|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 3
20.5.2008 1:36:14   
Pandica
Jaz grem tut spat.

Nočko    user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.5.2008 1:44:04   
valči
o jutro!

Dobro jutro!

Evo,naredila sem jogurte,zlikala perilo,ker imam alergijo na kup perila,ki ga podnevi gledam,a polek otročkov ne uspem zlikat,ker Nina je cartika,ki je rada na rokah.
Ne bom mogla vsaki posebej napisat,ker je preveč napisano,pa taka ura,da mi vse pleše.Samo par besed.
lasje-izpadanje
katastrofa ker tako izpadajo,da joj.Še čop moram imet,ko spim,če ne je Nina vsa v laseh zjutraj,ko se ponoči sdoji.Na tleh,ko se češem,največ mi jih gre,ko si jih umivam,zato je to enkrat na teden.Imam pa lepo barvo,naravno,sem ponosna nase,da sem zdržala,ker sem se od 16. leta barvala,sedaj pa sem že eno leto naravna rjavolaska.

kašice,kupljene
nikakor in nikoli ne more tega jest.Sem ji kupila 3,ko je imela krst,pa je tak fris naredila,ko sem ji dala,da joj.Skremžila se je,kot da je limono.
In ker mi je v veselje pripravljat papice za njo in jih rada je,sva obe zadovoljni.Čeprav zasračkam kup posode.

Današnji jedilnik:
z
jutraj-kašica iz koruze in AM,120 ml
dojenje in uspavanje
malica ob 11-1.5 jabolka,3 suhe slive,dva Plasma piškota,kuhano in z paličnim zmiksano,mi je pol še pri zdravnici sdo konca pojedla
kosilo-kus-kus bučke špinača,zmiksano,dodam moje mleko in kako kapljo olivnega olja
večerja-polenta z mojim mlekom

Vedno mi vse poje 120-180 ml,vmes se precej doji pije pa sok,na katerem se je sadje kuhalo in čaj.

Danes je bila cepljena s težo P ni bila zadovoljna,je rekla,da je za 5 mesečnika težkauser posted image Pa kaj naj,dete mi lepo je kaka 3 krat na dan,je zadovoljna...Je rekel možek,da se preveč sekiram,da ni tako mislila,morda sem občutljiva,samo vem,da se trudim.
Je bil še sin na sistematiki in baje zelo pohvaljen,da je vse uspešno opravil in je baje intelegenten otrokuser posted image

Klaudia,mere za 7 mesecev-6870 gramov,68.5 cm
Vsem bolanlčkom čimprejšnjo ozdravitevuser posted image user posted image ,mamicam pa mirno noč,Vanili,upam,da ne boš marel sanjalauser posted image .Nočka

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.5.2008 6:30:56   
VANILI
user posted image

jeeee ratalo!!!!!!! hvala pandči!!!
user posted image user posted image jaz!!!!!!!!!!!!!

nopasami ugotovite, kateri so čigavi.
en nami:plavi niso od moža!!

zdaj pa grem ugasnit in do večera neprižgem.

lep dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.5.2008 7:12:53   
VANILI

še tole od jutranjih aktivnosti danes ob pol šestih zjutraj.

zdaj pa res papa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.5.2008 7:13:53   
VANILI
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.5.2008 7:14:33   
VANILI
user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.5.2008 7:32:27   
orka**
Teo bravouser posted image

Ej punce, lejte tole
http://www.youtube.com/watch?v=M3SqYF8JVic

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.5.2008 8:06:49   
Jenny Anny
Jutro še od mene po dolgem času. Skoz nekaj odlašam s pisanjem na RR.
Ker kadar se usedem za računalnik je sirena, kot da je za računalnikom senzor, ki se vklopi, ko jaz sedem tjauser posted image

No v nedeljo mamo končno krst, smo imeli včeraj zvečer priprave, jaz pa pozabila družinsko knjižico domauser posted image , tako da moram danes še enkrat tja. Skleroza, pa to, kaj čmo (EMŠO pač).

