|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8 2. del
25.5.2008 17:37:19   
Anchikaa
Oj.
Smo danes šli na boljši sejem.Tak mi je žal...gužva,ludi hodijo kot da so cepleni proti brzini,vroče...HB da smo meli vozeka in tako malo več prostora.user posted image Mala pa mi je na poti domov zakuhala.Imela sma klimo vklopljeno samo tolko da se malo ohladi pol pa na minimum.Pa pridema domov,vzamem malo iz jajčke pa cela mokra.Pa ne da bi bla preveč oblečena,žabice,kiklco,bodi brez rokavov pa kratko majčko čez.Pa to ni normalno,no.Počasi jo bom mela samo v plenički,ker je mala očitno radijator,tako kot jaz,ko mi je vedno vroče,še pozimi.user posted image

Nana,vidla sem te ko si stala na prehodu za pešce,na Teznu pri Šparu.Samo kot sem že napisala,nisem bla ziher da si ti.Šla pa sma k mojem fotru,ker se je na Tezno preselil.Ko te naslednjič srečam te ziher pozdravim,samo ne se vstrašit,ko bo ena s kratko čupo,okrogla in s plavim vozekom,v njem pa mala kričačica.user posted image

Vsem ki imate težave s hranjenjemuser posted image user posted image ,vem kak je to,ker smo že meli eno fazo,pa je minila.
Zdaj pa v 15min zmaže 200-240ml.user posted image Pol pa se čudim zakaj me roke bolijo ko jo držim.

Neža vse naj naj.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
25.5.2008 17:39:22   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

nana: da ti povem mojo včerejšnjo štorijo. Zadnjič pri frizerki mi je malo frfruja ostrigla in so mi ponovno zrasli. Včeraj sem pa skoraj živčnega dobila, ker so mi lasje tako na oči lezli, da sem vzela škarje in se sama ustrigla. Sicer sem se naravnost, ampak malo prekratko user posted image user posted image user posted image . Nič hudega, me vsaj ne motijo, pa saj bodo zrastli.

Nič hudega,dandanes je vse moderno,moja prijateljica si jih obvezno striže visoko gor,pa še prav paše ji.Ko sem jaz ostrigla dolge lase na krajše sem si tudi rekla,da bodo že zrasli.
Kaneloni:ko vprašam mojega dragega,kaj bomo jedli,vedno reče kanelone in to vsakič,ko vprašam.On bi jih jedel vsak dan,a žal so kar zamudna reč,tako da jih jemo zelo zelo redko.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

nana, Glede predčasne čestitke pa ;bolje dvakrat kot nobenkrat ,kajneuser posted image

Normalno da.Potem sem videla,da si hitro pogruntala,da si menjala z Gašperjem.

Jaz pa bom danes spet pohvalila mojega Klemna ker je spančkal vso noč od pol devetih do 5.30 zjutraj,potem malo pojedel,ne veliko in spet zaspal do pol devetih.Zdaj mi vedno večkrat spi čez noč,zdaj zaporedoma že 4 dni.Res je priden,sploh je zadnje dni spet moj zlati Klemen,zelo je priden in skratka krasen.
Upam,da ga nisem prehitro pohvalila in da ostane takšen še naprej.

vaney,še več takih moških kot od tvoje prijateljice!user posted image Superman! Glede kašice,jaz nadomestim en obrok z kašico,drugače pa mu dajem mleko in vedno po mleku,ko ga več noče malo sadne kašice,obrok pa mu nadomestim z zelenjavno kašico,ponavadi okoli časa za kosilo.Glede pranja po hranjenju,sem se odločila da bom kupila slinček za oblečt,drugače uporabljam tiste slinčke za kašico,ki so plastificirani,ker ko sem dala prvič korenček,je bilo vse zasvinjano in sem komaj dobila svinjarijo iz stvari.

mala pikicauser posted image saj bo...

