|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
17.5.2008 9:26:42   
nian
alo!

alergija: saj vem, kaj pomenijo pikice po celem telesu ... ampak upanje umre zadnje. sem pa spet na dieti in grem v dm po riževo mleko, ki je edino pitno user posted image
oblačenje: alja je že cel teden le v bodiju s kratkimi rokavi in kratkih hlačah. pa je bila ves čas topla. danes je nekam turobno in ji bom dala spet oboje dolgo. jo že slišim, kako veka user posted image
GH: super pridna, ko je rižek. v ponedeljek štartamo korenjčka.
stajica: alja je ne bo vidla, ker ne vem, kaj so te nevarnosti, ki pratijo plazečemu dojenclnu v stanovanju. to, da se kam butne??? se ne bo velikokrat. saj niso mulčki neumni. stopnice ipd. se pa da drugače zaščitit.
pitje: alja nima dude (le svojega palčkauser posted image ). in sva ostali na navadnem plastičnem kozarčku. da ona lahko pije kot ati in mami. pa tako lepo pije, da jo samo gledam. ostalo pa kategorično zavrača. pa je žejna, ker iz kozarčka pa kar golta. user posted image  

sedaj pa šibam na tržnico po sladkega korenjčka in v H&M bone zapravljat.

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.5.2008 10:45:08   
lili8
Živjo punce!

Puhica26, jaz sem kar se kg skoraj na istem kot pred nosečnostjo, ampak oblika se mi pa zdi, da je še kar daleč stran od tiste prej user posted image , čeprav lahko oblečem vsa oblačila od prej. Se mi zdi, da sem precej širša čez kolke, upam, da bom še kaj skupaj skočilauser posted image .

Nian, midve sva bili včeraj v H&M, in je bla taka gužva za popuser posted image , pa vroče, po moje so vsi bone unovčevali. Tako, da nisva nič kupili, ker bi morali gotovo pol ure v vrsti čakat. Moram pa našo Zalo pohvalit, je bla ful pridna, pa sva kar ene 3 ure okoli hodili, drugače je ponavadi že panika.

Tiste, ki ste že imele krst, kako ste oblekle vaše sončke (me zanima za punčke )?
Danes bova pa kot kaže kar bolj notri skoz nekaj rosi.
No, pri nas imamo spet nočni obrok. Je že tako lepo jedla 5x na dan, zdaj pa včasih čez dan malo manj poje pri kakšnem obroku, potem je pa  ponoči lačna. Res pa je, da zdaj kar precej spije.
No, lep deževen dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.5.2008 11:18:08   
PUHICA 26
Ja glede kilogramov imam še 4 viška pa nočejo iti na izlet do druge nosečnosti.
LILI glede obleke za krst vse kupila HM belo jopico, zelene hlače, roza rutko. Po krstu imeli smo ga zgodaj zjutraj 8 30, pa sem jo preoblekla v roza kiklico, vse to lahko še obleče in bo še kar nekaj česa nosila saj je vse za eno leto. Se mi zdi škoda evrčkov zapravljat ko pa imajo toliko stvari v trgovinah ki se jih da skombinirati.

Sedaj pa greva počasi papat cvetačo, krompirček in korenjček, je včeraj tako zmazala za kosilo in za pop. malico pa pol banane.
DOBER TEK VSEM MALČKOM IN NAJ JIM TEKNE VSA GH.

pA PA

(odgovor članu lili8)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.5.2008 11:38:35   
loncica
Čav!

No mi smo pa dobili včeraj rezultate testiranja za alergije. Kožni so bili že takrat negativni, sedaj so mi sporočili, da so tudi krvni vsi negativni.

Z GH še nisva začela, je še polno dojen. Bomo pa kmalu. A zelenjvao kupite v trgovini, ali iščete kakšne bio variante?

Pri nas je tudi še kar v dveh dolgih rokavih zunaj, saj je naš drugi dom na višini dobrih 800m in tam sploh ni vroče.

Stajica: je ne bom nabavla. Naj se plazi po stanovanju. Največje nevarnosti bomo zaščitili, potem pa naj raziskuje.

Kg: dieta zaradi potencialnih alergij me je spravila na isto kilažo kot pred nosečnostjo.

