|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
20.5.2008 22:46:34   
skuštrana
Mama06, jaz drgač nimam preveč rada tort, tale najina poročna mi je bila pa za prste pojestuser posted image Še Liza jo je jedla, pa drgač nima rada peciva in podobne zadeve.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.5.2008 22:47:26   
živa
janja, tole sem našla:

KAJ JE 6. BOLEZEN?

Je močno nalezljiva virusna okužba,ki se pri večini otrok pojavi že v drugi polovici prvega leta življenja.Prenaša se s kapljično okužbo.Povzročitelj je iz družine herpesnih virusov.Po stiku z virusom preteče 7 do 17 dni,da se pojavijo prvi bolezenski znaki.
Roseola infantum se začne z nenadnim dvigom telesne temperature od 39 do 40,pri čem je splošno počutje otroka samo malo poslabšano.Po treh štirih dneh vročina izgine v nekaj urah.Hkrati se pokažejo v plasteh rdeči izpuščaji,podobni ošpicam ali rdečkam,ki prekrijejo celo telo in po približno dveh dneh spet izginejo.Ko se pojavijo izpuščaji,ni več nevarnosti okužbe.Ko otrok preboli roseolo infantum.je doživljensko zaščiten proti ponovni okužbi.

Drugače sem pa jaz čvergu diagnozo sama postavila user posted image , ker je bilo enako kot pri večjem. Upam, da je prava. A bi šlo lahko za kaj drugega? jasna?

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 20.5.2008 22:49:43 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.5.2008 22:47:52   
mama06
skuštrana ni problema, ti samo povej, če rabite sesalec za sladkouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.5.2008 22:54:12   
skuštrana
Drugače sem pa jaz čvergu diagnozo sama postavila , ker je bilo enako kot pri večjem. Upam, da je prava. A bi šlo lahko za kaj drugega? jasna?

Živa, jaz sem tudi A sama postavila diagnozo, saj kaj drugega res ne more bit. Z Lizo smo leteli na urgenco  pa so nas samo čudno gledali, da zaradi roseole pridemo tjauser posted image user posted image

Mama06, ti javim ko bo kaka presežek sladkobe kjeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.5.2008 22:58:57   
VANILI
vačlči, daj ovej, kako to da nisiutrujena, da lahko vse to narediš?! Jaz sem zadnje mesece crknjena, pa samo včasih še laj zvečer naredim. Enostavno čez dan tako letam,da ko se enkrat samo za par  minut zasedim,je konec z mano, fertik, morto di krepouser posted image

barvanje las:še nikoli sijih nisem, raze v kano, pa še ta mi ni prijela. Zdaj sem že pošteno siva, ampak se kar ne spravim barvat, ker potem bom morala to skos počet pa mam kar malo paranojouser posted image

kašice: mi smo včeraj uvedli ce+vtačo, ker niso meli kolerabe, pa je danes bolj rad pojedel, ker nisem čist v nulo spasirala. Sem pa prepražila malo na olju olivnem. Kaj pa vem, bolj skos zaprta usta je. Jz pa pol poližem do konca, mi je tok dobra zelenjava, mljac sluuuuurp!!! Zvečer pa poje riževe kosmiče z mojim mlekom in šele potem vem, da tudi moj žabo zna odpirat ustauser posted image ! To ma zelo rad namreč.

jenny anny - jaz pogrejem; dam hrano v flaško in to flaško v posodo z vodo (če sem npr.na obisku, kejr to lahko naredim) in vodo povrem.

