal vaše romane beremuser posted image . Hecam se, pozabla sem se odlogirat.

No, samo da povem. Naša Lana je ratala prava bejba. Včeraj smo namreč imeli posvetovalnico in cepljenje. Velika je 81,5 cm, težka pa 10,5 kg. V zadnjem mesecu se je zredila za 800guser posted image . Totalno je poskočila nad svojo krivuljo.
Ko sem jaz prišla včeraj domov, je Lana tud spala, moj je pa glih šebeso končal. Lana je včer spala od 17ih popoldne pa do 6ih zjutraj. Reva je bla čist fertig.

IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Majchi, kok se že super znajdeš v službi in ful uživaš user posted image . Pa še za nas maš cajt in vse poštimaš. Ma res si super user posted image

Kjava hvala. Moram priznat, da se reees trudim, ker ste mi tok fajn, da res rada z vami debatiram. Poleg tega se po Putki zgledujem, ona je tud tko pridnauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 356
30.5.2008 21:32:14   
kjava
Ampak tale naš čvek je ratal pa user posted image .
Zdej še RD ni več, da bi vsaj čestitale. A se vam nič ne dogaja? Men se res ne kej pametnega.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 357
30.5.2008 21:41:14   
Majchi
Aja, še to vas moram vprašat. A se vaši malčki tud kaj jokajo med kopanjem? Lana se zadnje dni kar iz lepga nič ful boji tuša. Sploh se noče vsest v banjo, takoj začne tulit in se me oklepat okrog vratu. Najboljš, da grem skupaj z njo noteruser posted image .
Dons se je cel popoldne na silo jokala. To je bil jok brez solz in prov vidlo se je, da se dela. Pa ves čas je k men pogledovala, da je preverila, če jo gledam.
Prejle je po nesreči prevrnila tak zelo redek grisolino, da se je zlil po mizi. Jaz nisem odreagirala, ker sem vidla, da je polila po nesreči. Ona je pa padla v tak jok, kot da jo nekdo iz kože dajeuser posted image . Dobesedno ustrašla se je lužice na mizi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 358
30.5.2008 21:58:30   
kjava
Erika je tud enkrat tko odreagirala na banjico. Ne vem zakaj, ampak če se spomnim Andreja, pol se bojo te faze  strahu in uživanja v vodi mal menjale. Še sploh pa pri umivanju las-včasih je ful užival, pol je že vnaprej tulil, zdej mora met brisačo na očeh...

Aja, pa Erika se  ful joka, če se polije, npr. s sokom.

< Sporočilo je popravil kjava -- 30.5.2008 21:59:26 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 359
30.5.2008 22:06:50   
kjava
A se spomnite vanese24, k je tud majčica? Majchi se jo zihr, k ji je še neki z dohodnino al čem že pomagala. Sem zdele vidla na čestitkah, da je zdej gor kot zanka. Le zakaj je ni več sem user posted image  Sem jo tam vprašala user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 360
30.5.2008 22:13:46   
BAMBINA_
A bo kakšna fotka padla od včerajšnjega "popivanja"?
kjava ne, Griša nič več ne zaspi sam, razen, kadar se ponoči zbudi, mu dam kakšnega pliškota, pa se k njemu stiska, potem pa zaspi. Sicer je pa treba 5 minut hodit z njim, pa takoj zaspi kot top. Pa ajde 5 min. mi ni krize. Ja, kaj čmo...
Ej Majchi, Griša pa zanimivo zadnji mesec ni nič veliko pridobil (oz. po moji tehtnici sploh nič), ampak je pa še vedno debelušček. Vsak najprej reče, da se mu vidi, da rad je user posted image
Aja, v vodi pa še vedno uživa 100 na uro. Ampak samo v banjici, sem ga zadnjič poskusila stuširati, ker je res malo tečno vsak večer tisto banjo štimat, pa vodo potem spuščati, pa brisati celo kopalnico, ker še vedno blazno šprica... ampak je protestiral ful. Prav histerično se je jokal, tako, da bomo mogli zaenkrat s tušem še počakati.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 361
30.5.2008 23:15:50   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kjava

A se spomnite vanese24, k je tud majčica? Majchi se jo zihr, k ji je še neki z dohodnino al čem že pomagala. Sem zdele vidla na čestitkah, da je zdej gor kot zanka. Le zakaj je ni več sem user posted image  Sem jo tam vprašala user posted image