Lep vikend

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.5.2008 13:32:36   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

A zelenjvao kupite v trgovini, ali iščete kakšne bio variante?

absolutno bio, vsaj na začetku...(jst sem namreč alergik)...večino zelenjave dobim od mami...zdejle edino kupujem krompir...od integrirane pridelave...pravijo, da pri krompirju se uporabljajo najhujša škropiva, zato, da se splača mal proti bio pogledat...kaj pa vem, no...zase nisem nikol bio kupvala

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.5.2008 13:53:49   
PUHICA 26
No sedaj je pa zaminala moja piškotka. Je pojedla 120ml cvetača, krompir in korenček je ko tavelika HB: potem pa še 120 ml mleka in je že ni več sanja. Sedaj pa na pospravljanje

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.5.2008 15:15:10   
trdozimc
Mi smo nazaj iz LJ - HM - user posted image , pol ure na blagajni. Saj bi si lahko mislila, da se vse za tiste bone gužvate user posted image .

Ja, Lana, se je tako začel dret, da nihče več ni spal user posted image . Joj, sem ti favš toplic. Meni tako manjkajo, ampak mala ravno preboleva vnetje očk, pa si še ne upam.

Odvečni kg: no comment. Vem bom povedala, ko bom shujšala.

GH bomo uvajali pri 6. mesecih in nič prej. Jan je alergik in kar zdi se mi, da mala tudi. Zelenjavo mi dostavljajo: mami, tašča, mamcina prijateljica in domača mami produkcija user posted image . Drugače pa ja, za krompir so hudi strupi, pa za koruzo tudi user posted image , da ne govorim kaj vse na kitajskem in v Indiji v riž trosijo.

Oblačenje: bodi z dolgimi rokavi, tanke hlače, berz štumfkov, pa večinoma še tanko majčko čez, ker pri nas skozi vleče. Pa kapice smo se znebili, ker jo večinoma voziček ščiti.

Lep vikend!

Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.5.2008 15:18:11   
andreja2000
trdozimc  ja,sem tudi sprva sama mislila,da je samo žejna in sem ji dala čaja,ampak se je potem spet oglasila že po kakih 20 minutah,če pa ji dam mleko,je pa običajno potem mir tri do 4 ure.Če pa se slučajno zbudi še vmes,pa ji dam čaja.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.5.2008 16:22:38   
ElaM
Ojla nisem vsega brala, tako, da bom samo malo pokomentirala ,..
Stajica, za Tinkaro  jo je v.d. mož kupil, ampak ni bila v njej niti pol ure. To je to, ko se oče spravi v nakupe za otroka in mati o tem nič ne ve.user posted image  Zdaj je v njej odlagališče za igrače. Tinkara  včasih reče, da gre med igrače in jo dam notri, da bi pa v stajico dajala malega kobacavčka pa ni šans.
Pri Tinkari me je bilo najprej strah, da se bo zaletela v vsak rob, pa se ni niti v enega. So zelo, zelo previdni. Pri nas imamo samo vtičnice zaščitene.
Pri Manci tudi ne bom nič komplicirala, že zdaj je skoraj ves čas na tleh, da se prevrača in raziskuje svet.
Oblačenje: bombažne žabice in bodi z dolgimi rokavi, kapico odvisno od vetra, če piha tako za čez ušesa, sicer klobuček,..
Hrana: imam srečo, da skoraj vso zelenjavo pidelamo doma, tako da je bio, ja.user posted image Sadje pa kupujemo.
Kilogrami: imam še dobro kilo več, kot sem imela preden sem zanosila z manco, in 4 kile več, kot sem jih imela pred Tinkaro. Počasi se topijo. Je pa res, da nič ne hujšam.
Lepo boditeuser posted image