za vrtec si pa uni kozi dobro povedalauser posted image . mislim, kako je en folk smotan, da težko verjameš. Mi gre pa veladržava na bruhanje, najprej navijajo, naj mamo otroke, da ne bodo slovenci izumrli, v zahvalo pa nam da kaj? Prosta mesta v vrtcih?? Friško figo!!!!!!!grrrrrrrrrrrr

kinnie, kdaj boš že ti prišla na srečanje?? In ja, tisto s perilom, maš prav... mojeuser posted image  že par ddni nisem vidla, se vidi, ane??? hehe. Je pa res čudna, vsaj malo bi lahko prišla pogledat vnuka čez dan. Ona pa nič. Važno, da rihta obe hčeri in bulka svoje žajfniceuser posted image

modrosti starejših sorojencev: naša pa sprašuje, kaj pomenijo določene besede ampak take abstraktne, da včasih še sama ne vem odgovora. Moram bit ful pazljiva, da ne pomutim česauser posted image . no sem dobila asociacijo, ko je bila še majčkena, komaj začela govort, je izjavila nekega dne: "Hvala, ker sta moja mami in ati!" Me je kar na rit vrglo! Kaka izjava! No jaz mam sicer eno svojo filozofijo glede tega, da si otroci izberejo starše,,, no kokr koli, vedno je lepo slišat kakšno izjavo iz malih ustec. Sem mela koledar z velikimi kvadrati in vsak večer sva napisali, kaj takega za zapomnit se je v tistem dnevu zgodilo. Joj zdaj pa n i več časa...user posted image

živa in spanje: naš pa po tanovem že med 5 in 6. zjutraj pokonc, čist naspidiran!! Potem včasih zaspi okoli pol osmih, za kake pol ure, apak  kaj, ko tačas že Živa pride... joj... kutno pomanjkanje spanca imam...

kinnie - Živa tudi skoraj vsako noč najmanj 1x kliče atija ali mene. Samo jaz niti pod razno ne vstanem, samo moj. Pol vačsih jo prinese k nama pa se on odsli, včasih že zaspi, včasih ona pride in se zgura med naju... kdaj se to konča???

brisanje ritkic: jaz vodo in toto krpice. Ker pa mam previjalno v spalnici, pipo pa dol, se včasih ko ni pokakan pa niti polna plenica, pegrešim, pa ga z vlažilnim robčkom. Recimo nekaj krat na teden.

kopanje: ne obvladam ga več sama kopat! V banjico nalijem vodo, ga dam ičat, on se prime za rob in pokonci. Tako da trenutno rabiva bit 2, da ga obvladava v banjiciuser posted image . pri previjanju pa bi bilo najlažje, če bi ga z gurtnami privezala, kar vrti se in obrača, da ga lovim s plenico po pojsti.user posted image

drobižek in služba - jaz bi bila pa srečna, če bi imela službo jeseniuser posted image . Sicer valda, da bom pogrešala žabota in me bo skrbelo, vem pa tudi, da ko greš v službo, semalo odpočiješ in je potem toliko lepše prit spet k svojemu zakladku... Je tudizdravo, da se tista simbioza počasi zamenja z zdravo navezanostjo.  čeprav je zelooooo težko na začetku...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.5.2008 23:01:07   
janja
mama06 - kaj sem pa jaz naredila narobe, da moj Andraž hodi po prstih? Se je pa prvič dvignil šele pri 12 mesecih, kak teden kasneje pa shodil.

živa - hvala za info. Sam tolk da vem, ker gremo na morje, če se tam kaj pojavi.

skuštrana - a pol praviš, da se najbolj splača kupovat v Konzumu. Ker mi zadnje dve leti vse kupimo dol. Itak ni placa v avtu, pa tistga futra pride pol tud za ves prtljažnik. Tako imam pa eno skrb manj. Ko pridemo na morje, gremo prvi dan v šoping, pa je. A Pag, da je pa med najdražjimi? Upam, da mi ne bo žal, da nismo šli spet v Dalmacijo.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.5.2008 23:07:15   
janja
barvanje las:še nikoli sijih nisem, raze v kano, pa še ta mi ni prijela. Zdaj sem že pošteno siva, ampak se kar ne spravim barvat, ker potem bom morala to skos počet pa mam kar malo paranojo

