vaney
|
dan. vidim, da ste prav pridne s klepetanjem, pohvalno mi smo imeli pa malo gužvo, tako da mi je ratalo samo prebrat vse zvečer, za napisat pa ne več... v petek smo se potepali cel dan do večera, smo šli enega doječnka pogledat v Grosuplje k eni kolegici, me je skoraj kap. Ima super fanta, pred hišo bazen, stanovanje pa, da dol padeš. Kar nisem mogla skrit navdušenja . Najbolj od vsega me je pa navdušilo razmišljanje njenega fanta , in sicer je bil 3 tedne doma po porodu ( je stara 1 mesec), kolegica je bila čisto boga in je on skrbel za gospodinjstvo. In potem nama je razlagal: zjutraj vstaneš (če ne 10x ponoči), zrihtaš otroka, zrihtaš zajtrk, pospraviš od zajtrka, ugotavljaš, kaj bo za kosilo, greš v nabavo, vmes še pomivalni, pralni in sušilni stroj+ likanje, skuhaš kosilo, pospraviš, vmes rihtaš otroka, rihtaš večerjo, pospraviš in ob 8h zvečer si koma. Je rekel, da to sploh ni tako enostavno in da svaka čast ženskam Sem si ga skoraj domov odpeljala Dobro, da je bil moj zraven, da je slišal Včeraj sva probala dat Anžetu prvo žličko korenčkove kašice. Jaz s skledico, Grega pa s fotoaparatom zraven. Pa mu je bilo kar dobro, je cmokal, ko je že pojedel. Ampak korenčka smo imeli pa povsod, pravi mali pujsek Zvečer sem pa šla s kolegico prvič malo bolj zares ven...joj, kako je pasalo. Sicer sem bila ob polnoči že doma, da ne bi biilo danes prehudo za vstat, ker je šel Grega na neko tekmo streljanja z lovci, ampak je bil pa prav dober občutek malo na pijačke spet it. Naslednjič pa ciljam na celo noč Danes zjutraj sem dala Anžeta še malo v veliko posteljo, sva še malo podremala in godpodič me je zbudil z konkretnimi brcami v nos Obrača se kot vrtavka. A so vaši tudi tako aktivni? Ker meni se vsako sekundo obrne v drugo stran, rit v zrak, vse v usta, brca kot zmešan, da si zraven sezuje copatke z vezalkami in nogavice, v posteljici se zbudi kontra...ne vem, a je to normalno? mala pikica, kako si ti prepričala P, da ti je dala napotnico za alergologa? Ker Anžetu en dan skoraj zgine, v petek se mu je pa celo razširilo, danes je spet malo boljše, imam občutek, da mu vročina poslabša stanje triš, smo se v petek peljali čez Štrekljevec, zdaj pa vem, kje je. Imaš prav, tam ni nobene gostilne, je pa gasilski dom z igriščem. Če boš imela čas, se lahko ta teden zmeniva za kakšno kavico Kiklico so pa v trgovini že pričakovali, so točno vedeli, kam spada Je pa tudi meni lepa, škoda, ker ne delajo takih za odrasle jaz se namreč nora na krila (športne minike še posebej in lahke kiiklice do kolen). Saj ni prepovedano nosik miniko, če si mamica, ne? Včasih sem nosila kratke majčke, zdaj mi trebušček in strije na njem tega ne dopuščajo, pa moram najt en drug adut čestitke za Žanov krst zdaj pa moram počasi it jest kosilo, potem me čaka še tiramisu (sem ga delala prvič in mi je uspel ), malo počivat, potem pa ven....