|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
20.5.2008 14:44:36   
skuštrana
Jasna, ma, jaz sem že čisto obsedena s temi pikicamiuser posted image je imela nekaj, smo je izginilo, zdej pa nima ničuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.5.2008 15:24:25   
lane31
Mama06 ja kaj pa naj počnemo v tem vremenu druga? user posted image  Se bodo spet strani malo nafilale

Jaz več ne vem kdo je bolj tečen danes - jaz pred ta rdečo ,moj maček -ki ne more ven ker on si nebo nog mazal ,ali moj otroček ,ki tudi ne mora ven.....zdaj počasi pride še mož ,ki me je že klical ves tečen....ker je šel kupovat stikalo za žmigavec (se je cel vikend nenehno vklapljal ) in na poti v trgovino ugotovi da pa zdaj dela vse bp user posted image  ok prišparali cc 70 € vsaj za 1 teden
Davčna.....so mu pozabili enega otroka vpisat user posted image user posted image user posted image user posted image ....pritožbe bodo urejali v septembru....user posted image
Vanili....mi smo ravno včeraj namontirali strešni prtljažnik gor na picasota .....pa res ni tako velik kot je videt....ali pa smo mi prezahtevni user posted image
Jasna....hvala za filmček ,ki je zelo zanimal mojo čebelico ,je kar lubčke talala v ekran user posted image
Micla....hecno ,ne to z hrano....moja je čist druga user posted image

< Sporočilo je popravil lane31 -- 20.5.2008 15:25:09 >

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.5.2008 15:52:02   
Klaudia
Dan dan...

Torej... ostala sem na ...sploh ne vem kateri strani. Se bom potrudil odgovorit na zadnja vprašanja.

tattoo - imam dva. Samo ga je treba dat delat v pozni jeseni oz. pozimi. Ker sonce škodi barvi.

jasna- se spomnim ko je nečak imel taka čudna vprašanja. Zakaj je voda mokra? user posted image

Pandica - Lia skos stoka me dspanjem. Pa že lavfam da bom pogledala kaj je narobe in ona spi kot polh. Se nam pa zadnji mesec dogaja, da si tako menca oči med spanjem, da se zbudi. Danes dopoldne sem jo mogla ovit z ruto okoli in okoli trebuha, da je končno le lahko zaspala. Kakšen nasvet mogoče? user posted image

Margareta - da ti pomagam. Seznam rojstnih dni mamic je na google goupu user posted image

Jenny Anny - že imaš kakšne nove informacije glede diska. Ga bodo lahko zrihtal?

valči - rito tudi mi peremo samo z vodo in vatkami. Kupujem jih v leclercu, so zelo kompaktne, prav za to namenjene, že zrezane... 1A. Tudi mažem rite z ničemer. Samo dobro osušiš in pleniičko gor. Če slučajno začne rdeča ratvat, dam malo bepantena pa je...

IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Klaudia, pogrešam te!

ooo... hvala user posted image

kasija - v zoo še nismo bili. Samo pomoje bi kar opazovala žćivali. Ker vidim kako je navdušena nad veverico. Eno fotko, da vidiš kako to zgleda, ko jo zagrabi za rep user posted image

user posted image

Dajte držat pesti. Ena kolegica pravkar rojeva. user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.5.2008 16:38:33   
majoli
Punce, malo bom komplicirala. Datum zobka; kateri datum pišete: ko zobek čisto malo pokuka (š****), ali ko izraste v celoti?

oktobrka, hvala za link - zelo ok članek.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.5.2008 17:47:26   
Klaudia
Če katera slučajno nakupuje v sparu in ne zbira točk, se priporočam zanje user posted image

majoli - datum za zobek, pa štejem tisti dan ko ga zagledam, oziroma s prsti čutim špičko

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.5.2008 18:37:59   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia
Dajte držat pesti. Ena kolegica pravkar rojeva. user posted image

Mala velika punca je že tukaj! user posted image  user posted image  3950g in 54cm

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.5.2008 19:09:38   
Kasija
suzanamai za zojo user posted image

alina_alin lepa slikca user posted image

vanili - malo sem pogledala spletno stran od bratranca - kaka ideja user posted image  Pa mene tudi jezi, če kaj iščem po netu in najdem polno genialnih stvari, ki jih pri nas ni.