benika,lepo da toliko ur spite in da se bo kmalu rešila ta operacija on bo vaš Jakobzadovoljen.Je pa pravi sonček na sliki.Boste pa šli v toplice,jaz bi se vsemu odpovedala samo zaradi mojega sončka,če je le treba.Pridna mamica si.

papa zaenkrat.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
25.5.2008 17:41:21   
nana35
Anchikaa,jaz sem danes tudi bila na kramarskem sejmu,šla sem po rože in si uredila mojo rožno gredico čisto na novo.Mast imam lepo zdaj.
Drugič pa me rukni ja ko boš na Teznu.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
25.5.2008 17:51:24   
lutiropan
benika pa lunca če se bi kdaj srečili na kakšnem kofetku, bi bla jaz tudi zraven , če ste seveda za to,
mi tale srečanja v ljubljani, kar mal...nisem glih poznavalec Ljubljane, bi rabla enega vodiča user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
25.5.2008 18:00:28   
benika
Lutiropan, veš da sploh ni panikeuser posted image  Itak da se bomo dobile enkrat. Če lunca ne bo imela časa, se lahko dobiva tudi midve same.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
25.5.2008 18:09:42   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa
pa mi je na poti domov zakuhala.Imela sma klimo vklopljeno samo tolko da se malo ohladi pol pa na minimum.Pa pridema domov,vzamem malo iz jajčke pa cela mokra.

Naša tudi zakuha v lupinici, ampak ni krivo to, da jo preveč oblečem. Material na lupinicah je totalno plastičen in nič ne diha. Jaz ji dajem plenico čez cel hrbet in glavico in ni nič več mokra. Probaj.

Zdaj pa v 15min zmaže 200-240ml.user posted image Pol pa se čudim zakaj me roke bolijo ko jo držim.

Ta pa oreng malca.user posted image Mi rabimo za obrok vedno najmanj 30 minut.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
25.5.2008 19:55:21   
Alfabeta
Čer!

Dolenjke in Belokranjke!!!!Se bomo kaj dobile ta teden ali pa drugi za kako user posted image , jaz ta teden lahko samo v sredo. Ste za, pa še vreme bo ok do srede!

Neposredna povezava do sporočila: 2657
25.5.2008 20:00:40   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Naša tudi zakuha v lupinici, ampak ni krivo to, da jo preveč oblečem. Material na lupinicah je totalno plastičen in nič ne diha. Jaz ji dajem plenico čez cel hrbet in glavico in ni nič več mokra. Probaj.

Hvala za nasvet sunny,bom probala.Saj sem že sama pogruntala da je ta lupinica kriva,no to je blo komaj danes.user posted image

Nana naslednjič ko bom na Teznem ti prej sporočim tu pa se lahko dobimo.

Grem gledat A s ti tut not padu.

LP,
Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 2658
25.5.2008 20:51:03   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Čer!

Dolenjke in Belokranjke!!!!Se bomo kaj dobile ta teden ali pa drugi za kako user posted image , jaz ta teden lahko samo v sredo. Ste za, pa še vreme bo ok do srede!

Da se še tukaj prjavim, ampak samo če bojo kifli

user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
25.5.2008 20:54:11   
nana35

Nana naslednjič ko bom na Teznem ti prej sporočim tu pa se lahko dobimo.

Ok,velja!!Ti pošljem mojo tel.številko na zs,da bo bolj sigurno,ker ni nujno,da bom videla post,če boš slučajno tu gor napisala.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
25.5.2008 21:00:04   
vaney
čer.

Mali spi, ob 18.30 je pojedel 140ml, zdaj pa še 180ml. Jaz ne vem, kam dajeuser posted image  Mi drugače tudi jemo 15-20 minut, razen kašica je vzela malo več časa, si je možakar vzel čas in malical.
A ve mislite malo kašico ali veliko za 1 obrok nadomestit? Ker meni se zdi mala premajhna (od Hippa bio), če mi potem poje še skoraj 150ml mleka čez.

Zdaj na začetku naj bi samo en ebrok nadomestili, ne?

