murkica
|
No pa da se še jaz malo javim.... Danes sem si malo(no v bistvu precej) privoščila in zdele jem šele zajtrk.... No pa se mi zdi, da sem še bolj zmatrana, kot če bi spala kot normaln dneve, ko grem delat zjutraj.... Najprej hvala vsem, ker glasujete za mojo kužo. Zakaj ima tako slabo povprečke kljub peticam? Zato ker so eni ljudje pač taktični in vsem živalcam, ki niso njihove popajo 1, zato da nebi imela tvoja žival višjega povprečja kot njihova. Ma v glavnem po mojem bi moglo biti tako, da lastnik nebi smel glasovati(no res pa je, da bi lahko šel glasovati z drugega računalnika, pa tudi nebi nič rešili). Jaz dejansko glasujem tako tko mislim, da je ok. Če je kuža ali kakšna druga živalca lepa, ji dam 5, če pa ni tako lepa, pa dobi najmanj 3, ker pač vsaka živalca je po svoje lepa... V glavnem nima veze.... Veš kaj OKtavija, ti moraš pa tega svojega dragega za ušesa mal, da se bo malo bolj potrudil okoli tebe... Sej ne rečem, da je moj nek veliki romantik, ampak vseeno čisto vsako leto nestrno čaka, da se ura pokaže 00:00 in me celo prelupčka. Meni je to že ena gesta, ki mi pove, da mu ni vseeno... No potem pa seveda se tudi vsako leto potrdi in mi izbere darilo, ker ve, da gre meni ful na živce, če bi mi dal denar in reku, da naj si neki kupim...pač mora se malo potruditi... No pa da ne boste mislile, jaz sem čisto zadovoljna z eno rožico, važno je, da jo izbere sam... jazzzika, ja zdaj veš od kje meni nick Murkica... Da ne boste res mislile, da sem fenica Damjana Murka, kot je enkra Lunca namignila . By the way, kje pa je Lunca? Res se že dolgo ni javila. Pikapoka, ti nič skrbet, boš vidla, da bo vse v redu in boš na UZ slišala srček tvojega srčka. Špelči zate sem pa ful vesela, da izcedka skoraj ni več in boš videla, jutri bo popolnoma izginil in ga do kona sihgurno ne bo več nazaj... Res pa moraš počivati, da ne bo kaj narobe... Sonček, ti si pa verjetno že zelo nestrpna... tudi me smo... Ampak smo vse prepričane, da boš čez dobrih 8 mesecev mamica dvema sončkoma... No vsem ostalim pa pošiljam in vam želim en prekrasen dan, kljub čudnemu vremenu. LP Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 22.5.2008 11:37:46 >