Ayo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Še sreča, da nobena ni opazila, ko sem napisala mere našega mulčka (itak ). Ayo, daj mi prosim povej, kaj naredit v takem primeru, ko je dete tako veliko . Naš ima tudi skoraj 9kg in 74cm. Pa ga nič ekstra veliko ne futramo. Je na 4-5h, pa ponoči enkrat. Velikokrat se pa zgodi, da celo po 6h ne poje ničesar. In ko ga pogledaš, ne deluje nič debelo. Al še unih tipičnih dojenčkastih špehkov nima. Zdaj pa res ne vem, a naj ga v šraufštuk dam, da ne bo rasel? In definitivno nisem mama, ki bi otroku dala za jest za vsako, ko pojokca. Kakšna ideja? Ja jz sm opazila ja, sej sm tud napisala, da je ogromn (verjetno mojga komentarja ni nobena opazila ) Ampak tvoj Lovro se mi nekako se zdi v mejah normale, vsaj kar se tice kilaze. Ideje pa nimam nobene. Vem, da je pri fantkih, posebej se ko zrastejo v fante, to vecji problem glede rasti, kot pri puncah. Le-te grejo lepo postopoma, pri fantih je pa vse pobrkan. In nism misnla, da je to zdej nek neresljiv problem, samo pac da mi ni v mejah normale.