VANILI
|
vačlči, daj ovej, kako to da nisiutrujena, da lahko vse to narediš?! Jaz sem zadnje mesece crknjena, pa samo včasih še laj zvečer naredim. Enostavno čez dan tako letam,da ko se enkrat samo za par minut zasedim,je konec z mano, fertik, morto di krepo barvanje las:še nikoli sijih nisem, raze v kano, pa še ta mi ni prijela. Zdaj sem že pošteno siva, ampak se kar ne spravim barvat, ker potem bom morala to skos počet pa mam kar malo paranojo kašice: mi smo včeraj uvedli ce+vtačo, ker niso meli kolerabe, pa je danes bolj rad pojedel, ker nisem čist v nulo spasirala. Sem pa prepražila malo na olju olivnem. Kaj pa vem, bolj skos zaprta usta je. Jz pa pol poližem do konca, mi je tok dobra zelenjava, mljac sluuuuurp!!! Zvečer pa poje riževe kosmiče z mojim mlekom in šele potem vem, da tudi moj žabo zna odpirat usta ! To ma zelo rad namreč. jenny anny - jaz pogrejem; dam hrano v flaško in to flaško v posodo z vodo (če sem npr.na obisku, kejr to lahko naredim) in vodo povrem. za vrtec si pa uni kozi dobro povedala . mislim, kako je en folk smotan, da težko verjameš. Mi gre pa veladržava na bruhanje, najprej navijajo, naj mamo otroke, da ne bodo slovenci izumrli, v zahvalo pa nam da kaj? Prosta mesta v vrtcih?? Friško figo!!!!!!!grrrrrrrrrrrr kinnie, kdaj boš že ti prišla na srečanje?? In ja, tisto s perilom, maš prav... moje že par ddni nisem vidla, se vidi, ane??? hehe. Je pa res čudna, vsaj malo bi lahko prišla pogledat vnuka čez dan. Ona pa nič. Važno, da rihta obe hčeri in bulka svoje žajfnice modrosti starejših sorojencev: naša pa sprašuje, kaj pomenijo določene besede ampak take abstraktne, da včasih še sama ne vem odgovora. Moram bit ful pazljiva, da ne pomutim česa . no sem dobila asociacijo, ko je bila še majčkena, komaj začela govort, je izjavila nekega dne: "Hvala, ker sta moja mami in ati!" Me je kar na rit vrglo! Kaka izjava! No jaz mam sicer eno svojo filozofijo glede tega, da si otroci izberejo starše,,, no kokr koli, vedno je lepo slišat kakšno izjavo iz malih ustec. Sem mela koledar z velikimi kvadrati in vsak večer sva napisali, kaj takega za zapomnit se je v tistem dnevu zgodilo. Joj zdaj pa n i več časa... živa in spanje: naš pa po tanovem že med 5 in 6. zjutraj pokonc, čist naspidiran!! Potem včasih zaspi okoli pol osmih, za kake pol ure, apak kaj, ko tačas že Živa pride... joj... kutno pomanjkanje spanca imam... kinnie - Živa tudi skoraj vsako noč najmanj 1x kliče atija ali mene. Samo jaz niti pod razno ne vstanem, samo moj. Pol vačsih jo prinese k nama pa se on odsli, včasih že zaspi, včasih ona pride in se zgura med naju... kdaj se to konča??? brisanje ritkic: jaz vodo in toto krpice. Ker pa mam previjalno v spalnici, pipo pa dol, se včasih ko ni pokakan pa niti polna plenica, pegrešim, pa ga z vlažilnim robčkom. Recimo nekaj krat na teden. kopanje: ne obvladam ga več sama kopat! V banjico nalijem vodo, ga dam ičat, on se prime za rob in pokonci. Tako da trenutno rabiva bit 2, da ga obvladava v banjici . pri previjanju pa bi bilo najlažje, če bi ga z gurtnami privezala, kar vrti se in obrača, da ga lovim s plenico po pojsti. drobižek in služba - jaz bi bila pa srečna, če bi imela službo jeseni . Sicer valda, da bom pogrešala žabota in me bo skrbelo, vem pa tudi, da ko greš v službo, semalo odpočiješ in je potem toliko lepše prit spet k svojemu zakladku... Je tudizdravo, da se tista simbioza počasi zamenja z zdravo navezanostjo. čeprav je zelooooo težko na začetku...