Dolenjke in Belokranjke, jaz jutri in v torek ne morem, potem pa lahko...

sunny, a ti imaš Nejo že kar v stolčku? Ali si mislila ležalnik, pa ga samo malo dvigneš? Jaz ga hranim v ležalniku, pa z vsemi štirimi brca, ko vidi žlicouser posted image

švicanje; Anžetu je tudi skoz vroče in ravno razmišljam, da bi ga jutri za v živalski vrt oblekla samo v tanke dolge hlače, body s kratkimi rokavi in nogavičke. Seveda bom imela za povrhu še zraven, če bo zahladilo ali pihalo. V lupinico sem jaz tudi že probala dat pleničko. Malo je boljše, ampak je še skoz čisto moker po hrbtu, sploh če gremo na kakšno polurno ali daljšo vožnjo in potem me je vedno strah, da se bo prehladiluser posted image  Sploh ne vem, kako rešit ta problem? Kaj pa druge delate?

No, Grega je šel v nočno, jaz si grem še večerjo naredit (beri čokolino), malo rr prečekirat in spat.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
25.5.2008 21:07:46   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Dolenjke in Belokranjke, jaz jutri in v torek ne morem, potem pa lahko...

No, potem je še vedno sreda v špilu. Čakamo še Triško, pa Sunniko, pa Dašobino. Sunny je sicer že rekla, da v četrtek in petek ne more, potem v sredo morda lahko? No javte se kmal.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
25.5.2008 21:10:43   
urssyy
Jo sem jezna ko  user posted image . Vse sem napisla...zelo velik in je vse zbrisal.....grem kr spančkat.......user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
25.5.2008 21:11:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Jo sem jezna ko  user posted image . Vse sem napisla...zelo velik in je vse zbrisal.....grem kr spančkat.......user posted image

men zbriše kadar imam predolg tajminguser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
25.5.2008 21:17:36   
Alfabeta
OJLA TRIŠ!!!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
25.5.2008 21:18:07   
Intruder24
Pozdravljene,

neko zatišje je tukaj, se še ene vedno bojijo da jih čaka 10 strani.user posted image

Moja tašča je danes šla in je menda ne bo cel mesecuser posted image , je tak pametovala zraven, ko je Vid jedel kašico, da ga je moral kar moj user posted image  hranit. No itak se ji ni dala nič dopovedat, in Vid je spet v joku zaspal in se 5x nazaj zbudiluser posted image .daj spi, upam da bo tak tudi ostalo.

Vsem slavljenčkom vse najnajuser posted image
Tiste, ki ste mele krst tudi vse lepo ob sv. krstu.user posted image
Bolanim, da čimprej okrevate user posted image

vaney tvoj pa že zna jestuser posted image  Vid poje 2 žlički, kdaj pa si ti prvič dala GH?

Danes je res bilo lepo vreme, smo bli spet večino časa zunaj.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
25.5.2008 21:22:37   
mml
Neža in Gašper  vse najboljše ob obmesečnici user posted image

Bom jutri bolj pridna s pisanjem, no vsaj upam user posted image . Sem totalno prehlajena, se mi zdi prav zamalo, celo zimo nič, sedaj koenc maja pa takole...glava me boli za znoret, teče mi iz nosu, pa še kašljam za tzraven, Matic je na srečo boljši kot sem jaz, samo malo pokašljuje, nosek se mu pa na srečo ne maši, tako da lepo je in za silo spi...

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
25.5.2008 21:23:22   
vaney
intruder, prvič sem probala včeraj par žličk, do včeraj smo jedli samo mleko, danes je pa dečko kar cel kozarček zmazaluser posted image  Bomo videli, kaj bo jutri...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
25.5.2008 21:25:50   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Lunca a si mogoče meni privoščila objemček? Ali je bila tudi Martinca pri frizerju?user posted image

Hehe sem mal zabluzila, sem tebe mislila. user posted image

Gašper, Matic, Nejc in Neža vse naj naj.

user posted image  za slikce.

