|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
19.5.2008 16:43:01   
želva

Ne razumem pa zakaj bi morale svoje user posted image  tako blazno hvalit, če pomijejo posodo in malo pomagajo v gospodinjstvuuser posted image .                       

Jah, veš nimamo vse takih, ki sami vidijo, da je treba pomagat.Moj že ni tak, mu je treba rečt, pol pa naredi. ej hvalim ga sam tukaj, tako da on ne ve, da mu ne bi v glavo stopilouser posted image        Ja pa pr nas je še tako, da se loti perilo zlagat in ga pol ne zloži po mojem sistemu in ga napi... in agrem za njim vse popravvit, ker potrudit se mu pa ne da, al sem pa jaz preveč sitna.Tako da ene stvari raje sama naredim, pa če tudi potem jambram, da sem za vse sama.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
19.5.2008 20:29:19   
trdozimc
Jah, veš nimamo vse takih, ki sami vidijo, da je treba pomagat.

Ja res je želva. Ene pa nimamo takih, ki bi bili kaj veliko doma. MIdva stanujeva na svojem, moji starši so na drugi strani SLO, njegovih pa tudi nimam v spodnjem štuku, moj user posted image  cele dneve dela, zvečer pride gor in enega spravi on spat enega pa jaz. In to je to. Za vse ostalo sem sama. Tako da, Foxina, te popolnoma razumem, kaj si mislila in še vedno vztrajam, da brez bab se svet ne bi vrtel!user posted image

Drugače je pa danes nizek pritisk, mogoče so zato user posted image  malo slabše spali. Naša mala je sicer dobro spala, ker smo jo včeraj res zmučili, ampak danes je bila pa kot osa ves dan. user posted image

Nočka!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
19.5.2008 23:07:03   
soncek.djukelica
čer,

Foxina, sem se mogla nasmejat tvojemu postu, kok je moškim lažje!user posted image user posted image user posted image Res jim je, ja!
Jaz sem danes svojima ponudila malce jagod, skupaj z banano, pa sta kar jedli!user posted image
Me smo bile na drugem ceplenju, Victoria ima 5.3 kg, Sara pa 4.9 kg in dolgi sta 61 cm! Lepo napredujeta!
Mi je pa Sara izgleda zbolela, dobila naj bi šesto bolezen,ki jo povzroča virus herpesa!Ni mi pa jasno, kdo bi ji ga prinesel!user posted image Zdej pa sam upam,da Victoria se ne naleze!
Pikica, se pa strinjam z teboj, še dober da imamo pomoč babic!user posted image
Pri nas tudi ne bomo imele stajice, se bodo kar plazile okoli!user posted image
Zdej pa šibam spat!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.5.2008 8:24:48   
pikica*
Želva pa daj pusti revežu, da zloži perilo in malo zamiž na eno okouser posted image . Saj ga lahko potem ponovno zložiš. Sam ne mu dajat občutka, da mu to ne gre, ker ponavadi potem res izgubijo voljo za pomagat. Ženske smo pogosto same krive, da nimamo prave pomoči, ker znamo preveč komplicirat in ni nič dovolj dobro narejeno. Potem pa jokamo, da smo za vse same. Saj tudi moj npr. blazno počasi pomiva posodo, ampak sem lepo tiho. Če se mudi, se pa dogovoriva, da on naredi kaj drugega, jaz pa posodo zrihtam.

Trdozimc, ravno za take primere sem rekla, da je logično, da ne morejo pomagat. Če jih ni (ker pač delajo), je logično, da ne morejo pomagat. Takrat res ni izbire. So pa zato tukaj vikendi (ker si res ne predstavljam, da nekdo dela 24/7). Kar se staršev tiče je pa pri nas isto....moji so 100km daleč, možev oče pa kak km manj pa še vedno predaleč za kakšno pomoč.  In si res ne predstavljam, da bi bila non stop čisto sama za oba mulčka in celotno gospodinjstvo. Pri enem še gre, pri dveh se pa zadeva malo zakomplicira.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.5.2008 8:58:52   
andreja2000
Dobro jutro in za vsako eno fajn dišečo user posted image .Ah,pri nas je dež,tako,da smo doma,no pa tudi prav.
Včeraj sem si v knjižnjici sposodila nekaj knjig o dojenčkih,trenutno berem velika knjiga o dojenčku in je veliko zanjimivega v njej,nekaj stvari že prakticiram pri Evi,še posebno danes,ko je tako vreme,da sva doma.user posted image .

se še potem kaj oglasim......