moški kotiček - kaj vse bi nam morali povedat pred poroko user posted image , ne samo za previjanje na 3 ure kot pri user posted image

margareta a si ti hotla diskretno namignit tašći, da ti kaj zlika, pa si ji nastavila kup user posted image

crocsice vanili ful lepa fotka! a mož ma pa kar rdeče? meni so všeč žive barve za moške - no, saj ste opazile kako rumeno ali oranžno na elianu v živo ali na slikah

IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
Ta fotografija je bila potem objavljena v Dnevniku in starša sta takrat izvedela, da je moja sestra tattoovirana.

user posted image

vanili bravo teo user posted image

jennyanny kar v parlament z otroci. mogoče bi pa res zaleglo user posted image

ok objavim preden me ven vrže...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.5.2008 19:28:43   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: micla
Ma čene bo mamica kar še malo doma. Punce jst tko ne bi šla še delat. A je še kera taka? Sej vem, da ne morš skoz samo z otrokom bit, ma še kako leto bi pa vseeno še pašalo.

Po moje nisi čist nič osamljena v teh željah user posted image jaz sicer na trenutke kar mal pogrešam tist lajf na jobu, samo ko se pa spomnim, kaj vse bom pol zamudila, oz. bo šlo mimo mene zaradi pomanjkanja časa. cel razvoj tega mojega malega bitjauser posted image no pa, bomo že nekako. vsaj to leto smo lahko z njimi 100%.
PS - Upam, da dobite vrtec.

vanili - mene v četrtek ne bo na srečanje, tko da ti tja pač ne bom mogla prinest svs-ja z nadaljevanjko o otroku. lahko mi pošlješ svoj naslov na zs in ti pošljem dvd po pošti.

se javim še pol

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.5.2008 19:29:57   
Kasija
klaudia lepa fotka. zakaj sem pa jaz mislila da ste šli v zoouser posted image

vanili samo mclaren nima obroča spredaj - dokaz, da ni popolne marele user posted image  V dolžino meri 110cm - merjeno s šiviljskim metrom, tako da +-5cm. pa kolegica dobrodošla, itak. saj imamo 2 septemberki članici, a ne.

tave vrtec user posted image   kjer pa?

Jaz sem pa bila danes v službi /z elianom - se je čuval pri tajnici/ in lahko ostanem doma po porodniški še za čas dopusta Juhuhuhuhhu

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.5.2008 19:37:58   
Alina_alin
Lane31, a pritožbe za dohodnino šele obravnavajo sept? Hm, moj še tudi ni dobil odgvora na pritožbo  - sem napisala, ker mu niso upoštevali nobene punce. Piše jih on, ker se bolj splača...
Pandica, llasje izpadanje: enkrat sem že pisala o tem. Meni trenutno normalno. Po 1.porodu so mi fuul fuuul full. In ok, kao hormoni. Sem bila že pol leta v službi (1,5 leta) pa še vedno nenormalno - slučajno šla k os zdarvniku zaradi prehlada,  omenila in šla v lab in krvna slika pokazala slabokrvnost. Po 1 mesecu tabletk Retafer je bilo bolj in nič več izpadanja.user posted image Res, da bi se naj hormoni porihtali in bi se normaliziralo, ampak bodi vseeno pozorna, da ne bo enaka zgodba kot pri meni.
Prtljažnik za avto: tudi mi bi ga kupili - pa se sprašujem kakega. Predlagate kaj, ali je vseeno, samo firma, design in cena različna?
Sanwebdra, Julija: 
pozdravite se!Pandica, Zala,  vedve enako!
IMate predlog za darilo za RD- nečak , 10 let?
Moram it poslšat pravljico z malčico in Tjašo in Tjaša že hoče ajat. se javim pozneje, pa vas za nazaj še preberem.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.5.2008 19:43:33   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

klaudia lepa fotka. zakaj sem pa jaz mislila da ste šli v zoouser posted image

V četrtek smo se parkirali pred Zoo, da smo lahko prišli na srečanje. Pa si najbrž shranila v spomin samo zoo user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.5.2008 19:51:12   
Alina_alin
Klaudia,jaz ti lahko dam nalepke Spar. Jih ne rabim. Javi.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.5.2008 20:08:23   
zala07

Štajerke, srečanje v sredo 21.05.2008 ob 11.00, kje (prosim, predloge)?:
- sanwebdra??
[/quote]

Zala 07- me žal ne bo. imamo cepljenje. pa naslednji teden.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.5.2008 20:18:47   
*pikijakob*

Štajerke, srečanje v sredo 21.05.2008 ob 11.00, kje (prosim, predloge)?:
- sanwebdra??
[/quote]
- pikijakob

Zala 07- me žal ne bo. imamo cepljenje. pa naslednji teden.