Ti  pa siva? Jaz te imam v spominu kot rjavolasko. Jaz sem siva oz. že bolj bela. Resno. Očitno sem pobrala gene po babici, je bla tudi pri 35. že čist siva. Ti pa nič ne zavidam, da se ne barvaš. Men bi tud tko pasal, a kaj ko barva las govori drugače.

vanili se strinjam s tabo, da je res lepo slišati kake pohvalne besede iz otroških ust. Men se je Andraž že neštetokrat zahvalil v smislu: mami hvala, ker si mi to naredila, mami jaz te mam rad... Takrat dobim kar mehke noge.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.5.2008 23:10:44   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

mama06 - kaj sem pa jaz naredila narobe, da moj Andraž hodi po prstih? Se je pa prvič dvignil šele pri 12 mesecih, kak teden kasneje pa shodil.

..ne vem...jaz se trudim delat prav in upam, da mi bo uspelo. Zato pa morava vadit vsak dan skozi igro, da ga primem za koleno in za petko(leži na hrbtu in ima koleno skrčeno) ter greva pata prsti, peta prsti in se smejiva zraven.

Po moje nisi naredila nič narobe, se je pač naučil tako hodit. Bog ve, kako bo pri nas, ko bo začel hodit, zato se ne sekiraj. Super mama siuser posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.5.2008 23:17:20   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI
drobižek in služba - jaz bi bila pa srečna, če bi imela službo jeseniuser posted image .

Jaz tud... poznate kakšno del. mesto fraj v Podravju? Sem pridna in delovna, pa komunikativna (saj se vidi, koliko na RR visim, kajuser posted image ) ... Ampak res!

Naša pa je danes ponavljala ma_ma_ma_ma... in jaz sem se kar topila user posted image ... ko so ji solzice tekle iz obeh očes, pa kihala je kot za stavo ...  bogica mojauser posted image !

Tak, vas jaz tud zapuščam ... lepe sanje!

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 20.5.2008 23:19:00 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.5.2008 23:18:07   
skuštrana
Janja, sicer imaš cenejših od Konzuma, ampak konzum je meni ok, ker so povsod(tudi na Pagu) in kar normalne cene... No, kolikor sploh lahko pričakuješ normalne cene v turističnih krajihuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.5.2008 23:19:51   
VANILI
ulaa - kak optimist sem šele jaz! Zdaj mam 69, rada bi mela pa SPET 53user posted image user posted image user posted image !!!! padanes sem ful jedla sladko, ampak dan pred pričakovano M si to dob+volim brez slabe vesti.

lane31-jaz kar mislim, da se bo v službi našla kaka sekunda časa za rruser posted image . Čeprav bo bolj težko nadrejenim rečt, naj malo počakajouser posted image

tave . kako spraviš voziček v avto? Tako lepo, da leži, vzporedno ali diagonalno?? Ufuf, saj se bliža četrtek...
bravo za vrtec!!!!user posted image user posted image

janja- ma daj, jaz sem taka, da komot prenesem kritiko, v bistvu mam zelo rada ljudi, ki mi upajo oz. povejo v obraz. Bojim pa se hinavcev. Če te kdo skritizira, hb, vsj veš, kaj bi lo fajn popravit. no big dil. Nihče ni popol. Je pa čista resnica, da pač trenutno z marelami neskončno težim. V četrtek menda se bova odločla za eno. Pa hvala, da lahko še malo težimuser posted image user posted image user posted image

kinnie - mi gremo na dopust tako: v avto pakira moj, ker ma dober smisel za prostor in orientacijo in res zelo vzorno spakira in izkoristi vsak kotiček. Jaz pa si jemljem pravico da spakiram v kovčke,vreče itd. avte menjamo vsako leto, tako da s tem še nismo šli. Ponavadi damo kovček na streho,vlečemo pa brakico in gor kolesa. Ali še pred brakico smo vlekli navadno prikolico polno. Po brakici pa nameravamo kupit počitnoško prkolico. Uf, bo veliko placauser posted image

micla - prej je moj prinesel še brezaloholno pivo, ki sem g na dušek spila, pa nikoli nisem glih pila pivo. Pa mi ni bil opreveč dobro. Mogoče bi morala alkoholnega??