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.5.2008 9:16:16   
lana38
Tudi pri nas je dež in to je res zoprno, še posebaj ko se navadiš okrog pohajkovat z user posted image . Pa še mrzlo je. Mi smo v pritličju in se takoj pozna "zima" iz kleti. Pred par minutami sem že obrnila termostat na centrali. Še dobro, da lahko sama kurim, kadar me zebe. To je res prednost teh etažnih peči. No, drugače bi morala pa kalorifer vklopiti.
Če imaš 2 majhna otroka, je res problem, če ti nihče ne pomaga. Meni je res malo lažje, ker je Blaž že večji. Puberteta še ga ne daje. Pa tudi nima še nekih velikih želja po letanju naokrog. Bolj rad "buli" v računalnik. Čeprav je nezdravo, je pa še vedno boljša varianta, kot da postopa in si najde čudno družbo.
andreja2000, dobro, da ima Lara starejšega brata, da vrže oko na njo in jo čuva. Njej to seveda ne paše, to je čisto jasno. Če pomislimo malo za nazaj in nase, lahko rečemo, da smo tudi mi hoteli, kdaj pa kdaj uiti z vajeti. Tako pač je. Pri svojih otrocih smo bolj pazljivi, pa tudi časi so danes dosti bolj nevarni in čudni. Pa tudi mi smo bolj zreli in se zavedamo vseh nevarnosti, ki pretijo našim otrokom.
Moj user posted image  kdaj pa kdaj kaj prime, če mu je. Se pa ne sekirem preveč, ker takrat ko jaz kaj delam, se pač on s Timom ukvarja. To pa tudi mora biti. Sem se pa kar navadila biti samostojna že pri Blažu. Takrat je on še več hodil staršem pomagat na kmetijo. Pa tudi mi še nismo bili v svojem stanovanju, ampak pri mojih starših.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
20.5.2008 9:22:55   
nian
alora!

alja je še kar pikasta, jaz pa grozno, grozno slabe volje. pa še čokolade ne smem. pa kava z riževim mlekom je ogabna. eto,  pa sem se spucala user posted image

poleg zgoraj naštetega pa vse štima. moji, ki so na tamalo malo opiljeni user posted image , so doma v istem bloku in mi ogromno pomagajo. tako, da mi jo vsake par dni eden od njih ven pelje in imam jaz generalko.

kar se pa mojega dragega tiče, sem pa že enkrat napisala, da je med tistimi srečneži, ki delajo 24/7. torej pikica, obstajajo tudi taki, žal. zadnjič, ko ni šel na delo je bilo 7. 12. 07. zaradi tega, ker nikoli ne vem kdaj bo doma, koliko časa bo doma, imamo vsi skupaj prilagodljiv urnik. ampak se vsi zavedamo tega in moram reči, da ko je doma, vidi kaj je za narest in to tudi stori. edino perila se ne pritakne, pa ne zato, ker ne bi znal ampak, zato ker mu smrdi user posted image  tamalo pa spedena en dva tri. sploh če je zaspana in gresta skupaj počivatuser posted image

sedaj pa upam, da ko se nasljednič pišemo, ne bo več teh usranih pik.