Katee kar se frizure tiče se ne sekiraj, saj zdaj itak ne moreš na veliko okol vandrat. user posted image

Vaney ne še pretiravat z gosto hrano, zdaj dajaj po malo, da se navadi na okuse.
Kar se pranja tiče po hranjenju. Mojga oblečem čez oblačila v en slinček z dolgim rokavom, za katerga se preveč ne sekiram kako izgleda, čez kolena mu dam kuhinjsko krpo. hranim ga v stolčku za hranjenje in sicer na parketu. Aja usta mu pa brišem s papirnatimi brisačkami,. Tako da pri nas ni veliko zaprat. Še krpa redko nastrada. user posted image

Kakšen pa je zagrebški ZOO v primerjavi z ljubljanskim?

user posted image  za vse, ki vam otroci štrajkajo pri hrani.

Lutiropan veš da se nama komot pridružiš.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
25.5.2008 21:25:51   
ursalara
Lep pozdrav!
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

ursalara
,upam ,da nisi jezna name (upam da me tokrat občutek vara ,ko mislim da si),ko sem že prej negodovala glede smetenja.Sicer v šali ,amapk mislila sem pa smrtno resno .Evo zate.Pa uopam ,da si boš kljub temu enkart vzela malo cajta ,da bova končno spili najin kofe
Ampak kot se je izkazalo ,je odprtje Smetarčkov pravilna poteza.

Valda da sem jezna nateuser posted image user posted image ja veš da nisem jezna nate občutek te varauser posted image ti pa res nimam kaj zameriti veš vsaj pove svoje mnenje in treba ga je spoštovati pač smo se preselile na drugo temo in nam gre dobro v sproščanju user posted image user posted image
Upam pa da zdaj ko nastopi lepo vreme da se res dobive na najini kavici in jo z užitkom spijeve!user posted image
Evo zate user posted image user posted image

Alfabeta upam da bo današnja noč bolj prespana za obe!user posted image

Vaney super za lep večer saj je prav da se malo sprostiš!user posted image No hiška je pa res po tvojem pričevanju huda nekaj takega kot imava z mojmu v planu!user posted image user posted image user posted image
Drugače se pa naša lubica tudi zelo obrača in je zelo aktivna si ves zbrcan če spimo skupaj ali pa po možnosti še prekloftan in popraskan!user posted image

Mala pikica user posted image user posted image user posted image jaz upam da se stanje normalizira a redi se normalno?A P si že kaj omenila?

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
25.5.2008 21:27:16   
Lunca1
 MML čim prej se pozdravi. user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
25.5.2008 21:32:32   
TRIŠ

OJLA TRIŠ!!!

Ojla bom danes samo na hitro,ker me je dragi prosil če bom danes tud do polnoči,ker bi šel malo on.Na smetarčke sploh ne upam pogledat,ker me bo potegnilo noteruser posted image .Vse pa lepo pozdraviuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
25.5.2008 21:32:38   
TRIŠ

Čer!

Sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
25.5.2008 21:34:54   
TRIŠ
NAJPREJ HVALA LEPA ZA ČESTITKE MOJEMU ŽANU OB PREJEMU SV.KRSTA.Je cel krst lepo spremljal,vmes se je fajn pokakal in ker noče bit niti minute pokakan sva mogla še vmes ritko prevituser posted image .Drugače pa je bilo zelooooo lepo.

Kateeuser posted image user posted image user posted image da se počutiš bolje

Benika kako je že velik tvoj Jakob pravi sončekuser posted image
Vaney naš Žan je bil danes samo v bodiju z kratkimi rokavi,jutri pa bo sploh pasja vročina
Mala pikicauser posted image user posted image upam da gašper začne jest kot mali krokodilčekuser posted image ,

Moj Žan bo samo na mleku zrastel,ker za GH mi ne odpira več ustuser posted image

Vsem ki ste prejeli sv.krst  in obhajilo pa čestitke
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
25.5.2008 21:35:33   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Čer!

Sevedauser posted image user posted image user posted image

Potem velja za sredo? Na istem mestu ob 12?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?