|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
25.5.2008 8:34:11   
nana35
Dobro jutro!

Moji domači so šli na obhajilo,ki ga ima Luka,jaz pa takoj veselo na RR,Klemen pa z mano.Meni ravno ni bilo za it,pa sem rekla,da s Klemnom ne bom v cerkvi tako dolgo stala,če res ni potrebe.

Anchikaa,sem doma na Teznem,ja.Če me boš še srečala,mi reči kaj,bom vesela.Kje si me pa videla?

Evrovizija-brez veze,ene pesmi so bile za bruhat,vse pa ne,je bilo tudi nekaj kar dobrih.Kdo je zmagal pa ne vem,ker sem šla po likanju spat.

SuzanaKK,ne obupati,iz tvojega posta sije samo to...user posted image upam,da bo kmalu bolje.

nalin,Jonas je res lep fant,prav tako Žan,kot sem ti že kdaj napisala.

triš,upam,da bo krst uspešen danes,vse najjj...Žanu za sveti krst.Pa vreme vam služi,kar je tudi super.

klepetka,ti to mojemu Klemnu čestitaš za obmesečnico?Hvala,ima pa jo čez 2 dni.seeno obema z Lano hvala,pravi Klemenuser posted image

mala pikica,lepo da ste uživali na pikniku,jaz kar malo pogrešam tele piknike,je že čas,da pride lepo vreme.

lutiropan,user posted image za nov avatar!

Gašper,Matic in Neža,vse najboljše!!

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Joj, punce, pa ne da se bomo zdaj zaradi smetenja skregale. Je na čvekanju nova tema, tako da upam, da bomo še vedno ostale tukaj vse skupaj. Že več kot eno leto skupaj klepetamo in ne bi bilo prav, da se zaradi želje prehiteti nekoga skregamo

Se strinjam.

:))

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   Sončki januarčic 2oo8 2. del
25.5.2008 8:41:13   
karatina
Dobro jutro mamicam in vse naj naj današnjim slavljenčkom user posted image

Danes bo sonček in se tukaj verjetno ne bo kaj dosti dogajalo user posted image .

Vsem želim lepo nedeljo!!!

Se pišemo zvečer...

IZVIRNO SPOROČILO: muzika
 Karatina, zakaj pa v Avstrijo po novalac? Tudi tukaj se ga dobi. Ali je tam cenejši?

Ja, ta AC proti kolikam, ki smo ga imeli, je tukaj skoraj 11€ 400g, gori pa 800g - 13,70€. Pa tudi pri standardnem in ostalih se pozna.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
25.5.2008 8:54:45   
ursalara
Mala pikica nismo se nič skregale bomo na obeh delih malo enega bomo uporabljali za resne teme enega pa za zabavo pa je volk sit in koza cela!
Triš lepo se imejte danes
Evrovizija ja jaz jo nisem gledala no sem pa navijala za Rusijo za dima bilana mi je že predlanskem imel super komad kdo pa je zmagal nimam pojma!
Nalin kako lepe slikice
Nč letimo ven ker je tako lepo vreme da je škoda da ga zamudimo!

Punce mi smetarči vas imamo ful radeuser posted image user posted image user posted image (in ne mislite da se nas boste znebileuser posted image user posted image )

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
25.5.2008 9:01:43   
ursalara
Pa saj ne morem verjeti zmagal je prav moj favorituser posted image user posted image user posted image user posted image

Dima Bilan je bil prepričan v svoj uspeh, do zmage pa si je pomagal z najboljšim ruskim drsalcem Jevgenijem Plušenkom in violinistom s pregrešno drago violino.

< Sporočilo je popravil ursalara -- 25.5.2008 9:02:05 >

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
25.5.2008 10:05:30   
katee
Dober dan!

Jaz sem že veliko boljše. Sem spala celo noč super. Edino ob 3.30 sem slišala mojega Žan Luko, ki se je jokal, ko je čakal, da mu je babica obrok naredila.
Jaz sem si že glavo umila.
nana: da ti povem mojo včerejšnjo štorijo. Zadnjič pri frizerki mi je malo frfruja ostrigla in so mi ponovno zrasli. Včeraj sem pa skoraj živčnega dobila, ker so mi lasje tako na oči lezli, da sem vzela škarje in se sama ustrigla. Sicer sem se naravnost, ampak malo prekratko user posted image user posted image user posted image . Nič hudega, me vsaj ne motijo, pa saj bodo zrastli.