čaw

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 2382
20.5.2008 9:30:41   
lana38
nian, a se tako dolgo ne boš oglasila, da vam bodo že vse pikice izginile.user posted image To namreč lahko traja kar nekaj dni, dokler alargen ne gre popolnoma ven iz organizma.
V Sloveniji imamo trenutno epidemijo šeste bolezni. Upam, da je Tim ne bo dobil. V našem bloku jo je imela ena punčka, ki je stara 7,5 msecev. Njena mamica pa se mi zdi zelo neodgovorna, ker je z bolnim otrokom zunaj hodila. Da je bila bolna je povedala šele, ko je že bila zdrava. Komentirala je še, da ona nič ni komplicirala in nič ni bila doma. Zato pa imamo potem epidemije in se nalezljive bolezni tako širijo, če starši svojih bolnih otrok ne zadržijo doma. Res upam, da je Tim ne bo dobil. Inkubacijska doba je namreč lahko tudi do 3 tedne. Ta punčka pa jo je imela pred 14 dnevi.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
20.5.2008 9:35:08   
trdozimc
Ja, pikica saj imaš prav, da so vikendi, ampak moj dela med tednom in sobote od 6. - 18., če imam srečo, v nedeljo pa je tako kot je lana rekla: on se ukvarja z malčki, jaz pa kaj na hitro postorim. Saj mi ni panike, se sploh ne smem pritoževat, enkrat na teden mi pride ena gospa malo počistit, pa če je še Jan dopoldne v vrtcu, so res počitnice. Ampak vseeno imaš kdaj kak slab dan, pa bi vse najraje poslal...... user posted image

Stajica: mi jo imamo še od Jana, tako iz lesa s trdim dnom, veliko kake 120*120, pa je bila do sedaj prav super, ker se da dno dvignit in nisem rabila imeti male na tleh, lažje sem jo dvigala, pa še pred Janom je bila ''varna''. Zdaj pa ji gre počasi že na živce, pa tudi ko se enkrat začne kobacat se mi ne zdi preveč funkcionalna, razen če želiš za par sekund v miru na WC. user posted image

Aja, SD, sem hotela pokomentirat 6. bolezen. To prebolijo tako ali tako po mojem vsi dojenčki, tako da ni nič hudega če se malčica naleze, saj kakih drugih posledic ne pušča in hitro mine. Ta herpes virus je pa tako razširjen (pa to ni tisti, od katerih imajo otroci potem ranice na ustih....), da se mu zelo težko izogneš.

Pri nas tudi dežuje. No, vsaj Iva je boljše volje kot včeraj.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
20.5.2008 9:54:35   
andreja2000
Hojla...

spet jaz,se pozna,da je slabo vreme in pač večkrat skočim na rruser posted image
Lana38 pa kako res je to fajn,da mi starejši sin malo pove,kje se nahaja naša Lara.Pridejo dnevi,ko me kar fajn zna sprovicirat,potem pa jo doleti malo kazni in je nekaj časa bolje.Hja,pri teh njenih letih pa še res ne more kar vsepovsod bit kot bi ona želela.Danes je že toliko alkohola,pa drog v rosnih letih,da me je kar groza.Drugače pa tudi naša kar veliko čepi za računalnikom,pa me sin opozarja,da kar preveč čepi na msn in da naj malo prekontroliram s kom si piše.Hja,ima to sin čisto prav,ker sem jo zalotila,da si je pisala s precej starejšimi fanti.Ja,kar težko je,ker vsak njen korak pa spet ne morem nadzorovat,se pa res bojim,da ne bi zašla s pozi,sedaj,ko je v teh zanjo norih letih.Včasih se mi zdi,da sem ob njej že čisto zgubljena in ne vem kako reagirati,da bo prav.Ja,najtežje delo je včasih res dobro vzgojiti otroka.
No,pa sem malo zašla s teme o dojenčkih,sicer pa bodo nekoč tudi ti mali sončki najstniki......

Tako,sedaj pa gremo mi v Celje,ima ati en oravek,pa greva zraven,ker se Eva trenutno prav rada vozi......