[/quote]

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.5.2008 20:19:11   
metkica1
čer!

Kaludia mere: 7000g in 68 cm (7 mesecev) pediatrinja je bila zadovoljna, je lepo prijela rozino, najprej z eno nato še z drugo rokico, kocke so jo tudi zelo zanimale, le obrnit se ni hotela na trebuh, jo ni mogla motivirat z nobeno igračko ampak mala je zdravnico z velikim začudenjem le gledala. Pa dobro.user posted image  Bile sva tudi cepljene, upam da ne bo reakcijeuser posted image

Imam ta teden polno obveznosti in skakanja okoli pa se mi ne da, ker je tako vreme. V soboto iamo krst pa še moram nekaj nakupi pa torto naročit, v petek ima tavečja 4 leta in praznuje v vrtcu. Moram še za njo nabavit sadje pa balonče, krožničke pa še kakšno drobnarijo, da potem praznujejo v vrtcu in se imajo lepo. Seveda že komaj čaka in me vsak dan sprašuje kdaj ima Rd.

Uspavanje otrok: najprej poštimam tamalo in jo dam spat okrog pol osmih, če je user posted image  doma tavečjo prepustim njemu, da je on stušira in porihta, drugače seveda jaz. Je pa že kar samostojna v bistvu ji je potrebno samo pomagat oblvada pa sama. Umijem ji obvezno zobke jaz ali ati.

vrtec: še nisem dobila nobenega odgovora komaj čakam, da vem na čem smo, upam na najboljše.
stajica: jo boste nabavile? Jaz jo pri prvi nisem, sedaj pa ne vem, a je to fajn stvar, nimam pojma. Rabila bom prenosno posteljico za na morje, pa sem mislila kar to kupit pa še uporabljat kot stajico. Ne vem je to izvedljivo.
moški kotiček: danes sem skor živčnega fasala, tri ure sem mu mogla nekaj delat na računalnik, ker sam nima pojma, jaz tudi na tistem področju bolj malo, pa se trudim. Potem pa mu kao noben nič ne pomaga. user posted image

mišk: prekrasna si bila in full lepa obleka, pa mala čebelica je bila tudi takšna princeska

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.5.2008 20:20:21   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Če katera slučajno nakupuje v sparu in ne zbira točk, se priporočam zanje user posted image

Tudi jaz jih imam in ti jih lahko dam, mogoče jih še kaj zrihtam.

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.5.2008 20:34:05   
mama06
Čer!

Vrtec - zaenkrat se ne sekiram, ker ga nisva vpisala, saj se bo "šlepal"pri babicah in dedkih. Bomo nekako poskušali vsaj eno leto flikat. Namreč oba dedka sta bolj ali manj z zdravstvenimi težavami. Če pa ne bo šlo, bova pa med letom iskala varstvo. Upam, da ne bo potrebno.

metkica1 - enkrat se morava še dobit, da nadoknadiva saj veš kaj, samo do 26.6. nimam časauser posted image user posted image user posted image

MT - ker je bil danes dež, sva šla s tamalim na pošto, v lekarno in v trgovino peš brez vozička

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.5.2008 20:45:12   
noa1
Evo...se spet javljam. Malecka je čudežno zaspala malo po 8.00 in še ni bilo alarma.user posted image user posted image  Ker zadnjih par dni je bilo hudih....se mi je že mešalo počasi.
No, da se malo pohvalim. Danes sem končno zašila MT. Ga sedaj še perem, ker full barvo spušča (sem imela cele roke plave), pol pa ga poslikam in se pohvalim še slikovno. Jutri pa ga seveda prinesem zraven. Pa zašila sem pe eno tako blazinico z dosti našitki za Ajšo in jo je že celo pojedla.user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa se mi je stroj ustavil....grem še hitro dat sušit preden se mala zbudi.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.5.2008 20:48:18   
suzanamai
Valči tudi jaz uporabljam samo vatko, vodo in pleničko za popivnat. robčke samo za na pot, pa še to imam vedno tudi vatke s seboj, če je slučajno voda pri rokiuser posted image .