Danes bom pa kosilo naredila. Zelo malo mastne kanelone. Nadev je skoraj čisto brez olja narejen, palačinke bom pa na treflonu pekla in tudi ne bodo mastne.

Vsem slavljenčkom želiva z Žan Luko vse naj naj.

Vsi, ki imate sveti krst in obhajilo pa vse najlepše!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
25.5.2008 10:30:23   
martinca
suzana, ne jaz nisem bila pri frizerju. bi pa rade volje šla. mislim, da bom šla ene tri tedne pred poroko se pobarvat. postrič pa verjetno kaj prej špice. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.5.2008 11:01:23   
klepetka
oj

Lana spi ,zato sem vas prišla pozdravit.

Nalin , zelo lepe slikceuser posted image
triš, čestitke Žanu ob prejemu sv.krsta

mala pikica , mi imamo tud vsakoletni( že tradicionalni) piknik bratrancev in sestričen.NAs je pa 25 bratr.in sestr. ,pa skoraj vsak ima družino ,pol pa si lahko misliš koliko nas je na pikniku.Sam oje pa tole res supe rzamisel ,ke rnaša žlahta je razseljena po celi Slo i nje tole razen kakšne poroke al ipogreba edina priložnost ,da se srečamo tudi s tistimi,ki so od daleč

ursalara
,upam ,da nisi jezna name (upam da me tokrat občutek vara ,ko mislim da si),ko sem že prej negodovala glede smetenja.Sicer v šali ,amapk mislila sem pa smrtno resnouser posted image .Evouser posted image zate.Pa uopam ,da si boš kljub temu enkart vzela malo cajta ,da bova končno spili najin kofeuser posted image
Ampak kot se je izkazalo ,je odprtje Smetarčkov pravilna poteza.user posted image

katee,super da je tvoje počutje iz dneva v dan bolje.user posted image

nana, saj bi bilo res malo dolgo v cerkvi s Klemnom ,ke robhajilo je ponavadi kar dve uri;vsaj pri nas.Glede predčasne čestitke pa ;bolje dvakrat kot nobenkrat ,kajneuser posted image

Alfabeta ,danes sme spekla tiste kifeljčke ;božanski so.user posted image Punce ,to morate probat.

Tako,tole je en prispevek od mene ,po kosilu gremo pa v Lj v BTC malo pofirbcat.Pa se še kaj beremo zvečer.

Lepo nedeljo vam želim

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.5.2008 11:10:43   
klepetka
aja,sem vedla da sem še nekaj pozabila

martinca ,ko si včeraj pisala ,da je Patrik tečen.Pri nas je bila Lana 10 dni skupaj neznosna ,tako podnevi kot ponoči.Spala na rokah ,ne nosit ,ne spat.....,ma kar nekaj.

Ravno tako je bila prehlajen a,je tudi kašljala.IN ko sva imeli posvetovalnico , je P ni cepila ravno   zaradi te neznozne in nenavadne sitnobe oz .ta razlog je prevagal odločitev o odločitvi za cepljenje.

Ker je rekla ,da lahko da se ji  kaj kuha, al pa je samo prehodno ,da je pač bolj vremenska;po luni.No,in morem reč i,da je res se normaliziralo.Tako da lahk oda je tud Patrik bolj vremenski.Bo minilo.

urssyy ,lepo da si se javila.Glede hranjenja  pa ,če je Vivien zadovoljna ,boš pa tud ti ,a ne de .Pa vaga gor al pa dol

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.5.2008 11:38:10   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Alfabeta ,danes sme spekla tiste kifeljčke ;božanski so.user posted image Punce ,to morate probat.

user posted image user posted image user posted image  jaz to že vemuser posted image . Super da so ti ratali. Si jih imela hitro gotove? V cca.1-1,5 ure?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
25.5.2008 11:43:06   
Alfabeta
No, pa da še jaz malo pojamram (ne bom smetilauser posted image )

Naša user posted image  ga je pa danes biksala ponoči. Je šla spat ob 19.30 uri, mami je gledala Eurosong do polnoči, potem sem šla spat. Ob 1 zjutraj pa se je naša dečva zbudila, da bi jedla in ker je imela zamašen nosek, sem ji ga spucala. KONEC!!! Bila je budna do 5 zjutraj. !!!!!! user posted image Ne pa ne zaspat. No, potem nama je ratalo in sva spale do 9 zjutraj

Mislim, katastrofa! Ne vem kaj ji je bilo. Upam, da bo danes kaj boljše.

Toliko od mene za enkrat.