Drugač pa kot zgleda počasi prihaja 3. zob, ker je naša punčka sitna, pa ful ma revca rdečo ritko, tako da bom tud jaz počas začela s kahlico.

Mišk iskrene čestitke za poroko, no zdaj boš mela pa več časa, pa jutr grem na Dolenjsko, pa greva mogoče lahko končno na en kafe, se že tolk časa pogovarjava, da je verjetn že kakšen kafe na novo zrastu in dozoru v tem časuuser posted image user posted image

Kašice srečnice, ki lahko dajete kupljene. Naša kupljene samo ven pljuva 100 na uro. In pol ko grem kam na obisk planiram, da je sita, al mi pa tam skuhajo zanjo. Kaj ji lahko dam mrzlega (razen vkuhanega in surovega sadja), ker kakšni pirejčki s krompirjem in zelenjavo, mi ravno niso za mrzle jestuser posted image

Mehurčica peglanje mate pa res poceni 3€ na uro?? Mam eno kolegico, ki ji občasno pride pospravit ena gospa - 10€ na uro (več kot 3X tolko!!!!!!!!)

Vrtec  izviseli smo že v dveh, čakam da bomo še v tretjem. V Domžalah je enako kot pri vas 2ursae, ljudje se priseljujejo, infrastruktura pa ostaja ista. Margareta, res je katastrofa kar se vrtcev tiče, sem se šla pritožit v vrtec in mi reče ravnateljica, ja ni panike če ste zviseli, jo boste pač sabo vozila v kraj kjer delate, jaz pa kam v NM, naj jo vsak dan prevažam 150 km? Ona pa jah to je res malo predaleč, pa naj jo mož vozi. Jaz pa spet ja kam u Škofjo Loko, a naj otroka prevažamo kot en žakelj krompirja okol al kaj. Pa ona spet nesramna, ja kaj sta se pa preselila tako neumno. Potem sem pa čist user posted image user posted image user posted image user posted image , kako mora bit ženska tako nesramna. In pol se mi je utrgal film in sem prijavla, da sem prav vesela da moja hči ni dobila v tem vrtcu, ker res ni pametno, da jo puščam v varstvu pri tako nesramnih ljudeh.
Skratka no comment. Hvala bogu, da sem si že prej rezervirala mesto pri eni gospej, ker drugače bi izviseli ko makaroni.

Pa kam vodi ta naša država, najprej nabija, da ni natalitete, pol se ta končno mal dvigne, ne storijo pa nič za to. Kam naj damo otroke. Najboljš, da jih vsak dan u parlament vozmo, pa naj jih poslanci pazjo.

Pandica naša včasih tud tako zajoka v spanju, pol pa grem gledat kaj je, pa še vedno spi kot polhec.

oRKA"" ŠOKANTNO, TUD POMISLIT SI NE UPAM, DA SE MI ZGODI KAJ TAKEGA (ups črke)

Moški kotiček rajš ne bom nič napisala, da ne napišem še 2x tolko kot sem žeuser posted image user posted image

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.5.2008 8:25:27   
*kinnie*
ojla
No , zdaj zadnje čase, ko ne hodimo na sprehode, itak post začnem o tem , kako smo spali...in se lohk pohvalim. Od 21-7,15, se je najedel in sedaj spet spiuser posted image . Jaz se po mojem niti premaknila nisem ponoči...sem izkoristila vsako sekundico spanja. Se mi po mojem že kar dobro poznajo te neprespane noči,...