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
20.5.2008 10:03:38   
lana38
andreja2000, naš Blaž pa igrice igra na računalniku. msn pa mu ne dela, ker je pozabil geslo. Novega pa si ne zna nastavit. Pa mi to kar paše po eni strani. Mene je tudi najbolj strah drog in alkohola. Saj vzgajaš otroka in ga učiš, ampak nikoli ne moreš biti 100% prepričan, kako bo odreagiral, ko ne boš zraven. V naših časih je bil problem, če je dekle zanosilo. Danes se mi zdi, da to sploh ni noben problem. Seveda ne bi svetovala splava. Jaz nimam dekleta pri hiši. Če bi ga imela, pa bi ji verjetno svetovala, naj user posted image  obdrži in ji skušala čimbolj pomagati. Vem pa, da bi se s tem user posted image  morala jaz dosti bolj ukvarjati od nje, sploh če bi bila mlada. Moja svakinja je rodila, ko je bila stara 16 let. Potem pa ni več mogla donosti, je imela vedno ss, ko je bila user posted image . Če ne bi imela tistega user posted image , morda sploh ne bi imela otrok.
Tim kliče.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 2386
20.5.2008 10:04:10   
pikica*
Trdozimc, saj je tudi to, da se ukvarjajo z otroci nekaj...meni to ogromno odtehta, da on prevzame otroke, jaz pa kaj naredim. Govorila sem o tistih, ki ležijo na kavču, ali pa pohajkujejo otrok, žena pa doma otroke in gospodinjstvo pedena. Drugače je pa tudi pri nas tako, da mož pride domov okoli 18h. Na srečo je vsaj za vikende doma.

nian...no, 24/7 to vseeno ni, ampak verjamem, da je pa zoprno, če nima nikoli celega dneva fraj.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
20.5.2008 10:13:02   
hokejistka
Pa se še mi malo oglasimo....
Krst je za nami. Je bilo prav lušno. Kratko in vse punce so bile pridne user posted image . nismo nič komplicirali. Po krstu smo šli na kavico, tortice in sladoled, nato pa k staršem na kosilo.

Julija je po cepljenju nevejetno sitna. Bi se samo sprehajala naokrog v naročju. Ta njena sitnoba kar traja in traja.... Naslednji obisk pri P imamo tako šele konec julija user posted image . Prej bomo pa na morju.

Tudi pri nas dež user posted image Midve greva pa v shopping v Muelerja. Sem z mami zmenjena da gre z menoj, ker je tako sama logistika precej lažja.

Trenutno pa zbiram pogum, ker bomo počasi začeli z uvajanem "prave" hrane. user posted image mlečno kašico zvečer že lepo poje, ampak sedaj so na vrsti zelenjavne in sadne kašice. Bomo začeli jutri, ko bo ati dopoldan doma.

tiste, ki dajete mlečno kašico zvečer- koliko ml jo pojejo vaši user posted image ?

Se še kasneje kaj oglasim!

Neposredna povezava do sporočila: 2388
20.5.2008 10:15:13   
nian
kako pa se reče temu, da je dosegljiv na klic 24/7? recimo da pride domov ob 13 ob 15 ga spet pokličejo in gre. pride ob 17. ob 19, ko je molža, ga spet pokličejo na kak mastitis ali dva pride okol 21 in recimo ob 2 ponoč, ko je porod spet šiba. to je sedaj najbolj črn scenarij, ampak se nikoli ne ve kdaj bo. pa ni tako redko.
ps. in ker živali ne vejo kdaj je nedelja ali praznik, pri nas ni razlike med sredo in nedeljo. meni se to zdi 24/7.
sedaj pa ugibajte kaj je po poklicu user posted image  

ps. prejle sem potem kavo polila po računalniški mizi in sem do sedaj steno pucala, ker je bila čisto polita user posted image

pps. sem našla, flaško, ki alji ustreza. nubijeva s takim belim nastavkom, ne cucljem. in še celo dol spravi kakšnih švoh 20 ml. koliko vaši popijejo tekočine. je pa še alja pretežno dojena. in kako vidiš, da je otrok žejen?

