mml
|
Dan, se mi zdi, da bo toel zelo kratko poročanje, ker Matic že protestira v ležalniku . Je čisto drugačen od svoej sestrice, ki je uživala v ležalniku in v igralnici. Matic je pa dosti rajši na rokah, meni je pa to dosti manj všeč, ker po tem res nič ne naredim, pa še za RR mi zmanjka časa ursalara nič bat, nisem zamerljive sorte, samo povem kar mislim, ker se mi zdi brez veze nekaj kujat in nergat...imam rajši jasne besede in zato pač povem kako in kaj...nekater me zato malo težje prenašajo (recimo moja tašča ), ampak to je njihov problem. Se pa že veslim kave in sprehoda, ko boš utegnila, kar pokliči klaja upam, da boš kmalu boljše, mastitis je pa res nadležna zadeva karatina super, da ste brez dude. Matic sicer ni ne vem kakšen ljubitelj dude, samo včasih pa pridobim kakšno minuto na ta način, če pa je dovolj tečen, pa duda niti slučajno ni opcija, ampak se še dodatno razjezi sani upam, da bo tvoja trtica kmalu boljša . Pa super, da ste le dobili vrtec , da se ti ni treba še s tem obremenjevati. Vidim, da je Manja že osvojila RR vsem, ki že uvajate GH veliko zabave in uspehov. Jaz čakam, ker se čisto lepo dojiva...no vsaj meni se zdi, da čisto OK napreduje mala pikica ne ase prehudo sekirat zaradi hranjenja in poskusi tako kot ti je rekla sani, da malo podaljšaš čas med obroki. Matic tudi je na dobre 4 ure, včasih na 5, pa tudi se včasih zgodi, da pri enem obroku, za moje pojme, čisto premalo poje martinca upam, da bo Patrikov nosek kmalu OK, ker vem kako je zoprno tole čiščenje. Matic na srečo ne smrka prehudo, zato pa kašlja, ker mu očitno vsa svinjarija iz noska teče nazaj . nalin po mojem te res še malo hormoni hecajo . Jaz vsekakor nisem tako raznežena, sploh pa ne pri Frančku . Me pa "stsne" vsakič ko vidim kakšen porod oziroma novorojenčka na TV...ker so tisti prvi trenutki res nekaj neponovljivega in čudovitega . Ima pa Manco novo foro, ki je čisto ne razumem, ker pravi ,da je Franček ne bo ugriznil... suzana super za takšno dolgo Aljaževo spanje . Tole moje je pa čisto navaden prehlad, ker seneni nahod poznam in je drugačen...no saj bo. Danes me ne boli več pri požiranju, pa nos me manj srbi, tudi glavo bol se je malo umiril, še vedno pa smrkam in kašljam. Kar se pa kave v LJ tiče...ponavadi se dobimo v BTC, do tja pa ni problem, tako da upam, da se kdaj opogumiš in prideš . Sicer sva pa s sonček zmenjeni,da se dobiva, ko pridem v Celje, tako da se lahko takrat dobimo oblačenje: jaz imam Matica v bodiju brez rokavov in majčki z dolgimi rokavi ter hlačah in nogavičkah, ker v stanovanju pa le še ni tako toplo, sploh če ležiš... Se oproščam za napake, ker se je Matic preselil iz ležalnika v moje naročje in sedaj pridno sodeluje