nova10tka: saj ni tako hudo no...pusti materinsko šolouser posted image ...ma kakšno previjanje na 3 ure heheh. Veš, kako ga previjam jaz? Zjutraj, potem pa tipam plenico...in ponavadi je za previt okoli 14-16h, potem pa pred spanjem. Torej 3x dnevno, no če je pokakan pa čisto takoj. Pa nima nikoli vnete ritke...in je zelooo priden in zadovoljen otrok. Veš, je res, več kot jih imaš, manj komplicirašuser posted image . upsss spet nekaj za socialnouser posted image
Sanwebdra: Te je pa močno razjezil....kaj je pa naredil?
Jaz se ne bi smela nikoli pritoževat nad mojim, ker je fajn dečko, samo včasih pridejo na plan razlike moški -ženske....
Micla: tako srečo imam jaz ponavadi...pa ne samo z vremenom, na splošno v življenjuuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.5.2008 8:27:36   
lane31
Jutro....mene zadne čase tolk zajeuser posted image bava rač , da mi kar mine
Naša noč je spet bila z hrano ob pol 4 user posted image  ,in vstajanjem ob 7h
Kar nekako ne pride v svoj ritem
Janja.....ni filmčkov ,ker ni nič napredka user posted image  ,še vedno vse kot je bilo....no hranjenje zgleda zdaj bolj podobno vtikanju hrane v vrtečo melono ....sem jo ravno včeraj stehtala....nič ni pridobila v 3-eh tednih.....Dajte povedat koliko bi se že morali rediti po 6-em m ????????

Kinnie.....pravilno si to naredila....meni je to tudi že preveč in sem prvič popizdla v HM, sem se tudi na inšpekcije obrnila ,pa so zrihtali user posted image

Skuštrana.... mene tudi zanima kje kupujete hrano.....mi smo ko polaki vs z sabo vlačimo....če pa je vedno tak drago doli....če pa bi vedela za kero trgovino,pa bi nakup morda doli naredila

Vanili.......Teo pa raztura.....ojej kje smo mi

Lasje.....izpadajo a se ne pozna user posted image  ,pa se mi zdi da zdaj že malo manj

Janja....a ti pa jogurte sama delaš???? Pridna mami si user posted image  za težo pa se pri dobro ješčem otroku jaz ne bi sekirala....moja tudi ni nič šla gor ,pa je in  pije veliko user posted image

JennyAnny....lepo te je bilo prebrat po dolgem času ....se pridružujem tvojemu mnenju o državi ,in ti dam čisto prav
Morda bi res bil čas za eno protestno pismo vladi user posted image

Kile.....včeraj sem se kar razjokala (pred menstro + polna luna ) se pazim ,pa lačna ,pa vse na svojem mestu user posted image

Kašice....moja ima rada domače -od kupljenih pa obožuje tiste kašice kao za lahko oč - gris z dodatki ....te pa ji kar te kupim ,ko ji kupim.....zelenjavnih raje ne kupim, se mi zdi da jih itak nebi pojedla user posted image  ,pa to skuto z podloženim sadjem- borovnica ,to bi tudi vedno pojedla....a to so pač priboljški občasni user posted image
Jo pa moram pri vsaki hrani animirat.....daleč od tega da bi jedla kot je

Pri moji sreči ,bo me zdaj tak ven vrglo.....pa še dež tukaj

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.5.2008 8:45:01   
*kinnie*
Skuštrana: hvala za odgovor. Mi bo zelo koristilouser posted image . Mi gremo na Pag, če bo vse po sreči za 3 tedne in bo kar nekaj nakupov...se bo poznalo. Smo bili za 1.maja in prav imaš, cene na Pagu so nore. Smo šli potem na izlet v Zadar...pa tudi kar visoko....a Getro je navadna trgovina...ne rabiš nobenih raznih kartic tako kot v Metroju?

Jasna: mi smo tudi v tej fazi zakaj-ev...joj najhuje je, ko se trudim na vse odgovorit....in šele potem vidim, da dejansko nič ne znamuser posted image ...

Vanili: sem mislila kup perila, da se lohka skrijeva pred taščo, če pride na obiskuser posted image ...da ne bodo sam moški z drugega planeta, še jaz vprašam nekja, kar že vrabci čivkajo: kolk stanejo crocsi za male in kje si jih kupila?

