želva
|
pri nas sva pa zdaj 2 prehlajeni, ne samo jaz tudi Manca Bo že.Je pa dons taka sitka, da ni za vrjet.Zdejle sem jo komaj prepričala, da je zaspana in da more mal počivat. Pri nas v Antilopu kar lepo sedi, no po ene 15 min jo začne mal spodmikat, drugače pa se vsede naprej, se nazaj nasloni, ni problema.Tako ji lahko tisti čas pripravim kaj za jest. Jaz tudi nič ne kompliciram glede GH.Nam je včeraj tok težila pri kosilu, da je dobila mal musake in valda, pol se ji je pa čist snel, je hotla še in še.Sem si rekla, ti dam mal solate za obliznt boš dala takoj mir, ji dam, pol sva mogle it pa kar od mize, ker je hotla ŠEEE. Pikica, joj, a veš kakšn bi mel pol?Za njega je vse prehitro dobr,npr.brisače ne bi bile vse na eno stran zložeene(sej veš aj hočem povedat-da se robovi ujemajo), to bi bilo kr neki, v kuhinji bi se kar zalepil za omarico, če bi hotel odprt... Ste tok naklofale, da bom pol pozabila napisat. Aja,, moja tud ful manj kašice ali mleka poje kot je napisano na embalaži, več kot 150ml nikoli(mleka), kašice pa tam 90ml pa ji drži 4 ure.Zlita je pa tud fajn, je ratala cel knedl. Pije pa pri nas vse, kar ji dam.Ampak je vse nesladkano, najraje ji dajem samo vodo.popije pa ene 3dcl na dan, veliko. Smo pa danes dobili avtosedež Sem jo že sprobala notri dat in sedi ko profesionalc, sam ga ne bomo še uporabljali, za na morje pa vrjetno že.
|