pozdravčke

< Sporočilo je popravil nian -- 20.5.2008 10:19:58 >

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
20.5.2008 10:17:57   
nian
mlečna kašica: jaz alji skuham 3, 5 žlice riža in zmešam z 10 ml mojega meka. to vse poje. ne vem pa koliko je to v ml. pa zraven spije 10 - 15 ml čaja user posted image  meni se to zdi komad malo. pa ji ne gre dol več. user posted image

4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
20.5.2008 10:33:07   
lili8
Danes sem se pa jaz prav dobro naspala. Malo pred 6.00 je jedla in potem potegnila skoraj do 8-ihuser posted image . No, saj zato je pa zdaj bla kakšno uro prav sitna. Ji ni blo nikjer všeč ne v naročju, ne na tleh, ne v ležalniku... Si je skoz očke mencala, ampak izgleda, da ni mogla zaspat, no zdaj pa končno spi. Sicer pa tudi pri nas danes dežuje. Saj drugače jaz ful obožujem takšno vreme, sam kaj ko z Zalo ne moreva venuser posted image . Prav opažam, ko je slabo vreme in ne greva ven, je tamala včasih prav sitna.
Včeraj smo kupili tripp trapp stolčekuser posted image , čeprav mislim, da ga vsaj še kakšen mesec ne bo uporabljala. A ga katera od vas že uporablja? Ne vem, mogoče če bi ji ga obložila, da bi stabilno sedela...
Kar se pa user posted image tiče in gospodinjskih opravil, pa sem tudi jaz bolj "one man band". Pač tako je, da več ali manj po cele dneve dela.  Včasih sem tud jezna ko user posted image , sploh če je tamala sitna in ne morem nobene stvari do konca naredit. No, še dobro, da je bil prvi mesec po porodu doma, da je videl, koliko dela je z user posted image . Najbolj me razuser posted image , če kdaj reče, da bo kakšno stvar naredil in je pol ne naredi, in jo moram vseeno sama. Al pa če ga prosim (vsake svete cajte enkrat, kakšno nedeljo), da npr. posodo po kosilu pomije. To pri njem izgleda tako, da je tista posoda potem še celo popoldne po kuhinji, in se tega loti zvečer. Ah, ja mal je treba pošinfat, se pol takoj boljš počutmouser posted image .
En lep deževen dan vsem skupaj!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
20.5.2008 11:04:26   
trdozimc
Ej, nian, jaz sem tudi to, kar je tvoj mož, samo službo imam pa 100% boljšo (vsaj glede delovnega časa - o plači ne bi user posted image ).
Meni se zdi, da ti pupa ful poje te kašice! Ni čudno, da noče več user posted image .  Najlažje vidiš če je žejna, če ima vdrto mečavo (na vrhu glavice, kjer kosti še niso zaraščene) ali pa če ti pije vodo (ne kaj sladkanega). Meni se zdi, da če jo pretežno še vedno dojiš, je 10-20 ml vode kar dovolj.
Bljak: kava z riževim mlekom. Se je še prav dobro spomnim in to in pomanjkanje čokolade je bilo najhujše.

Šimfanje občasno: user posted image . Meni ful pomaga, sploh če s tem nikomur ne škodim. Saj vsi vemo, da so naši user posted image  oh in sploh pridni in se res trudijo, ampak še ne pomeni, da so popolni, pa tudi oni najbrž ne mislijo skozi lepo o nas user posted image .

Trip trap. Meni se zdijo naši user posted image  še najmanj en mesec premali, za tako sedenje, čeprav so firbci. Saj bo hitro minilo. Potrplenje!

Se tudi meni pozna dež, pa da je mali spet zdrav in  v vrtcu user posted image .

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
20.5.2008 11:44:40   
PUHICA 26
No pa imam spet malo časa.!
Naša je pa smrkolinka, fiziološka teče v potpkih in potem pa še jaz me tako grlo peče da bi najraj pošmerglala.

Mi imamo pa primma pappo pa se mi zdi da sedi k carica, samo tolče po mizi in razbija, včasih mislim da nimamo punčke ampak fantka ker je tok živahna.