< Sporočilo je popravil ElaM -- 17.5.2008 16:33:52 >

:)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.5.2008 20:08:45   
lana38
Se nisva kopala s Timom, samo uživala sva na zraku. Tim je skoraj cel dan prespal. Drugače je pa ful navijal za tste, ki so plavali. Očitno mu je bilo všeč, ko se drugi čofotali po vodi. Njemu je ati samo nogice zmočil, pa je že bila sirena.user posted image  Vreme je bilo lepo in toplo. Jutri pa ne bo tako in sigurno ne bova mogla tako dolgo biti tam. Vprašanje, če bova sploh šla. Če bo deževalo, potem sigurno ne. Blaž je šel potem na RD k sošolcu, ati pa je še vedno v termah, ker sodi.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.5.2008 8:01:22   
lana38
Dobro jutro!
Danes je pa oblačno in ne bo za kam daleč iti peš.user posted image Blaž in ati sta že v termah. Mi2 s Timom pa bova kje bližje morala hoditi zunaj. Do term imamo 45 minut peš hoje.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.5.2008 11:15:44   
želva
Mi spet nič ne spimouser posted image .Danes sem na štukala 5 ur.Mah, bi kar znorel človek, ker res ne vem kaj ji je.Jest noče, za pit dobi, brunda pa še zmer.Mal joka vmes med spanjem, pa takole imamo.
Midva sva bila pa včeraj na Lord of the dance in je bilo fantastično. Edin tisti stoli v dvorani so pa neudobni, me je tok hrbtenica bolela, ker nimajo naslonjala. predstava je bila super, moje počutje pa mal manj.Sem še prehlajena, nos imam čist zaštopan in mož spet na kavču spi, ker pravi da tok smrčim, da se ne da zravn mene spatuser posted image .Upam sam, da se ne bo Mančk nalezel, ful pazimo, ampak to je tako hitro.
Kosilo že kuham, mož je šel odlaufat svojih 20 kmuser posted image , za popoldne pa še ne vemo, kaj bomo počeli, se bomo bolj po vremenu orientirali.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.5.2008 11:56:30   
mucka25
Živjo mi smo ravno po kosilu. Je bil pikec prov priden je popapal skoraj celo šalco zelenjavne juhiceuser posted image . GH mu res odgovarja. Moja dva moška sta šla zdaj mal spat, jaz pa imam čas zase. Drugače je pa prov zoprn dan danes, ker je tako vreme. Še tisti dan, ko  smo lahko mal skupaj in bi šli na sprehod še takrat je dež. No morda bomo pa vseeno šli tja do jame pogledat, k majo danes tisti družinski praznik. Ma bomo še vidli. No lepo popoldne.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.5.2008 15:26:32   
andreja2000
Hja,danes pa res ni nič kaj prijazno vreme do nas mamic,ki bi rade vozičkale-no vsaj pri nas je sedaj popoldan dež....,pa je pa spet ni.....

Včeraj zvečer pa sem Evi dala za večerjo žitno kašico(sem jo kupila čist po pomoti,saj sem mislila vzet rižolino) z sadjem,navrh pa je popila še 60 mll mleka in glej,spala je celih 6 ur brez prebujanjauser posted image ,nato pa je spet dobila malo mleka in spala naprej.Očitno rabi bolj močne večerje na žlico,ker če ji dam kaj v mleko in na flaško se zraven ful spakuje,da kaj poje,pri žlici ji to dosti bolj uspeva.user posted image No,kakorkoli,glavno je,da je naša sončica sita.

Sedaj pa tudi jaz ne vem če naj greva malo ven,ali bo spet začelo deževat......

lep pozdrav

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.5.2008 19:52:40   
Foxina
dans sem pa jst čist pissed off user posted image kolk je moškim lažje...ni se jim treba zredit, ne rodit...za otročka itak vedno levji delež mamica skrbi...njim ostane le hvaljenje...poglejte kolk je fejst ta moj sin...sem tolk jezna, da bi se lahko razpočla user posted image ...se ktera počuti podobno???

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.5.2008 20:33:53   
želva
Foxinauser posted image , sej veš, da smo babe bolj fajn in bolj sposobne!
Jaz sem se že sprjaznila, da tko pač je.Bo v drugem življenju bolšuser posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.5.2008 21:37:56   
Ayo
Foxina, zenske imamo v zivljenju najlepso vlogo od vseh, biti mama. Na zalost pa ima vsaka vrtnica tudi trne.
Tudi jaz imam podobne dneve in trenutke, pa poizkusam zamahniti z roko in zadrzati pikre besede, ki bi lahko tekle kar v potoku. Pa potem mine. Raje razmisljam o lepih stvareh, od nas samih zavisi, kaksen dan si bomo ustvarile.
Upam, da se ti kmalu povrne nasmeh! user posted image user posted image user posted image

Moj je danes (spet) odsel na sluzbeno pot do sobote. user posted image
In tudi pri nas imamo grdo vreme, upam da se izboljsa in da nama ne bo treba z Gabrielom biti med 4 stenami.

