nana35
|
mala pikica za Gašperja,da je lepo pridno jedel,saj vidiš,na koncu se vedno vse poštima. Se pa tudi meni zdi,da Klemnu že mleko pri ušeskih ven sili,nič kaj ni navdušen nad njim.Poje ga že,ampak se zraven napravlja,da je joj in 100x mu popravim flaško,pa smeje se zraven in klepeta... Sem pa dajala Klemnu tudi ovsene kosmiče,zdaj pač je kar je,pa ni bilo nobenih reakcij. Alfabeta,lepo se imata tvoja dva sončka rada,lepo si ju ujela. vaney,mi nič ne pazimo,ko gre Klemen spančkat,smo ga navajalo na normalno govorjenje,smeh in vse ostale glasove po hiši,pa na telefone,jih ne ugašamo,ne zmanjšujemo zvoka,pa doma smo tudi bolj ali manj v mestu in je non stop kak hrup in avtomobili vozijo mimo...tako da Klemen prav lepo spi pri vsem tem in niti ne trzne.Se včasih jaz ustrašim,ko kdo zatrobi...pa pogledam Klemna in niti migne ne. Sem se odločila,da mora tako biti,ker ko sem včasih hodila na obisk k prijateljici,smo mogli vsi šepetati ko je mali spal in ona je hodila z njim spat,ker ni brez tega zaspal,v glavnem ni prijetno,sploh če moraš obiskom večno delati pst...malo tišje in podobno.Tako,da ko se mi bo zdelo prav,bo šel v svojo sobico,zdaj pa naj bo še malo pri meni. Golobček,jaz Klemna namažem s kremico proti sončku,s faktorjem 25 ravno po nasvetu moje pediatrinje,višjega faktorja ne uporabljam zaradi tega,ker je P rekla,da je v teh kremah z višjim faktorjem sama kemija.In jo ubogam. Glede paketa varne prihodnosti,naj prosim ena prilepi link,tam izpolniš.Jaz ga nimam. urssyy,meni je tudi patronažna rekla,da zobki lahko mučijo že prej,zrastejo pa šele čez nekaj mesecev.