Vanili kar se mene tiče, je prijateljica dobrodošla.

Vanili ne morem do vozička da bi ga zmerila, ker ga mam v avtu in ful ščije. V avto pa sigurno gre lepo ker ga jest spravim v puntota.

user posted image  jaz sem ga tud dons dobila, pa gre v puntota ko ata na mamo. Sem mojmu včeraj omenila, da bi ga pa mogoče kupila za na morje in okoli šibat, pa je danes od pediatra kar v Bušija zavil.user posted image

No ko smo ravno pri P, smo šli še enkrat dat vodo za user posted image  test, spet sem pozabila kako se reče, majoli tebi sem povedala a se spomniš?
No in ko mi sestra pravi, da je vse o.k., rečem jaz njej, ja to je bilo pa hitro sem mislila da bo dalj trajalo, pa zavije z očmi in reče, joj sem zaj... bomo mogli še enkrat vodo dat, pa drugačna vrečka, pa.... Sem rekla bova kar jutri še enkrat prišliuser posted image . Zoja pa full faca, noge gor sam da jo je videla in jih držala gor ko ji je čistila, pa po 2 min napolnila vrečkouser posted image .

Drugače sva pa imeli danes popoldan frajerja Maksa in Majoli na obisku. Smo šli na sprehod, pa malo sta se poigrala in sedaj Zoja že pridno spi. Je bla pa čist navdušena nad svojim prijateljčkom.

Kahlica pri nas ni bila zanimiva, potem smo šli na morje, ko je imel 2,5leti in smo kao pozabili plenice doma. No od tistega trenutka smo bili brez tudi ponoči.user posted image  Pri Zoji bomo ponovili vajo.

Oktoberka hello, sem te pogrešalauser posted image

Zdaj pa šibam nekaj pojest...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.5.2008 20:52:49   
Jenny Anny
Tud me že končno spimo. Zadnje čase full težko zaspi, kar nekaj jokca v posteljiuser posted image

Klaudia s  hard diskom še vedno nič novega, ker je zdaj za to zadolžen moj user posted image in potem to seveda traja. To bi blo nekaj za v moški kotičekuser posted image

No ko sem gledala vse te vaše filmčke in otročke, kako so posrečeni, sem se končno odločila in še jaz enga obesla gor.
http://www.youtube.com/watch?v=WEgDjHowUa8
Tako je čofotala naša punčka danes pred spanjem.
No zdaj pa šibam hitro pakirat, ker greva jutri na Dolenjsko.

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.5.2008 20:54:15   
mehurčica
Hvala za pohvale za Davidovo frizurco. Pa dobro, da ste mi povedale, da pogledate tudi naše filmčke, ker sem imela včasih res občutek, da jih brezveze dajem gor. Tak da bom dala zdaj še kakega na net. Prej sem jih dajala, da sem jih sestri pošiljala, zdaj pa je bila na Costa rici s fantom, čez 2 dni pa pride že domov. Ahhhh, kake lušte mi je naredila.
user posted image
No, Danes smo šli do logopedinje. Pa čakamo v čakalnici in pride ena zaposlena mimo z belo plavimi lasmi. In to taka taprava živa barva. Sem si pol mislila, da to še ni nič kaj ima David.user posted image Sva bila danes že drugič in sva dobila še nekaj vaj za delat doma. Sem ji pa povedala, da smo 50m stran doma in da nas lahko pokliče kadarkoli, če se kak plac sprosti. Naslednji torek imamo že tretjič.user posted image David pa ful navdušen nad vajami, tako da sva doma še potem vadila.

Dopoldan smo bili na Sončku v moji bivši službi(in upam da tudi bodoči). Smo dobili spet par komplimentov, ki sem jih pokomentirala s tem, da so otroci lepi po atiju.user posted image Je rekla šefica, da čisto malo so pa mogoče le po meni kaj dobili.user posted image

Pošljem, da me ne vrže ven.....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.5.2008 21:04:31   
Jenny Anny
Hvala za pohvale za Davidovo frizurco. Pa dobro, da ste mi povedale, da pogledate tudi naše filmčke, ker sem imela včasih res občutek, da jih brezveze dajem gor. Tak da bom dala zdaj še kakega na net.

Mehurčica vse prečekiramo, vse preberemo (no vsaj velko večino), za pokomentirat pa ni vedno časa vsega, pa ponavadi pokomentiram, kar mi najbolj v spominu ostane.