sem pa prej, v stanju blažje okajenosti, zrla skozi okno in poslušala dežne kaplje in šumenje... joj najraje bi si zavtela kak komad od Pink Floydov, ampak sem se zadnji hip spomnila,da mam doma 2pamža in bodo PF morali počakat kakšnih par letuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.5.2008 23:21:27   
Margareta

Kasija
- mah , tašča vedno še mene prosi, če ji zlikam perilo. Pa jo vedno samo neumno vprašam:"A se vam zdi, da imam več časa kot vi?" Potem pa modro molči.

Klaudija - ti se spoznaš na orhideje, a ne? Moja je čist pop**ila. Iz zemlje so začele rasti take čudne veje, izgledajo kot zeleni črvi. Kaj naj s tem? Naj porežem? Nekaj sem jo ogovarjala rožico, pa se ne da. Nič noče cvetet.

micla - jaz bi se ob kakšnih hudih dnevih kar v službo odpeljala. Drugače, pa tudi ne. Jaz bom izrabila tisto možnost, 6. ali 5 urni delavnik. Se spomnim, ko sem šla po Valu nazaj delat. Po 14 dnevih sem imela službe poln kufer in občutek, kot, da nisem bila na porodniški. Sem pa veliko prejokala na avtobusu se spomnim, (dala sem si gor sončna očala) sploh, če sem bila popoldne ga praktično nisem videla.

Jasna - sta pa faceuser posted image

tattoo - jaz bi imela na križu tistega krilatega konja v diru. Ampak bi moral biti precej velik, da bi prišel do izraza.

*kinnie* si za eno pivičko?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.5.2008 23:24:10   
skuštrana
vlečemo pa brakico in gor kolesa. Ali še pred brakico

To je tista prikolica, ki se potem postavi v šotor? Kako pa se ta stvar obnese? Recimo po dežju.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.5.2008 23:24:52   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Klaudija - ti se spoznaš na orhideje, a ne? Moja je čist pop**ila. Iz zemlje so začele rasti take čudne veje, izgledajo kot zeleni črvi. Kaj naj s tem? Naj porežem? Nekaj sem jo ogovarjala rožico, pa se ne da. Nič noče cvetet.

zeleni črvi... user posted image user posted image  Da nebi slučajno rezala! To so zračne korenine. Bolj ko so zelene in mesnate, boljše je.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.5.2008 23:25:20   
skuštrana
Pink Floydov,

jAO, MY FAVOURITE SONG - WISH YOU WERW HEREuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.5.2008 23:32:59   
Margareta
Klaudija - hvala. Me je res prijelo, da bi porezala te zelene korenine, ker so res mesnate in prav nič estetske.

Kaj je z Rebeko? A je katera gledala? Gremo naprej?

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.5.2008 23:42:21   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

Kaj je z Rebeko? A je katera gledala? Gremo naprej?

Malo morgen. Smo popušili na celi črti user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.5.2008 23:50:12   
VANILI
lane31 in premalo prostora v avtih: po moje smo kar razvajeni. Mi torej moja familija, smo potovali na morje v stoenki, pa smo nekako vse uspeli spravit v avto... mogoče so obstajale kakšne sportbilly torbice, moram mami vprašatuser posted image

v glavnem, pri meni je tako, več ko mam prostora, več bo vse polno. isto velja za avto.

klaudija - joj kako lepa fotkica!! a veverička je vaša?? šparove nalepke mam v denarnici, pobaraj e v četrtek, ti jih z veseljem dam!!

nova10ka - ni panike, boš panaslednjič prinesla dvd, se ne mudi tok. hvala.