Pikec moj je prejle sitnaril tako, da si niti nisem uspela pripravit vecerje...sem ga fliknila v posteljico in se je drl, kot bi ga kdo dajal iz koze. Vsake toliko casa sem ga hodila bozat in polubckat, pa ni nic pomagalo. Potem je po vec kot pol ure zaspanckal medtem ko sem mu pela uspavanko, men je blo pa potem ful hudo, da sem ga pustila jokat! user posted image user posted image
No, v glavnem sem sele sedaj povecerjala. Strudel se pa se pece, njami njami! user posted image

Pa se to, mi se verjetno med poletjem selimo, v petek smo bili ze v banki... user posted image user posted image user posted image Komaj cakam!!

Lepo in mirno noc!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.5.2008 22:57:22   
trdozimc
Ja, Foxina, velikokrat, ampak saj ti je želva povedala: moški tega sploh ne bi bili sposobni in bi človeštvo izumrlo user posted image .

Mi smo bili danes na rojstnodnevni žurki in sta jo oba zelo dobro prestala, čeprav smo bili (kake 50 ljudi) natrpani v enem manjšem prostoru, zunaj pa dež user posted image . Si sploh ne znam predstavljat, da bi šla na kaj podobnega, ko je bil Jan toliko star kot Iva zdaj. On bi čisto znorel - je bil tak občutljivko. No, saj je še. Po drugi strani pa je tak nežni in super fantek.

Nočka - sem popolnoma uničena od službe mameuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
19.5.2008 8:47:52   
lana38
Naš Tim je pa nocoj okrog 5h jokal, pa ni bil lačen, ker sva jedla ob 3.30. ne vem, kaj mu je bilo. Še potem ko sem ga dala k sebi je nekaj časa stokal. Potem sva pa oba tako zaspala, da sploh ne vem, kdaj se je user posted image  vstal in šel v službo. Najprej sem celo mislila, da je še doma in je zaspal.user posted image
Foxinauser posted image , pride kakšen dan, ko smo slabe volje, ampak to je prehodno obdobje.user posted image
Sončka imamouser posted image , pa so dež napovedali. Meni je super, da je lepo vreme.
Tim ima pa danes 5 mesecev.
LP

lana38

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
19.5.2008 9:37:43   
želva
Mi smo spet celo noč prejokaliuser posted image .To zobki vrjetno niso, ker drugače ni čez dan nič sitnauser posted image Vse je vredu, sam ko gremo spat se pa začne.Lepo spi 3 urce pol začne pa v spanju jokat, pa to čist drgač kot ponavadi, če luč prižgeš jo vidiš kako miži pa solze ji tečejouser posted image , pol jo pa zbudim in se mi tok nasmeje, da vidim vse "zobe"user posted image Ne vem, a tok inteenzivno sanja al kaj?In to traja celo noč, enkar na uro začne jokat, tam nekje ob 5 zjutraj se pa umiri in spi dalje.Naj jo čim prej mine.

Pri nas je spet turobno, ne vem če bomo šle kaj ven.
Moram pa na banko po dinarček, ker sem naročila maxi-cosi SPS avtosedež po internetu, je bil včeraj v akciji v baby centru.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
19.5.2008 9:41:17   
želva
Foxina, si že kaj boljše?user posted image

Jaz ga moram kar pohvalit, je bil ta vikend tako priden, vse se je spomnil sam narest.
Ponavadi, ko jaz nahranim Manco zvečer, me čaka še posoda, flaške pomit, slinčke oprat, perilo zložit.
Včeraj pa jo nahranim, pridem iz spalnice in je bilo že vse narejenouser posted image Po kosilu je pospravljal kuhinjo, posodo,...user posted image za mojga moža

Lana38 čestitam za 5 mesecev

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
19.5.2008 10:25:26   
DANVARI
evo, da se še jaz malo javim po dolgem času. Sva bili z Ajdo na pregledu prejšnji teden in ima 66 cm in 6570g, kar je pri isti višini za 30 dag lažje od sestrice pri isti starosti. Se vidi da je samo dojena user posted image

Drugače smo spet v obdobju zamašenih noskov, ampak to smo že navajeni.

