Ayo
|
Dan! Ste kar nekaj naklofale, ja. Jaz sem v teh dneh sama z Gabrielom, ati je delec na sluzbeni poti do sobote. Sem vas bolj brala, za pisanje pa imela malo manj casa. Moram pa kar potrkat, da je kot nalasc Gabriel ful priden, tudi ponoci so izboljsave, vceraj je spal od 22h - 5h, potem sva jedla in se do 8.15. Tako da zelva in andreja, upam da je tudi pri vama ze bolje. Vaju pa cisto razumem, jaz sem se do nedavnega nazaj, vstajala na 1-2 uri, od njegovega 2. meseca starosti! Tako da si tudi ne bi predstavljala, da mi ne bi pomagal. Midva imava zrihtano tako, da on skrbi za kuho in kuhinjo, stalo pa bolj jaz. Je pa res, da imava za ciscenje eno teto, ker se mojmu ni dalo, je to on zrihtal in jo placuje tudi on. Kar se tice pa njegove natancnosti, je pa isti kot vsi. Ampak sem se tudi jaz ze s tem sprijaznila, saj je bolje da je delo narejeno kot ne, pa ceprav drugace kot bi zelela sama. Zadnjic sem se mu tako smejala, ker smo sli na en RD, jaz sem sla prej od doma in sem mu nastimala kako obleci Gabriela, 2 variante sem mu dala na izbiro. Potem pa je pomesal varianti med seboj in je bilo kar nekaj. Sem se tolk smejala, ker je rekel, da ni razumel. Pa tako lepo sem nastimala in razlozila! Ja Poka ti imas pa res velikega fanta. Brez zamere ampak jaz pa mislim, da to ni v redu, da je dojencek izven krivulje rasti. Ne vem no... Vrtnica lepo si uredila seznam, ja! Drugace se je pa Gabriel zacel ze dvigovati v sedeci polozaj Midva sva se vedno samo na mojem mleku, se pa bliza junij, ko bomo pocasi zaceli s korenckom in krompirjem. Malo bo sicer zoprno, ker gremo ravno takrat na dopust, ampak se bomo ze nekako porihtal. Vceraj mu je bilo tako zabavno, ko sem mu grizla prstke na roki, to je bilo smeha in vriskanja! Res sva se oba prav fino zabavala. No, sem pa hotla zdele vn na eno kavico, pa vidim, da dezuje! Uf, sem naklofala!