Margareta: veš zaradi vrtcev ti dam čisto prav....jaz sploh ne razumem, da se starši ne združimo in naredimo konec tem sagam v vrtcih! Tole kolebanje dobiš/ne dobiš je meni čisto mimo....me zanima, če bi šlo tole plačaš davek/ ne plačaš davekuser posted image . No in na koncu smo vsi hvaležni, če dobimo vrtec,..mislim ej...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.5.2008 8:56:16   
živa
Tisti, ki deložira tole luno, plačam celo premoženje user posted image . Ponoči nisem spala skupaj dve uri, do 3h sem vstajala na 5 minut, zdaj je pa čvergo taka user posted image  tečka, da bi ga najraje za nekaj časa oddala user posted image .

Posvetit se grem projektu user posted image  spanje user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.5.2008 9:00:39   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image    Je kr v spanju nekaj zajokala in spi kr dalje. A vaši tut to delajo kdaj? Pa sem bla ziher, da se je zbudila. A kaj sanjajo al kaj?

Meni od poroda dalje lasje izpadajo full, kar v šopih. Ko se češem jih je pol vedno polna krtača , bolje, da ne povem, ko si perem lase kako letijo ven. Pred nosečnostjo pa mi niso tako izpadali, ampak v mejah normale.
A se še kateri to dogaja? Saj sem 1x nekje brala, da se to kao v nekem obdobju po porodu potem nazaj "porihta". A je to res? Ve katera kaj več o tem? Ali pa tiste, ki ste že drugič mamice?

Mali pri nas kar mirno spi, se še ni zgodilo, da bi jokal v spanju....ta večja je pa drug problem....pri njej je pogosto...me je včasih prav groza, ko je človek niti zbuditi na more....pa joka v spanju in me kličeuser posted image

Lasje tudi meni nenormalno izpadajo. Po prvem porodu se je normaliziralo med 4-6 mesecem, zdaj je pa obup, povsod so lasje, in najhuje je, ko si povrhu puščam še dolge-no sedaj jih imam že do ušesuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.5.2008 9:40:11   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Skuštrana.... mene tudi zanima kje kupujete hrano.....mi smo ko polaki vs z sabo vlačimo....če pa je vedno tak drago doli....če pa bi vedela za kero trgovino,pa bi nakup morda doli naredila

Vanili.......Teo pa raztura.....ojej kje smo mi

Kašice....moja ima rada domače

Meni je kar nerodno, mi smo tudi kot Poljaki, ko gremo na morje....samo cene so pa res zasoljene in to ne samo v kampih....

Teouser posted image user posted image user posted image

Kašice: pri nas mlečne kašice dobi kupljene. Ostalo pa pripravim sama in res, prav z veseljem kombiniram vse mogoče.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.5.2008 9:40:42   
*kinnie*
zdaj grem pa mal delatuser posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 20.5.2008 9:42:10 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.5.2008 9:50:17   
VANILI
mamčice, nesrečna jaz šev edno iščem marelo... tave, vidim te, ne morem ti poslt zs, pa mi plispovej, koliko meriv dolžino tvoja zložena marela?? Moj namreč sveto trdi, da ne gre lepo v prtljažnik (vozim pikasota). Da samo diagonalno. Plis, helpuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.5.2008 9:57:23   
valči
gič dobro jutro!Oziroma dober dan!

