nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee nana: da ti povem mojo včerejšnjo štorijo. Zadnjič pri frizerki mi je malo frfruja ostrigla in so mi ponovno zrasli. Včeraj sem pa skoraj živčnega dobila, ker so mi lasje tako na oči lezli, da sem vzela škarje in se sama ustrigla. Sicer sem se naravnost, ampak malo prekratko . Nič hudega, me vsaj ne motijo, pa saj bodo zrastli. Nič hudega,dandanes je vse moderno,moja prijateljica si jih obvezno striže visoko gor,pa še prav paše ji.Ko sem jaz ostrigla dolge lase na krajše sem si tudi rekla,da bodo že zrasli. Kaneloni:ko vprašam mojega dragega,kaj bomo jedli,vedno reče kanelone in to vsakič,ko vprašam.On bi jih jedel vsak dan,a žal so kar zamudna reč,tako da jih jemo zelo zelo redko. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka nana, Glede predčasne čestitke pa ;bolje dvakrat kot nobenkrat ,kajne Normalno da.Potem sem videla,da si hitro pogruntala,da si menjala z Gašperjem. Jaz pa bom danes spet pohvalila mojega Klemna ker je spančkal vso noč od pol devetih do 5.30 zjutraj,potem malo pojedel,ne veliko in spet zaspal do pol devetih.Zdaj mi vedno večkrat spi čez noč,zdaj zaporedoma že 4 dni.Res je priden,sploh je zadnje dni spet moj zlati Klemen,zelo je priden in skratka krasen. Upam,da ga nisem prehitro pohvalila in da ostane takšen še naprej. vaney,še več takih moških kot od tvoje prijateljice! Superman! Glede kašice,jaz nadomestim en obrok z kašico,drugače pa mu dajem mleko in vedno po mleku,ko ga več noče malo sadne kašice,obrok pa mu nadomestim z zelenjavno kašico,ponavadi okoli časa za kosilo.Glede pranja po hranjenju,sem se odločila da bom kupila slinček za oblečt,drugače uporabljam tiste slinčke za kašico,ki so plastificirani,ker ko sem dala prvič korenček,je bilo vse zasvinjano in sem komaj dobila svinjarijo iz stvari. mala pikica saj bo... benika,lepo da toliko ur spite in da se bo kmalu rešila ta operacija on bo vaš Jakobzadovoljen.Je pa pravi sonček na sliki.Boste pa šli v toplice,jaz bi se vsemu odpovedala samo zaradi mojega sončka,če je le treba.Pridna mamica si. papa zaenkrat.