TRIŠ user posted image  in da bi krst prenesli brez padavin. Takih in drugačnih. Naša je imela pevske vaje ravno med krstom.

Ostale pa ...user posted image , za lepo nedeljo

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.5.2008 11:54:05   
vaney
dan.

vidim, da ste prav pridne s klepetanjem, pohvalnouser posted image  mi smo imeli pa malo gužvo, tako da mi je ratalo samo prebrat vse zvečer, za napisat pa ne več...

v petek smo se potepali cel dan do večera, smo šli enega doječnka pogledat v Grosuplje k eni kolegici, me je skoraj kap. Ima super fanta, pred hišo bazen, stanovanje pa, da dol padeš. Kar nisem mogla skrit navdušenjauser posted image . Najbolj od vsega me je pa navdušilo razmišljanje njenega fantauser posted image , in sicer je bil 3 tedne doma po porodu (user posted image  je stara 1 mesec), kolegica je bila čisto boga in je on skrbel za gospodinjstvo. In potem nama je razlagal: zjutraj vstaneš (če ne 10x ponoči), zrihtaš otroka, zrihtaš zajtrk, pospraviš od zajtrka, ugotavljaš, kaj bo za kosilo, greš v nabavo, vmes še pomivalni, pralni in sušilni stroj+ likanje, skuhaš kosilo, pospraviš, vmes rihtaš otroka, rihtaš večerjo, pospraviš in ob 8h zvečer si koma. Je rekel, da to sploh ni tako enostavno in da svaka čast ženskamuser posted image user posted image user posted image  Sem si ga skoraj domov odpeljalauser posted image  Dobro, da je bil moj zraven, da je slišaluser posted image  

Včeraj sva probala dat Anžetu prvo žličko korenčkove kašice. Jaz s skledico, Grega pa s fotoaparatom zraven. Pa mu je bilo kar dobro, je cmokal, ko je že pojedel. Ampak korenčka smo imeli pa povsod, pravi mali pujsekuser posted image

Zvečer sem pa šla s kolegico prvič malo bolj zares ven...joj, kako je pasalo. Sicer sem bila ob polnoči že doma, da ne bi biilo danes prehudo za vstat, ker je šel Grega na neko tekmo streljanja z lovci, ampak je bil pa prav dober občutek malo na pijačke spet it. Naslednjič pa ciljam na celo nočuser posted image

Danes zjutraj sem dala Anžeta še malo v veliko posteljo, sva še malo podremala in godpodič me je zbudil z konkretnimi  brcami v nosuser posted image  Obrača se kot vrtavka. A so vaši user posted image  tudi tako aktivni? Ker meni se vsako sekundo obrne v drugo stran, rit v zrak, vse v usta, brca kot zmešan, da si zraven sezuje copatke z vezalkami in nogavice, v posteljici se zbudi kontra...ne vem, a je to normalno?

mala pikica, kako si ti prepričala P, da ti je dala napotnico za alergologa? Ker Anžetu en dan skoraj zgine, v petek se mu je pa celo razširilo, danes je spet malo boljše, imam občutek, da mu vročina poslabša stanjeuser posted image

triš, smo se v petek peljali čez Štrekljevec, zdaj pa vem, kje je. Imaš prav, tam ni nobene gostilne, je pa gasilski dom z igriščem. Če boš imela čas, se lahko ta teden zmeniva za kakšno kavicouser posted image  Kiklico so pa v trgovini že pričakovali, so točno vedeli, kam spadauser posted image  Je pa tudi meni lepa, škoda, ker ne delajo takih za odrasleuser posted image  jaz se namreč nora na krila (športne minike še posebej in lahke kiiklice do kolen). Saj ni prepovedano nosik miniko, če si mamica, ne? Včasih sem nosila kratke majčke, zdaj mi trebušček in strije na njem tega ne dopuščajo, pa moram najt en drug adutuser posted image user posted image
čestitke za Žanov krstuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa moram počasi it jest kosilo, potem me čaka še tiramisu (sem ga delala prvič in mi je uspeluser posted image ), malo počivat, potem pa ven....

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.5.2008 12:02:34   
mala pikica
Jaz danes cel dan samo user posted image Gašper je jedel zjutraj ob šestih (buden je od petih) celih 100 ml, zdaj pa je ura že dvanajstih in ne spravim v njega popolnoma nič Sem mu naredila vmes bananino mleko, pa tudi nič. Lačen je, da je groza, pa noče jesti. ne po žlički, ne flaške... Seveda je zraven tudi zaspan, zaspati ne more, ker je lačen, noče biti ne v ležalniku, ne v vozičku, noče se igrati,... Jaz sem tako utrujena, sploh več ne vem, kaj naj...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.5.2008 12:04:31   
SuzanaKK
Pozdrav še od mene!