Sicer pa kot je že Majoli rekla, oktoberke ste res vse fajn. Prav všeč mi je tale forum, prava sprostitev (za mojga že na meji zasvojenosti - še ena kandidatka za komunouser posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.5.2008 21:11:21   
mehurčica
Mišk, kak si bila lepa! Ful dobre fotke. Lahko ti tisto z avtom v ospredju moj malo zrihta, če hočeš. Bi bila ful lepa, če ne bi bilo na levi strani avtov, pa tistih drogov,... Da bi bil samo avto in vidva zadaj.user posted image No, ali pa če znata sama valda - predlog pač.

Valči, tudi jaz jo umivam še samo z vodo in vatko. Če kam gremo, pa robčke sensitive Pampers. Tudi DM Sensitive so vredu. Jaz na sebi vidim, kateri robčki so ok. Me takoj zapeče(ko se spodaj obrišem), če so parfumirani.user posted image  

Srečanje MB: naju verjetno ne bo, ker morem mami peljat avto. Razen če....(sem se ravnokar spomnila)....bi me potem ona zapeljala do službe od mojegauser posted image in vzameva naš avto.

Janja in Jenny anny
, lepi filmčki. Urban je prava faca s tisto knjigico. Eni se tudi kar nekaj pogovarja, ko se igra. David pa je itak imel cele arije med igranjem, ko je bil mali.user posted image

Kahlica: podnevi pri 2,5l, ponoči pri 2,10. Se je pa kar nakenkrat navadil na kahlico. Sicer smo ga posedli gor že pri 9m za foro, ampak se mu je po 3 poskusu(pa čeprav je samo čičal)prav zamerila.user posted image Si jo je samo še na glavo dajal.user posted image user posted image user posted image

Stajica: pri Davidu je bila samo za pospravljanje igrač. Potem smo jo vrnili, sedaj je pa ne bomo niti imeli. Se mi ne zdi nič kaj potrebna. Kopalnico pač moremo imet zaprto(WC krtačka pa to...user posted image - jo je imela zadnjič namreč v rokah in sem jo skoraj dobesedno dezinficirala - Eni sevedauser posted image user posted image ).

Zala in Julija: user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 20.5.2008 21:12:54 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.5.2008 21:20:52   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
IMate predlog za darilo za RD- nečak , 10 let?

Moj 11 letni nečak je dobil za novo leto MP3. V leklerku za 20eur. Je bil čist srečenuser posted image

Metkica, prenosna postelja se čisto dobro obnese tudi kot stajca.

Suzanamai, vodo sta dali za Sanford. Vrečka je pa drugačna, ker se zbira srednji curek urina.

Jenny, kako Lana uživauser posted image . Lep filmček. Pa njena duda mi je ful smešnauser posted image . Naš ta mali je imel tudi takšno user posted image

Mehurčica, jaz tudi čakam še kakšen filmčekuser posted image . Sicer pa na youtube vidiš koliko ogledov je bilo in si lahko sigurna da nas večina počekirauser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.5.2008 21:20:54   
2ursae
grrr, ta naša čupa!! A si ve predstavljate kolk kašice ostane v Borovi krošnji user posted image  ... ajo, vsak večer mu moram laske pucat user posted image . Saj ne rečem, zadevščna je na moč prikupna, ampak velikokrat dosti nepraktične. Da ne omenjam, da mu zaradi njegove svile vsaka kapica gor zleze user posted image .

Tko, RA je za nami, vse je OK user posted image . Par vaj nam je še pokazala, pokazat se pa mormo prit šele septembra. Res sem zadovoljna user posted image . Mere pri 7m, klaudija: 71,5 cm in 9260 g.

IZVIRNO SPOROČILO: Jenny Anny

Pa kam vodi ta naša država, najprej nabija, da ni natalitete, pol se ta končno mal dvigne, ne storijo pa nič za to. Kam naj damo otroke. Najboljš, da jih vsak dan u parlament vozmo, pa naj jih poslanci pazjo.

to je vse res, glede vrcev mislim, ampak ne pozabit, da za to  država ni kriva, ampak so občine tiste, ki morajo poskrbet za mesta v vrtcih. Eto, da se enkrat mal postavim v bran naši ljubi oblasti user posted image . Jz bom svojga pol peljala kr k našemu županu Lampretu, da ga čuva user posted image .

rita: ni je čez vodo in krpico user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?