Stajica -  oz. pri nas kar prenosna postelja bo verjetno prišla v poštev ko bo kobacala, da jo odložim ko bom lovila tastarejšo, drugače bo pa zunaj, saj Ane tudi nismo imeli noter.

GH -  trenutno najbolj rulajo mlečne kašice in banana ter jabolko. Je bil pa včeraj korenček iz juhe zelo slasten! Vse je v mikro količinah, da se razumemo, ker se bolj šele igramo z okusi.

Voziček sem že obnila naprej, da lahko opazuje kaj se dogaja, ker je zelo firbčne sorte, pa tudi že pripoveduje tako zares in te skoncentrirano gleda ko ji kaj govoriš, na koncu pa še sama kaj pripomni. Vam rečem to so taki pogovori, da se mnenja kar krešejo user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
19.5.2008 11:38:57   
Foxina
joj, hvala vam punce! za spodbudne besede!!! ampak včasih se mi res zdi, da se mi bo kr zmešal...je pa res, da ima to vse lepe trenutke...čisto res...sej veste, kako je...pogrešam, da bi se v miru najedla, stuširala, naspala...kaj je že to night out itak ne vem več...user posted image je pa dans mal bolš, ja...k sem mal prespala vseskupi user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
19.5.2008 14:18:35   
pikica*
No, pri nas si ne predstavljam, da bi bila sama za vse. Na srečo mi to niti ni potrebno. Ampak pri dveh otrocih in brez babi servisa bi se mi sigurno skegljalo. Foxina, če se res počutiš samo za vse, to povej svojemu. Komunikacija včasih dela čudeže. Mogoče pa on sploh ne ve, da se ti tako počutiš. Pismo, dajta se zment in si vzami popoldne zase. Pojdi v miru v šoping, na kavo s prijateljico...... Pač pojdi nafilat baterije.
Ne razumem pa zakaj bi morale svoje user posted image  tako blazno hvalit, če pomijejo posodo in malo pomagajo v gospodinjstvuuser posted image . Po moje bi vsak normalen moški lahko razumel, da ne moremo vsega naredit same. Ok, razumem, da ne more pomagat, ker je tudi sam ves čas v pogonu. Ne prenašam pa takšnih, ki sedijo na kavču in bulijo tv ali pa srfajo po netu ipd., medtem ko ženska dela. A ni boljše,da vsak naredi nekaj in je potem več časa za skupne trenutke? Na srečo je moj takšen, da mu je to samo po sebi umevno (no, saj drugače ga sploh ne bi hotelauser posted image ).

GH: Mi smo trenutno v fazi, ko imamo en sadni obrok (bolj malico), ki mu sledi še nekaj mleka, en obrok (kosilo) pa smo že popolnoma nadomestili z GH. Tako Lovro veselo papca brokoli, cvetačo, korenje, krompir, polento. Od sadja pa je poskusil banano, jabolko, melono in jagode. Zaenkrat je bil nad vsem navdušen.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
19.5.2008 14:20:50   
andreja2000
želva to noč je pri naši tudi bilo nekako tako kot pri vas,pa tudi ni bila lačna,čez dan tudi ne sitna,tako,da res ne vem kaj jim to pride.Seveda upam,da bo današnja noč spet boljša.

Foxina no,sam da je danes že boljše,sicer pa tudi meni kdaj pride tak dan,ko se mi zdi,da bi mi moj lahko bolj pomagal....Doma imam še najstnico,ki je postala prav naporna,pa frajla bi kar okoli hodila,pa še 12 let nima. In ko se spravi kregat z starejšim bratom,ker mi je pač povedal,da jo je videl tam kjer ne bi smela bit,mi gredo kar lasje pokonci.Včasih mi spije toliko energije in potem še kaka neprespana noč ob Evi,da sem res ful občutljiva.K sreči to mine,sicer pa kadar tako čutim,to tudi mojemu povem in potem je za nekaj časa kar boljše,ker mi več pomaga pri Evi,jo previje,jo nahrani,jo pelje na sprehod....gospodinjskih del pa nima preveč rad....

Drugače pa naša Eva še vedno popoldan spi okoli dve uri in si takrat lahko v miru skuham kosilo in še kaj postorim.
Sedaj čakam,da se sončica zbudi,nato pa bova šli nasproti Lari,ki je v glasbeni šoli in bomo še šle v knjižnjico.

lep dan

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?