Nana, imaš prav, res sem že rahlo obupana, no ampak obupala še nisem in upam, da ne bom. Hvala za objemček.

katee, super za boljše počutje. Jaz bi prišla tudi k tebi na kosilo, ker obožujem kaneloneuser posted image .

Martinca jaz nisem bila pri frizerju od decembra, tako da sem zdaj vsa srečna, ker nimam več narastka, ki se je videl iz Marsauser posted image .

Mml, upam, da nas nisi zapustila, ker tvoji nasveti so zlata vredni!

Klepetka fajn šopingiraj!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.5.2008 12:11:13   
SuzanaKK
Mala pikica midva z dragim se pravkar oba izmenično trudiva, da bi Aljaž jedel, ampak do sedaj imamo samo dretjeuser posted image . Jaz bom res znorela. pa smo zdaj Milumil nabavili, ker ga imajo otročki baje tako radi, ni šans. Frutek, breskev in riž, ven špukal ... Eh, saj bolje, da neham, ker me imate verjetno že polno kišto ...

Slavljenčki, vse naj naj!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.5.2008 14:05:34   
martinca
klepetka, mogoče pa res, da je vremenski. samo to se je zdaj prvič tako naredlo. danes je že spet spal dve uri skupaj. zdajle po kosilu pa že spet nekaj štrajka. ima pa že nosek tudi malo manj zamašen kot ga je imel včeraj. upam da bo šlo na boljše.

alfabeta, meni se tudi zdi da ko mu enkrat grem nosek pucat, potem sploh noče več spat. tak tečene je potem. mogoče ga to tako moti, ko mu ga spucam na sesalec?

mala pikica, upam da bo Gašper čimprej kaj pojedel in da bo zaspal. meni Patrik tudi danes nekaj štrajka. je ob 6 pojedel 120 ml, ob 9 110 ml (komaj komaj), zdaj ob 13 pa je le pojedel 180 ml na eks. zgleda da pri Urošu več poje. ker je očitno manj živčen poleg njega. mene pa takoj razjezi če noče lepo jest. on je tako flegma, jaz pa ne vem kako naj bom jaz taka. vse v sebi zadržujem, potem pa ko se Patrik začne jokat ker noče jest. te pa še jaz v jok. pa se oba jočema. user posted image user posted image pa upam da se čimprej izboljša vajino hranjenje.

suzana, ti kar potoži. saj zato pa smo tukaj. saj prejle malo višje sem tudi jaz jamrala. mogoče Aljaž rabi nekaj časa da se navadi okusa, al pa mu poskusi še kako drugo mleko dat.

mi pa gremo zdaj na rojstni dan! praznuje Urošova sestrična Gabrijela.
Gabrijela vse najboljše za tvoj 6. rojstni dan!

Gašper in Nejc vse naj naj ob 5. mesecu!user posted image user posted image

Neža vse naj naj za 4. mesec!user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.5.2008 14:12:10   
martinca
mala pikica, katere pa so na tej sliki tvoje sestrične in bratranci?
ona čist na levi ko čepi in ima blond skodrane lase?
potem tista ko ima rumeno majco ki stoji?
za druge pa nebi vedela. te sta mi najbolj tebi podobni. upam da se nisem preveč zmotila.
katere pa so noseče?
saj vem zdaj pa sem preveč radovedna. lahko pa mi na ZS odpišeš, če ti je.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.5.2008 14:32:08   
mala pikica
martinca Gašper je zjutraj pojedel približno 100 ml in zdaj ob dveh tudi tako in to je vse do sedaj user posted image Ga ima zdaj moj ljubi, jaz pa grem malo spat, ker sem res tako utrujena od vsega tega... Sestrične so vse razen druge z desne, ki stoji. Ob njej je  bratranec, drugi bratranec pa je manjkal. Spodaj drugi z leve pa je moj bratec user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.5.2008 15:16:26   
vaney
joj, mala pikica in suzanauser posted image user posted image  držim pesti, da vajina sončka začneta čimprej normalno jesti

