|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
20.5.2008 17:04:45   
Putka
Dragi UROŠ! Vse najlepše ob tvojem prazniku ti želi prijateljica Katja s svojo družino.

user posted image

VSE NAJ NAJ!!!

Mi smo pa od dohtarce, vse je bp, velika je 77 cm in težka 10,1 kg. Niti ni več na zgornji meji, ampak lepo v povprečju.

Kaj zdaj jutri? Pridete? Saj se lahko tudi kje notri zmenimo, če bo grdo vreme.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.5.2008 17:08:08   
Putka
Pa čveke smo bolj uboge postaleuser posted image . Me par dni ni gor, pa komaj kakšno stran naklofate!! Majčice 2008 pa so že pri 5. delu!!! Se jim tolk dogaja, grem včasih malo pogledat, katera je rodila, pa no way da sledim..

Kje so pa kaj pogrešane?? Rogljiček, sugar, Cappy, gorenjke (z izjemo dodi, k se javi sem pa tja) ... Zgleda so se čisto odklopileuser posted image PRIDTE NAZAJ!!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 252
20.5.2008 18:41:46   
felicia
Hvala za čestitke.

Midva sva za jutri ni problema lahko smo tudi notri sam povejte kje pa ob kateri uri pa magari prideva za pol urce če ne drugač a ne!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.5.2008 20:32:09   
Majchi
Uroš, vse najboljše za 1. rojstni dan!

user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.5.2008 20:35:37   
Majchi
Draga Tejč!
Pišuka sem jaz en baksus, ej. Če sem si za koga zapomnila, kdaj ima rd, sem si zate, ker si ravno takrat rodila svojo drugo punčko. In včeraj pošljem čestitke za Mašo, na tebe pa pozabimuser posted image .

Želim ti vse najboljše, naj se ti uresničijo vse želje, še posebej tiste skrite. Ostani takšna kot si, ker si super!
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.5.2008 20:47:27   
tejč
Joj, punce, kako lepo pišete o meni. Hvala.user posted image user posted image

Zdajle sem plačala položnico za mobitel, pa grem malo počivat in s k dragemu crkljat. Danes sem imela ob 7 sestanek, potem dopodlne svoj razred, popoldne nadomeščanje v podaljšanem bivanju, potem roditeljski sestanek za Ajšo in zdaj imam kvadratno rit od sedenja in glavo kot škatlo TV, mi utripa in bobni od vseh sesatnkov, otrok in kričanja, teženjauser posted image . Adijo, pamet, kakšna mularija je danes! Me prav razočarajo takole kakšni mulci...

Ne bom težila...Uživajte jutri! Kdaj se pa dobite? Popoldne???? Kje pa? Bi kar prišle, samo lahko šele po 16...

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 256
20.5.2008 20:51:17   
Majchi
Zdaj pa še poročilo iz službe. Imam krasne sodelavke, ki so me lepo sprejele, spoznala sem po mojem vsaj 50 ljudi (Medis je postal ogromen), sem na sektorju zdravila oz. OTC (brez recepta), in počasi že delam na svojem programu, ki ga moram lansirat septembra (tudi na Hrvaško in Madžarsko). V glavnem, dela bo veliko, in kar mi je najbolj všeč, vse je ful dinamično, skoz se neki dogaja v pisarni, velik je dela, ves čas je pestro, vmes pa tudi smeh in malica,... Zabušavanja tuki nema, tko da mi še na misel ne pride, da bi kakšen rr vmes prižgalauser posted image .
Lana je pa ful pridna. Zjutraj jo odpeljem k tašči, potem grem v službo. Naša hiša, od tašče hiša in Medis so v radiju 1 km, tko da nimam nobenih težav z vožnjo, gužvo, itd. Zaenkrat tamala nič ne komplicira, ko se gre merkat, v bistvu tud opazi ne. Večerno dojenje sva že skenslali pred kakšnim tednom, ta vikend bom pa še jutranje in potem sva zaključile. Kmal bom namreč mogla že v Francijo za ta program, sicer za ene 2 dni, ampak je vseen dost, da bi mi čist zrukalo ritem dojenja.

Jutri jaz ne bom mogla pridt, ker sem zvedla, da že imam eno izobraževanje od 8-18ih, tko da prletim domov, da otroka ujamem preden gre spatuser posted image . No, pač pride kakšen tak dan.
V četrtek greva po šihtu Lani kupit darila, naročit narezke, pospravit stanovanje, ker v petek po šihtu bomo imeli praznovanje za njen RD. Tko da kavica ta teden za nas odpade. Upam pa, da se bom drug teden že mal unesla in padla v en ritem.  Zaenkrat še folgam stvari, v pon. zvečer sem bila celo pri Indy na šišanju in barvanjuuser posted image .