Pa kje ti to vse najdešuser posted image ? Drugače pa - ja, valjda, da se jo spomnim. Upam, da je ful dohodnine nazaj dobilauser posted image . Me prov zanima, kako jim kaj gre. Pa njena Kristinca je tud taka lušna punčka.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 362
31.5.2008 16:52:01   
juniorka
Ojla, se opravičujem, ker se nič ne javim, ampak nas net še zmer zezauser posted image , tako da se sploh ne spravim za računalnik- itak mi naš lump ne pusti tipkat eno minuto- čudno, ko je pa moj za računalnikom celo popoldne, ga pa ne ganeuser posted image !
Vreme je en dan za bundo, naslednji dan kratki rokavi, al pa vse v enem dnevuuser posted image  Ma, se navadiš!
Mi tudi hodimo, je kar naenkrat en dan sredi sobe vstal in gremo..ga včasih zamaje, ampak se ujame na roke, al pa počepne, tako da ga ne rabim nič kontrolirat, ko hodi! Težek je 12,9 kg s plenico, body in hlače, višina pa nekaj čez 80, ga ne morem natančno zmerit, v posvetovalnici pa ga niso, samo cepljen je bil.. tukaj je cepljenje proti meningitisu in hepatitisu c brezplačno!
No, toliko zaenkrat, grem posesat, ker sta šla moja 2 v mesto... da pospravim... drugač še vedno nimam nobenega časa zase, ko pa mali spi, pa al kuham, pomivam, obešam cunje... eh, sem prava gospodinja... V slo prideva 11. do 27. junija, če bo kakšno srečanje!
Lep pozdrav

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.5.2008 19:18:49   
felicia
ooooooooo juniorka fajn da si se ogflasila!

No moj lmpi je na sprehodu z babico jaz pa naj bi likala itak!

tuš je tudi pri nas postal bav bav ampak bo že mimo ziher pa na morju ko bo non stop voda okoli njega.

zdej pa šibam likenzi

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.5.2008 21:07:23   
felicia
ojla

a je ktera za čvek? Kot v starih časih?

No še prej moram večerjat!user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.5.2008 21:11:26   
Majchi
Oj punce!
No, jaz sem se šla dons skupaj z Lano pod tuš, pa je blo mal boljš. Še vedno je tečnarla, še vedno se je bala, ampak je bla le mami zraven, da jo je tolažla pred zlobnim tušem, ki teži malim otrokomuser posted image .

Aja, pa moram jo pohvalit glede hrane. Zadnje čase se mal več upa, kar se tega tiče in celo proba stvari, ki ji jih ponujam. Sploh so zanimive, če jih jaz jem. Prejšnji vikend sem jo zalotila, ko je v dnevni sobi bobi palčke iz tamale mizice kradlauser posted image . So ji ble ful všeč. Dons je pa za kosilo PRVIČ jedla isto kot midva-špagete s tunouser posted image . In jaz sem jo ful hvalila, tko da si je na koncu že sama zaploskala vsakič, ko sem ji v usta neslauser posted image . Joj, iz dneva v dan je bolj lušnauser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.5.2008 21:25:38   
Majchi
Feliška, kaj zdej tok časa večerjašuser posted image ?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.5.2008 21:34:37   
felicia
ah sploh še nisem šla čeprav sem že pojedla dva sirova štruklja od včerajuser posted image , tašča pripravlja jaz samo čakam klic!

super za tuš jaz se pač moram malo afnati s tušem pa nekako gre, čeprav samga tuša se ne boji ker se z njim rad igra bolj je panika če gre na obraz mu voda

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.5.2008 23:07:48   
rogljicek
Cao punce. Vidim, da vsaka po svoje uživa, včasih tudi skupaj, user posted image  za pivo in, da se še vedno tkole dobite, kljub službam in našim vedno bolj zahtevnim malčkom.

Reya je par dni nazaj shodila in jo je tako luštno gledat, ko se maje po stanovanju, se zbaše v kako omaro, se zapre v sobo, odpre hladilnik in poskuša zlest vanj,... včasih se ji tolk nasmejimo. Drugače pa jo zanima vsa hrana, katero midva jeva, tako, da skor vse z nama je, razen, če je res kaj ekstremnega. Nora je na vse sadje, melone, jagode, slive, tudi limona ji tekne. Zvečer pa ne gre brez kosmičev v flaški. Zjutraj še napol v spanju zahteva mleko, smo pa že kake 2 tedna na kravjem in nimamo nobenih problemov.

Mi se tuširamo že od njenega 2. meseca, pa ni bilo nikoli problema. Vodo ima rada v taki ali drugačni obliki, če se polije ali jo zlije, je fino, ker potem lahko packa.

Besede ne reče še nobene (no mogoče kako nemško, pa je jaz ne razumem user posted image ), očitno bomo tukaj bolj počasni. Ampak, saj je rezumljivo, varuška govori z njo nemško, jaz slovensko, Dez angleško.

Junorka, midve se bova pa ravno zgrešili, mi pridemo za 2 dni 4. julija.

Pozdravček

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.6.2008 22:07:51   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi
Kjava hvala. Moram priznat, da se reees trudim, ker ste mi tok fajn, da res rada z vami debatiram. Poleg tega se po Putki zgledujem, ona je tud tko pridnauser posted image .
Ja, hvala, nouser posted image

No, smo bili pa za vikend res aktivni. Včeraj smo bile s puncami same (dragi v službi, starša na morju), pa smo se odpravile v Mostec. Saj, če bi vedela, da je srečanje nedonošenčkov, ne bi šle. Je bila zeeelo velika gužva in glasna glasba (Kingstonuser posted image , res za otroke) Je bilo pa prav luštno gledat dvojčke, trojčke na kupu. In ogromno dojenčkov, se pravi čisto majcenih otrok. Joj, sem se spet višji sili zahvalila, da sem 2 zdravi punčki rodila! Pa ne, da bi bili nedonošenčki bolni ali kaj, sami živahni mulčki in mule! Pa moje punce sta bile polno nasmehov deležni, so pač mislili da smo iz istega razloga tam. Malce čudno, no.