Za tiste, ki že uvajate GH:
Anže je danes kar priden za jest, ampak ne je na 3 ure kot je prej. Jedel je ob 7.30, ob 11h, ob 13h je pojedel celo korenčkovo kašico in čez pol ure še 140ml mleka. Potem je bil pa ves blažen in vriskal, zdaj pa spi. Grega mi je pa rekel, da mu preveč dajem jest in naj mu raje dam čimveč korenčkove kašice in manj mleka (zaradi morebitne alergije na kravje mleko). Zdaj sem pa zmedena, po eni strani se mi sploh ne zdi tako slaba ideja, po drugi pa...otrokova glavna hrana naj bi bilo še vedno v večini mleko, ne? Kako ve kombinirate GH+mleko? Date kašice samo 1x na dan za probat ali celo ali kako? Jaz sem prej videla, da bi Anže še korenček, pa mi ga je zmanjkalo, ker sem samo enega kupila za probat. A se cel obrok nadomesti s kašico ali potem še mleko čez? Saj vem, da malo čudno pišem, ampak kaj pa naj....če pa ne vemuser posted image user posted image
Še nekaj: a vi imate tudi za pol stroja cunj za oprat po hranjenju? Jaz imam vse od korenčka? Mali je bil čisto rumen po obrazu in rokah, body, žabice, slinček, 2 plenici + deka na ležalniku, vse od korenčkauser posted image  Rok mu pa tudi ne morem zvezat, ko je, ker potem pa noče jest, če ni svoboden zravenuser posted image

sunny in ostale, ki ste že bile v živalskem vrtu v Zagrebu; kako se pride do tam? Midva bova šla čez mejni prehod Vinica, ker imamo Zagreb 45 minut stran, ampak sva bila do zdaj samo 1x v Zagrebu, pa še to s spremstvom. A bova našla, če v navigacijo vtipkam ZOO? Ker ulice pa ne najdem, povsod piše samo center Zagreba ali pa Maksimirjev parkuser posted image

Jutri imava z Gregatom obletnico 8 let, kar sva skupaj in sem zanalašč čakala, da vidim, če bo pozabil, pa ni? Sem ga samo vprašala, če ima kakšne plane za jutri popoldne, če bo kaj delal, pa se nasmehne in reče, da jutri bi pa res lahko nekam šli, pa sva se kar za živalski vrt v Zagrebu odločila (če ga bova našla).

Zdaj pa čakam, da se Anže zbudi, potem pa greva ven.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2643
25.5.2008 15:43:21   
mesecnica
Sorry, ker se vmešavam.

Živalski vrt v Zagrebu je nasproti Maksimirja.

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.5.2008 15:53:49   
muzika
Martinca, te vitamine mi je prinesla tašča in so od Calivite. Ker jih v trgovini ne moreš dobit, ti jih lahko pošljem ali pa prinesem, če boš hodila kaj po Mariboru. Stanejo okrog 13 evrov. Jakobu so takrat resnično pomagale, tako da jih bo še dobil, ko bo kriza z zdravjem.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.5.2008 16:47:06   
benika
O moj bog ženske, ve niste resne. A ve sploh vidite, kolk strani naklofate na danuser posted image  Jaz vas sicer občasno preberem, ampak kot je že rekla mml, preveč je vsega tega, enostavno mi zmanjka volje za bratuser posted image .

No kakorkoli že, vidim in berem, da vaši januarčki pridno rastejo in bolj ali manj ubogajo mamiceuser posted image .

Najprej bi zaželela vse najlepše vsem malčkom ob njihovih obmesečnicah in čestitke vsem, ki so prejeli blagoslov sv. krsta. Nas to čaka 1. junija.

Sedaj pa še malce o nas; Jakob se počasi približuje 5. mesecu. Mer vam zaenkrat ne morem sporočit, ker nimam blage veze, kakšne so. Vem le to, da je mali precej majhen, saj še vedno nosimo št. 62user posted image  Je pa ratal pravi mali debelušček s pravim pivskim trebuščkomuser posted image

GH še ne uvajamo zaradi naših ustnih težav. Sva mu poskusila dat zmiksano jabolko, pa je šlo skoraj vse ven skozi nos. Mah ne vem, po moje bomo še kr nekaj časa samo na mleku.

Dobili smo tudi neuradni datum operacije ustnice in sicer 10. september. Tako nam je v vodo padla še zadnja šansa, da bi šli letos na dopust na morje, ampak se bomo tudi s toplicami zadovoljili, samo da bo Jakob ok.

Drugače je pa zdrav fant, poln veselja, čveka kakor stara branjevka in kar je najpomembnejše.... še vedno spimo po 11,12 ur na nočuser posted image user posted image user posted image user posted image  Pri tako pridnem otroku jih imam lahko še 10user posted image

Lunca, bi se zmenili kdaj za kakšno kavico? Pošlji mi mesič na ZS če si za.