Sem sama,ati in sin sta šla kri dat v zdravstveni dim dat,ker to spada v sistematiko 5 letnikov,Nina spi.Zvečer je imela 38 vročine v ritki,ob 3 zjutraj je bruhala po podoju in pol sigurno 1 uro ni zaspala.Jaz pa kot zombi,ker sem šla ob 2 zjutraj spat.Je to očitno posledica cepljenja,upam,da danes mine.

lane 31,naša Nina je od 6-7 meseca pridobila 430 gramov pa P včeraj ni bila najbolj zadovoljna.Jaz pa ker vem,da od 6-9 je vredu,če 300 gramov na mesec dobijo.Tako da tvoja Aneta je vredu,ker ni tak suhec,kot naša.Delajo pa to vsi,da nimajo časa jest.Jaz Nino,e hočem,da do konca poje,kar dvignem na roke in stoje hranim,njo v eni roki,z drugo žlico...In gre,probaj,jaz imam pa tak roke,kot Schvarceneger-ne vem,če sem prav napisala.
Kile....stojijo na 64,65,pa ne grejo nikamor,ker se ne vzamem v roke.Upam,da se mi v glavi kmalu kaj premakne.

*orkakar stisnilo me je,ko sem videlauser posted image Midva z možem sva zadovoljna z ABC vozekom športnim zložljivim,v avto gre luštno,varen štirikolesnik,star 5 let,ker sva ga sinu kupila.Ga ne menjam,super voz,res.user posted image Čeprav ni glih fensi.

nova 10 ka,sem se ti nasmejala prvijanjeuser posted image
Jaz še pri tretjem kompliciram,sem pač taka in veliko previjam.Zjutraj ob 8. ob 11 dopoldne,ko se zbudi,ob 2-pol treh,ob 5 in zvečer,vmes,ko se pokaka še sigurno kerič.Kakih 6 krat na dan povprečno.Rada pšrevijam,čeprav to počem nenehno že 5 letuser posted image Ker imam skoz otroke,sedaj mi je še Nina ostala,pol pa gotovo.To mi je čas za crkljanje in ni problema.Kompliciram še tako,da jo vsakič umijem z toplo vodo in vatko,pol z pleničko popivnam in ima lepo rito.Robčki so le za na pot.Nisem nikoli imela rada te kemije.Voda in vatka je res najbolj nežna za ritike.
Kaj pa ostasle,upam,da nisem edina,ki to delam.?

Vsem lep pozdrav,ne zamerit tiste,ki jih nisem omenila,vse rada beremuser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.5.2008 10:15:14   
VANILI
oj!
matr sem odločnauser posted image

ne saj bom vas pokomentirala zvećer, zdaj bi samo nekaj rada vprašala:
user posted image imam prijateljico, ki je rodila sredi septembra. Njen sinko je rahlo hipoton, prijateljica pa ful ful zaskrbljena, tudimalo tak karakter, sama med 4stenami in samo bere kaj vse bi lahko bilo narobe znjenim sinkom. Zanima me, če bi lahko prišla na srečanje v kolosej, čeprav ni oktobrka, da se malo razvedri, pa da vidi oz. sliši šeod drugih, da je njen mali čst ok. povejte, mamčice, ne bo nič zamere, če ne bo to ok, ker valda da nočem česa rušit. Ampak vseeno vas vprašamuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.5.2008 10:24:31   
drobižek
Dobro jutro mamice!

Se po dolgem času javljam - direkt iz komune.......user posted image user posted image user posted image vprašanje kako bo zdaj  - začnem že delat malo (po pogodbi)

Pri nas smo zelo napredovali - Živa se že plazi in sedi (sicer še ob opori kakšne rokice). Pri plazenju so ji najbolj všeč copati. Ko jih vidi že gre proti njim...pa prsti na nogi - je že pri tebi in te boža za nogo. Pincetni prijem - ne bi točno vedela kaj to pomeni, če ne bi ena razložila - zdaj vem - razne zadrge, etikete od kakšnih stvari, kabli- tudi to nam gre. Je bilo nekaj časa kar nič, pa sem se že spraševala, da zdaj bi pa že lahko kaj več....in poglej jo punco - čez vikend se je vsega naučila.