GH poje po banane in polovico plasma keksa. Ali pa 80ml kuhanega pireja z zelenjavo, pa 50ml sadne kašice aja pa jabolko rada grize ji ga olupim in da krhelj ampak sem potem skozi zraven ker če ga preveč odgrizne pa ji ga iz ustk pobiram.

Rada pa ima če ji daš malo kruha belo svežo sredico pa do sedaj še ni pokazala nobene alargije.
No včasih niso nič komplicirali glede alargij pa so vs zrasli mislim da so maše babice več vedle glede prehrane kot pa keri pediatri.           Noro. Če jim paše in odgovarja pa naj jedo samo ne komplicirat.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
20.5.2008 11:49:55   
PUHICA 26
Glede kg moram dol spravit še 5kg, zredila pa na 81 sedaj pa imam 58, pa mi ne gre upam da bom letos ko bo treba na hiši malo več delat pridejo drugi mesec ploščice polagat, pa sledi čišenje ker opečne so kar zauser posted image  pomivat ke jih fugirajo tako da kar polijejo fugirno maso sviuser posted image . ampak potem bo pa lepo, pa še kuhinjo naročimo pa upam da smo drugo let notri ampak nebo zato nič dopustov dve leti. Delati in hujšati pa manj žri.

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
20.5.2008 12:40:47   
hokejistka
Midve sva že nazaj iz Muellerja. Sva sveže oprani, tako da večerno tuširanje odpade.user posted image

Jaz ji zvečer dam mlečno kašico, ki jo z mlekom zmešam. poje pa 90ml. Na škatli piše, da naj bi pojedli otroci po 4.mesecu 180 ml. No, jaz jo potem pred spanjem še podojim. je pa zaenkrat to še edini obrok "prave" hrane.

A so potem te vrednosti na škatlah zato, da čimveč narediš in več kot pol stran vržeš?

triptrap imamo ga in zaenkrat služi za odlaganje cunj. v kuhinji pa trenutno stoji Ikeiin antilop, da se ga mala malo navadi. včasih jo posedim noet.. In zdrži kakšni dve minutki, potem pa začne lesti postrani. Je še premajhna za sedenje, zato jo raje hranim  ležalniku.

kile  pri meni so se ustavile na 54 in nočejo dol. Vse so se usidrale na trebuh in rit.

čaji in druge tekočine naši ne dišijo. Popite tekočine merim v mikrolitrih in ne v mluser posted image ko ji dam flašo v usta parkat potegne, potem se začne pa na ves glas smejat. Ne pali ne cucelj ne račji kljun. Je pa pretežno dojena. samo zvečer ji dodajam.

nian če prav razumem, ji ti skuhaš 3 kaše dnevno, vsako po 10 ml tvojega mleka? meni se tudi to zdi malo. A sta šele na začetku uvajanja?

Se je že zbudila. je bilo prelepo, da bi bilo resnično. user posted image šibam!

Neposredna povezava do sporočila: 2395
20.5.2008 12:56:19   
andreja2000
Mi smo že nazaj iz Celja,Eva že lepo sita in previta spančka,jaz kuham,pa tule gor na rr kukam.

hokejistka naša zvečer poje nekje 60mll mlečne kašice,zraven pa ji primešam še kakšno sadje,morda malo banane,(tako da je malo več kot 60 mll)nekaj pač,ker drugače ni najbolj navdušena nad samo kašico,navrh pa še spije 60mll mleka,nato še malo čaja.

Lana38 tudi naši Lari se je zgodilo,da je pozabila Geslo,pa ji je nekako to starejši brat spet zrihtal,ampak takrat še ni bila tako obsedena s tem msn,zdaj pa sin pravi,da mu je kar žal,da ji je to ponovno usposobil.
No,igrice pa tudi  zelo rada igra,tako kot vaš Blaž in še verjetno veliko drugih otrok.
Sem ji malo omejila njeno čepenje na računalniku ravno zaradi msn.

Grem dalje kuhat......