Danes smo šle pa v bližnji gozd, smo se hladili (še prijateljica iz vrtca je šla zraven z mamico in sestrico) v senčki, v potočku opazovali potočne rake (! prvič sem jih videla sploh, pa še to praktično sredi Ljubljane), luštno je bilo.

Jutri pa spet služba, grem na Goriško, pogledat če že kaj češnje v Brdih zorijo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.6.2008 22:20:32   
Putka
No, Kjava, pri nas je en zobek nov! Tako ima zdaj Katja že 3 štirice, skupaj 10 zob.

Kopanje - danes sem jo kar v umivalnik v kopalnici dala in ji pipo odprla, ker je bila posrana, banja pa umazana. Knedl mali je šprical, voda ji je zakon. Pa tudi tuširanje/kopanje brez težav, sploh če je vesna zraven. Ji je tudi čez dan tako vroče, da jo včasih že kar sredi dneva ohladimo s tuširanjem, pa je potem takoj boljše volje.

Hranjenje
- goveja juha je še vedno zakon, čeprav obožuje meso, ribe, brokoli, suhe slive namočene v vodi, kruh in krompir (se ji pozna), ja tudi bobi palčke in po novem čokolado. Mlečnega noče nič, razen kakega pudinga in zdaj 2 x celo čokoladno mleko (no, samo da je rjavo). Tudi sojin puding je pojedla, okus čokoladauser posted image

Ostale aktivnosti
- pleza na stol, sploh trip trap (od zadaj), na posteljo, dol malo slabše, zleze po stopnicah, pa v voziček (končno dobili novega, je zlezla not tisto minuto, klo je bil sestavljen), torej pleza. Hodi prav smešno, eno roko za ravnotežje (je še navajena, da se nekoga drži), eno drži malo više, sploh če kaj naokrog nosi. Pa noge bolj narazen, ko fuzbaler...
Govori praktično nič, niti mama še ne, moji mami reče nana, to je edina razpoznavna zadeva. No, v svojem baby jeziku pa veliko poveuser posted image
Po novem obožuje knjige in Vesnine barbike oz. winxice. Pa žogo brca po stanovanju, se podajamo in si mečemo, zgleda da bo po očkatu bolj za športe z žogo.
Tudi tv jo čedalje bolj zanima, zjutraj s sestrico pogleda par minutk živ žava.

Zdaj pa res grem, me še poročilo za službo čakauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.6.2008 8:09:58   
felicia
ojla

no evo začetek novega tedna

morje- nismo dobili Lošinj tako da zdaj nimam pojma kam gremo. Še nikoli do zdaj nisem iskala tik pred zdajci morja, sem vedno vse mela že februarja skor poštimano. Zdej bomo pa kar na slo obalo šli za tistih 7 dni.

drugače pa Uroš še najraje je juhe razlčične niti ne toliko mesa in kropirja.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.6.2008 6:44:37   
Majchi
Dobro jutrouser posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.6.2008 8:42:11   
Eca
Tukaj izgubljena....

Preberem še ... sicer po delih, da kaj napišem pa mi ne znese. Res bravo punce, ki poleg službe še tukaj kaj napišete.

Pri nas stalno dogaja, veliko smo zunaj, zvečer pa hitro pademo dol vsi po vrsti in enostavno ne pridem do računalnika.

Prejšnji teden je Dorian zakuhal na 40 stopinj in smo imeli 3 dni štalo, po Voltarenu se je umirilo...no zadnja dva dneva pa grozno kašlja, upam da ne bo spet bronhitis. Včeraj bi moral biti cepljen, pa spet nič, zaradi prej omenjenih težav.

Evo to je to....

Bambina - zdaj pa se res moramo zmenit za srečanje. Midva bova en vikend morala v CE, ker morama stricu nekaj nest, tak da mogoče že ta vikend.
Petrazg - vabljena, tudi do tebe imam dolg!

Aja....imam en predlog. Zdaj ko so naši majčki napolnili eno leto bi jih lahko malo razvirstili po lestviciuser posted image , da vidimo kako veliki in težki so, pa koliko zobkov imajo.

Jaz se bom kar prva napisalauser posted image

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

Evo, zdaj pa letim likat (se je nabralo 5 strojevuser posted image ), ko še ni tak vroče.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.6.2008 10:55:20   
felicia

1. Dorian (81cm, 11250g, 5 zob), ne hodi

2. Uroš  (81cm, 10650g, 8 zob) hodi

No sem dodala svojo piko gor. Drugač pa je pri nas isto dan napoljnjen in smo večino časa zunaj! Tako nimam časa biti na računalniku, no včasih pa mam sam se mi ne da pisat hehehehe.

Eca- ma pri vas pa vedno neki a ne! Upam, da se pozdravite čimprej pa da ne boste nič več bolni vsaj čez poletje.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?