Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 21.5.2008 20:53:02
|
|
|
|
pikapoka2
|
hvala sonček , !!! Lep pozdravček vsem! grem ajat, pa pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 8:40:02
|
|
|
|
sonček85
|
tudi jaz sem glasovala za psičko.kako je leepa. oktavija:čeprav po enem dnevu ,pa vseeno bolje zdaj kot pa nikoli.vse najboljše in da bi se ti v tem letu izpolnile vse skrite želje ,ki si si jih zaželela. lp (lunica85)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 8:49:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Dobro jutro!! Kavica za vas, na ta deževen dan! Oktavija....mi je žal, da je zdravnica tako ****! ....in se opravičujem, da sem te silila, sem mislila da boš kaj izvedela pa je res tole naše zdravstvo v k****! Aja, pa še oprosti, ker si res nisem zapomnila, da imaš PCO....sem mal manjkala, pa pozabila ! Evo, jaz ti iz srca želim, da so tile nosečniški znaki pravi in da boš mami že čez slabih devet mesecev! Kako si preživela RD? Si ga kaj zažurala? murkica...evo jaz grem sedaj spet glasovat za tvojo psičko, je tak cotek! Kako si kaj? Polaris???? Ti pa si zaposlena punca....javi se nam kaj....kako kaj napreduješ? beyba....ti se pa že kar pošteno približuješ cilju in svoji !! A bodo še kakšne slikice???? pikapoka....poročaj kako je bilo pri G...pa ! sonček, še štiri dni!!!! Kako se počuti nova mamica???? Kaj počenjaš v tem vremenu, a ga kaj preganjaš? špelka, kako si ti danes, je vse vredu? Upam, da pridno počivaš in se puščaš razvajat....sem ti kavico skuhala lep dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 8:54:55
|
|
|
|
jazzz27
|
murkica, zdaj pa vem zakaj si ti murkica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 9:48:14
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro pupe!! Upam da ste včeraj zvečer veliko in bi dojenčkov kot dežnih kapljic!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 9:51:28
|
|
|
|
sonček33
|
jazz truidm se, trudim...mislim, da mi bo do ponedeljka uspelo dež pregnat :) sploh če bo test pokazal + pol bo sijalo celo leto
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:05:44
|
|
|
|
jazzz27
|
Sonček, verjemi, da bi tudi pri nas, pa čeprav nimam takega nicka, ko ti ....evo jaz sem sedaj pristavila kvas, bom žemljice naredila....imam tako pekovsko življenje. se mi je včeraj škoda zdelo smetane stran zmetat, ker bi jim drugače rok potekel in sem tako lepo roladico naredila ....njamski, pa še dobra je bla! katalina....pri nas nismo čist nč , smo predvčerejšnim, tako da greva na dva dni ....jaz imam občutek, da je moja O že za mano in da kar je dalo, je dalo....upam, da so se poseksal not....ker že močno dvomim vanje.....mislim, da imajo neki fetiš tile moji jajčki in njegovi semenčki....na vsak način bi radi videli, da jih gledajo vsi zunaj pod mikroskopom v javnosti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:06:27
|
|
|
|
aqua77
|
sonček, jaz še vedno stiskam pestke zate, in za tvoji dve pikici..... pa za ostale tudi, da ne bo pomote....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:07:08
|
|
|
|
sonček33
|
jazzz - takih jajc in spermijev je veliko :) namesto, da bi bili diskretni, kajne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:15:23
|
|
|
|
jazzz27
|
oh, prvo ti čestitam za *****...zdaj si all inclusive sem jim dala zadnjo šanso, če se hočejo lepo v diskretnosti prebost !!! A si dobila kaj zmrznjenčkov? Pingvinčkov? No saj jih itak ne boš rabila....mogoče čez leto in pol!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:25:16
|
|
|
|
aqua77
|
Ja verjetno so take sorte, da se radi kažejo!!! Pač jim ni zanimivo, če noben ne gleda!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:26:30
|
|
|
|
oktavija
|
Dan pupe moje!!! Evo jaz se spet malo oglašam! RD je minil brez posebnosti, tudi žurala ga nisem....je bila dolga sreda Bom že nadoknadila kak drug dan.... Jazzz ljuba duša , pa sej nisi ti kriva da so v našem zdravstvu tako čudni... Sej me je Pušenjak potolažail in v nedeljo pade še en testek če teta ne pride sama.... Zdaj sem že čist ravnodušna in sam čakam kaj se bo zgodilo.... Seveda pa še vedno navijamo za +! No kako pa ste ve danes???? Sonček se pikici že kaj kobacata po trebuščku... Poročajte kaj se dogaja....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:30:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dan pupe moje!!! Evo jaz se spet malo oglašam! RD je minil brez posebnosti, tudi žurala ga nisem....je bila dolga sreda Bom že nadoknadila kak drug dan.... Jazzz ljuba duša , pa sej nisi ti kriva da so v našem zdravstvu tako čudni... Sej me je Pušenjak potolažail in v nedeljo pade še en testek če teta ne pride sama.... Zdaj sem že čist ravnodušna in sam čakam kaj se bo zgodilo.... Seveda pa še vedno navijamo za +! No kako pa ste ve danes???? Sonček se pikici že kaj kobacata po trebuščku... Poročajte kaj se dogaja.... a ne greš na krvni test?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:32:05