kasija, zdaj sem pa žalostna... meja je 100cm za pikasota... porkaš... kaj bom zdajuser posted image

metkica in stajica: jaz jo čakam, da mi jo prijateljica posodi, ker ne morem več NIČESAR naredit!!! Vsako sekundo letam gledat, kaj dela. Zdaj je poštudiral, da lahko jemlje stvari s kavča ali taborejčkv in je skos na nogah!!! Nosit pa skor 10kilskega bebota tud ne morem non stop!!!! Sicer ne mislim not met odloženega, ampak če moram kaj naredit pod nujno (it na wc, kaj v lonec vršt, iskat kaj v klet itd), ga bom pač odložila not, raje kot da ga vsakič pripenjam v stolček za hranjenje

noa1. hitro slikco tvojga mt!!!

jennyanny - joj kok luštna!! Pa toplomer grize kot Teo! Najljubša kopalna igračka!

2ursae, joj ne morem pozabit, bor ima res enkratno frizuro! Sploh zgleda kot mali odrasli otrok!! Nič dojenčkast! Verjamem pa, da so težave pri hranjenjuuser posted image

mehurčica, zakaj pa hodi david k logopedu??

sanwebdra - zakaj pa si ji dala že rpi 37,6svečko?? Meni je P rekla,da ko je čez 38,5, razen če ni krčev... Ker vročina je ok, ker se telo bori z njo.

suzanamai - saj naklon gre pačist v sedeč položaj??

wc krtačka: kaj pa pravite na tole: prijateljev sin je nekam izginil in ker je bil opredolgo tiho, soga šli iskat. Našli so ga v kopalnico, kjer je veselo sesal krtačo za wcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama06 - ja res, tudi nam je bil orečeno, da naj preusmerimo pozornost, če vsztane. po drugi strani pa, če se sam vstaja... ma ne vem. A je dobro brfemzat?? Glih spodbujat ne gre, ampak če sam to zmore, pač zmore, ne?? Ne vem, nisem dost pametna .

jennyanny - mleko od mukice bom jaz dala po 1. ltu starosti.

živa? kok časa pa je inkubacijska doba?? Torej kdaj naj bi naši dobili šesto, če so jo pokasirali od čvergota??

skuštrana? tud jaz Živi težim, naj se ničesar ne dotika, še na školjko ji obložim papir, potem se mora pa mene držat in ne rob aškoljke

najbolše torte meni so  v zvezdi. btc ali v mestu kaj je že una ulica tam do parka zvezda ki pelje

brakica - mi smo nabavli eno staro, saj novih itak ne delajo več. Je ok, dež - hm. Če je dež kak dan ,ok, sicer pa se kot v šotoru vse navlaži. Nam je paneurje eno vejo z drevesa zlomilo in strgalo platno. tko da je pol bolš počitniška prikolica.

Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.5.2008 23:56:39   
VANILI
janja samše me2 sva tuuser posted image  evo, pridem gor, vsi ostali pa spat. pakomaj uspem vse pokomentirat, mislim kak smislu?? a me kdo sploh bere?? kot en maček sem ki mjavka v luno pa jo noben ne slišiuser posted image

nad našo popevko sem itak kot ponavadirazočarana, ampak sem si mislila, da mogoče bo šlo... ma kaki. Pa mamo tok dobrih pevcev, skupin, ki se seveda na emo sploh ne prijavljajo. Mahitakje vse skup politična kuhna.

se pa spomnim, ko sva gledali s sestrično Danijela POpoviča in Đuli in ko ni zmagal, sva obe jokaliuser posted image user posted image  joj kje so tisti brezskrbni cajti, ko sva lahko obe sedeli v enem fotelju user posted image

danes je bil pa moj cel popoldan z nami, tako da s tega vidika hb zadež,smo prav uživaliuser posted image

likat se mi pa spet ne da, nekam na suho odpiram oči.