Splošen vtis je pa tak, da sem ful vesela, da se je začela akcija. Ugotovila sem, da sem takšno življenje po svoje že precej pogrešala. Končno bom spet bolj produktivna, kar me v bistvu osrečuje. Težko mi je edino zjutraj, ko moram dat Lano od sebe, potem pa na njo praktično pozabim, ker je preveč vsega. Dons sem vmes klicala taščo, kako jima gre in ko sem jo v ozadju slišala, mi je tooook hudo ratal, da sem se odločila, da ne bom več klicala. Če bo karkoli narobe, bo itak ona mene poklicala. Pa popoldne kar ne vem, kako bi jo še stisnila in premečkala, da bi se je naužila. Nikakor več ne zapolnim tiste mere ljubezni, ki jo rabim z njo. To se verjetno navadiš... Upam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 257
20.5.2008 20:54:37   
petra a
link
vse najboljše Griši,pa Maši,pa Urošu in Reyi,pa še vsem majčkom,ki jim še nisem voščila...in pa seveda naši Tejč

kai-služba super,Tjaša se dobro drži,vse kar pa je na žalost res,je pa to,da je že drugič zbolela v manj kot mesecu,za tisto vročino zanč veš,zdej je mela pa še virozo,najprej sem mislila da je driskala od jote,pol sva pa še midva pokasirala...pa uau,igraš klavir?lepo

a mogoče katera ve kako se reče po francosko letna in zimska...al pa če ma katera slovar,please,jogi ne vem več na kateri strani je kera...že zdej hvala

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:44:31 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 258
20.5.2008 22:09:05   
tejč
ojej, POZABILA: UROŠ, ne preveč mamice sekirat (očija pa kar dejuser posted image ), zdej, ko nisi več dojenček! Vse naj naj.

Petra a, pojma nimam francosko, sori.
A Tjaša je zbolela in potem še vi2? Zdej ste pa OK?

Majchi, vesela sem zate in za službo. Ja, meni je tudi (še vedno) težko, ko zjutraj oddajam punci...AMpak imam res srečo-ti tudi-da sa mali taki ciganki in sta tako radi okrog, emd ljudmi, otroci...Maša veselo maha in se reži, ko grem od varuške, Ajša pa itak še v življenju ni pojokcala, ampak res NIKOLI, ko je mogla it v vrtec, saj se jim skoz nekaj dogaja, komaj čaka...v soboto pa sprašuje, če je vrtec zaprt, da kdaj spet gre. In potem mi je lažje. Itak vem, da je vrtec/varstvo edino ravilno v tem obdobju socializacije.

Spet morim...

Sem sprobala kitaro, po 100 letih, samo par akordov znam in je kar dovolj za tele enostavne pesmice za prvošolčke...Pa me prsti kar bolijo(po 5 zaigranih pesmicah!!!), ker sem čist iz forme.user posted image

Kot obljubljeno- je nekaj novih fotk v albumu.

ČAo

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 259
20.5.2008 22:18:55   
lex
user posted image Moj trebuh - no zdaj veste zakaj se nam mudiuser posted image

user posted image
takole pa se naša dva mulca odpeljeta na sprehod

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
20.5.2008 22:41:27   
dodi
Lex-tvoj fantič ima isto posteljnino kot Nace-traktorje...user posted image user posted image user posted image   pa tako lepa nosečnica si...sem ti kar fouš...user posted image user posted image user posted image  pa za tiste brcike po trebuhu tud....user posted image user posted image user posted image user posted image ma super si...user posted image user posted image

Tudi mi smo danes iz posvetovalnice in imamo nove mere...Vida -10380g in 79 cm...Vilma-10720g in 80 cm....user posted image user posted image  naredili sta vse,tako da je zdravnica govorila samo super ste...super ste...kar tko naprej....kar tko naprej....user posted image user posted image user posted image

Ja moj prst je vredu...in antibiotikl deluje...user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 261
20.5.2008 22:53:29   
lex
dodi a bi še 1x? Jaz sem ziher čez par let odločila še za kakšnega, ko mi je ful fajn ko mala ribica plava not po tebi.

A vam naredim lušte??????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.5.2008 7:32:21   
Eca
Hej!

Tejč - album mi javi napakouser posted image A samo meni ne uspe pogledat albuma ali je kaj narobe pri tebi?

Lex - tamala dva sta ful lušna, ti pa si itak najlepša. Pa Alina ima tvoje očke ,a ne? Ta bo še imela oboževalcevuser posted image . Alex pa ima enako pižamo kot moj Dorian (Hofer rulsuser posted image ). Mi imamo tudi ta traktor s prikolico in Mark že komaj čaka, da bo lahko Doriana peljal. Mark je komaj sedaj pogruntal kako se vozijo pedalauser posted image . A tvoj Aleks je že 3 leta ali bo v kratkem 3 leta? Kakšne pa ima mere? Sem malo firbčna, ker je naš Mark pravi pajek z merami: 14kg, 97cm in nogo 26, 3 leta pa bo imel julija, ko imaš ti rokuser posted image user posted image user posted image . Lex vse čestitke za pozitivno razmišljanje še o 4. otroku. Mene je namreč spustilo takoj, ko sta bila oba hkrati bolana, jaz neprespana in potem še oba z možem hkrati bolana....zdaj pa pazi na otroke, če zmoreš. Smo imeli to smolo, da smo bili celo zimo bolani...za na konce še moj išias, o emšu pa raje niti ne bi. Bomo imeli samo 2.....mirena tudi dela svoje.....tebi pa se lahko samo priklonim....