Neposredna povezava do sporočila: 2396
20.5.2008 14:07:18   
mucka25
Živjo. Kar nemorem verjet, da imam vsak dan manj časa, al pa si jaz dam preveč stvari za nardit čez danuser posted image . No kar se tiče pomoči s strani moža moram ga kar pohvalit. Ne sam, da dela že dva meseca ma skor nonstop in še sobote in pol še doma na kmetiji , potem ko pride domov pa še kaj pospravi in s tamalim se ful ukvarja. Ma je sta čisto nora drug na druzga, se vid, da sta se po porodu najprej onadva spoznalauser posted image . No moram rečt res hvala svojmu možeku za vso pomoč.

Aja Puhica26 imaš čist prov glede tistega pretiravanja glede GH s strani pediatrov. Jaz kar nevem kaj naj včasih nardim, ko me tamali tko debelo gleda, ko jaz kaj jem in bi mu z veseljem kaj dala za probat. No počakam še kašen mesec pol pa nič več kompliciranja.

Prej sem zasledila neke stolčke, tud od Ikeje in sam tko, saj nevem, če gre za istega, ko sem gledala mal po strani od Ikeje je bilo opozorilo glede nevarnosti nekega stolčka za otroke. hokejistrka daj poglej si, če ne gre za tistega , ki ga imaš ti. Nič zdaj moram pa še mal zlikat, da se mi nebo prevelik kup naredu.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2397
20.5.2008 14:36:23   
želva
pri nas sva pa zdaj 2 prehlajeni, ne samo jaz tudi Mancauser posted image Bo že.Je pa dons taka sitka, da ni za vrjet.Zdejle sem jo komaj prepričala, da je zaspana in da more mal počivat.
Pri nas v Antilopu kar lepo sedi, no po ene 15 min jo začne mal spodmikat, drugače pa se vsede naprej, se nazaj nasloni, ni problema.Tako ji lahko tisti čas pripravim kaj za jest. Jaz tudi nič ne kompliciram glede GH.Nam je včeraj tok težila pri kosilu, da je dobila mal musake in valda, pol se ji je pa čist snel, je hotla še in še.Sem si rekla, ti dam mal solate za obliznt boš dala takoj mir, ji dam, pol sva mogle it pa kar od mize, ker je hotla ŠEEE.

Pikica, joj, a veš kakšn bi mel pol?Za njega je vse prehitro dobr,npr.brisače ne bi bile vse na eno stran zložeene(sej veš aj hočem povedat-da se robovi ujemajo), to bi bilo kr neki, v kuhinji bi se kar zalepil za omarico, če bi hotel odprt...

Ste tok naklofale, da bom pol pozabila napisat.
Aja,, moja tud ful manj kašice ali mleka poje kot je napisano na embalaži, več kot 150ml nikoli(mleka), kašice pa tam 90ml pa ji drži 4 ure.Zlita je pa tud fajn, je ratala cel knedl.user posted image
Pije pa pri nas vse, kar ji dam.Ampak je vse nesladkano, najraje ji dajem samo vodo.popije pa ene 3dcl na dan, veliko.

Smo pa danes dobili avtosedežuser posted image Sem jo že sprobala notri dat in sedi ko profesionalc, sam ga ne bomo še uporabljali, za na morje pa vrjetno že.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
20.5.2008 15:13:23   
PUHICA 26
neda se mi spet ponovno pisat me je vn vrglo zvečer.
Si grm noska brisat.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
20.5.2008 19:37:15   
nian
hoj!

Hokejistka: ja, midve sva čisto friški pri uvajanju. zaenkrat imava kosilo (korenje z rižem) 2 žlici riža 1 korenček in večerja 3,5 žlice riža in nekaj malega mojega mleka, da se riž razpusti. vendar pri vseh obrrokih se greva potem še dojit. tako da dojenje je tisto glavno. naslednji teden bova še malo sadja uvedli.

popila je pa danes pri večerji 40 ml. ji tale nubi ustreza zgleda.

pozdravčke

4.8. 10 smo dobili Meto

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?