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem se ustavla pri tebi oktavija na kavico in na rogljiček.... mmmmmmm...... virtualnega vsaj upam jest, ker mi od njega ne bo rit zrasla... sicer sem se po odločla, da od letos naprej puščam lase, rit in joške.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:32:56
|
|
|
|
sonček33
|
kaatlina, jaz pa še trebuh!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:33:57
|
|
|
|
jazzz27
|
Jaz sem že bila pri tebi doma... ....kavico sem pa kar tule gor postregla.... Veš Oktavija mi ni vseeno, ker sem res pozabila, da imaš PCo, potem sem te pa še tako butasto vprašala.... !!! No sam da si ti ok, pa da si pozitivna, evo jaz navijam zate, ker vem da sta vidve s sončkom naslednji srečki!!!!! A sta imela kakšno romantično večerjico včeraj??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:35:26
|
|
|
|
jazzz27
|
to, punce !!!! Jaz si bom tud puščala vse živo letos, če le bog da!! Tud nohte na nogah.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:39:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: spps a ne greš na krvni test? Ne mi ga nočejo naredit!!!! <Preberi eno stran nazaj ko sem se fulll razpisala.... bomo pa še en teden s tabo čakale
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:40:27
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 A sta imela kakšno romantično večerjico včeraj?? Midva in romantična večerja..... ne me prosim zasmehovat, ko bom padla pod mizo.... moj je tipični moški.... še čestital mi ni...kaj šele večerja..... Za darilo pa mi bo dal 50 € da se grem malo ravajat na masažo in solari.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:42:02
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: spps a ne greš na krvni test? Ne mi ga nočejo naredit!!!! <Preberi eno stran nazaj ko sem se fulll razpisala.... bomo pa še en teden s tabo čakale JUPI, pol bomo pa skupaj čakale!!!! Sam da ne padem po JUNIJ!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:44:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: oktavija IZVIRNO SPOROČILO: spps a ne greš na krvni test? Ne mi ga nočejo naredit!!!! <Preberi eno stran nazaj ko sem se fulll razpisala.... bomo pa še en teden s tabo čakale JUPI, pol bomo pa skupaj čakale!!!! Sam da ne padem po JUNIJ!!! ni važno kak dolgo bomo čakale,sam da dočakamo,kar čakamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 22.5.2008 10:49:19
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija sem bla čisto besna, ko sem prebirala tvojo štorijo. Matr vola dohtrji kake zganjajo, kot da so edini pametni na svetu . Aja še tole samo za tebe: včeraj me je klicala kolegica, da naj bi dobila teto par dni nazaj, ampak tete ni. Imela je sicer 1 dan tak rjavkast izcedek in je že mislila, da je konec ampak je bila samo 1 dan. No in danes je sporočila, da je srečno . Tko da je tudi za tebe upanje. Držim pesti. No pa še vedno ne vem, kak se prijavim v tvoje mesto? sonček33 a si že boljš volje? Samo še 3 dni, pa boš uradno mami. Meni je test pokazal že 4 dni pred uradnim. A res nebi mal prej lulala? Kje sta pa s pikovitkom dobili tiste luštne majčke iz IVF teme? Una za mamice mi je bla najboljša, pa tista ta prva za bodoče ženke. jazzika tale kavica je pa maximalno super. Sej je brezkofeinska a ne? Kofein sem že lani ukinila. Počutje je boljše, šok je mimo, izcedek se umirja . Rjav je še, ampak se pomojem samo še malo puca. Nonstop ležim, samo ko jem vstanem. Danes imam pregled pri svojem g. pa bomo videli kaj je bilo. Aha kaj sem pozabila povedat. Prideva z dragijem v dežurno, čist v šoku in kaj mi dr. izjavi? Kaj delam pri njih, če imam g. na Jesenicah, da bi mogla it pač gor. Madona sem bla besna. Iz Kr. na Jesenice je 40min. A jaz naj se pa še vozim v tem stanju. Pol sem mu pa mal glasneje razložila, da se v dežurno hodi v svojem kraju bivanja, zato jih pa imamo. Pol se je pa mal umiril. Tolko da veste za naprej, če vam bojo kje težil. murkica tvoj kuži je spet dobil sedi 5. Ampak zakaj ima tako slabo povprečje, če ga skoz filamo s petkam?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?