Tule je pa še nekaj naših slikic
user posted image

user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.5.2008 17:12:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Jaz danes cel dan samo user posted image Gašper je jedel zjutraj ob šestih (buden je od petih) celih 100 ml, zdaj pa je ura že dvanajstih in ne spravim v njega popolnoma nič Sem mu naredila vmes bananino mleko, pa tudi nič. Lačen je, da je groza, pa noče jesti. ne po žlički, ne flaške... Seveda je zraven tudi zaspan, zaspati ne more, ker je lačen, noče biti ne v ležalniku, ne v vozičku, noče se igrati,... Jaz sem tako utrujena, sploh več ne vem, kaj naj...

Najprej en velik user posted image zate. Jaz sem tudi imela take težave s hranjenjem, sva tudi jedle na 6 ur, prej jokale, vmes jokale, nič spale...je minilo samo od sebe. Zdaj je dva dni jedla že 1000ml, danes pa spet nekaj štrajka, ampak se sploh ne razburjam, ker bo že jedla, ko bo lačna. Zaskrbljena bom, ko se ne bo več smejala, ko bo zgubljala na teži...do takrat pa malo potrpim, čeprav me hranjenje tudi totalno izmuči.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.5.2008 17:19:46   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Za tiste, ki že uvajate GH:
Anže je danes kar priden za jest, ampak ne je na 3 ure kot je prej. Jedel je ob 7.30, ob 11h, ob 13h je pojedel celo korenčkovo kašico in čez pol ure še 140ml mleka. Potem je bil pa ves blažen in vriskal, zdaj pa spi. Grega mi je pa rekel, da mu preveč dajem jest in naj mu raje dam čimveč korenčkove kašice in manj mleka (zaradi morebitne alergije na kravje mleko). Zdaj sem pa zmedena, po eni strani se mi sploh ne zdi tako slaba ideja, po drugi pa...otrokova glavna hrana naj bi bilo še vedno v večini mleko, ne? Kako ve kombinirate GH+mleko? Date kašice samo 1x na dan za probat ali celo ali kako? Jaz sem prej videla, da bi Anže še korenček, pa mi ga je zmanjkalo, ker sem samo enega kupila za probat. A se cel obrok nadomesti s kašico ali potem še mleko čez? Saj vem, da malo čudno pišem, ampak kaj pa naj....če pa ne vemuser posted image user posted image
Še nekaj: a vi imate tudi za pol stroja cunj za oprat po hranjenju? Jaz imam vse od korenčka? Mali je bil čisto rumen po obrazu in rokah, body, žabice, slinček, 2 plenici + deka na ležalniku, vse od korenčkauser posted image  Rok mu pa tudi ne morem zvezat, ko je, ker potem pa noče jest, če ni svoboden zravenuser posted image

Jaz z GH še nisem tako daleč, da bi pojedla celo kašico...mi smo še na treh žličkah.user posted image Kolikor jaz razumem naj bi na začetku pojedel nekaj kašice in potem še mleko. Če je pa pojedel celo kašico naj bi se to štelo kot obrok in naj bi bil naslednji čez 3 ure, vendar zgleda, da je bil Anže že lačen, če je tako kmalu zmlatil vse. Ni kaj, dober jedec.user posted image
Jaz imam tudi vse zapacano s korenčkom. Sem jo pa dala v stolček in ji rokice skoraj zvezala z plenico, tako da ni glih veliko mahala z njimi.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny in ostale, ki ste že bile v živalskem vrtu v Zagrebu; kako se pride do tam? Midva bova šla čez mejni prehod Vinica, ker imamo Zagreb 45 minut stran, ampak sva bila do zdaj samo 1x v Zagrebu, pa še to s spremstvom. A bova našla, če v navigacijo vtipkam ZOO? Ker ulice pa ne najdem, povsod piše samo center Zagreba ali pa Maksimirjev parkuser posted image

ZOO v Zagrebu je v Maksimirskem parku, tako da če bosta to našla, potem sta že tam. Ne moreš pa nikakor falit, ker je nasproti stadion Dinama...ogromen.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.5.2008 17:25:44   
Sunny Morning
benika Jakob je prav lušen, navihan fant. Aparatek se mu pa sploh ne vidi, sem morala kar oreng pogledat.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.5.2008 17:27:56   
Sunny Morning
Mali slavljenčki user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?