H&M - bila še v soboto, a mi gužva neznosna ni pustila vnovčit bonov. Preprosto se mi ni dalo...verjetno pa je res za tem kakšna dobra trgovska poteza....tako da smo vnovčili 3 bone (za Živo seveda). Pa še v soboto je bilo vse že prazno na policah in nisi imel več kaj zbirat (H&M Mb EP)

mišk - čestitke za poroko! Zelo ste bili lepi, nevestica še posebej! Pa na mnoga leta!

orka - video - groza in strah! In to še kar prodajajo?

VANILI - marela - jaz se že tudi diplomirala skoraj iz vozičkov. Na koncu mi je postalo jasno, da tut en voziček ne obstaja, ki bi imel res vse tisto kar bi jaz rada....

Margareta - ti kar piši. Te čist podpiram pri tem!

vrtec - mi še do zdaj nismo dobili odgovora. In to zato, ker so se v občini odločali koliko oddelkov bodo odprli. Do zdaj so imeli en oddelek jasli, vpisa je pa letos za tri oddelke. Odgovori bi naj bil do konca junija, kar je res zelo pozno v primeru, če izvisiš. Je pa res, da menda vsako vlogo potem , če izpadeš, obravnavajo individualno in če res imaš službo tam nekje, pa nobene babice nikjer, da probajo najti nekakšo rešitev. Je pa bilo po radiu menda, da so odobrili 3 oddelke. Saj konec koncev imajo tudi oni nekaj od tega....ja , pol bi pa radi večjo nataliteto, vrtcev pa nikjer...mislimuser posted image user posted image Upam, da dobimo....še vedno upam...

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.5.2008 10:30:14   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta
Pišem poslancem in predsedniku vlade, ...

Margareta, user posted image   si pa res user posted image    user posted image

Micla, tudi jaz tako pospravljam. Po kampanjskouser posted image

Pandica, Pliko P3 je res kul. Ga guramo že 5 letuser posted image .

Vanili, lepe slikceuser posted image . In to počne ob pol šestih zjutraj?user posted image  user posted image  Glede prijateljice pa upam, da se vse strinjamo, da je čisto vsaka mamica dobrodošlauser posted image . Tudi tu, na forumuuser posted image

Skuštrana, a bi vaše tete za ta dnar prišle tudi v LJ peglat?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Voda in vatka je res najbolj nežna za ritike. Kaj pa ostasle,upam,da nisem edina,ki to delam.?

Ne, ne, nisi edinauser posted image . Edino meni so ful boljše od vate krpice toto od tosame.

Zdej grem pa tudi jaz likat. Je ta dan v letuuser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 20.5.2008 10:32:50 >

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.5.2008 10:35:52   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Živa se že plazi in sedi

Bravo Živauser posted image user posted image user posted image  Ej, v službi bo pa tudi vredu, boš videlauser posted image  A čez poletje boš fraj?

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.5.2008 10:37:43   
jasna
Danes je pa gužva tleuser posted image . Cel kup vas vidim goruser posted image

Ulaa, ko si ravno tu. Že pred časom sem te spraševala, koliko starega pamžka imašuser posted image ?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.5.2008 10:41:20   
drobižek
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
Živa se že plazi in sedi

Bravo Živauser posted image user posted image user posted image  Ej, v službi bo pa tudi vredu, boš videlauser posted image  A čez poletje boš fraj?
Enkrat na teden do konca šolskega leta. Ja, pol pa seveda počitnice....verjetno pa s 1. 9. naprej, potem pa že počasi pride ta prava služba še zraven...in to za vse nas! Se že kaj "veselite"?

Kaj pa ti? Si odpovedala?

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.5.2008 10:46:13   
tave
Vanili kje si nabavla kroksice in kok si dala za njih. Ma naša tavečja ful teži da bi jih mela, no pa meni so tud ušeč, tako da me zanima. Vem da je Majoli dala za njih 40 eur, jest sem jih pa vidla v merkator centru za 30 eur.

lp, tave

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.5.2008 10:50:34   
drobižek
Seveda majoli - 100 krat hvala za dvd! Sem ti dolžna vsaj user posted image na kakšnem naslednjem srečanju.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?