hvala vsem da lahko pride ta moja rpiajteljica na srečanje, da vidi, da je njen user posted image  čist ok, da se malo potegne iz svoje črne luknje.

zdaj bi si pa ogledala kakšno dobro komedijo ali kak lahkoten a ne osladen romantičen film... a kaj, ko mamo samo 4 programe.. no vsaj na user posted image v mestu lahko počakam.

janja in vse ostale, lakho noč

aja, margareta, zdaj tigremnapisat zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.5.2008 23:57:43   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
moški kotiček - kaj vse bi nam morali povedat pred poroko , ne samo za previjanje na 3 ure kot pri

hihihi - si mi dala za mislit kakšen tečaj bi bil to.

Za moške:
- Tečaj uporabe koledarja: vnos rojstnih dnevov, obletnic in aktiviranje opomnika
- Praktična vaja iskanja koša za perilo v stanovanju
- Upravljanje s časom oz. pol ure = 30 minut = samo eno malo pivo
- Uporaba mobilnega telefona za sporočanje časovnih intervalov prihodov in odhodov (tečaj se lahko opravi šele po uspešnem zaključku Upravljanja s časom)

Za ženske:
- Komuniciranje z moškimi 1: časovna in prostorska primernost (npr. ne med prenosi športnih tekem)
- Komuniciranje z moškimi 2: z manj besedami do cilja
-... več ne vem, ker smo preveč popolne

Tečaji, ki se jih morata udeležiti oba:
- Komuniciranje v paru: pogovor namesto obtoževanja
- Sodelovanje obeh partnerjev pri vzgoji otrok
- ABC ločitvenega postopka ali slabe strani slabega zakona
- ...

Evo, to mi zdaj pade na pametuser posted image Zdaj vas grem pa še mal prebrat pa pokomentirat.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.5.2008 0:03:47   
skuštrana
skuštrana? tud jaz Živi težim, naj se ničesar ne dotika, še na školjko ji obložim papir, potem se mora pa mene držat in ne rob aškoljke

Pa te poslušauser posted image Izgleda da ima naša fetiš na javne wc-je...user posted image Mora vse prijet..pa še eno napako ima, mora vse pospravit - papir, ki leži po tleh in je po možnosti še polulanuser posted image user posted image

Pot na morje - mi smo šli enkrat na Lošinj s pičipokijem(mama, ata, brat in jaz) in smo vse spravli vanj(no, nekaj tudi na strehouser posted image )...Je bilo zanimivo...Pa ko smo se modernizirali smo šli s hroščemuser posted image Je bilo še bolj zanimivo, ker se je pokvaril in je peljal pol ure, pa pol ure stal..in tako vse do Puleuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.5.2008 0:05:38   
VANILI
suzanamai in tave i kasija a ste dobile tuditorbo za voziček??

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.5.2008 0:08:03   
janja
Smola vanili glede vozička. A ma Picasso mogoče zožan prtljažnik zaradi koles? Ker men gre moj voziček čist komot notr vodoravno, pa mislm, da ga tave tud daje vodoravno. Evo grem zmert še svoj voziček.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.5.2008 0:08:15   
VANILI
skuštrana, nam se je pa enkat 101 pokvarla nič ni dala od sebe niti pif niti puf. nedelja zvečer. In je prišel en z avtovleko, nas naložil in smo se tako peljali iz Pule do Lj... vsakič, ko je roko dvignil, smo se morali sklonit (policaji)user posted image user posted image . Mi2 z bratom sva mela še kletko s papagajem med nama na sedežu, ki jesedel na gugalnici in a je tko gugalo, da se je z glavico skoszaletaval v strop kletkeuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.5.2008 0:09:23   
skuštrana
- Komuniciranje z moškimi 2: z manj besedami do cilj

To bi moralo zveneti nekako takole Ti priti sem, pomiti posodo. Pikauser posted image Potem bi moški um to še dojeluser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?