SuzanaKK
|
Pozdravljene! Aljaž je danes spal od 20 - 7, brez dude. Sem 2 x ponoči preverjela, če je vse4 ok. Je bil verjetno utrujen od včerajšnjega večernega hranjenja, ko sem se mučila pol ure, da je pojedel vsaj 120 ml. Zdajle zjutraj je začuda pojedel po samo parih minutkah sitnarjenja, zdaj pa zaspal. Imam malo časa za RR. Danes bo očitno zelo vroč dan in jaz malega ne bom pretirano oblačila. Že včeraj, ko smo šli na sprehod, sva videla eno mamico, ki je imela otročka v kratkih rokavih in brez zoknčkov, pa je bila ura že 17 in še pihalo je povrhu. Sicer toplo, ampak vseeno. Majra in mala pikica, jaz držim pesti, da se naši malčki odločijo, da začnejo normalno jesti. Pri nas niso zobki, ker sem pretipala dlesni. Imamo v sredo posvetovalnico in bom povedala, kako imamo. No, nazadnje, ko sem to storila, sem pristala v bolnišnici . Mml en zate, da boš čimprej zdrava. A seneni nahod pa ni? Jaz sem ga lani "fasala", prvič v življenju. Ursulina, hitro objavi slikce. Aljaž se pa sploh ne poti. V lička je malo rdeč, po hrbtu vroč, da bi pa nekaj teklo od njega, pa nikoli. Nekja bi vprašala. Sem zadnjič v Mullerju kupila eno dobro kašico, banana, jabolko in sem spregledala, še prepečenec. Seveda zaradi tega vsebuje gluten, ki ga do 6. meseca ne priporočajo. Ampak če mu dan par žličk, ki jih bo itak ven pošpukal, pa mu menda nima kaj biti. Ne? No tukaj pa prvo srečanje z GH. Njegov pogled sporoča: "Mama, kaj mi to daješ za enega vraga?!"