Majči - hvala za poročilo. Ti kar zavidam. Jaz bi tudi pobegnila iz kluba nezaposlenih....samo nič ne kaže do septembrauser posted image .

Kjava - ja, mi smo res rekorderji zadnji dve leti v trebušnih virozah. Danes je že precej bolje, otroka tudi....mož nič ne jamra. Upam, da smo to "serijo" sedaj zaključili do naslednje jeseniuser posted image . Glede Doriana in njegovega govora je pa tako, da on veliko govori v svoji gaglščini, vendar pomensko in slikovno ne povezuje beseduser posted image , vsaj taki vtis daje. Npr. MArk je pri letu dni naredil tole: (ni kaj veliko govoril, toliko kot vsi vaši enoletniki sedaj) rekel si mu, da naj prinese žogo ali balon iz sobe. Pa je lepo odpuzal sede (imel je svoj način premikanja) v sobo in poiskal željen predmet in ga prinesel oz. pripuzal nazaj z njim. Čeprav ni dosti govoril je razumel vse pogovore in predmete. Dorian pa ne daje ravno tega občutka.

Lepo se imejte danes na srečanju!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.5.2008 7:51:22   
lex
ECA mere mojega fanta so naslednje iz zadnjega sistematskega pregleda, ko je dopolnil 3 leta (februar) 14,5 kg in 98 cm tako, da kar ni kakšen pretiran pajkec. No o tem kko je ne bi zgubljala besed, ker se morema včasih za mizo kar bodrit, da ne znorima. Aleks a boš jedel? Ne nisem lačen. Čez 3 ure spet a boš pa zdaj jedel, ne še vedno nisem lačen. Menda živi samo od kakava, juhe in ribje paštete. Mogoče kak mali jogurt (fruhtzwerge in podobno sranje) kdaj poje. Kri ima vreduuser posted image . No ko ga pa prime pa poje samega mesa več kot jaz. Seveda brez krompirja, riža. Še sreča da hodi v vrtec, da jih vsaj malo not potegne da jejo, ker drugač lahko 3 ure porabim, da se on najeuser posted image .
Aleks je tudi šele sedaj pogrunta pedala. Pa malo mu je velik še, ker ko potisne pedal in ko gre pedal na najnižjo točko ima on nogo v zraku. Sva namreno kupila malo večjega, da bo bolj dolgo zdržal. Najboljše gre po klancu navzdol.

4 otrok je pri nas že bolj zafrkancija, ker sem po Alini rekla, da je dovolj, ampak je myrena še vedno na omariuser posted image . tako da nikoli ne reci nikoli. Če se nama bo kdaj bova, vendar dvomim. Bi rada šla pozimi kaj smučat, pa poleti na kolo. Le-to me čaka od februarja 2004 v kleti. sem naredila samo par kilometrov z njim.user posted image

Ja ko sta oba bolana je user posted image  in ti po letošnji zimi verjamem da ne razmišljaš več o otrocih.

Tala je pa za vse  - dobro jutro

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.6.2008 20:45:05 >

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.5.2008 8:18:44   
lex
LANA VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!!!

user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.5.2008 8:30:27   
KatjaK
VSE NAJBOLJŠE LANI ZA 1. ROJSTNI DAN
ŽELIVA LAN IN KATJA
user posted image

lp Katja

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 266
21.5.2008 9:16:36   
felicia
VSE NAJBOLJŠE LANA!

user posted image

(odgovor članu KatjaK)
Neposredna povezava do sporočila: 267
21.5.2008 9:41:34   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: lex

dodi a bi še 1x? Jaz sem ziher čez par let odločila še za kakšnega, ko mi je ful fajn ko mala ribica plava not po tebi.

A vam naredim lušte??????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne še luštov...ne bi še sedaj...mogoče kdaj kasneje...ja kasneje..user posted image user posted image user posted image

Ja,jaz bi še enkrat...pa saj midva itak narediva en...dva...al pa kar tri...user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.5.2008 9:46:49   
petra a
Lana,iz srca vse najlepše!
user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 269
21.5.2008 9:54:02   
kjava
VSE NAJBOLJŠE, LANA!user posted image

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 270
21.5.2008 10:01:22   
BAMBINA_
Lana vse najboljše za 1. rojstni dan!!

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 271
21.5.2008 10:19:16   
Putka
VSE NAJBOLJŠE ENOLETNICA LANA!!

user posted image

No, ste se le malo bolj razpisale! Majchi, super za službo, škoda da ne utegneš danes!

Midve s Katjo bova tam ob 17h, še par minut prej ker Vesno na bazen dostavim.

Torej Atlantis, danes ob 17h

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 272
21.5.2008 10:46:51   
kjava
Punce, na kok naj v shrani.si naštimam velikost slike za tu gor, pa katero kodo moram že prekopirat?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
21.5.2008 14:28:33   
Eca
Lana.... VSE NAJBOLJŠE!!!

user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 274
21.5.2008 15:18:11   
dodi
Lana ...vse naj naj....

user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......